ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι Έλληνες θα στείλουν ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση, δήλωσε ο Αντ.Σαμαράς

fonirodopis.gr

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Κατά την έξοδό του, ο κ. Σαμαράς δήλωσε:

«Σήμερα το λόγο έχει ο ελληνικός λαός. Οι Έλληνες δεν φοβούνται. Θα επιλέξουν τους καλύτερους και θα στείλουν κι ένα μήνυμα ισχυρό προς την κυβέρνηση. Μήνυμα για αλλαγή πορείας. Η ελπίδα θα νικήσει και πάλι».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, εξερχόμενος του 2002 Εκλογικού Τμήματος του Δήμου Αθηναίων, στο οποίο άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αυτές οι εκλογές είναι ξεχωριστές. Το διακύβευμά τους είναι αυτοδιοικητικό και πρωτίστως πολιτικό. Εύχομαι να εκλεγούν οι αξιότεροι. Αλλά και να ερμηνευτεί σωστά το μήνυμα, που θα στείλουν οι πολίτες και να ανοίξει ένας νέος δρόμος αισιοδοξίας και ελπίδας για τον τόπο μας».

Στο 736ο εκλογικό τμήμα της Θεσσαλονίκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο τέως πρωθυπουργός χαιρέτισε τους πολίτες και τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί, αλλά δεν έκανε δηλώσεις.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ