ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Uncategorized

Γιώργος Πιλιλίτσης : «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Δήμο Μαρώνειας – Σαπών»

fonirodopis.gr

Με αφορμή την κυκλοφορία του φυλλαδίου των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Ανάπτυξη – Ισότητα – Δημιουργία», ο υπ. Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Γιώργος Πιλιλίτσης στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για το νέο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, του συνδυασμού «Ανάπτυξη – Ισότητα – Δικαιοσύνη».

[cincopa A4KAcSaNkDaz]

Τους άμεσους συνεργάτες μου οι οποίοι θα δώσουν τη μεγάλη και νικηφόρα μάχη των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, προκειμένου να μπουν τα θεμέλια ενός δυναμικού δήμου, που δημιουργείται με το νέο χωροταξικό σχεδιασμό που φέρνει ο «Καλλικράτης».

Μία ομάδα που καλύπτει οριζόντια και κάθετα, όλους τους τομείς ενδιαφέροντος μίας σύγχρονης αντίληψης για την Αυτοδιοίκηση, με συμμετοχική και δημοκρατική διαδικασία, χωρίς κανένα απολύτως αποκλεισμό.

Η γλώσσα, η θρησκεία, η καταγωγή, πάντα ήταν για την περιοχή μας, όχι ένα μειονέκτημα, αλλά ο πλούτος που ένωνε την κοινωνία μας.

Κι αυτός ο πλούτος αποτυπώνεται και σε αυτή την δυναμική ομάδα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων, που στις 7 Νοέμβρη θα κληθούν να σας υπηρετήσουν με χαρακτηριστικά που είναι στοιχεία του συνδυασμού μας.

Κι αυτά, είναι το ήθος, η τιμιότητα, η ειλικρίνεια, η δημιουργικότητα, η φαντασία και κυρίως η αποτελεσματικότητα. Σε αυτόν τον όμορφο και δύσκολο αγώνα, θα πετύχουμε όμως, όταν θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Για μία καλύτερη προοπτική όλων μας στο νέο περιβάλλον.

Για μία νέα δική μας ανάσα,

Για μία νέα ελπίδα στα μάτια των παιδιών μας.

Μαζί λοιπόν θα παλέψουμε για ένα νέο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών.

Και όλοι μαζί θα πετύχουμε!»

Εγκαίνια εκλογικών κέντρων σε Σάπες και Ξυλαγανή

Τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού «Ανάπτυξη – Ισότητα – Δικαιοσύνη» στις Σάπες και την Ξυλαγανή, θα εγκαινιάσει το Σαββατοκύριακο ο υπ. Δήμαρχος του νέου Δήμου Μαρωνείας Σαπών κ. Γιώργος Πιλιλίτσης.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Σαπών θα γίνουν το Σάββατο 23-10 στις 19.30 μ.μ. και στην Ξυλαγανή την Κυριακή 24-10, στις 19:00 μ.μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ