ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Uncategorized

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Νομό Ροδόπης

FoniRodopis

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ροδόπης που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Τρέλλη, με το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης τον Νίκο Βαργεμίδη είναι οι εξής :

1. Ανθούσης Δημήτριος του Πέτρου, 23 ετών

Μέλος του Γραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ, Μέλος της Γραμματείας Νομού Ροδόπης του ΠΑΜΕ. Διατέλεσε  Γραμματέας του ΝΣ Ροδόπης της ΚΝΕ.  Τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ – ΔΠΘ.

2.Καλάμη Αρετή του Χριστόδουλου

Κάτοικος Κομοτηνής, άνεργη.

3. Κελές Χασάν Χουσεϊν του Μεμέτ, 41 ετών

Κάτοικος Οργάνης, κτηνοτρόφος, επανειλημμένα υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με την Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία (ΝΑΣ).

4. Κερατζή – Ιμπράμ Ιμπραήμ του Φερεντίν, 36 ετών

Κάτοικος Αρσακείου Δήμου Σαπών. Αρχιτέκτων Μηχανικός ,Ελεύθερος επαγγελματίας. Απόφοιτος Παν/μιου Κεσάρειας.

5. Μουσταφά Μουζαφέρ του Μουσταφά, 52 ετών

Οικονομολόγος, βιομηχανικός εργάτης στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής.

6. Μπρούσα Ευθαλία (Λίτσα) του Αθανασίου

Εργάτρια στην FANCO. Μέλος του ΔΣ του σωματείου της FANCO, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, μέλος της Γραμματείας του Νομού Ροδόπης του ΠΑΜΕ, υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος με την Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία (ΝΑΣ) καθώς και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στις Βουλευτικές εκλογές του 2009. Μέλος Ν.Ε ΡΟΔΟΠΗΣ του ΚΚΕ.

7. Μωυσίδου Πολυχρονία (Λένα ) του Αγγέλου

Πτυχιούχος Παντείου – τμήμα Πολιτικών Επιστημών, κόρη της αγωνίστριας Μωυσιάδου Σωτηρίας, συνταξιούχος δημόσια υπάλληλος έχει διατελέσει προϊσταμένη της πρόνοιας και έχει υπηρετήσει από υπεύθυνες θέσεις τους ΟΤΑ.

8. Παπαδοπούλου Μαρία του Σάββα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Διπλωματούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός του Πολυτεχνείου του Μιλάνου-Ιταλίας. Άσκησε το επάγγελμα ως ελεύθερος επαγγελματίας έως το 1995. Από το 1996 έως σήμερα εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία Ροδόπης. Είναι μέλος της αντιπροσωπείας του περιφερειακού τμήματος του ΤΕΕ Θράκης και διετέλεσε μέλος της Δ.Ε. στη θητεία (2007-2009) και (2010-σήμερα). Είναι μέλος της αντιπροσωπείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων (2008- σήμερα)  και μέλος της αντιπροσωπείας της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχ/νων (2008-σήμερα).

9. Σπορίκης Παναγιώτης του Θεοδώρου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον ιασμό ν. Ροδόπης όπου και εργάζεται ως οδοντίατρος. Διετέλεσε πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου και των συλλόγων γονέων δημοτικού σχολείου, γυμνασίου και λυκείου ιασμου, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ιάσμου, πολλές φορές υποψήφιος βουλευτής και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Ν. Ροδόπης με την ΝΑΣ. Σήμερα είναι γενικός γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου, πρόεδρος της ε.ε. του οδοντιατρικού συλλόγου Ροδόπης και μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ.

Τήλιος Ζαχαρίας του Χαραλάμπους, 61 Ετών

Συνταξιούχος Τραπεζοϋπάλληλος. Υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος με την ΝΑΣ και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές του 2007.Μελος της Ν.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.

11. Φαϊκ Φαϊκ του Γκαλήπ, 56 ετών

Κάτοικος Κομοτηνής, συνταξιούχος αυτοαπασχολούμενος, διατέλεσε μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ Ροδόπης από το 1988 ως το 1992, διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κομοτηνής από το 1990 ως το 1994. Επί σειρά ετών υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, καθώς και υποψήφιος ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του 1994.

12. Φακιρίδου Γεωργία του Δημητρίου

δικηγόρος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ). Μέλος Του Γραφείου της Ν.Ε ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.

13. Χρηστίδης Στέφανος του Αθανασίου, 52 ετών

Κάτοικος Νέας Καλλίστης, αγρότης, διατέλεσε μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ροδόπης. Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νέας Καλλίστης. Μέλος της Ν.Ε ΡΟΔΟΠΗΣ του ΚΚΕ.

14. Χριστοδούλου Ιάκωβος του Ιακώβου (Βάκης), 49 ετών

Κάτοικος Κομοτηνής δημοτικός υπάλληλος, μέλος της Γραμματείας Νομού Ροδόπης του ΠΑΜΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ