ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Uncategorized

Προνοιακά ιδρύματα της Δράμας επισκέφθηκε ο Άρης Γιαννακίδης

FoniRodopis

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης, πραγματοποίησε την Τετάρτη (20/10) επίσκεψη σε προνοιακά ιδρύματα της Δράμας και πιο συγκεκριμένα, το Γενικό Νοσοκομείο, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας και το ΙΚΑ. Ο κ. Γιαννακίδης συνοδευόταν στην επίσκεψη από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιάννη Ξανθόπουλο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης διαπίστωσε με άμεσο τρόπο την αφοσίωση όλων των εργαζομένων στο έργο τους, ενώ ευχαρίστησε τους Διοικητές και τους εργαζόμενους για τις άοκνες και ειλικρινείς προσπάθειες που καταβάλλουν για τη λειτουργία των ιδρυμάτων παρά τις αντιξοότητες.

Μετά το πέρας των επισκέψεων ο κ. Γιαννακίδης τόνισε πως «η ποιότητα ζωής των κατοίκων της Περιφέρειας αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξη της περιοχής, εφόσον η εξασφάλιση της υγείας, της ασφάλειας και των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της, καθώς και η μέριμνα για κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή αποτελούν βασικούς μοχλούς για την ανάπτυξη βιώσιμων αστικών περιοχών, αλλά και για την επίτευξη της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης».

Εν συνεχεία ο κ. Γιαννακίδης, συνοδευόμενος από τον κ. Ξανθόπουλο, έδωσε το παρών στην εκδήλωση για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Αστυνομίας, ενώ επισκέφθηκε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ