ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Uncategorized

Την Κυριακή η παρουσίαση του συνδυασμού της «Περιφερειακής Αναγέννησης» στην Κομοτηνή

FoniRodopis

Την Κυριακή (24/10) και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Chris & Eve» θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση» καθώς και των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Η παρουσίαση του συνδυασμού θα γίνει από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Γιώργο Παυλίδη, και τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Κώστα Μιχελή.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ροδόπης με το συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση» είναι οι εξής :

Μωυσίδης Σέργιος, Ελευθεριάδου Βούλα, Δερτιμάν Μεχμέτ, Πολιτσάκης Μιχάλης, Μολλά Χουσεΐν, Κρόκου Κυριάκος, Μουσταφά Κατραντζή, Αραμπατζής Σάκης, Κοσμίδου Μαίρη, Πασόπουλος Γιώργος, Μάστορας Γιώργος, Τσοσκούν Ουζεΐρ, Κουρτουμά Μαρία και Στεφάνου Μόσχος.

Περιοδεία Μιχελή σε οικισμούς της Ροδόπης

Περιοδεία αναμένεται να πραγματοποιήσει την Τετάρτη (20/10) στους οικισμούς Κόσμιο, Ιτέα, Παραδημή, Μικρό Κρανοβούνιο, Μεγάλο Κρανοβούνιο, Παγούρια και Καλαμόκαστρο ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Κώστας Μιχελής, προκειμένου να συζητήσει με τους κατοίκους των οικισμών τα προβλήματα τους αλλά και να τους καταθέσει το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει εφ’ όσον εκλεγεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ