ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα ελπίδας και καταδίκης της πολιτικής του μνημονίου ζήτησε ο Αλ.Τσίπρας

FoniRodopis

Ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας και καταδίκης της πολιτικής του μνημονίου ζήτησε από τους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 27ο-30ό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη.

«Σήμερα ο ελληνικός λαός έχει μια μεγάλη ευκαιρία, ιστορική ευκαιρία, να αποδοκιμάσει στην κάλπη την πολιτική της χρεοκοπίας, το μνημόνιο της χρεοκοπίας και τις πολιτικές δυνάμεις που μας έχουν οδηγήσει ως εδώ. Και αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσουμε» δήλωσε, σημειώνοντας:

«Η κάλπη σήμερα θα αναδείξει τους πολιτικούς συσχετισμούς του νέου πολιτικού σκηνικού, της νέας μεταπολίτευσης. Από αυτό το σκηνικό δεν πρέπει να απουσιάζει η ελπίδα. Για εμάς ελπίδα είναι η συνάντηση της αριστεράς με δυνάμεις από τον σοσιαλιστικό χώρο. Ελπίδα είναι να έχουμε εξελίξεις σε θετική προοδευτική κατεύθυνση για το λαό, για την κοινωνία.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως «αυτή την ευκαιρία ο ελληνικός λαός δεν θα τη χάσει», διότι -όπως είπε- «το κρίσιμο διακύβευμα της κάλπης είναι η προοπτική απεμπλοκής της χώρας μας από το μνημόνιο της εξάρτησης, της ομηρείας, της χρεοκοπίας, την προοπτική της οικονομικής ανεξαρτησίας, της αξιοπρέπειας, της λαϊκής κυριαρχίας».

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ