ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

YΓΕΙΑ

Πρόληψη του καρκίνου του μαστού : ο ρόλος της άθλησης και της διατροφής

fonirodopis.gr

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη του καρκίνου του μαστού : ο ρόλος της άθλησης, της διατροφής και της έγκαιρης διάγνωσης» διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 19:00 το απόγευμα στο χώρο της «Πολιτιστικής Κυψέλης του Δήμου Κομοτηνής» (Καπναποθήκη – Γ. Κονδύλη 61).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι :

Φωτεινός Γ. Δημήτριος, συνταγματάρχης – ιατρός ε.α., διευθυντής επεμβατικής και διαγνωστικής μονάδας μαστού Ιατρικό Αθηνών με θέμα «Πρόληψη – Διάγνωση – Νεότερες τεχνολογικές διαγνωστικές εξελίξεις για τον καρκίνο του μαστού».

Βόλακλης Κωνσταντίνος, κλινικός εργοφυσιολόγος, ειδικό εργαστηριακό και διδακτικό προσωπικό, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΔΠΘ με θέμα «Η άσκηση ως μέσο πρόληψης και θεραπείας σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού».

Καλλίδου Ευστρατία, κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος, MSc με θέμα «Η διατροφή στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και νεότερα δεδομένα».

Συντονίστρια θα είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΑ Κομοτηνής, Μαρία Νικολάου, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί bazaar.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ