ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ημερίδα για την ενίσχυση των γυναικείων επιχειρήσεων διοργανώνει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

FoniRodopis

Με τη συμμετοχή των Γ. Πεταλωτή, Γ. Ντόλιου, Σ. Ξυνίδη και των Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων Μ. Στρατηγάκη και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Θ. Τσέκου

Ημερίδα με θέμα «Πολιτικές ισότητας – Προγράμματα & Χρηματοδοτικά Εργαλεία Ενίσχυσης Γυναικείων Επιχειρήσεων» διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Αρκάδια της Κομοτηνής. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει στις 17:00 από την Γενική Γραμματέα της ΠΑΜ-Θ κ. Θεοδώρα Κόκλα ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εσωτερικών και  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής.

Στην 1η Συνεδρία με αντικείμενο τις «Πολιτικές ισότητας των φύλων» ομιλητές θα είναι ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιώργος Ντόλιος καθώς και η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κ. Μαρία Στρατηγάκη.

Στη 2η Συνεδρία με αντικείμενο τα «Προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία ενίσχυσης της γυναικείας απασχόλησης και επιχειρηματικότητας» θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Σωκράτης Ξυνίδης, ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Θεόδωρος Τσέκος και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Μικρών – Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας (ΕΟΜΜΕΧ) κ. Αθηνά Λάζου.

Με το πέρας των εισηγήσεων θ’ ακολουθήσει συζήτηση.

Η ημερίδα είναι ανοιχτή για το κοινό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ