ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Uncategorized

Που θα ψηφίσουν οι επικεφαλής των συνδυασμών στην Κομοτηνή

fonirodopis.gr

Το πρόγραμμα τους για την ημέρα των εκλογών (7/11) και συγκεκριμένα για το που θα ψηφίσουν και τι ώρα, ανακοίνωσαν οι περισσότεροι επικεφαλής των δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών στην Κομοτηνή.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία για το νέο Δήμο Κομοτηνής», Δημήτρης Κοτσάκης, θα ψηφίσει στις 11:00 π.μ. στο 5ο Δημοτικό Σχολείο.

Ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών», Γιώργος Πετρίδης, στις 12:00 μ.μ. θα ψηφίσει στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο (Π. Μαυρομιχάλη) στο 173ο Εκλογικό.

Ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Ισότητας και Αλληλεγγύης», Σταμάτης Μαρούδας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12:30 μ.μ. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο.

Ο επικεφαλής του «Σπάρτακου», Νεκτάριος Δαπέργολας, θα ψηφίσει στις 11:30 π.μ. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο στο 116ο Εκλογικό Τμήμα.

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κομοτηνής, Νίκος Φακιρίδης, θα ψηφίσει στις 09:30 π.μ. στο 9ο Δημοτικό.

Η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτο βήμα για την Ισότητα», Σιμπέλ Μουσταφάογλου, θα ψηφίσει στις 11:00 π.μ. στο Μειονοτικό Λύκειο Κομοτηνής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνική Συμμαχία», Άρης Γιαννακίδης, θα ψηφίσει στις 11:00 π.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Παύλος Δαμιανίδης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 π.μ. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με το συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση», Κώστας Μιχελής, θα ψηφίσει στις 11:30 π.μ. στο κτίριο της Δημαρχίας Κομοτηνής.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με το συνδυασμό της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας», Απόστολος Κουτάβας, θα ψηφίσει στις 10:30 π.μ. στο 3ο Δημοτικό Κομοτηνής.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Νίκος Βαργεμίδης, θα ψηφίσει στις 09:15 π.μ. στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 09:30 π.μ. στο Μειονοτικό Λύκειο Κομοτηνής ενώ ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, στις 10:00 π.μ. στη Ξυλαγανή.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ