ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Uncategorized

«Όλοι μαζί θα συζητούμε τα προβλήματά του οικισμού. Δε θα κάνουμε τίποτα για σας χωρίς εσάς»

fonirodopis.gr

Την Πέμπτη (28/10), ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιώργος Πετρίδης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» επισκέφθηκαν τους οικισμούς του Φύλακα, Κοσμίου και Κηκιδίου .

Οι κάτοικοι των οικισμών αυτών υποδέχθηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Πετρίδη και συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα των οικισμών τους. Ο κος Γιώργος Πετρίδης δεσμεύτηκε ότι θα καταστήσει τον Δήμο Κομοτηνής έναν σοβαρό και με αξιόλογες υπηρεσίες Δήμο για όλους τους οικισμούς. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι για την Κοινωνία Πολιτών, Δήμος δεν είναι μόνο η πλατεία της πόλης, αλλά ο κάθε οικισμός, όπου θα γίνουν όλα τα απαραίτητα έργα για την σωστή διαβίωση των κατοίκων.

Ο κάθε κάτοικος θα αντιμετωπίζεται ισότιμα, χωρίς διακρίσεις. Δεσμεύτηκε, επίσης για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία των τοπικών συμβουλίων, τα οποία θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του νέου Δήμου για έγκαιρη ενημέρωση και άμεση διευθέτηση των ζητημάτων των οικισμών. «Όλοι μαζί θα συζητούμε τα προβλήματά του οικισμού, δε θα κάνουμε τίποτα για σας χωρίς εσάς».

Επισκέψεις σε Γρατινή, Ροδίτη, Θρυλόριο, Ανθοχώρι

Την Τετάρτη (27/10) ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιώργος Πετρίδης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» επισκέφθηκαν τους οικισμούς Γρατινής, Ροδίτη, Θρυλορίου και Ανθοχωρίου..

Οι κάτοικοι των οικισμών αυτών υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Πετρίδη και συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα των οικισμών τους. Δίκτυο ύδρευσης, οδοποιία, καθαριότητα σε παιδικές χαρές και κοινόχρηστους χώρους, ασφαλτοστρώσεις και αγροτική οδοποιία είναι κάποια από αυτά που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Ο κος Γιώργος Πετρίδης δεσμεύτηκε ότι δε θα δώσει υποσχέσεις χωρίς πρώτα να έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις για τη λύση στα προβλήματα των οικισμών. «Εμείς δε λέμε ψέματα, δεν κάνουμε έργα την τελευταία στιγμή πριν τις εκλογές για ψηφοθηρικούς λόγους. Θα επιλέξουμε τον δύσκολο δρόμο της χρηματοδότησης μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι τον εύκολο του δανεισμού».

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ