ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στοίχημα των εκλογών η ανάδειξη της ενιαίας περιφερειακής ταυτότητας της Αν. Μακεδονίας – Θράκης» λέει ο Άρης Γιαννακίδης

Avatar

«Το στοίχημα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου είναι πρωταρχικά η ανάδειξη της ενιαίας περιφερειακής ταυτότητας των πολιτών της ανατολικής Μακεδονίας Θράκης» δήλωσε την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου από το χώρο της εξαιρετικά σημαντικής έκθεσης ΚΑΒΑΛΑ EXPO o Νομάρχης Ροδόπης και υπ. Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Άρης Γιαννακίδης ο οποίος και παρέστη στα εγκαίνια της ,καθώς η Νομαρχία Ροδόπης συμμετείχε στην έκθεση μέσω του Περιπτέρου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης Έβρου.

Ο κ. Γιαννακίδης που έγινε δεκτός με θερμότητα από τους παρισταμένους, περιηγήθηκε την έκθεση, συνομίλησε με συμμετέχοντες σε αυτήν και φορείς, δεσμευόμενος ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης το οποίο και θα παρουσιαστεί προγραμματικά στους φορείς της περιφέρειας προκειμένου να καταστεί την επόμενη κιόλας των εκλογών εργαλείο που θα στοχεύει στην ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής, θα αμβλύνει της ενδοπεριφερειακές ανισότητες και θα διαχέει αναπτυξιακά κίνητρα ισόρροπα σε ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία Θράκη.

«Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη θα γυρίσουν σελίδα στον αγροτικό τομέα»

Η ανάγκη μετασχηματισμού και αναδιάρθρωσης του πρωτογενούς τομέα προκειμένου αυτός να καταστεί ανταγωνιστικός και να προσδώσει σημαντικό εισόδημα στους παραγωγούς αποτέλεσε αντικείμενο της εκδήλωσης που έγινε την Κυριακή στην Κομοτηνή παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Κουτσούκου και στην οποία συμμετείχαν αγρότες και φορείς που συνδέονται με τον χώρο από ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία Θράκη.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Νομάρχης Ροδόπης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Άρης Γιαννακίδης οποίος είχε επαφές με το Υπουργείο προκειμένου να προχωρήσει στην πράξη η μεγάλη αλλαγή που προωθεί η ηγεσία του και που αποκεντρώνει υπηρεσίες και αρμοδιότητες στην Περιφέρεια καταστώντας την αυτόνομο και ευέλικτο εργαλείο ανάπτυξης που θα εφαρμόζει πολιτική η οποία και θα απαντά στις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ