ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη του Γιώργου Παυλίδη στις Σάπες και σε οικισμούς της περιοχής

fonirodopis.gr

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης επισκέφθηκε την Πέμπτη (7/10) τους οικισμούς Λύκειο, Αρριανά, Φιλλύρα και Δοκό, όπου  έτυχε θερμής υποδοχής και είχε ενδιαφέρουσες συναντήσεις με τους κατοίκους της περιοχής.

Ενημερώθηκε για τις μεγάλες ελλείψεις στις υποδομές της περιοχής, όπως η ύπαρξη χωματόδρομων σε οικισμούς με εκατοντάδες κατοίκους, όπως Χλόη, Ραγάδα και Εσοχή. Την Παρασκευή (8/10), επισκέφθηκε τις Σάπες και τη λαϊκή αγορά, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με του κατοίκους και τους μικροπωλητές.

Συνοδευόταν από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Κώστα Μιχελή και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους. Οι συζητήσεις ήταν σε θερμό κλίμα και στο επίκεντρο της θεματολογίας η οικονομική κρίση, η έλλειψη υποδομών  στον αγροτικό χώρο και  δύσκολη θέση των αγροτών.

Συνάντηση με τον Νίκο Αγγελίδη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Ενδιαφέρουσα συνάντηση ουσίας  είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νίκο Αγγελίδη. Συνοδευόταν από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Κώστα Μιχελή  και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

Ο κ. Αγγελίδης εξέθεσε  τα προβλήματα των επιχειρηματιών,  την  έλλειψη ρευστότητας, τις δυσκολίες επιβίωσης, τη μη ύπαρξη των αναγκαίων προϋποθέσεων για ανάκαμψη και προοπτική. Εξέφρασε την γενικότερη ανησυχία του και εξέφρασε την ευχή οι πολίτες να οδηγηθούν σε ορθές επιλογές στις περιφερειακές εκλογές που είναι μια τελευταία ευκαιρία για όλους.

Ο Γιώργος Παυλίδης επεσήμανε : «η οικονομία και η επιχειρηματικότητα ευρίσκονται σε κατήφορο. Η εισπρακτική  λογική δίχως στοιχειώδη αναπτυξιακή πρόνοια  οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους, σε πτώση αγοραστικής κίνησης , σε ανεργία, σε κοινωνική αποδόμηση και δυστυχία..

Έχουμε καθαρό σχέδιο, γνωρίζουμε τι θέλουμε, που να πάμε. Πονάμε τον τόπο μας και απορρίπτουμε το μοντέλο ανάπτυξης με υδροκεφαλισμό της Αθήνας, που μας έφερε, και αυτό, εδώ που βρισκόμαστε. Επιδιώκουμε ανάπτυξη με πρόσδεση στον τόπο, με εξωστρέφεια, με αξιοποίηση των ντόπιων πλούσιων πόρων. Μπορούμε να αποτελέσουμε  ανάχωμα στον οικονομικό και κοινωνικό κατήφορο. Να προωθήσουμε τους πόρους  της Περιφέρειας στην ανάπτυξη και την αγορά. Όλα να γίνονται σε στενή συνεργασία με τον επιχειρηματικό κόσμο και τους κοινωνικούς εταίρους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ