ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατώτερος του αναμενόμενου ο Στυλιανίδης στη συνέντευξη Τύπου

FoniRodopis

Προσπάθησε να βρει μια ευκαιρία ώστε να επικοινωνήσει με τους πολίτες της Ροδόπης  και θεώρησε καλό να  δώσει μια συνέντευξη τύπου  προς τα ΜΜΕ της  περιοχής. Ο λόγος ήταν φυσικά φανερός και δεν ηταν άλλος από την διάθεση του να  καταγγείλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τη δεινή θέση που βρίσκεται η Ελλάδα  και οι πολίτες της.

Βρήκε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του κύματος του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και μίλησε για την οικονομική  κρίση  που κατά την άποψη του  ηταν αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής. Κοντά σε όλα τα αντιπολιτευτικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα έργα που  προγραμμάτισε ο ίδιος και έμειναν στη μέση εξαιτίας της ασυνέπειας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Όμως δεν μπόρεσε να απαντήσει με αξιόπιστο τρόπο σε ερωτήσεις που έγιναν.

Στην ερώτηση «γιατί αφού ήξερε ο Καραμανλής τα χάλια της Ελληνικής οικονομίας δεν εξήγγειλε μέτρα για το ξεπέρασμα της κρίσης και δεν προχώρησε  στη λήψη μέτρων, όπως αυτά εξαγγέλλονται κάθε μέρα από  διάφορους υπουργούς αλλά και τον αρχηγό του κόμματος του κ. Σαμαρά που θεωρούσε ότι σε ένα χρόνο η Ελλάδα θα έβγαινε από το τούνελ αλλά προκήρυξε εκλογές και εξαφανίστηκε αντί να αναλάβει την ευθύνη για την πολιτική που εφάρμοζε η κυβέρνηση του την τελευταία πενταετία» απάντησε με αοριστολογίες που δεν είχαν καμία σχέση με την ερώτηση.

Στην ερώτηση για την αναγκαιότητα ύπαρξης του προαστιακού που είχε έσοδα την ημέρα… πέντε (5) ευρώ και έξοδα 200 ευρώ  απάντησε ότι το έργο ηταν με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αφού όταν θα μπουν τα διόδια οι πολίτες θα διακινούνται  σιδηροδρομικά χωρίς να επιβαρύνονται, οι μεθυσμένοι φοιτητές θα έρχονταν μεσάνυχτα στη Κομοτηνή χωρίς να κινδυνεύουν στους δρόμους και ότι τα παραπάνω έσοδα θα προέρχονταν από το κυλικείο του τραίνου που θα πωλούσε τον καφέ  σε μεγάλη τιμή. Οικονομική ανάλυση για βραβείο Νόμπελ.

Στην ερώτηση που έγινε για ποιο λόγο έλεγαν ψέματα οι υπουργοί της ΝΔ για την ανέγερση του νοσοκομείου ενώ γνώριζαν ότι το ελεγκτικό συνέδριο ακύρωσε τις σχετικές μελέτες η απάντηση του ηταν ιδιαίτερα αφοπλιστική αφού  ομολόγησε ότι τα ήξερε όλα αλλά ήθελε να καλύψει τις «στρεβλές» αποφάσεις της Νομαρχίας. Δηλαδή συνειδητά προσπαθούσε να δημιουργήσει ή να συμμετάσχει σε οικονομικό σκάνδαλο.

Κατά τα άλλα δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει αν τα όσα έργα που υποτίθεται ότι προγραμμάτισε ήταν μόνο στα χαρτιά ή άρχισε η υλοποίηση των εξαγγελιών (campus, δημόσια βιβλιοθήκη, φράγμα Κομψάτου, φράγμα Ιασίου κλπ).

Τέλος, έδειξε τις κρυφές απόψεις για το θέμα της συμβίωσης Χριστιανών και Μουσουλμάνων λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε τον Δήμο Ιάσμου στην μειονότητα ενώ παλιότερα διακήρυττε οτι όλοι οι πολίτες (χριστιανοί και μουσουλμάνοι)  έχουν τα ίδια δικαιώματα σε μια δημοκρατική πολιτεία.

Καλό θα είναι στην επόμενη συνέντευξη τύπου που θα δώσει να φέρει και στοιχεία για τα όσα λέει ότι εξήγγειλε και ακύρωσε το ΠΑΣΟΚ. Ας είναι σίγουρος ότι  θα τα δημοσιεύσουμε με την ανάλογη κριτική διάθεση.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD23 ώρες πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE23 ώρες πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ24 ώρες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ