ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Κ. Καραΐσκος: «Πειραματικό το εμβόλιο, να λήξουν οι διακρίσεις εις βάρος των ανεμβολίαστων»

Την έκδοση ψηφίσματος στήριξης στους υγειονομικούς του Νοσοκομείου Κομοτηνής που έχουν τεθεί σε αναστολή, ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής του «Σπάρτακου»

Τη στήριξη της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος» στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς του Νοσοκομείου Κομοτηνής, που βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής από τη 1 Σεπτεμβρίου, εξέφρασε ο Κώστας Καραΐσκος κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Ο επικεφαλής του «Σπάρτακου» χαρακτηρίζει «πειραματικό» το εμβόλιο και «ξεκάθαρο σαδισμό» την αναστολή χωρίς μισθό και ασφάλιση και καλεί το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής να εκδώσει ψήφισμα στήριξης στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Ακολουθεί, η τοποθέτηση του:

«Κυρία πρόεδρε, κύριε δήμαρχε, κύριοι συνάδελφοι,

Συζητάμε σήμερα την προσωρινή απόλυση δεκάδων υγειονομικών από το Νοσοκομείο Κομοτηνής – αλλά κι εργαζόμενων από τον ιδιωτικό τομέα – μετά από πρωτοβουλία της παράταξής μας. Και πραγματικά μάς εκπλήσσει η παγωμάρα με την οποία αντιμετωπίζουν το ζήτημα πολλοί, λες και αφορά το σενάριο κάποιας ταινίας κι όχι την ίδια τη ζωή μας. Τη ζωή μας που δεν θα έχει στο εξής και πολλές ομοιότητες με όσα ζήσαμε μέχρι πριν ενάμιση χρόνο.

Αν από την αρχή της λεγόμενης πανδημίας όσα μας ανακοινώνονταν είχαν μια γεύση απάτης, σήμερα έχουμε φτάσει στη φάση του εγκλήματος. Πέρυσι είχαμε τα είπα – ξείπα, την τρομολαγνεία, τα ψεμματάκια, όλα αυτά που λέγαμε – όντας καλοπροαίρετοι – ότι ίσως και να είναι δικαιολογημένα λόγω άγνοιας και αυτών των ειδικών ή λόγω κάποιας εύλογης σκοπιμότητας των κυβερνώντων (να μας προστατέψουν, λχ). Σήμερα όμως όλα αυτά έχουν αποδειχθεί στοιχεία απαραίτητα της μεθόδευσης για να οδηγηθεί υποχρεωτικά σε εμβολιασμό κατά του κόβιντ όλη η κοινωνία, αρχής γενομένης με τους υγειονομικούς.

Σημειώνω ότι τα σκευάσματα που ονομάσανε «εμβόλια» δεν έχουν σχέση με όσα γνωρίζαμε παλαιόθεν αλλά πρόκειται για γενετική παρέμβαση, την ευθύνη της οποίας αρνούνται όλοι να την αναλάβουν. Πειραματικό λοιπόν το λεγόμενο εμβόλιο, με αμφίβολο αποτέλεσμα, τόσο από πλευράς ασφάλειας όσο και αποτελεσματικότητας (βλ. στοιχεία από ΗΠΑ, Αγγλία, Ισραήλ). Απορεί κανείς για ποιόν λόγο εκβιάζονται με τέτοια ξεδιάντροπη ωμότητα οι άνθρωποι που έχουν λογικές επιφυλάξεις. Δεν υπάρχουν αρχές της ιατρικής δεοντολογίας; Δεν υπάρχουν άπειρα νομικά κείμενα, από τον κώδικα της Νυρεμβέργης και μετά, που απαγορεύουν κάθε άμεση ή και έμμεση υποχρεωτικότητα για ιατρικές πράξεις; Δεν ισχύει πλέον το Σύνταγμα, το ενωσιακό δίκαιο, οι διεθνείς συνθήκες, ο υπαλληλικός κώδικας; Κανονικά θα έπρεπε, από τη στιγμή που πιστοποιήθηκε ότι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι νοσούν και μεταδίδουν (το είδαμε και σε μονάδες Υγείας με συρροές κρουσμάτων από εμβολιασμένους εργαζόμενους), να λήξουν όλες οι διακρίσεις σε βάρος των δεύτερων, διακρίσεις ούτως ή άλλως παράλογες και παράνομες. Ειδικά η αναστολή χωρίς μισθό και ασφάλιση είναι ξεκάθαρος σαδισμός, κόντρα σε κάθε έννοια αναλογικότητας, σπρώχνοντας τους ανθρώπους στην πενία και στην μετανάστευση. Και πραγματικά λυπούμαστε που μαθαίνουμε ότι και άνθρωποι του Δήμου πιέζουν εργαζόμενούς του να εμβολιαστούν. Ακόμα και το γεγονός ότι δεν βγάλατε κ. δήμαρχε σε αναστολή κανέναν υπάλληλο κοινωνικής δομής δεν λέει κάτι, αφού όσοι/όσες είχαν επιφυλάξεις υποχρεώθηκαν τελικά σε υποχώρηση. Έχουμε τα παραδείγματα των δήμων Πάτρας και Αιγάλεω όπου οι δήμαρχοι δεν προχώρησαν σε καμμία αναστολή υπαλλήλων τους, βάζοντας φρένο στις πολιτικές Μέγκελε, αλλά δεν είμαστε ως δήμος στις τιμητικές αυτές εξαιρέσεις.

Θα κλείσω με δυο λόγια για τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή η εξέλιξη στην λειτουργία του ΕΣΥ, παρότι από μόνη της η κυβερνητική απόφαση είναι ένα έγκλημα σε βάρος χιλιάδων εργαζομένων, το οποίο μάλιστα υπάρχει σχέδιο και να γενικευτεί. Δεν γίνεται όμως και να μην δει κανείς σε ποια κατάσταση βρίσκεται η δημόσια Υγεία στη χώρα μας. Η διάλυση των Νοσοκομείων, η ανυπαρξία κομβικών ειδικοτήτων (αναισθησιολόγων), η διατεταγμένη παράλυση όλων των δομών με το μονοθεματικό ΕΣΥ (μόνο κόβιντ!), οι πολλαπλασιασμένοι «ξαφνικοί» θάνατοι νέων σχετικά, εμβολιασμένων ανθρώπων δεν μας έφταναν. Έτσι λοιπόν διαβάζουμε σε πρόσφατο email του ΥΠΕάρχη προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων Κομοτηνής, Ξάνθης, Δράμας και Σερρών ότι “Προκειμένου να αντιμετωπισθούν έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια εφημεριών όταν δεν εφημερεύει Αναισθησιολόγος, παρακαλούμε όπως σε συνεννόηση με τους Διευθυντές Ιατρικής Υπηρεσίας καθοριστούν 8 ιατροί του ΓΝ Δράμας, 7 ιατροί του ΓΝ Σερρών, 8 Ιατροί του ΓΝ Ξάνθης και 7 ιατροί του ΓΝ Κομοτηνής, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν στην επείγουσα διασωλήνωση, ώστε να είναι σε θέση να προβούν σε διασωλήνωση επείγοντος περιστατικού, το οποίο στη συνέχεια αφού σταθεροποιηθεί, θα διακομιστεί για αντιμετώπιση στο κατάλληλο Νοσοκομείο…”.

Αν αυτό το έγγραφο δεν είναι μαύρο χιούμορ, και σκοπεύουν πράγματι να διασωληνώνουν (άρα και να δίνουν αναισθησία;!) στα επείγοντα γιατροί με άσχετες ειδικότητες, καταλαβαίνουμε τι μας περιμένει. Κάπως έτσι βγαίνουν τα ποσοστά θανάτου 100% σε κάποιες ΜΕΘ, όπου εντατικολόγο δεν βλέπεις ούτε σε φωτογραφία, ίσως κάπως έτσι φτάνουμε τις 15.000 νεκρούς που τους χρεώνουν όλους στον κορωνοϊό. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, που συλλαμβάνουν τέτοιες ιδέες, διαχειρίζονται την υγειονομική κρίση και νομοθετούν «για το καλό μας». Κι όποιος τους αμφισβητεί είναι συνωμοσιολόγος και εχθρός της κοινωνίας, όχι ότι είμαστε όλοι (εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι) θύματα του πολιτικού υπόκοσμου και των πτυχιούχων συνενόχων του…

Καταληκτικά, ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στηρίζουμε ολόψυχα τον τίμιο αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή και καλούμε το Σώμα να εκδώσει ένα λιγόλογο ψήφισμα εναρμονισμένο με τα στοιχειώδη που επιβάλλει η Ηθική, η Επιστήμη και ο Πολιτισμός μας: άμεση επάνοδος όλων των εργαζομένων στις θέσεις εργασίας τους, έστω με τη χρήση δωρεάν τεστ που ισχύουν σε άλλους κλάδους – καμμία υποχρεωτικότητα για ιατρική πράξη σε οποιονδήποτε πολίτη!».

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Αποποίηση ευθυνών από Γκαράνη για τη διαχείριση των αδέσποτων

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής ο Δήμαρχος Κομοτηνής κατηγόρησε όλους τους υπόλοιπους, μη διστάζοντας μάλιστα να πει ψέματα μέχρι και για την Αστυνομία – Τον διαψεύδουν οι «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής»: «Δεν μας έδωσε ποτέ τροφές ο Δήμος για τα αδέσποτα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και προσπαθώντας να αποποιηθεί τις ευθύνες του για τη διαχείριση των αδέσποτων στην Κομοτηνή και στους οικισμούς, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε για το πρόβλημα όλους τους υπολοίπους, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να πει ψέματα μέχρι και για την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του Αντώνη Γραβάνη «τι ενέργειες έχουν γίνει και αν έχει ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας προκειμένου να γίνονται έλεγχοι ώστε να διαπιστωθεί αν τα δεσποζόμενα είναι τσιπαρισμένα και στειρωμένα», ο Δήμαρχος Κομοτηνής απάντησε ότι «η Αστυνομία με τις αυξημένες ανάγκες που έχει στην περιοχή, δεν μπορεί να βγει έξω να γράψει τα αυτοκίνητα. Προσπαθήσαμε στις αρχές τις προηγούμενης χρονιάς να βγάλουμε ένα συνεργείο, για να δούμε τουλάχιστον στην πλατεία ποια είναι τσιπαρισμένα. Είναι δύσκολο, γιατί το συνεργείο πρέπει να έχει αστυνομικό, κτηνίατρο, άνθρωπο της Περιφέρειας και του Δήμου».

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς, απ’ όσο πληροφορούμαστε, η Αστυνομία όχι απλά διαθέτει το προσωπικό αλλά έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεση και τη βούληση της –ιδίως στους φιλόζωους που ασχολούνται με το ζήτημα- να διενεργήσει ελέγχους.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, ωστόσο, δεν σταμάτησε σε αυτό το σημείο αλλά επέρριψε ευθύνες ακόμα και στους γειτονικούς Δήμους, οι οποίοι δεν έχουν κυνοκομείο, με αποτέλεσμα όπως πρόσθεσε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Λεβέντ Ισμαήλ «μεγάλα σκυλιά να ‘’φυτρώνουν’’ στην Κομοτηνή»!

Με την τοποθέτηση του, ο Γιάννης Γκαράνης φανέρωσε ότι μοναδικό όραμα και σχέδιο του για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι απλά ο εγκλεισμός των αδέσποτων σε κυνοκομεία, καθώς ο Δήμος αδυνατεί όπως ομολόγησε άλλωστε και ο ίδιος να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα από το νόμο.

Προσπάθησε δε, να «ευλογήσει τα γένια του» λέγοντας ότι «ο Δήμος Κομοτηνής εφαρμόζει τη νομοθεσία», όμως κάτι τέτοιο τίθεται εν αμφιβόλω.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα στο δημοτικό κυνοκομείο Κομοτηνής βρίσκονται έγκλειστα 300 και πλέον αδέσποτα, εκ των οποίων αρκετά εξ αυτών κρατούνται μάλλον παρανόμως. Για πόσα από αυτά τα αδέσποτα συνεδρίασε η πενταμελής επιτροπή του Δήμου; Πόσα απ’ αυτά κρίθηκαν επιθετικά ή άρρωστα ώστε να περισυλλεχθούν και για πόσο χρονικό διάστημα βρίσκεται το καθένα εξ αυτών έγκλειστο; Μπορεί άραγε να απαντήσει ο Δήμαρχος Κομοτηνής σε αυτά τα ερωτήματα; Πιστεύει όντως ότι ο Δήμος εφαρμόζει στο ακέραιο τη νομοθεσία;

Τις υποχρεώσεις του Δήμου Κομοτηνής για τους ελέγχους και τη σίτιση των αδέσποτων υπενθυμίζουν στον Γιάννη Γκαράνη και οι «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής», οι οποίοι διαψεύδουν παράλληλα τον ισχυρισμό του ότι δήθεν ο Δήμος τους προμηθεύει με τροφές.

Με γραπτή δήλωση στη «Φωνή της Ροδόπης», η φιλοζωική ομάδα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής εκφράζουν την έκπληξή τους για τη δήλωση του δημάρχου κ. Γκαράνη, ότι τους προμηθεύει με σκυλοτροφές. Ποιά είναι τα μέλη που παίρνουν τροφές και εμείς δεν το γνωρίζουμε; Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες ότι με το νέο νόμο για τα ζώα συντροφιάς η σίτιση των αδέσποτων (σκύλων και γατών) είναι πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για  όλους τους δήμους της Ελλάδας και κατά συνέπεια και ο Δήμος Κομοτηνής, θα έπρεπε ήδη να έχει φροντίσει να τοποθετήσει ταΐστρες και ποτίστρες σε διάφορα σημεία της πόλης, ώστε να σταματήσει η προσωπική οικονομική μας αιμορραγία. Ο Δήμος έπρεπε να έχει ξεκινήσει και τους ελέγχους για τα τσιπάκια (ηλεκτρονική σήμανση) και όχι να υπεκφεύγει. Δίδεται η εικόνα στην φιλοζωϊκή κοινότητα, ότι δεν επιθυμεί να συγκρουστεί με ψηφοφόρους – παραβάτες του νόμου. Έτσι όμως το πρόβλημα των αδέσποτων δεν θα λυθεί ποτέ και το μέγα όραμα θα είναι να κάνουμε και άλλες φυλακές σκύλων, τις κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμενες… κυνοκομεία».

Τέλος, δεν θα πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστη και τη στάση της αντιπολίτευσης, η οποία για ακόμη μια φορά φάνηκε αδιάβαστη σε ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί όλη την πόλη. Κατώτεροι των προσδοκιών, οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης άκουγαν απλά τον Δήμαρχο να ωραιοποιεί μια κατάσταση και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, χωρίς να έχουν την ικανότητα να ασκήσουν την παραμικρή κριτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Μη διαθέσιμα τα βίντεο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής

Παράπονα δημοτών για την επιλογή της Δημοτικής Αρχής Γκαράνη να κατεβάζει τα βίντεο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου από το κανάλι του Δήμου στο Youtube

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντιδράσεις και παράπονα από δημότες προκαλεί η επιλογή της Δημοτικής Αρχής Γκαράνη να κατεβάζει τα βίντεο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου από το κανάλι του Δήμου Κομοτηνής στο Youtube.

Τις συνεδριάσεις, που πραγματοποιούνται δια τηλεδιάσκεψης, μπορεί να τις παρακολουθήσει κάποιος μόνο σε πραγματικό χρόνο, κατά τη ζωντανή μετάδοση, καθώς μετά το πέρας αυτών τα βίντεο κατεβαίνουν αμέσως με την πρόσβαση σε αυτά να μην είναι εφικτή.

Η παραπάνω επιλογή της Δημοτικής Αρχής Γκαράνη προκαλεί ήδη αρνητικά σχόλια με αρκετούς να την χαρακτηρίζουν ως «τραγική» και «απαράδεκτη».

Δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς λόγοι οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση, όμως αυτό που εισπράττουμε είναι μια φοβία του Δημάρχου Κομοτηνής ο οποίος δείχνει ότι δεν επιθυμεί τα βίντεο να παραμένουν στον «αέρα» και να είναι διαθέσιμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες. Ίσως φοβάται μην εκτεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Νέο δίκτυο ύδρευσης σε Καλαμόκαστρο, Π. Καλλίστη και Μικρό Δουκάτο

Η ΔΕΥΑΚ καλεί τους κατοίκους των οικισμών να προβούν έως τις 21/11 στη σύνδεση των κατοικιών τους με το νέο δίκτυο, προκειμένου να συνεχιστεί η υδροδότησή τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Να προβούν στη σύνδεση των κατοικιών τους με το νέο δίκτυο ύδρευσης, καλεί τους κατοίκους των οικισμών Καλαμόκαστρο, Παλιά Καλλίστη και Μικρό Δουκάτο η ΔΕΥΑΚ.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Νότης Χαραλαμπίδης, αναφέρεται:

«Στα πλαίσια υλοποίησης των έργων: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού  Καλαμοκάστρου» και «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμών  Παλιάς Καλλίστης και Μικρού Δουκάτου» σας ενημερώνουμε ότι έχουν  ολοκληρωθεί τα έργα και η Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής θα προβεί στην ακύρωση του παλαιού δικτύου στις 21/11/2021.

Καλούνται όλοι οι δημότες που έχουν κατοικίες στους οικισμούς Καλαμόκαστρο, Παλιά Καλλίστη και Μικρό Δουκάτο,  να προβούν στη σύνδεση των κατοικιών τους με το νέο δίκτυο, προκειμένου να συνεχιστεί η υδροδότησή τους.

Επιπλέον με τη σύνδεση στο νέο δίκτυο υποχρεούστε να παραδίδετε στην Υπηρεσία το παλιό υδρόμετρο και να δηλώνεται ο αριθμός του καινούριου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ζωντανά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής – Αναβλήθηκε η παρουσίαση της μελέτης για τον τουρισμό

Σύγχυση στο γραφείο του Δημάρχου Κομοτηνής: Ανακοίνωσαν ότι δεν είναι εφικτή η ζωντανή μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου λίγο πριν αποκατασταθεί το τεχνικό πρόβλημα

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19:59 – 20.10.2021

Μετ’ εμποδίων και με αρκετή καθυστέρηση, λόγω τεχνικών ζητημάτων, ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, κατά τη διάρκεια του οποίου επρόκειτο να παρουσιαστεί η μελέτη για τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης.

Η συνεδρίαση διεξάγεται δια τηλεδιάσκεψης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-meeting και επρόκειτο να μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι του Δήμου Κομοτηνής στο Youtube, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εξαρχής δυνατό λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Αποτέλεσμα ήταν να αναβληθεί για τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου η παρουσίαση της μελέτης για τον τουρισμό, όμως αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η συνεδρίαση δεν αναβλήθηκε εντελώς καθώς τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκε να συζητηθούν κανονικά, με συνέπεια όμως να καταστρατηγείται ο δημόσιος χαρακτήρας των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Εν τέλει, το τεχνικό πρόβλημα επιλύθηκε και η ζωντανή μετάδοση αποκαταστάθηκε, όμως χαρακτηριστικό της σύγχυσης που επικρατεί στον Δήμο Κομοτηνής είναι το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του Δημάρχου και στο οποίο τονίζεται ότι «η ζωντανή μετάδοση δεν είναι εφικτή για τεχνικούς λόγους».

Δείτε ΕΔΩ τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου:

Η ανακοίνωση του Δήμου Κομοτηνής:

«Για τεχνικούς λόγους δεν είναι εφικτή η ζωντανή μετάδοση της σημερινής 17ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής.

Για τον συγκεκριμένο λόγο το θέμα της ‘’Παρουσίασης των αποτελεσμάτων της μελέτης για τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης στον Δήμο Κομοτηνής και συζήτηση επί του θέματος’’ αναβάλλεται για την ερχόμενη εβδομάδα και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση».

Τα θέματα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου:

-Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης για τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης στον Δήμο Κομοτηνής και συζήτηση επί του θέματος.

 1. Καθορισμός τέλους για χώρους εντός του άλσους Αγίας Παρασκευής για συμμετοχή στη χριστουγεννιάτικη αγορά Δήμου Κομοτηνής (υπ΄αριθ. 282/2021 Α.Ο.Ε.).
 2. Δωρεάν παραχώρηση ή μη χρήσης του Κλειστού Γυμναστήριου του Δήμου Κομοτηνής στον Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» και στον σύλλογο καλαθοσφαίρισης «ΑΤΛΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ».
 3. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης χρήσης του δημοτικού γηπέδου Κοσμίου στον Γυναικείο Αθλητικό & Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Κομοτηνής «ΡΟΔΟΠΗ ’87».
 4. Παράταση ή μη της παραχώρησης του κτηρίου του πρώην αθλητικού συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης.
 5. Έγκριση ή μη διενέργειας της δημόσιας σύμβασης για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών περισυλλογής, ημερήσιας φροντίδας και επανένταξης αδέσποτων ζώων συντροφιάς για το έτος 2022.
 6. Έγκριση ή μη διενέργειας ανάθεσης της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Εργασίες κτηνιάτρου για την λειτουργία του Δημοτικού κυνοκομείου του Δήμου Κομοτηνής για το έτος 2022».
 7. Έγκριση ή μη διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Προμήθεια τροφών για καταφύγιο αδέσποτων ζώων Δήμου Κομοτηνής για το έτος 2022».
 8. Έγκριση ή μη διενέργειας της δημόσιας σύμβασης για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών Υποστήριξης και Συντήρησης του προγράμματος GENESIS, της εφαρμογής μισθοδοσίας και εφαρμογών παρακολούθησης των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής για το Έτος 2022.
 9. Έγκριση ή μη διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας για το έτος 2022».
 10. Έγκριση ή μη διενέργειας της δημόσιας σύμβασης για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και παρακολούθησης ΑμεΑ.
 11. Έγκριση ή μη διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου/αναδόχων της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Προμήθεια λαμπτήρων οδοφωτισμού και κτιριακών εγκαταστάσεων, φωτιστικών σωμάτων, υλικών οδοφωτισμού και εν γένει ηλεκτρολογικού υλικού για τα έτη 2022 και 2023».
 12. Έγκριση ή μη διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Προμήθεια φαρμάκων και εξοπλισμού για καταφύγιο αδέσποτων ζώων Δήμου Κομοτηνής για το έτος 2022».
 13. Ανάθεση εργασιών τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Κομοτηνής για τα έτη 2019 και 2020 σε ορκωτούς ελεγκτές-λογιστές.
 14. Σύσταση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ».
 15. Σύσταση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ – ΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ».
 16. Σύσταση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2015».
 17. ΄Εγκριση εισόδου-εξόδου μονώροφης οικοδομής δύο κατοικιών επί δημοτικής οδού στην κτηματική περιοχή Κοσμίου του Δήμου Κομοτηνής.
 18. Έγκριση ή μη αποζημίωσης ρυμοτομούμενου ακινήτου στην οδό Σαγγαρίου  αρ. 11  στο Ο.Τ.  3 στην Κομοτηνή (αριθ. 14/2021 ΑΕΠΖ).
 19. Έγκριση ή μη αποζημίωσης ρυμοτομούμενου ακινήτου επί της πλατείας Ειρήνης στη συμβολή με την οδό Τούντζας στο Ο.Τ. 176 Β, στην Κομοτηνή (αριθ. 15/2021 ΑΕΠΖ).
 20. Εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων της Δημοτικής Κοινότητας Κομοτηνής και των Δημοτικών Κοινοτήτων Ανθοχωρίου, Καρυδιάς και Πανδρόσου του Δήμου Κομοτηνής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ώρες πριν

Ροδόπη: Αλλοδαπός μετέφερε τέσσερις παράνομους μετανάστες

ΡΟΔΟΠΗ2 ώρες πριν

Ροδόπη: Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στην Εγνατία Οδό

ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

Χανιά: Επέστρεψε 40 ευρώ σε μπάρμαν μετά από 10 χρόνια

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ3 ώρες πριν

Διαδικτυακό σεμινάριο μηχανικών για τα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου στην ΑΜΘ

ΞΑΝΘΗ3 ώρες πριν

Ξάνθη: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μαθητή στο προαύλιο του σχολείου

ΡΟΔΟΠΗ4 ώρες πριν

Εντυπωσιασμένη η Ρένα Δούρου από το Μουσείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες πριν

Ρένα Δούρου: «Αντιμέτωποι με την ενεργειακή φτώχεια οι πολίτες εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ6 ώρες πριν

Αποποίηση ευθυνών από Γκαράνη για τη διαχείριση των αδέσποτων

YΓΕΙΑ7 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 86 κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ8 ώρες πριν

Με 2,1 εκ. ευρώ χρηματοδοτεί η ΠΑΜΘ την ενίσχυση του στόλου του ΕΚΑΒ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες πριν

Ρένα Δούρου: «Αντιμέτωποι με την ενεργειακή φτώχεια οι πολίτες εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ12 ώρες πριν

Έκκληση Δούρου σε υγειονομικούς: «Εμβολιαστείτε, μη γίνεστε εργαλείο της κυβέρνησης»

ΕΒΡΟΣ1 ημέρα πριν

Σε λειτουργία το αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης στον Έβρο

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Βίντεο – Κομοτηνή: Σκυλί σφαδάζει από δηλητηρίαση από φόλα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Η φωτογραφία που εξόργισε: Ο Μπογδάνος καταθέτει στεφάνι στο Βίτσι με βασιλόφρονες και Χρυσή Αυγή

ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Πύργος: Δικογραφία για την 87χρονη που πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Ιλχάν Αχμέτ: «Έργο μεγάλης σημασίας η νέα γέφυρα στους Κήπους Έβρου»

ΒΟΥΛΗ2 εβδομάδες πριν

Διαγραφή Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ μετά το θερμό επεισόδιο με Δένδια

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ3 εβδομάδες πριν

Καταγγελίες Μουμίν για προσπάθεια υπονόμευσης του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Πτυχία σε 149 νέους Αστυφύλακες στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής επέδωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x