ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κομοτηνής με το Συνδυασμό του Γιώργου Πετρίδη

FoniRodopis

58 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε μέχρι στιγμής ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής του Συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών», Γιώργος Πετρίδης.

[cincopa AIJAQRqnZihQ]

Το ψηφοδέλτιο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός ολίγων ημερών όποτε και θα γίνει η επόμενη και τελευταία ανακοίνωση ονομάτων, στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και οι υποψήφιοι για τα Τοπικά Συμβούλια.

Από τα μέχρι τώρα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων, με θέληση για δημιουργία και προσφορά  στον νέο Καλλικρατικό Δήμο της Κομοτηνής.

«Συνενώνοντας την εμπειρία με την ανανέωση, την εμπεριστατωμένη γνώση των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον δυναμισμό των νέων συμμετοχών κι έχοντας ως βασικό μας κριτήριο την πολυσυλλεκτικότητα στην επιλογή των υποψηφίων, θέτουμε τις βάσεις για ένα δυναμικό κι ελπιδοφόρο ξεκίνημα της παράταξής μας» σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιώργος Πετρίδης, για να προσθέσει πως «Η διοίκηση του νέου Δήμου Κομοτηνής με τις αυξημένες ανάγκες και τις μεγάλες απαιτήσεις αποτελεί για μας ένα κορυφαίο στοίχημα, που φιλοδοξούμε να κερδίσουμε με εχέγγυά μας το ανθρώπινο δυναμικό της «Κοινωνίας Πολιτών».

Να σημειώσουμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών» είναι μικρότερος των 40 ετών.

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. Avatar

    Απόστολος

    9 Οκτωβρίου 2010 at 20:30

    Πετρίδη να μου το θυμιθείς, ο κύριος της φωτογραφίας με αριθ. 49 σε πολύ λίγο καιρό θα σου παίξει τέτοιο παιχνίδι, που θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.

    ΦΩΝΗ : Επί της ευκαιρίας δε μας λες και τους αριθμούς του τζόκερ;

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ