ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

«Ανθρωπιά – Δικαιοσύνη – Διάλογος» το μήνυμα του Γιώργου Πετρίδη σε όλους τους Κομοτηναίους

FoniRodopis

Σαφέστατο μήνυμα αλλαγής και δέσμευσης για ειλικρίνεια και σεβασμό στον άνθρωπο ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της κεντρικής ομιλίας του υποψήφιου δημάρχου Κομοτηνής, Γιώργου Πετρίδη, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (4/11) στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των πολιτών από την Κομοτηνή και από τους νέους οικισμούς του Δήμου που στέκονται δίπλα στην «Κοινωνία Πολιτών» και είναι έτοιμοι να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους απέναντι σε μια δημοτική παράταξη που φιλοδοξεί να αποτελέσει το σημαντικότερο αυτοδιοικητικό φορέα της Κομοτηνής και των οικισμών της. Χαρακτηριστικό είναι ότι η συγκέντρωση στην πλατεία θύμισε παλιές καλές εποχές τότε που ο κόσμος έδινε βροντερό παρόν σε όλες τις πολιτικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις.

Στην ομιλία παραβρέθηκαν οι νυν και πρώην βουλευτές Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής, Αχμέτ Χατζηοσμάν, Χρύσα Μανωλιά και Γκαλήπ Γκαλήπ, ο Νομάρχης Ροδόπης και υποψήφιος Περιφερειάρχης, Άρης Γιαννακίδης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Παύλος Δαμιανίδης, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Καρδίμη, η περιφερειάρχης ΑΜΘ Θεοδώρα Κόκλα. ‘Ολοι μαζί έδωσαν τον τόνο της ενότητας σε μια προσπάθεια, που θα καταλήξει σε μια μεγάλη νίκη για έναν Δήμο πρωταγωνιστή.

Παρουσιάζοντας, τέλος, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους υποψηφίους συμβούλους της δημοτικής κοινότητας Κομοτηνής, ο Γιώργος Πετρίδης δεσμεύθηκε ότι το γραφείο του θα είναι ανοικτό για όλους τους δημότες της Κομοτηνής και ότι όλοι μαζί θα δουλέψουμε για την Κομοτηνή και τους δημότες της.

Ακολουθεί η ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Κομοτηνής, Γιώργου Πετρίδη :

«Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να ξεκινήσω με ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Σας ευχαριστώ! Γιατί με αυτή την παρουσία σας, εδώ, απόψε, δίνετε ΕΣΕΙΣ την απάντηση, σ’ εκείνους που ακόμα πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να διοικούν το Δήμο μας, με λογικές απλής διαχείρισης και πρακτικές επικοινωνίας και μόνο.

Όμως η Αυτοδιοίκηση δεν είναι επικοινωνία. Επίσης η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι ένας απλός μηχανισμός διαχείρισης.  Είναι κάτι πολύ σοβαρότερο. Είναι ο βασικός θεσμός ανάπτυξης σε όλους τους τομείς που ενδιαφέρουν τον πολίτη. Με θεμελιώδεις στόχους   την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου,  την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και των προβλημάτων των Δημοτών και όλων των κατοίκων.

Επιδιώκουμε και Επιζητούμε να είμαστε οι εκλεγμένοι  εκπρόσωποι όλων των συμπολιτών μας , χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς σε δικούς μας και σε  «άλλους». Επιδιώκουμε και Επιζητούμε να δουλέψουμε για την ανάπτυξη της πόλης και του Δήμου ολόκληρου. Με πρόγραμμα, σχεδιασμό, ιεράρχηση των στόχων, και επιμονή στην πραγμάτωσή τους.

Βασικό χαρακτηριστικό;  Το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας. Σταθερός και αμετακίνητος στόχος μας ο Άνθρωπος. Υπηρετώ το θεσμό αυτό, αδιάλειπτα, τα τελευταία 12 χρόνια.

Είχα τη μεγάλη τιμή να βαπτισθώ στην Αυτοδιοίκηση, από έναν κορυφαίο πολιτικό και άνθρωπο τον αείμνηστο Δήμαρχο Γιώργο Παπαδριέλλη. Με τίμησε και με εμπιστεύθηκε. Πάνω απ’ όλα όμως μου έμαθε ότι πολιτική είναι να δουλεύεις για τον κόσμο, με τον κόσμο δίπλα σου, γύρω σου. Με την πόρτα του γραφείου σου και την πόρτα της καρδιάς σου ανοιχτές.

Αυτά, θα είναι και τα πρώτα βασικά στοιχεία της δικής μας διοίκησης: ανθρωπιά, δικαιοσύνη και διάλογος. Στη συνέχεια είχα την δυνατότητα να συνεργαστώ με τον Δήμαρχο Τάσο Βαβατσικλή. Από τον Τάσο διδάχθηκα ότι ο Δήμαρχος πρέπει και να γνωρίζει και να δουλεύει. Να δουλεύει πολύ, περισσότερο από τον καθένα. Να λοιπόν το δεύτερο χαρακτηριστικό της δικής μας πρότασης: Το δίπολο γνώση και δουλειά.

Άλλωστε, φίλες και φίλοι, αυτά τα στοιχεία ήταν που έλειψαν από  την απερχόμενη διοίκηση του κ. Κοτσάκη. Διοίκηση απρόσωπη, υπό τις οδηγίες – εντολές επαγγελματιών επικοινωνιολόγων. Με τους πολίτες, απλό ντεκόρ σε χαμογελαστά πλάνα. Με τους πολίτες της Κομοτηνής  καταναλωτές πολιτικής επικοινωνίας.

Η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου μας, ψηφίστηκε από τον κόσμο της Κομοτηνής για να προσθέσει. Το μόνο που πρόσθεσε σε έναν Δήμο που τον βρήκε σε τροχιά ανάπτυξης και έργων, ήταν τα νέα δικά της ήθη άσκησης πολιτικής.

Το τελευταίο διάστημα έδειξαν να αφυπνίζονται. Αναγκάστηκαν λόγω των εκλογών, να βγουν στους δρόμους, στις γειτονιές στους οικισμούς. Να ανακαλύψουν ότι εκτός από τους κολλητούς και τους αυλικούς, υπάρχει και η κοινωνία.

Μια κοινωνία, που εκτός από τα σοβαρά αδιέξοδα της συγκυρίας, βίωσε τα τελευταία χρόνια και μια αδιέξοδη τοπική πολιτική. Ξαναθυμήθηκαν ότι εκτός από το γήπεδο, το κέντρο της πόλης και δυο τρείς οικισμούς, υπάρχουν και οι γειτονιές, οι μαχαλάδες, υπάρχουν κι άλλοι είκοσι οικισμοί.

Περπατήσαμε κι εμείς στους οικισμούς και τους μαχαλάδες αυτές τις μέρες. Συναντήσαμε περήφανους αλλά και θυμωμένους ανθρώπους. Συμπολίτες μας στα χωριά και τις γειτονιές όπου ζει η Μειονότητα, μας είπαν το εξής:

«Δεν κάνανε τίποτα 4 χρόνια και ήρθαν εργολάβοι και μηχανήματα τον τελευταίο μήνα. Αυτό είναι χειρότερο κι από την απουσία τους, γιατί προσβάλλει την αξιοπρέπεια μας».

Αυτό ακριβώς, είναι φίλοι και φίλες που ξέχασε τα 4 χρόνια η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου μας. Ότι οι πολίτες δεν είναι απλά αποδέκτες σωστών ή λάθος πολιτικών, δεν είναι απλοί θεατές δρωμένων, ή χρήστες μικρών ή μεγάλων έργων.

Είναι πέρα και πάνω απ’ όλα αυτά Άνθρωποι με αξιοπρέπεια, που απαιτούν από τους πολιτικούς ειλικρίνεια και σεβασμό. Από αυτό ξεκινάμε κι εμείς. Αυτή είναι η πρώτη δική μας δέσμευση:     Ειλικρίνεια και σεβασμός!

Φίλες και Φίλοι,

Η χώρα μας βιώνει μια από τις σκληρότερες κρίσεις στη νεότερη ιστορία της. Μια κρίση που διαπερνά οριζόντια όλη την κοινωνία. Μια κρίση που πλήττει περισσότερο τους πιο αδύναμους.

Τώρα είναι για την πολιτική σε όλα της τα επίπεδα και επομένως για την Αυτοδιοίκηση, η ώρα της Μεγάλης Ευθύνης. Γιατί τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται όραμα και ευαισθησία.

Ευαισθησία απέναντι στους συνδημότες μας που υφίστανται σκληρότερα τα αποτελέσματα της κρίσης. Αυτούς που αισθάνονται και είναι αδύναμοι να το παλέψουν μόνοι τους, με τις δικές τους δυνατότητες και δυνάμεις.

Δεσμευόμαστε για τη συνέχιση και την επέκταση της λειτουργίας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», αν χρειαστεί με πόρους του Δήμου.  Με την ενσωμάτωση και την περεταίρω αναβάθμιση των αντίστοιχων προγραμμάτων της Αιγείρου και του Ν. Σιδηροχωρίου.

Σχεδιάζουμε την ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου των ΚΑΠΗ, ώστε να αποτελούν πραγματικά το «δεύτερο σπίτι» των ηλικιωμένων συμπολιτών μας.

Μέσα από προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, εμπλουτίζουμε τον χρόνο αλλά και την διάθεση των μελών τους. Εντάσσουμε τα ΚΑΠΗ στο νέο Δίκτυο Προληπτικής Ιατρικής, με κεντρικό φορέα το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Κομοτηνής. Επεκτείνουμε τη δομή και σε  οικισμούς – πιλότους.

Εμείς δεν μηδενίζουμε τις όποιες θετικές πρωτοβουλίες των άλλων. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια, πάρθηκαν κάποια τιμολογιακά μέτρα ανακούφισης για κάποιους συμπολίτες μας. Εμείς δεν  ακυρώνουμε τις προθέσεις.

Δυστυχώς όμως τις ακύρωσαν οι ίδιοι. Ο κ. Κοτσάκης και οι συνεργάτες του.  Το λεγόμενο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» ήταν μια εξαγγελία και δέσμευση του κ. Κοτσάκη, από την αρχή της θητείας του.

Πότε άρχισε να λειτουργεί; Ένα μήνα πριν τις εκλογές. Άρον άρον, με κάποιες γκρίζες αναθέσεις της τελευταίας στιγμής,  χωρίς προγραμματισμό, δίχως να μελετηθούν οι όροι βιωσιμότητας του.  Δυστυχώς, το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» το χρησιμοποιούν ως προεκλογικό εργαλείο.

Στη δική μας ευθύνη είναι, από την πρώτη του Γενάρη να το μετατρέψουμε από ψηφοθηρικό και πελατειακό μηχανισμό, σε ένα πραγματικό «μαξιλάρι» ανακούφισης γι’ αυτούς που την χρειάζονται. Με οργάνωση, με διαφάνεια, με δικαιοσύνη.

Όπως χρησιμοποίησαν ως ψηφοθηρική δεξαμενή, τους πολλούς άνεργους συμπολίτες μας. Το πιο ευαίσθητο και ευάλωτο κομμάτι της κοινωνίας.  Οικογένειες ολόκληρες των κολλητών με συμβάσεις στο Δήμο και από την άλλη χρόνια άνεργοι να ψάχνουν για μια θεσούλα.

Οι συμβάσεις και οι φάκελοι των STAGE κλειδωμένα στο συρτάρι του Δημάρχου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να αγνοούν ποιοι, πόσοι και πού απασχολούνται. Για μας, ανάγκη δουλειάς δεν έχουν μόνο οι κολλητοί των κολλητών και οι λοιποί συγγενείς.

Εμείς δεσμευόμαστε για πλήρη διαφάνεια σε όλες τις εργασιακές συμβάσεις. Και η διαφάνεια ξεκινάει από τη δημοσιότητα.

Οι προκηρύξεις δεν θα δημοσιεύονται μόνο στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο. Οι προκηρύξεις θα αναρτώνται έγκαιρα, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, παντού. Να τις ξέρουν όλοι. Το ίδιο και τα αποτελέσματα, οι προσλήψεις, που ακόμα και σε δίμηνες συμβάσεις θα γίνονται απαρέγκλιτα  σύμφωνα με το νόμο.

Μην μας ψηφίζετε για να διορίσουμε τα παιδιά σας. Ψηφίστε μας για να τους εξασφαλίσουμε καθαρές διαδικασίες και αξιοπρέπεια. Γιατί με την αγωνία και το δικαίωμα του άνεργου στη δουλειά, κανείς δεν δικαιούται να παίζει!

Φίλες και Φίλοι,

Στον τόπο μας έχουμε ορίσει από χρόνια, τα πλαίσια της πολιτιστικής παρέμβασης της Αυτοδιοίκησης.

Έτσι, ο Δήμος λειτουργεί τις πολιτιστικές του επιχειρήσεις, που διοργανώνουν, τα πανηγύρια, τα θεάματα, τα δρώμενα και τις εκδηλώσεις με τους συχνά βερμπαλιστικούς τίτλους και τα αμφίβολα περιεχόμενα και αποτελέσματα.

Είναι όμως μόνο αυτό Πολιτισμός; Αλλά ακόμα και αν καταφέρουμε να έχουμε μόνο ουσιαστικές εκδηλώσεις Τέχνης και Λόγου, δικαιούμαστε να λέμε ότι παράγουμε συνολικά Πολιτισμό;

Άποψη μου είναι, ότι ένας Δήμος που αρκείται να ταυτίζει Πολιτισμό και θέαμα, εξαπατάται και εξαπατά.  Ακόμα και αν καταφέρει να περάσει από το απλό θέαμα στην πραγματική Τέχνη και Λόγο, πάλι θα αδικεί το ρόλο του.

Κι αυτό γιατί δεν μπορεί να υπάρξει πραγματικός Πολιτισμός, όπου δεν υπάρχουν πραγματικοί Πολίτες και επομένως όπου δεν υπάρχει Κοινωνία.

Και εδώ ακριβώς προκύπτει η ευθύνη και ο ρόλος του Δήμου. Είναι μια πραγματικότητα, ότι στον τόπο μας λείπει το ομαδικό πνεύμα. Η «Κοινωνία» μας, δεν είναι Κοινωνία, γιατί απλά αποτελεί άθροισμα ατόμων και ατομικών συμφερόντων και όχι σύστημα ενεργών και συμπραττόντων Πολιτών.

Και Κοινωνία είναι ακριβώς αυτό, το δεύτερο, δρώντες Πολίτες που συμμετέχουν, που ορίζουν τα πράγματα. Τι θα κάνουμε;

Θα συνεχίσουμε να το αποδεχόμαστε έτσι, μοιρολατρικά, ευελπιστώντας στη νομοτέλεια της δαρβινικής εξέλιξης του ανθρώπινου είδους, μήπως και γίνουμε κάποτε… άνθρωποι και  άρα Πολίτες; Δεν πρέπει κάποτε να πούμε : ως εδώ;

Και τελικά είναι ή δεν είναι στις αυτονόητες υποχρεώσεις του Δήμου, να έχει την πρωτοβουλία και μέσα από συγκεκριμένες επιλογές να αρχίσει επιτέλους να θεμελιώνει μια  πραγματικά δημοκρατική Κοινωνία Πολιτών. Επομένως για μας, Πολιτισμός δεν είναι θέαμα, δεν είναι διασκέδαση, δεν είναι πανηγύρι.

Για μας, Πολιτισμός είναι καθετί που μας μεταμορφώνει από άτομα σε πολίτες, που μας δένει σαν Κοινωνία. Αυτό θέλουμε και θα επιδιώξουμε να είναι και το στίγμα των επιλογών μας.  Δεν θέλω να σας κουράσω απαριθμώντας έργα που θα εκτελέσουμε όταν εκλεγούμε.

Ωστόσο θεωρώ υποχρέωση μου, να αναφερθώ σε κάποια από τα έργα που θα τεκμηριώσουν τον αναπτυξιακό χαρακτήρα της δικής μας πρότασης.

Η ανάδειξη της νέας παραλιακής ζώνης του Δήμου Κομοτηνής, από το Φανάρι μέχρι τη Μολυβωτή, αποτελεί κύριο μέλημα και προτεραιότητα μας.

Με την διεκδίκηση μακροχρόνιας  χρήσης τόσο της πλαζ του ΕΟΤ όσο και του κάμπιγκ Φαναρίου. Με την κατασκευή ήπιων παρατηρητηρίων στη Βιστωνίδα, την Ξηρολίμνη, τη λίμνη Μητρικού. Με το σχεδιασμό και την κατασκευή υπαίθριου θεάτρου, με υποδομή και για ΑΜΕΑ και κυρίως με την ολοκλήρωση της οδικής διασύνδεσης της παραλιακής ζώνης.

Η ολοκλήρωση, της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, που σέρνεται εδώ και χρόνια και η προκήρυξη στη συνέχεια των αναγκαίων πολεοδομικών μελετών, για να ανασάνει επιτέλους η πόλη και οι μαχαλάδες.

Η ανάδειξη του  Καρυδορέμματος  σε  «πνεύμονα πρασίνου», με ειδικό τρόπο, που, και θα εξοικονομήσει κονδύλια, αλλά και θα δημιουργήσει προστιθέμενη κοινωνική αξία.

Μέσα από την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης και την αστική ανάπλαση της πόλης, εξασφαλίζουμε εκτός από όλα τα άλλα, την ελκυστικότητα της. Είναι άλλη μια προτεραιότητα μας. Αλλά δεν είναι μόνο τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα.

Είναι και όσα χρωστάμε ως κοινωνία και άρα ως Δήμος, σ’ αυτούς που δεν πίνουν κατάλληλο νερό, στους άλλους που πλημμυρίζουν οι αυλές και τα σπίτια τους, και σε κείνους που δεν έχουν δρόμο να πάνε στα σπίτια τους. Είναι οι δρόμοι στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ και στο Χάρμανλικ. Είναι η ταλαιπωρημένη ιστορία του σχολείου στο Μάστανλη. Τα σχολεία  που έχουν ακόμη αμίαντο. Οι τίτλοι των οικοπέδων στον Ήφαιστο.

Η επίλυση των χρόνιων προβλημάτων ύδρευσης στους νέους αλλά και σε αρκετούς παλιούς οικισμούς του Δήμου, καθώς και σε ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, Ρέμβη, Σταθμό μέσα από το ΕΣΠΑ είναι άμεσης προτεραιότητας θέμα, καθώς προεργασία υπάρχει μόνο σε κάποια από αυτά.

Με τους συνεργάτες μου, περπατήσαμε όλους τους οικισμούς του νέου Δήμου. Όλους, εκτός από έναν.

Ήταν μια δική μου επιλογή να μην επισκεφθώ τον οικισμό Αδριανουπόλεως, το γνωστό «Αλάν Κουγιού».  Δεν είναι παράλειψη. Είναι μια πολιτική πράξη. Δεν μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους υποσχεθώ πάλι τα ίδια που ακούνε χρόνια, ζητώντας την ψήφο τους. Στους φίλους μου, στο Αλάν Κουγιού θα πάω, όταν θα έχω κάτι να πώ και κυρίως κάτι να πράξω.

Ο επαγγελματικός και εμπορικός κόσμος της πόλης νιώθει όλο και πιο έντονα την πίεση της Κρίσης.

Γι’ αυτό:

Προωθούμε και προβάλλουμε με κάθε τρόπο την ντόπια επιχειρηματικότητα.

Επιλέγουμε στις εκτός διαγωνισμών προμήθειες, μόνο ντόπιους προμηθευτές.

Ενεργοποιούμε άμεσα την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι επαγγελματικοί και εμπορικοί φορείς.

Εμπλουτίζουμε τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, με εκπροσώπους των επαγγελματιών.

Έτσι εξασφαλίζουμε και αξιοποιούμε την συμμετοχή του επαγγελματικού κόσμου της Κομοτηνής, σε ένα δίκτυο κέντρων σχεδιασμού και διαμόρφωσης πολιτικών για την Ανάπτυξη του νέου Δήμου Κομοτηνής.

Την Κυριακή, εκλέγουμε Δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο.

Δεν εκλέγουμε πρωθυπουργό,  Δεν προσερχόμαστε σε κανένα δημοψήφισμα για κανένα Μνημόνιο.

Είναι βέβαιο ότι ο καθένας μας μπορεί να έχει τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις του για τη κυβερνητική πολιτική.  Αυτό που δεν πρέπει όμως να γίνει αποδεκτό από τους πολίτες, είναι η προφανής προσπάθεια παραπλάνησης τους.

Εμείς στο ψευτοδίλλημα δημοτικές εκλογές  ή δημοψήφισμα κατά της Κυβέρνησης, απαντάμε ότι στις 7 Νοέμβρη κρίνεται η πορεία της Κομοτηνής και των οικισμών της για τα επόμενα χρόνια.

Και όσοι ζητούν από τους πολίτες να κοιτάξουν το δάχτυλο, συνειδητά επιχειρούν να τους κρύψουν το φεγγάρι.

Φίλες και Φίλοι, Οι καιροί είναι δύσκολοι και αναμένονται δυσκολότεροι.

Εμείς, δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε για να μην προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας, να οργανώσουμε και να λειτουργήσουμε το νέο Δήμο μας,   με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τον εργαζόμενο, τον επιχειρηματία, τον αγρότη,  την τρίτη ηλικία και πάνω απ’ όλα τη νέα γενιά.

Τους νέους, που παραφράζοντας λίγο, τα λόγια του μεγάλου Γιώργου Γεννηματά:

«Έχουν πλέον σταματήσει να χειροκροτούν στις επετείους και έχουν αρχίσει να αναζητούν τους υπαιτίους».

Πριν σας παρουσιάσω έναν έναν τους συνεργάτες μου, υποψήφιους για το νέο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και για το καινούργιο όργανο που λέγεται Δημοτική κοινότητα Κομοτηνής, θα ήθελα από αυτό το βήμα να ευχαριστήσω όσους μετέχουν δίπλα μου με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση σε αυτή τη σκληρή αλλά και όμορφη περιπέτεια.

Αναφέρομαι  κατ’ αρχήν στην Άννα που με αντέχει και μου παραστέκεται, στην οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου, αλλά και στο δυναμικό εκλογικό μου επιτελείο, τους συμπαραστάτες μου όλες αυτές τις μέρες, από τους οποίους εκτός από τεράστια βοήθεια, άντλησα όποτε χρειαζόμουν κουράγιο, αισιοδοξία και δύναμη ψυχής.

Όλα αυτά που θα χρειαστούν μέχρι το βράδυ της Κυριακής, όταν οι άλλοι σπουδαίοι συνεργάτες, οι εκλογικοί μας Αντιπρόσωποι, θα μας φέρουν από τις κάλπες τα μηνύματα της Νίκης.

Για τη συγκρότηση του εκλογικού ψηφοδελτίου μας, αισθάνομαι και υπερήφανος και ασφαλής. Υπερήφανος γιατί με τιμούν με τη συμμετοχή τους δυναμικοί εκπρόσωποι από όλες τις κοινωνικές, ηλικιακές, γεωγραφικές πλευρές της τοπικής κοινωνίας  και ασφαλής γιατί γνωρίζω ότι όποιοι και να εκλεγούν, θα έχω μια ικανή ομάδα δουλειάς για το Δήμο μας.

Μας ενώνουν οι ίδιες αρχές, οι ίδιες αξίες, η νίκες μας θα είναι κοινές».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ