ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανένα θέμα ενδοκυβερνητικών τριβών για τον Αστακό, δηλώνει ο Γ.Πεταλωτής

FoniRodopis

Το Κράτος έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, αλλά οι εταιρείες ακολουθούν το δικό τους δρόμο, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στο θέμα της ακύρωσης της επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό.

Σε ερώτηση για το ποιος ευθύνεται από την πλευρά της κυβέρνησης για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός απάντησε, την Παρασκευή στη Βουλή, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα, ότι η επένδυση θα γίνει, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι δεν υπάρχει ευθύνη κανενός, διότι ο κ Παπανδρέου απάντησε ως πρωθυπουργός της χώρας, «με τα δεδομένα που είχαμε εκείνη τη στιγμή».

Επισήμανε δε ότι η επιστολή από το Κατάρ ήρθε αργότερα, την επόμενη εβδομάδα και ότι ο πρωθυπουργός περιέγραψε το πλαίσιο που βάζει η κυβέρνηση για τις επενδύσεις.

Τόνισε ακόμα ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να μείνει σε μια επένδυση που ματαιώθηκε και πρόσθεσε ότι υπάρχει μέλλον στη συνεργασίας με το Κατάρ.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Σπ.Κουβέλη, της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη και του υπουργού Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι «το να προσπαθούμε να βγάλουμε διαφωνίες μεταξύ υπουργών, από εκεί που δεν υπάρχουν, δεν βοηθά κανέναν».

Ειδικότερα, για τον κ. Κουβέλη είπε ότι και εκείνος ανέφερε ότι επρόκειτο για μια ιδιωτική επιχείρηση, ότι υπάρχει ένα επιχειρηματικό ρίσκο και ότι η ματαίωση προήλθε από τη διαφωνία μεταξύ των ιδιωτών που συμμετέχουν στη συμφωνία.

«Η κ. Μπιρμπίλη δεν είπε ότι ήταν απροετοίμαστη η συμφωνία» συνέχισε ο κ. Πεταλωτής, επαναλαμβάνοντας ότι υπήρξε εμπλοκή ανάμεσα στους ιδιώτες που συμμετέχουν σε αυτό το κονσόρτιουμ.

«Ο κ. Παμπούκης δήλωσε και εννοούσε ότι οι εταιρείες με τις οποίες είχαμε να κάνουμε ήταν αξιόπιστες και ότι το Κράτος έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, οι εταιρείες όμως επέλεξαν δικό τους δρόμο», ανέφερε ο κ. Πεταλωτής.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD1 ημέρα πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE1 ημέρα πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 ημέρα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ