ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποκλείονται οι οικονομολόγοι από τον Οργανισμό της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

fonirodopis.gr

Την παρέμβαση του Π.Τ. Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, για την άρση της επιχειρούμενης αδικίας σε βάρος των συναδέλφων υπαλλήλων οικονομολόγων, προκάλεσε το προς υπογραφή Προεδρικό Διάταγμα για τον Οργανισμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σε επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Ραγκούση Ιωάννη επισημαίνεται ότι οι ειδικότητες ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και ΠΕ Διοικητικού, απουσιάζουν από πολλά Τμήματα, Διευθύνσεις αλλά και Γενικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας.  Οι υπάλληλοι–πτυχιούχοι Οικονομικών Σχολών, παρότι διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις οικονομικών και διοίκησης, δεν θα μπορούν να προΐστανται σε σειρά από υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που χειρίζονται μάλιστα αντικείμενα αμιγώς οικονομικών θεμάτων.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται η Γενική Δ/νση Ανάπτυξης, οι Δ/νσεις Ανάπτυξης Περιφερειακών Ενοτήτων, η Δ/νση Εμπορίου Απασχόλησης Τουρισμού, η Δ/νση Εξυπηρέτησης του πολίτη, το τμήμα Διοικητικών Διαδικασιών, το τμήμα Εμπορίου, το τμήμα Απασχόλησης, το αυτοτελές τμήμα Πολιτικής Προστασίας, το αυτοτελές τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου κ.α.

Η επιστολή καταλήγει με πρόταση να συμπληρωθούν οι παραπάνω ειδικότητες στα επίμαχα άρθρα του Οργανισμού, όπου προβλέπεται η στελέχωση με προϊσταμένους των Τμημάτων και Διευθύνσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ