ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατώτερος του αναμενόμενου ο Στυλιανίδης στη συνέντευξη Τύπου

fonirodopis.gr

Προσπάθησε να βρει μια ευκαιρία ώστε να επικοινωνήσει με τους πολίτες της Ροδόπης  και θεώρησε καλό να  δώσει μια συνέντευξη τύπου  προς τα ΜΜΕ της  περιοχής. Ο λόγος ήταν φυσικά φανερός και δεν ηταν άλλος από την διάθεση του να  καταγγείλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τη δεινή θέση που βρίσκεται η Ελλάδα  και οι πολίτες της.

Βρήκε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του κύματος του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και μίλησε για την οικονομική  κρίση  που κατά την άποψη του  ηταν αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής. Κοντά σε όλα τα αντιπολιτευτικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα έργα που  προγραμμάτισε ο ίδιος και έμειναν στη μέση εξαιτίας της ασυνέπειας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Όμως δεν μπόρεσε να απαντήσει με αξιόπιστο τρόπο σε ερωτήσεις που έγιναν.

Στην ερώτηση «γιατί αφού ήξερε ο Καραμανλής τα χάλια της Ελληνικής οικονομίας δεν εξήγγειλε μέτρα για το ξεπέρασμα της κρίσης και δεν προχώρησε  στη λήψη μέτρων, όπως αυτά εξαγγέλλονται κάθε μέρα από  διάφορους υπουργούς αλλά και τον αρχηγό του κόμματος του κ. Σαμαρά που θεωρούσε ότι σε ένα χρόνο η Ελλάδα θα έβγαινε από το τούνελ αλλά προκήρυξε εκλογές και εξαφανίστηκε αντί να αναλάβει την ευθύνη για την πολιτική που εφάρμοζε η κυβέρνηση του την τελευταία πενταετία» απάντησε με αοριστολογίες που δεν είχαν καμία σχέση με την ερώτηση.

Στην ερώτηση για την αναγκαιότητα ύπαρξης του προαστιακού που είχε έσοδα την ημέρα… πέντε (5) ευρώ και έξοδα 200 ευρώ  απάντησε ότι το έργο ηταν με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αφού όταν θα μπουν τα διόδια οι πολίτες θα διακινούνται  σιδηροδρομικά χωρίς να επιβαρύνονται, οι μεθυσμένοι φοιτητές θα έρχονταν μεσάνυχτα στη Κομοτηνή χωρίς να κινδυνεύουν στους δρόμους και ότι τα παραπάνω έσοδα θα προέρχονταν από το κυλικείο του τραίνου που θα πωλούσε τον καφέ  σε μεγάλη τιμή. Οικονομική ανάλυση για βραβείο Νόμπελ.

Στην ερώτηση που έγινε για ποιο λόγο έλεγαν ψέματα οι υπουργοί της ΝΔ για την ανέγερση του νοσοκομείου ενώ γνώριζαν ότι το ελεγκτικό συνέδριο ακύρωσε τις σχετικές μελέτες η απάντηση του ηταν ιδιαίτερα αφοπλιστική αφού  ομολόγησε ότι τα ήξερε όλα αλλά ήθελε να καλύψει τις «στρεβλές» αποφάσεις της Νομαρχίας. Δηλαδή συνειδητά προσπαθούσε να δημιουργήσει ή να συμμετάσχει σε οικονομικό σκάνδαλο.

Κατά τα άλλα δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει αν τα όσα έργα που υποτίθεται ότι προγραμμάτισε ήταν μόνο στα χαρτιά ή άρχισε η υλοποίηση των εξαγγελιών (campus, δημόσια βιβλιοθήκη, φράγμα Κομψάτου, φράγμα Ιασίου κλπ).

Τέλος, έδειξε τις κρυφές απόψεις για το θέμα της συμβίωσης Χριστιανών και Μουσουλμάνων λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε τον Δήμο Ιάσμου στην μειονότητα ενώ παλιότερα διακήρυττε οτι όλοι οι πολίτες (χριστιανοί και μουσουλμάνοι)  έχουν τα ίδια δικαιώματα σε μια δημοκρατική πολιτεία.

Καλό θα είναι στην επόμενη συνέντευξη τύπου που θα δώσει να φέρει και στοιχεία για τα όσα λέει ότι εξήγγειλε και ακύρωσε το ΠΑΣΟΚ. Ας είναι σίγουρος ότι  θα τα δημοσιεύσουμε με την ανάλογη κριτική διάθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x