ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκλητική σύμβαση «πράσινου» ημετέρου ύψους 18.000€ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ!!!

Avatar

Προσέλαβαν τον γιο του πρώην Δημάρχου Κομοτηνής, Τάσο Βαβατσικλή, για την «Υποστήριξη σε θέματα δημοσιότητας και επικοινωνίας», χωρίς ο ίδιος να κατέχει καν πτυχίο δημοσιογράφου !!!

Ο ίδιος είναι στέλεχος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κομοτηνής

Με εντολή Πεταλωτή η πρόσληψη, ο οποίος εξοφλεί «γραμμάτια» στον πρώην Δήμαρχο;

Η κ. Κόκλα όταν δεν διασκεδάζει σκέπτεται και φέρνει ευχάριστα αποτελέσματα για τους κολλητούς της. Μεγάλη επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί ότι  μόνο αυτή ανακάλυψε το  αστείρευτο ταλέντο νεαρού ανεπάγγελτου που όμως είχε ως απασχόληση τη λασπολογία, την κατασυκοφάντηση και τον εξευτελισμό κάθε ανεπιθύμητου.

Εκτιμώντας τα τεράστια προσόντα και την μεγάλη κοινωνική δραστηριότητα του ανεπάγγελτου γιου του πρώην δημάρχου Κομοτηνής, Τάσου Βαβατσικλή, αποφάσισε να συμπράξει μαζί του σε υπηρεσίες διαφήμισης του κυβερνητικού έργου με αποδοχές που θα ζήλευε κάθε απλός εργαζόμενος αλλά και κάθε  επιστήμονας της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Με αδιαφανείς διαδικασίες υπέγραψε σύμβαση παροχής υπηρεσιών όμως το σπουδαιότερο είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος και τόπος απασχόλησης που σημαίνει ότι ο «σύμβουλος» θα προσέρχεται στα καθήκοντα του όποτε αυτός θέλει και για όσο χρονικό διάστημα αυτός θεωρεί απαραίτητο, σύμφωνα και με το υπ’ αριθμόν 2707/28.04.2010 έγγραφο. Οι αποδοχές του για την εργασία θα είναι 1.500 ευρώ το μήνα και θα χορηγείται κάθε δυο μήνες.

Η διάρκεια της σύμβασης, σύμφωνα με το υπ’ αριθμόν 2665/27.01.2010 έγγραφο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, είναι 12 μηνών και η κ. Κόκλα θεώρησε καλό να δεσμεύσει και τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη ώστε να συνεχιστεί η εργασία και μετά την 01.01.2011.

Τα εύλογα ερωτήματα :

  1. Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση από τη στιγμή μάλιστα που ο κ. Βαβατσικλής δεν κατέχει καν πτυχίο δημοσιογράφου;

  2. Για ποιο λόγο πραγματοποιήθηκε απευθείας ανάθεση και όχι διαγωνισμός ώστε να συμμετέχουν σε αυτόν ισότιμα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, νέοι και νέες, που σήμερα ενώ μπορεί να κατέχουν, αν όχι καλύτερες, ισάξιες ικανότητες παραμένουν άνεργοι;

  3. Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, δηλώνουν συνεχώς «διαφάνεια στις προσλήψεις» καθώς επίσης και πως «βάλαμε τέλος στο πελατειακό Κράτος και στις προσλήψεις μέσω του παραθύρου». Με την απευθείας ανάθεση υποστηρίζεται αυτή η διαφάνεια ή μήπως υποστηρίζεται το «πελατειακό Κράτος»;

  4. Πως ορίσθηκε η αμοιβή στις 18.000 ευρώ (1.500 ευρώ το μήνα) και για ποιο λόγο δεν απαιτείται από τον συγκεκριμένο κύριο να βρίσκεται καν στο γραφείο του συγκεκριμένο ωράριο;

Φυσικά και δεν περιμένουμε κάποια απάντηση της κ. Κόκλα καθώς το πρόσφατο παρελθόν της μας έχει αποδείξει ότι μόνο δημοκρατικά κριτήρια και ευαισθησίες δεν κατέχει ώστε να είναι σε θέση να απαντάει σε ανάλογα δημοσιεύματα.

Όπως, επίσης, απάντηση δεν περιμένουμε και από τον λαλίστατο κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πεταλωτή, καθώς ούτε και αυτός διαθέτει ανάλογες δημοκρατικές ευαισθησίες. Εξάλλου, ο ίδιος δεν παίρνει καμιά απόφαση, παρά μόνο δηλώνει ότι του λένε να δηλώνει.

Τα έχασε η κ. Κόκλα

Αντί να σκεφτεί ότι πρέπει να συμμαζευτεί και  να μην ξευτελίζει την κυβέρνηση και το πρωθυπουργό, προκαλεί τους πάντες με τις αποφάσεις της. Αντί να σταματήσει τις αυθαίρετες πράξεις αποφάσισε να τιμωρήσει όσους υπάλληλους της Περιφέρειας θεώρησε υπεύθυνους για την διαρροή των εγγράφων που δείχνουν το μέγεθος της αυθαιρεσίας της.

Ντροπή κ. Κόκλα για το λειτούργημα που επιτελείτε. Δεν γνωρίζουμε αν σας ενδιαφέρει αλλά οι Κομοτηναίοι θα σας θυμούνται σαν παράδειγμα προς αποφυγή.

Τι θα πει και τι θα κάνει ο Πεταλωτής;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί με δηλώσεις του αναφέρεται στη «διαφάνεια» του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστικά σημειώνει ότι «βάλαμε τέλος στο πελατειακό κράτος και στις προσλήψεις από το παράθυρο» !!! Για την περίπτωση που παρουσιάζουμε σήμερα, τι έχει να πει άραγε;

Θα συνεχίσει να μιλάει για την «διαφάνεια» την οποία μόνο ο ίδιος βλέπει και να υποτιμάει τη νοημοσύνη όλων των κατοίκων της Ροδόπης ή θα ακολουθήσει για ακόμα μια φορά την πεπατημένη; Να ποιήσει τη νήσσα; Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μας διαψεύσει, να απαντήσει και επιτέλους να λάβει μέτρα.

* Στη φωτογραφία, ο Νίκος Βαβατσικλής, στέλεχος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κομοτηνής, που με τη βοήθεια του πρώην Δημάρχου και πατέρα του, «βολεύτηκε» στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ ως «δημοσιογράφος» με συνολικές απολαβές 18.000 ευρώ, χωρίς καν ο ίδιος να κατέχει αντίστοιχο πτυχίο !!!Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ