ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης : «Ομολόγησαν την ανεπάρκεια τους και την υποταγή τους στην Αθήνα»

fonirodopis.gr

Απάντηση στην υβριστική, όπως την χαρακτηρίζει, ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης (σελ.11) εξέδωσε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Ροδόπης τη Δευτέρα (18/10). Στο κείμενο της απάντησης αναφέρεται αναλυτικά πως :

«Είναι γνώριμο το εκφραστικό ύφος της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ εναντίον του Γραμματέα Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος σε πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή υπενθύμισε 15 σημαντικά έργα που ολοκλήρωσε η Νέα Δημοκρατία στη Ροδόπη και 15 αντίστοιχα χτυπήματα που επέφερε στην ιδιαίτερή πατρίδα μας η Κυβέρνηση του Μνημονίου τον τελευταίο χρόνο

Το ύφος αυτού του λόγου έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

1ον Είναι μακροσκελές και φλύαρο, όπως κάθε δημόσιος λόγος που προσπαθεί να κρύψει ή να διαστρεβλώσει την αλήθεια

2ον Βρίθει επιθετικών προσδιορισμών και απαράδεκτων χαρακτηρισμών, θυμίζοντας τους παλαιοκομματικούς πολιτευτές του παρελθόντος, που για να σκεπάσουν την ανεπάρκειά της παρουσίας του, έβριζαν τον αντίπαλο

3ον Εκπέμπει μία αλαζονεία και έναν φανατισμό, που η Ροδόπη και η Θράκη εδώ και καιρό έχουν αφήσει πίσω τους, ιεραρχώντας το Εθνικό, το Περιφερειακό και το Τοπικό συμφέρον πάνω από προσωπικές διαδρομές

4ον Δεν υιοθετεί τη λογική άμιλλας και δημιουργίας που εδραίωσε τα τελευταία χρόνια η Νέα Δημοκρατία και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στη Ροδόπη, ζητώντας οι συμπολίτες μας να κρίνουν τους πολιτικούς μας με κριτήριο τα αποτελέσματα της δουλείας τους.

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ότι το τοπικό ΠΑΣΟΚ και οι εκπρόσωποί του ομολογούν από πολύ νωρίς την ανεπάρκειά και την υποταγή τους, όχι απλά στα κομματικά διευθυντήρια της Αθήνας αλλά και σε μία νοοτροπία «περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας» που περιέγραψε εξ’ αρχής ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Δυστυχώς για αυτούς, η Θρακιώτική Κοινωνία καταλαβαίνει πολύ νωρίς ότι «λεφτά υπάρχουν», όχι όμως για εμάς, όχι για την Ροδόπη μας, όχι για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Στη σύγκριση που έστω και στρεβλά επιδιώκει η ανακοίνωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ το συμπέρασμα είναι σαφές:

Η Νέα Δημοκρατία στήριξε με έργα και αποτελέσματα τη Ροδόπη και τους ανθρώπους της καθιστώντας την πραγματικά Πρωταγωνιστή.

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ και οι εκπρόσωποί του επιλέγουν συνειδητά να υποτάξουν το τοπικό συμφέρον στο κομματικό τους διευθυντήριο στην Αθήνα και το Εθνικό συμφέρον στις Μνημονιακές δουλείες του διεθνούς οικονομικού κατεστημένου.

Εκπροσωπούμε δύο διαφορετικούς κόσμους, που θα συγκριθούν και θα συγκρουστούν σε αυτές τις Περιφερειακές Εκλογές. Εμείς εκφράζουμε την πεποίθηση μας ότι ο Κόσμος της Ελπίδας που επαγγελλόμαστε θα συντρίψει τον κόσμο του φόβου που επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ να επιβάλει στην κοινωνία μας.

Οψόμεθα στις 7 Νοεμβρίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ