ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Πετρίδης : «Η τετραετία που πέρασε ήταν μια χαμένη τετραετία για τους περισσότερους οικισμούς»

fonirodopis.gr

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Κομοτηνής, Γιώργου Πετρίδη και των υποψηφίων συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης για τον Δήμο Κομοτηνής «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» στους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής.

Την Πέμπτη (21/10), ο Γιώργος Πετρίδης επισκέφθηκε τους οικισμούς της Καρυδιάς, Πανδρόσου, Συμβόλων και Τυχηρού, όπου και αντάλλαξε σκέψεις για το μέλλον των οικισμών με τους κατοίκους, εξήγγειλε τις προγραμματικές δεσμεύσεις της «Κοινωνίας Πολιτών» για την τετραετία 2011-2014, αλλά και ενημέρωσε τους κατοίκους των οικισμών για τον τρόπο ψηφοφορίας.

«Δε γνώριζαν. Εμείς γνωρίζουμε. Αυτή είναι η διαφορά μας, αλλά και το ότι αντιλαμβανόμαστε την πολιτική με  διαφορετικό τρόπο»

Σε όλους τους οικισμούς η συμμετοχή των πολιτών, αλλά και το ενδιαφέρον τους για να γνωρίσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Κομοτηνής ήταν μεγάλο. Οι δεσμεύσεις και οι εξαγγελίες του υποψηφίου Δημάρχου καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, που παρακολούθησε τις ομιλίες του.

Ο Γιώργος Πετρίδης ανέφερε στους κατοίκους των οικισμών ότι δε θα πραγματοποιείται κανένα έργο χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψη η άποψη των κατοίκων: «υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι μας υποδείξετε εσείς ως αναγκαίο για τον οικισμό, ότι δε θα σας πούμε ψέματα.

Η τετραετία που πέρασε ήταν μια χαμένη τετραετία για τους περισσότερους οικισμούς». Και συνέχισε: «Δε γνώριζαν. Εμείς γνωρίζουμε. Αυτή είναι η διαφορά μας, αλλά και το ότι αντιλαμβανόμαστε την πολιτική διαφορετικά. Θα κρίνετε αυτά που έγιναν και όσα δεν έγιναν . Σκεφθείτε αν αυτά που λέμε εμείς είναι η άλλη, η διαφορετική  και ειλικρινής πρόταση. Είχα την τύχη να βρεθώ δίπλα σε σπουδαίους Δημάρχους, τον Γιώργο Παπαδριέλλη και τον Τάσο Βαβατσικλή και υπόσχομαι ότι θα προσθέσω κι εγώ το δικό μου επιπλέον έργο σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x