ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξετάσεις και απονομή ζωνών σε αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Γιν Γιανγκ Κομοτηνής

FoniRodopis

Ο αθλητικός σύλλογος ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Κομοτηνής, πραγματοποίησε το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του συστήματος  OKINAWA TE TAI KARATE. Εξεταστής και επιβλέπων, ήταν ο υπεύθυνος της Ελληνικής Φίλαθλου Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας OKINAWA TE TAI KARATE, κος Παναγιώτης Κανελλόπουλος (μαύρη ζώνη 8 DAN).

Οι υπόψη εξετάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς όλοι οι εξεταζόμενοι προάχθηκαν και τους απονεμήθηκαν οι αντίστοιχες ζώνες. Μετά το πέρας των εξετάσεων, ο υπεύθυνος της ομοσπονδίας, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο επίπεδο των αθλητών και επεσήμανε τη συνεχή πρόοδο και εξέλιξη του συλλόγου. Έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και ιδιαίτερα στους νέους κατόχους της μαύρης ζώνης που όπως τόνισε ο κος Κανελλόπουλος ανήκουν πλέον και επίσημα, στην ομάδα του OKINAWA TE TAI KARATE.

Οι αθλητές δέχθηκαν το χειροκρότημα και τον θαυμασμό όλων των παρευρισκομένων προκαλώντας με αυτό τον τρόπο την συγκίνηση της προπονήτριάς τους κας Μουσχάκη Δήμητρας, η οποία με την σειρά της εξέφρασε την ιδιαίτερή ικανοποίησή της για τις επιδόσεις των μαθητών της.

Οι αθλητές που προάχθηκαν στην επόμενη ζώνη είναι:

Μαύρη ζώνη

Ευαγγέλου Θεοπούλα
Λένος Μανώλης

Μπλε ζώνη

Χουσεΐν Μπουλούτ
Τσιρώζη Στέλλα
Λύκογλου Γιώργος

Πράσινη ζώνη

Γκουβέρος Πασχάλης
Γκουβέρου Δήμητρα
Γκουβέρου Νικολέτα
Μαλαμίδης Απόστολος
Μουσταφά Μοχάμεντ

Πορτοκαλί ζώνη

Παιδαράκης Παναγιώτης
Καραπέτσας Λευτέρης
Μπερκάι
Τριανταφυλλίδης Δημήτρης
Κασέρη Μιχαέλα

Κίτρινη ζώνη

Μπονώρη Ελένη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ