ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εσωκομματικές αντιδράσεις στη ΝΔ και απογοήτευση στο συνδυασμό του Κώστα Μιχελή

fonirodopis.gr

Ανακοινώθηκε η ίδρυση του κόμματος της Ντόρας και σχηματίστηκε ο πρώτος πυρήνας στην Κομοτηνή

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για τη θέση του αντιπεριφερειαρχή Ροδόπης του Κώστα Μιχελή άρχισαν και οι τριβές στην παράταξη της ΝΔ.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ίδιου για τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου συνδυασμού τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά αφού οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι δεν είχαν  την παραμικρή διάθεση να συμπορευτούν μαζί του. Οι δικαιολογίες  διάφορες και εξίσου ενδιαφέρουσες. Άλλοι μιλούσαν για το παρελθόν του, άλλοι για την πολιτική του σταδιοδρομία και οι περισσότεροι για τα προσόντα του που δεν ήταν αρκετά για μια τόσο σημαντική θέση.

Η σπουδαιότερη και πλέον σοβαρή αντίδραση έρχεται όμως απο την κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να προχωρήσει στη δημιουργία οργανωτικού πυρήνα στη Κομοτηνή που έχει όλα τα αντιπολιτευτικά χαρακτηριστικά σε ότι αφορά την υποψηφιότητα Μιχελή. Φυσικό είναι να μην επιθυμούν οι φίλοι και οπαδοί της Ντόρας την επικράτηση του ενώ θεωρούν ως αναγκαίο κακό την ύπαρξη πέντε υποψηφίων στο συνδυασμό του Δημήτρη Κοτσακή, τον οποίο στηρίζουν αναγκαστικά.

Πενήντα στελέχη του κλίματος Ντόρας συγκεντρώθηκαν την Κυριακή (10/10) προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους κατά την προεκλογική περίοδο ενώ ανακοίνωσαν την ίδρυση του νέου κόμματος, το οποίο θα φανεί στον ορίζοντα αμέσως μετά τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής. Ήδη οι δημοσκοπήσεις για το νέο κόμμα μιλούν για ένα ποσοστό της τάξης του 12-14% .

1 Σχόλιο
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Νεότερα
Παλαιότερα Δημοφιλή
Inline Feedbacks
View all comments
tasos
10 έτη πριν

Πυρήνας της Ντόρας στη Ροδόπη..?Της Ντόρας που κατά τον κο Ιλχάν Αχμέτ, για να μην ξεχνιόμαστε, “ό,τι θέλανε τους το παρείχε..?”
Την Ντόρα που ως Υπ.ΕΞ. με την αδράνειά της έβαλε στο στρατηγικό παιχνίδι τους Τούρκους και στο Ιόνιο μέσω των συμφωνιών με την Αλβανία.
Πόσο εφήμερα πρέπει να σκέφτεται και να ενεργεί κανείς ώστε να συμπορευθεί με την “αγία οικογένεια”που μόνο δεινά έφερε στον τόπο..?Αυτοσκοπός σας δηλαδή η πολιτική ανάδειξη. Εύγε σας.Περιμένουμε την ανακοίνωση των ονομάτων που απαρτίζουν τον συγκεκεριμένο πυρήνα, λοιπόν για να μάθουμε από που και ποιούς πρέπει να φυλαγόμαστε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x