ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά της Σιμπέλ Μουσταφάογλου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης

fonirodopis.gr

Κατά της Σιμπέλ Μουσταφάογλου στάθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στη διάρκεια ομιλίας του την Πέμπτη (4/11) ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ανέφερε ότι «στη Θράκη κατεβαίνουν φωνές και ψηφοδέλτια, που μπορούν να αλλοιώσουν πραγματικά την ιστορική πορεία της χώρας».

Διάβασε δε, ένα απόσπασμα από προεκλογικό φυλλάδιο μειονοτικού συνδυασμού στη Θράκη, στο οποίο φέρεται η επικεφαλής του συνδυασμού να προτείνει στους ομόθρησκούς της, λέγοντάς τους: «πρέπει να σωθούμε από τη φτώχεια και να υπάρξουν δουλειές για τα νέα παιδιά. Αλλά αυτή η χώρα είναι μπαταρισμένη και θα φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία, γιατί είμαστε παιδιά Οθωμανών».

«Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, σε ελληνικό έδαφος και είναι η κα. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, επιλαχούσα ευρωβουλευτής από το ΠΑΣΟΚ, υποψήφια μειονοτικού συνδυασμού, που ζητά να έρθουν οι Τούρκοι σε πρώτη φάση, ως οικονομική βοήθεια και αύριο ποιος ξέρει ποιος» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. Avatar

    aetos

    6 Νοεμβρίου 2010 at 04:31

    Από που να αρχίσει κανείς να κάνει κριτική στα λόγια της τουρκόφρονης Ελληνίδας μουσουλμάνας Σιμπέλ Μουσταφάογλου.Την έβαλε στη πολιτική ο πολιτικός πατέρας της,την έσπρωξαν οι γνωριμίες μέσα απο τη κλαδική του ΠΑΣΟΚ και αργότερα μέσα απο μηχανισμούς της τοπικής κοινωνίας έφτασε να αξιώνει ΠΑΣΟΚικούς θώκους.Στο τέλος πούλησε και το ΠΑΣΟΚ (άς πρόσεχε) και όλους όσους την στήριξαν (άς πρόσεχαν),χωρίς ενδοιασμούς ή δεύτερες σκέψεις και κατόπιν,ως πιστό τσιράκι της Άγκυρας,χρηματοδοτήθηκε ώστε να δημιουργηθεί με το ζόρι “νέο” κόμμα εκμετάλλευσης των αγραμμάτων και παραπλανημένων Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης.Τους απεκάλεσε”τούρκους”, τους παρότρυνε να μην στηρίξουν στις παρούσες εκλογές πρόσωπα της εμπιστοσύνης τους για δημάρχους αλλά κάποιους άγνωστους “τούρκους”! Όλοι γνωρίζουν πως η Άγκυρα έχει στείλει πολλά εκατομμύρια για την προπαγάνδα της εδώ στην Θράκη αλλά δύσκολα αποδεικνύεται ποιοί προδότες της Ελλάδος,πιστοί στον εκτουρκισμό σύμφωνα με τις επιταγές της Τουρκίας, τα πήραν!Κρίμα,κρίμα, πολύ κρίμα.Άν συμπεριφέρονταν έτσι οι Χριστιανοί κάτοικοι της Τουρκίας σε περιόδους εκλογών στην Τουρκία,νομίζω πως θα τύχαιναν δριμύτατης μεταχείρισης σε βαθμό που δεν θα τολμούσαν να δράσουν προδοτικά στην Τουρκία.Ενώ οι δικοί μας οι πολιτικοί τους χαϊδεύουν τ’ αυτιά!…Παραφράζοντας την κραυγή αγωνίας του βασιλέως Ριχάρδου ΙΙΙ στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Shakespeare (Πράξη V, σκηνή IV) ταιριάζει εδώ η έκφρασις: “Μία ψήφος!Μία ψήφος!Το βασίλειο μου για μία ψήφο!”………

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ