ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απογοήτευσε ο Πανθρακικός στη Ρόδο που έχασε με 2-0 από τον Διαγόρα

FoniRodopis

Πραγματοποιώντας μια πολύ κακή εμφάνιση, ο Πανθρακικός γνώρισε την ήττα μέσα στη Ρόδο από τον τοπικό Διαγόρα, παραμένοντας άποντος στις αναμετρήσεις εκτός Κομοτηνής.

Η ομάδα του Βασιλακάκη δεν μπόρεσε να απειλήσει στην αναμέτρηση, να δημιουργήσει ευκαιρίες και να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα. Από το ξεκίνημα, ο Διαγόρας είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης , χωρίς να μπορεί να βρει δίοδο προς την περιοχή του Πανθρακικού.

Ο Πανθρακικός προσπαθούσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να απειλήσει κυρίως στις αντεπιθέσεις, χωρίς επιτυχία. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διαγόρας έγινε πιο επιθετικός και προηγήθηκε στο 62΄ με τον Γεωργίου, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί ο Πανθρακικός το Καλοκαίρι.

Ο Πανθρακικός αφυπνίστηκε και προσπάθησε να αντιδράσει και να μην γνωρίσει ακόμα μια εκτός έδρας ήττα, χωρίς επιτυχία καθώς ο Γεωργίου με δεύτερο τέρμα έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των πρασίνων για πιθανή ανατροπή.

Διαγόρας : Ταμπάσης, Εξουζίδης (85′ λ.τρ. Χατζόπουλος), Σαλαμαστράκης, Ζουρούδης, Ζλάτκοβιτς (65′ Ρέγιες), Γεωργίου, Προβατίδης (76′ Σπάρταλης), Αγκιριμπά, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.

Πανθρακικός : Κουτσόπουλος, Λόπεζ, Κουντούρης, Παπούλης, Άλβες, Ρόμπερτ (68′ Καζάκης), Περπερίδης, Ζησόπουλος, Νατσούρας, Τζιωρτζιόπουλος (54′ Μπαρμούδης), Σουλτανίδης (54′ Σιμώσης).

Πηγή : thrakisport.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ