ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αποφασίζουμε για την πορεία σταθερότητας της χώρας, διαμήνυσε ο πρωθυπουργός

fonirodopis.gr

Μέρα «σημαντικών αποφάσεων» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός τη σημερινή, υπογραμμίζοντας ότι «παίρνουμε αποφάσεις για την σταθερότητα της πορείας της χώρας». «Χρειαζόμαστε αυτή τη σταθερότητα για να συνεχίσουμε τις αυτονόητες, δύσκολες πολλές φορές, αλλά αυτονόητες αλλαγές» τόνισε ο Γ.Παπανδρέου, ο οποίος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντα Παπανδρέου, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 432ο εκλογικό τμήμα στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ως «μέρα σημαντικών αποφάσεων», τόσο για τον «Καλλικράτη» όσο και για την πορεία της χώρας.

«Κάνουμε ένα όραμα πραγματικότητα με τον ‘Καλλικράτη’. Αλλάζουμε ένα κράτος πελατειακό, συγκεντρωτικό και φέρνουμε την εξουσία κοντά στον πολίτη, για πρώτη φορά, που θα αλλάξει τη ζωή του στην καθημερινότητα, θα φέρει κοντά υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, θα βοηθήσει και στην ανάπτυξη σε μια Ελλάδα καλύτερη, σε μια Ελλάδα δικαιότερη, σε μια Ελλάδα οικονομικά βιώσιμη».

Ο πρωθυπουργός επέμεινε στο δίλημμα «σταθερότητα και συνέχιση των μεγάλων αλλαγών» ή αποσταθεροποίηση και περιπέτειες», υπογραμμίζοντας ότι σήμερα «παίρνουμε αποφάσεις για τη σταθερότητα της πορείας της χώρας, που τη χρειαζόμαστε αυτή τη σταθερότητα για να συνεχίσουμε τις δύσκολες, πολλές φορές, αλλά αυτονόητες αλλαγές».

«Κερδίζουμε μάχες, θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε μάχες ως χώρα και ξέρω ότι μπορούμε. Η Ελλάδα μπορεί όλη μαζί» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ