ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Κοτσάκης : «Πείτε όχι στο πισωγύρισμα της Κομοτηνής»

FoniRodopis

Να πούνε όχι στο πισωγύρισμα κάλεσε τους Κομοτηναίους και Κομοτηναίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία για το Νέο Δήμο Κομοτηνής», Δημήτρης Κοτσάκης, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (5/11) στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Ο κ. Κοτσάκης κάλεσε τους δημότες της Κομοτηνής να δώσουν ένα μήνυμα ότι η Κομοτηνή δεν γυρίζει πίσω και να προσπεράσουν το χθες που όπως είπε «βάλαμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το 2006».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής άσκησε κριτική εναντίον της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Κομοτηνής επί εποχής Βαβατσικλή αναφέροντας μεταξύ άλλων πως παρέλαβε έναν Δήμο ανοργάνωτο, με πολλά χρέη, με την ΔΕΥΑΚ στο κατώφλι του εισαγγελέα, με εμπόρους και προμηθευτές απλήρωτους και με μια νοοτροπία κολλητών.

Τέλος, ο Δημήτρης Κοτσάκης ανέπτυξε το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του για την επόμενη 4ετία.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας του κ. Κοτσάκη :

«Αγαπητοί συμπολίτες

Κομοτηναίες  και Κομοτηναίοι

Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Σας ευχαριστώ πολύ

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που είστε εδώ, που ήρθατε απόψε εδώ λίγο πριν την Κυριακή των εκλογών, να δώσετε ένα βροντερό παρόν, να πείτε ένα μεγάλο ναι στην πρόοδο. Να πείτε ένα μεγάλο όχι στο πισωγύρισμα.

Ήρθατε σήμερα εδώ να δώσετε όχι ψήφο κομματική, όχι ψήφο εκβιαστική, όχι ψήφο χαριστική, όχι ψήφο αντιδραστική. Ήρθατε σήμερα εδώ να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης. Γι αυτό σας ευχαριστώ

Φίλες και φίλοι, είναι πολλές φορές φτωχά τα λόγια για να εκφράσει κανείς τα συναισθήματά του. Αλλά θα μου επιτρέψετε γιατί ξέρετε ότι εμένα δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, δεν μου αρέσουν οι φιοριτούρες.

Αλλά σήμερα νιώθω μια βαθιά συγκίνηση, μια βαθιά ικανοποίηση και θέλω μέσα από τη καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους.

Γιατί η δική σας παρουσία αλλά και η παρουσία και η συμμαχία άλλων πολλών συμπολιτών νέων και παλαιών συμπολιτών σε κάθε χωριό, σε κάθε κοινότητα, σε κάθε οικισμό που συνάντησα τις τελευταίες μέρες στην προεκλογική περίοδο με γεμίζει ικανοποίηση, με γεμίζει χαρά και αισθάνομαι δικαίωση.

Δικαίωση φίλες και φίλοι, όχι γιατί μετατρέψαμε σε 4 χρόνια την Κομοτηνή σε έναν παράδεισο, πως θα μπορούσαμε άλλωστε, δικαίωση όχι γιατί λύσαμε όλα τα προβλήματα, δικαίωση, φίλες και φίλοι, γιατί τέσσερα χρόνια έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, μόχθησα, δούλεψα και κυρίως γκρέμισα νοοτροπίες ετών ριζωμένες βαθιά που ήθελαν την Κομοτηνή να έχει προστάτες κομματικούς ελεγκτές, ηγεμόνες του Δημαρχείου. Νοοτροπίες που πρόσβαλαν την αξιοπρέπειά μας

Νοοτροπίες ξένες με το ήθος όλων μας, φτωχών και πλουσίων, χριστιανών και μουσουλμάνων, αριστερών και δεξιών, όλων μας, όλων των Κομοτηναίων που δίνουν καθημερινά τον αγώνα ζωής τους με αξιοπρέπεια.

Και σήμερα φίλες και φίλοι μπορώ να σας βλέπω στα μάτια και να σας λέω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα γιατί την 1η του Γενάρη του 2007 όταν ανέλαβα την ευθύνη που μου αναθέσατε βρήκα άδεια συρτάρια, βρήκα εργαζόμενους χωρίς συμβάσεις, βρήκα εμπόρους και βιοτέχνες Κομοτηναίους απλήρωτους που εκβιάζονταν για να τους αρπάζουν τη ψήφο, βρήκα ένα δήμο ανοργάνωτο, ένα δήμο που χρωστούσε, μια ΔΕΥΑΚ στο κατώφλι του εισαγγελέα και πρωτίστως μια νοοτροπία κολλητών που εκβίαζε κάθε πολίτη που επιδίωκε να βρει το δίκιο του.

Αυτή η Κομοτηνή μας πλήγωνε, αυτή η Κομοτηνή σας πλήγωνε, αυτή την Κομοτηνή μου δώσατε μια εντολή να τη νοικοκυρέψω, να βρει το ρυθμό της, να βρει την αξιοπρέπειά της, να βρει το δρόμο της.

Δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τις αγωνίες και το κόπο, τα εμπόδια που ξεπέρασα, μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω ότι η Κομοτηνή άλλαξε, πήγε μπροστά, δεν είναι σήμερα αυτή που ήταν.

Γι αυτό δώστε το μήνυμα, μήνυμα καθαρό, μήνυμα ξεκάθαρο, μήνυμα νίκης , νίκης της Κομοτηνής γιατί η Κομοτηνή δεν γυρίζει πίσω.

Η Κομοτηνή έχει προχωρήσει μπροστά, έχει κάνει βήματα σταθερά, βήματα προόδου, βήματα νοικοκυρέματος, βήματα καταξίωσης, βήματα εξωστρέφειας, βήματα που μας καθιστούν όλους υπερήφανους για τον τόπο μας, υπερήφανους για την πατρίδα μας

Φίλες και φίλοι, στείλτε το μήνυμα, δεν θα αφήσουμε κανέναν να βάλει μπουρλότο σε ότι πετύχαμε γιατί μαζί τα πετύχαμε, όλοι μαζί θα τα διασφαλίσουμε, μαζί θα προχωρήσουμε.

Η Κομοτηνή, η δική μας μικρή πατρίδα, το δικό μας κέντρο του κόσμου είναι σήμερα πιο φωτεινή και πιο ανοιχτή από ποτέ

Είναι η σταθερή μας βάση για ένα βήμα πιο πέρα, για ένα βήμα που απαντά στις απαιτήσεις της ζωής των παιδιών μας.

Φίλες και φίλοι, εσείς σήμερα στέλνετε την απόφαση και το μήνυμα, μήνυμα λύτρωσης, μήνυμα πως δεν χρειάζεται η Κομοτηνή προστάτες και εξουσιαστές θεωρητικούς της αυτοδιοικησης, κομματικούς δημάρχους και μαθητευόμενους, μάγους που διεκδικούν την εμπιστοσύνη σας διαφημίζοντας ότι θήτευσαν στο χθες, στο χθες που στείλαμε στο χρονοντούλαπο, στο χθες που απορρίψαμε χθες το 2006. Στείλτε το μήνυμα ότι η Κομοτηνή δεν φοβάται το χτες γιατί το έχει προσπεράσει.

Την Κομοτηνή δεν την τρομάζει το αύριο γιατί το έχει κερδίσει. Με τον κόπο της, με το σπαθί της. Η Κομοτηνή έχει ανοίξει το δικό της δρόμο. Δρόμο ασφάλειας, σιγουριάς και επιτυχίας.

Γι αυτό το ότι στεκόμαστε τώρα μαζί σε αυτό το σταυροδρόμι αποτελεί μια απ’ τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου. Βρίσκομαι εδώ με απόλυτη επιλογή. Βρίσκεστε εδώ με απόλυτη πεποίθηση ότι την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε την γνωρίζουμε, την έχουμε διαλέξει από καιρό. Είναι αυτή της προόδου και θα τη βαδίσουμε μαζί.

Γιατί οι Κομοτηναίοι βαδίζουμε σε ένα δρόμο σταθερό. Έχουμε ένα Δήμο οικονομικά νοικοκυρεμένο, διοικητικά άρτιο, κοινωνικό και διάφανο. Έχουμε πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα ένα στόχο κοινό, το στόχο μιας καλύτερης ζωής στις γειτονιές μας, στην πόλη μας, στις κοινότητές μας, στην Κομοτηνή μας.

Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανακόψει αυτόν τον δρόμο. Κυρίως όσοι διεκδικούν χωρίς πρόγραμμα, χωρίς δεσμεύσεις την εμπιστοσύνη σας.

Ανέμενα  σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία να δω κυρίως από τον Γιώργο πρόγραμμα και θέσεις. Ψάξτε αγαπητοί συνδημότες, δεν θα βρείτε καμία πρόταση, καμία δέσμευση παρά μόνο γενικόλογα λόγια που δε ξεπερνούν τις χίλιες λέξεις.

Χίλιες λέξεις για τα χιλιάδες όνειρά μας, για τις δεκάδες απαιτήσεις μας από το Δήμο. Δυστυχώς ο φίλος μου ο Γιώργος  δίνει λευκή σελίδα και ζητάει λευκή επιταγή. Και σαν να μην έφτανε αυτό στείρα κριτική και μηδενισμός.

Ευτυχώς μου αναγνώρισαν δημόσια πολλές φορές, και πως θα μπορούσαν άλλωστε, ότι δεν αμφισβητούν την χρηστή διαχείριση και του τελευταίου ευρώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου και τους ευχαριστώ όλους γι’ αυτό ιδιαίτερα το Γιώργο. Όμως, δεν μου αναγνώρισαν ούτε ένα έργο. Ο απόλυτος μηδενισμός. Σαν όλα αυτά που έγιναν να μην έγιναν.

Σαν να μην έγινε τίποτα και αυτά που έγιναν σαν να μην υπάρχουν. Μα δεν τα μάθατε τα νέα φίλες και φίλοι. Το άλσος της Αγίας Παρασκευής δεν έγινε Η Καπναποθήκη δεν έγινε. Δεν υπάρχει Ο βιολογικός καθαρισμός είναι ανύπαρκτος. Ο ΧΥΤΑ δεν λειτουργεί.

Τα σκουπίδια δεν μαζεύονται. Δεν υπάρχουν 8 νέα οχήματα καθαριότητας. Το δημοτικό ωδείο δεν υπάρχει. Η δημοτική σχολή χορού δεν υπάρχει. Το κοινωνικό παντοπωλείο δεν υπάρχει. Οι γιορτές Χριστουγέννων δεν έγιναν. Τα Ελευθέρια καταργήθηκαν. Ανακύκλωση δεν έχουμε. Το μαζικό αθλητισμό τον καταργήσαμε.

Αυτά είναι τα νέα φίλες και φίλοι για την Κομοτηνή ορισμένων. Αυτά έλεγαν μέχρι χθες, αυτοί που εκπροσωπούν το χτες. Μάλλον θυμούνται πως ήταν η Κομοτηνή χθες αλλά εμείς είμαστε στο σήμερα και προχωράμε στο αύριο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά λένε και ξαναλένε ότι ο Δήμος είναι καταχρεωμένος. Τους απαντάω, τους το γράφω, το βάζω στο φυλλάδιο μας, το δείχνω στα χαρτιά, τους το έδωσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ο μεγαλύτερος διεθνής τραπεζικός οργανισμός είπε στην Κομοτηνή:

Αν δεν σου δώσει η κυβέρνηση τα επόμενα χρόνια τα χρήματα που σου οφείλει για έργα εγώ η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων σου δίνω, σου δανείζω 15 εκ ευρώ για αναπτυξιακά έργα.

Και εγώ σας λέω συνδημότισσες και συνδημότες, ελπίζω και εύχομαι ότι θα έχουμε πόρους δεν θα πτωχεύσει αυτή η χώρα. Όμως, ξέρετε κανέναν μπαταχτσή , κανέναν καταχρεωμένο να τον δανείζουν και μάλιστα τράπεζες και διεθνείς οργανισμοί;

Αλλά θα σας πω και το μεγαλύτερο σύντομο ανέκδοτο που δείχνει πολλά για το ποιοι ζητούν την εμπιστοσύνη σας. Τον οικονομικό απολογισμό του 2009 στη δημαρχιακή επιτροπή δεν τον ψήφισαν αλλά στο δημοτικό συμβούλιο τον ψήφισαν επιβεβαιώνοντας τα καλά οικονομικά του δήμου

Αυτό σημαίνει δυο πράγματα ότι ο Κοτσάκης είναι καλός στο νοικοκύρεμα αλλού και ότι αυτοί δυστυχώς αλλού πατούν και αλλού βρίσκονται.

Φίλες και φίλοι, μας ενώνουν κοινές αγωνίες οι κοινές απαιτήσεις για το μέλλον του τόπου μας για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας

Σε αυτές τις εκλογές στις  εκλογές της 7ης του Γενάρη για την ανάδειξη του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της περιόδου 2011-2014 πραγματοποιούνται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, για τη διαμόρφωση των όρων και των συνθηκών, της καθημερινότητάς μας στην πόλη, στις γειτονιές και στους οικισμούς του Δήμου μας.

Ο νέος δήμος, οι νέες αρμοδιότητες, η οικονομική κρίση που κτυπάει τον κοινωνικό ιστό προστασίας των αδυνάμων όλα αυτά συνθέτουν την κρισιμότητα των εκλογών.

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε δήμαρχο. Δεν κρίνετε η τύχη κανενός πολιτικού αρχηγού, κανενός πολιτικού κόμματος, κρίνετε η δική μας ζωή, η καθημερινή μας ζωή, το παρόν και το μέλλον της Κομοτηνής μας. Οι απειλές πολλές, πολλές όμως και οι ευκαιρίες. Έχουμε βάλει τις βάσεις και μπορούμε σήμερα με ασφάλεια και σιγουριά να προχωρούμε μπροστά.

Για την επόμενη τετραετία έχουμε πρόγραμμα. Πρόγραμμα στοχευμένο. Απαντητικό. Που δίνει λύσεις. Πρόγραμμα υλοποιήσιμο.  Το φτιάξαμε όλοι μαζί. Εγώ και οι συνεργάτες μου, εσείς, όλοι Μαζί.

Μέσα από έναν ευρύτατο κοινωνικό διάλογο. Πόρτα πόρτα, γειτονιά με γειτονιά

οικισμό με οικισμό. Με ερωτηματολόγια στους πολίτες. Σε όλους τους κοινωνικούς εταίρους. Σε όλους τους φορείς.

Συλλέγοντας συμβουλές, αιτήματα, γνώμες και απόψεις όλων των Κομοτηναίων, για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Του δικού μας τόπου, του νέου Δήμου Κομοτηνής. Αυτό που παρουσιάζουμε είναι το δικό σας πρόγραμμα. Το δικό σας όραμα. Η δική μας δέσμευση.

Οι κεντρικοί άξονες του προγράμματος της νέας τετραετίας οδηγούν με βήματα σταθερά, δημιουργικά, αποτελεσματικά και μετρήσιμα σε ένα Δήμο που εξυπηρετεί τον πολίτη και όχι τον πολιτικό του προϊστάμενο.

Πρώτη δέσμευσή μας η Οργανωτική  & Λειτουργική Ενοποίηση των τριών Δήμων τους πρώτους τρεις μήνες. Ενοποίηση των δομών, καταγραφή των οικονομικών, αναδιάρθρωση των υπηρεσιών, επανατοποθέτηση του ανθρώπινου δυναμικού, με στόχο την ομαλή ένταξη στο νέο θεσμικό περιβάλλον.

Φίλες και φίλοι, δεσμεύομαι προσωπικά καμία υπηρεσία, καμία δημοτική πολιτική

δεν θα καθυστερήσει ούτε μια μέρα και οι πολίτες, νέοι και παλαιοί, του δήμου Κομοτηνής δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν ή να ανησυχούν. Η μετάβαση θα είναι ομαλή και δημιουργική χωρίς αναταράξεις παρά μόνο με βελτιώσεις.

Δεύτερη δέσμευσή μας, η σύνταξη με διαδικασίες κοινωνικής διαβούλευσης και διαλόγου του Επιχειρησιακού Προγράμματος του νέου Δήμου Κομοτηνής για την περίοδο 2011 – 2014 που θα ολοκληρωθεί εντός των τεσσάρων πρώτων μηνών ώστε κι εδώ να μην χαθεί ούτε μέρα.

Το επιχειρησιακό πρόγραμμα, δηλαδή τα έργα και οι πολιτικές, το κόστος τους και οι πηγές χρηματοδότησής τους, θα φτιαχτεί από όλους αφού αφορά τη ζωή όλων μας. Μέσα και πάλι από διάλογο, Κοινωνική διαβούλευση. Με Ρόλο και Λόγο σε κάθε πολίτη Σε κάθε γειτονιά. Σε κάθε οικισμό. Όπως έκανα 4 χρόνια τώρα. Όπως θα συνεχίσω να κάνω με τη δική σας συμβολή. Με τη δική σας εμπιστοσύνη.

Οι αρχές που διέπουν το πρόγραμμα μας μέρος του οποίου έχετε όλοι στα χέρια σας είναι ο ρεαλισμός, ο δυναμισμός, η σύνθεση, η πολυλειτουργικότητα και πρωτίστως η κοινωνική δικαιοσύνη.

Οι προτεραιότητες του προγράμματος της νέας τετραετίας, οι αποδέκτες και οι επωφελούμενοι όλων των ενεργειών και των πολιτικών μας, από το Φανάρι και τη Σαρακηνή έως τις γειτονιές της Κομοτηνής, είναι οι Νέοι Πολίτες, τα Νέα Ζευγάρια και οι Νέοι Γονείς, η Τρίτη και Τέταρτη ηλικία, όλοι δηλαδή οι συμπολίτες που δικαιούνται και περιμένουν την υποστήριξη όλων μας, τις ευκαιρίες για μια καλύτερη ζωή στην Νέα Κομοτηνή μας.

Τρίτη δέσμευσή μας η «Κομοτηνή, Βιώσιμη Κοινωνία» με πολιτικές υποδομών που διασφαλίζουν την ομαλή διασύνδεση, των οικισμών και των κοινοτήτων με τη πόλη της Κομοτηνής, τη βελτίωση των μεταφορών και των επικοινωνιών, την προσβασιμότητα σε κάθε χωριό, σε κάθε οικισμό. Με το Πρόγραμμα Αστικής Ανάπλασης της πόλης, με κατασκευή ποδηλατοδρόμων, ανακατασκευή πεζοδρομίων και οδοφωτισμού. Με την Ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς. Με την έγκριση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου.

Η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νέου Δήμου, η διευκόλυνση και η ενδυνάμωση, του ανθρώπινου δυναμικού, της τοπικής μας οικονομίας και η προβολή της Κομοτηνής, εντός και εκτός Θράκης και Ελλάδας θα προσδώσουν

στο νέο Δήμο Κομοτηνής την πρωτεύουσα δύναμη που του αξίζει.

Τέταρτη δέσμευσή μας η Κομοτηνή. Δίκαιη & Ανθρωποκεντρική Κοινωνία με υπηρεσίες και πολιτικές που θα διασφαλίζουν με κοινωνική δικαιοσύνη, πολιτικές υγείας, πρόνοιας, παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού. Με τη διεύρυνση της συνεργασίας, με την Κοινωνία των Πολιτών. Με τη διατήρηση της απαλλαγής των τελών. Με τη κατασκευή νέου Νοσοκομείου στη Μεσσούνη. Με τα προγράμματα προληπτικής Ιατρικής και την ενδυνάμωση της λειτουργίας του Ιατροκοινωνικού μας Κέντρου. Και φυσικά με την ενδυνάμωση της λειτουργίας του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.

Πέμπτη δέσμευσή μας. Κομοτηνή,  Πράσινη Κοινωνία με υπηρεσίες και πολιτικές που αξιοποιούν τα κεκτημένα. Δίνουν σάρκα και οστά στις αρχές της πράσινης οικονομίας, περιβάλλον, ενέργεια, κατανάλωση, μεταφορές στην ποιότητα ζωής, στην φιλοπεριβαλλοντική καθημερινή πρακτική όλων μας και κυρίως του Δήμου και των υπηρεσιών του.

Με την αναβάθμιση του ΧΥΤΑ που πετύχαμε την έγκριση χρηματοδότησής του ύψους 6,7 εκ ευρώ. Με την κατασκευή νέου βιολογικού καθαρισμού για το Φανάρι, την Αρωγή και τη Μέση. Με νέα αποχετευτικά δίκτυα σε όλο το Δήμο. Με προγράμματα και δράσεις ανακύκλωσης. Με ευρωπαϊκά προγράμματα όπως το LΙFE που ήδη φέραμε.

Με Θαλάσσιο Αιολικό Πάρκο στο Φανάρι. Και φυσικά με τη δημιουργία του Εθνικού Πάρκου Εκπαίδευσης & Επιχειρηματικότητας , της Πράσινης Οικονομίας για το οποίο ενημερώσαμε και τον πρωθυπουργό.

Δέσμευση μας και η «Κομοτηνή, Ανταποδοτική Κοινωνία» με έναν Δήμο συμμετοχικό, ψηφιακό και αποτελεσματικό. Με υπηρεσίες που διευκολύνουν τον πολίτη.

Εξυπηρετούν τον πολίτη. Με την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Με το Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Με την Ανοιχτή Διακυβέρνηση. Με την επέκταση της λειτουργίας του κινητού ΚΕΠ σε Αίγειρο και Σιδηροχώρι Με τη διαφάνεια.

Τη δημοσίευση στο διαδίκτυο όλων των αποφάσεων. Όλων των οικονομικών στοιχείων. Ώστε ο κάθε πολίτης να ξέρει που πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ που έδωσε ο Δήμος. Όπως ακριβώς έκανα και μέχρι σήμερα

Πιστεύω ότι μελετώντας τόσο τον απολογισμό του έργου μας όσο και τις προγραμματικές μας θέσεις θα συμμαχήσετε μαζί μας. Γιατί όλοι μαζί πετύχαμε πολλά και τώρα μπορούμε περισσότερα γιατί αθροίζουμε δυνατότητες και πλεονεκτήματα.

Πάμε μαζί ελάτε μαζί με οδηγό την ευημερία των πολλών και το τοπικό συμφέρον μαζί να βαδίσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας.

Μαζί βαδίζουμε στο δρόμο που οδηγεί σε ένα Δήμο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Αλλά έχω αναλάβει μια δουλειά και έχω επίγνωση της εμπιστοσύνης που μου δείχνετε

Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία. Είμαι εδώ. Είστε εδώ. Για να αθροίσουμε ικανότητες. Για να πάμε την Κομοτηνή πιο ψηλά. Να κάνουμε την Κομοτηνή πρωτεύουσα της Θράκης στην οποία πρωτεύουσα δύναμη είναι ο άνθρωπος ο πολίτης και οι ανάγκες του.

Φίλες και φίλοι σας καλώ σε μια συμπόρευση χωρίς διαχωρισμούς. Ανανεωμένοι σε θέσεις σε ιδέες σε πρόσωπα. Ο Δημοτικός μας συνδυασμός οι συνεργάτες μου η συμμαχία για το νέο δήμο Κομοτηνής έχει τη δύναμη έχουμε τη δύναμη έχω τη δύναμη να δουλέψουμε για το κοινό καλό.

Είναι μια συμμαχία τοπική πατριωτική μια συμμαχία που μπορεί να βάλει και βάζει πάνω απ’ όλα την Κομοτηνή. Ο Δήμος Κομοτηνής είναι σήμερα καλύτερος και γίνεται κάθε μέρα καλύτερος. Βάζουμε στόχους και τους πετυχαίνουμε. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε και δεν πρόκειται να μας χαριστεί

Ο δήμος Κομοτηνής πρέπει να παραμείνει μια οικογένεια που διασφαλίζει ευημερία ανάπτυξη πρόνοια ένα καθαρό περιβάλλον ένα κοινωνικό πλέγμα προστασίας που εξασφαλίζει την αισιοδοξία και την ελπίδα για όλους τους δημότες του Χριστιανούς και μουσουλμάνους δεξιούς και αριστερούς.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες επικεφαλής μιας πλατιάς τοπικής «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» για το νέο Δήμο Κομοτηνής, έχοντας γνώση των συνθηκών και κυρίως επίγνωση της ευθύνης διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας και ευελπιστώ να τη κερδίσω.

Πάμε μαζί Ψηφίστε τοπικά Σκεφτείτε συλλογικά Ελάτε Σε αυτή Τη μεγάλη γιορτή Την Κυριακή των εκλογών. Η Κομοτηνή πάει μπροστά. Πάμε μαζί

Μαζί στο Νέο Δήμο. Για ένα δήμαρχο Δίκαιο. Για ένα δήμο αποτελεσματικό. Γιατι η Κομοτηνή μας ενώνει. Γιατι την Κομοτηνή προασπίζουμε προασπίζοντας τη ζωή μας.

Πάμε μαζί και σας δίνω λόγω τιμής ότι θα βάλω τα δυνατά μου και θα συνεχίσουμε

να βαδίζουμε στο δρόμο της σιγουριάς της ασφάλειας της προκοπής. Με γνώμονα το κοινό καλό το καλό όλων μας».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ