ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Ομοσπονδία Γονέων ΑΜΘ: «Για άλλη μια χρονιά δεν λήφθηκε κανένα μέτρο»

«Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του υπουργείου είναι εγκληματικές»

«Εγκληματικές» ευθύνες στην κυβέρνηση και στο Υπουργείο Παιδείας, επιρρίπτει η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΘ με αφορμή το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς και τα ελλιπή μέτρα στη διαχείριση της πανδημίας, τις κτιριακές υποδομές και τα κενά εκπαιδευτικών.

Η Ομοσπονδία καλεί τους συλλόγους γονέων να «βρίσκονται στα σχολεία, να επαγρυπνούν για ζητήματα και προβλήματα που προκύπτουν» καθώς και να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί, η ανακοίνωση:

«Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε όμως αντί για αισθήματα χαράς, αισιοδοξίας και συγκίνησης που πάντα νιώθουμε οι γονείς και τα παιδιά μας αυτές τις μέρες, συσσωρεύεται η ανησυχία, η αγωνία και η ανασφάλεια για τους όρους με τους οποίους ανοίγουν τα σχολεία, οι οποίοι είναι ίδιοι και χειρότεροι με πέρυσι. Κι αυτό γιατί, παρόλο που στη χώρα μας καλπάζει η μετάλλαξη «Δ», που φαίνεται να είναι πιο μεταδοτική και να πλήττει ιδιαίτερα τα παιδιά, τα σχολεία είναι εντελώς απροετοίμαστα.

Το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας αναφέρει ότι ένα τμήμα θα κλείνει αν νοσήσει το 50%+1 των μαθητών, ενώ δε θα γίνεται τηλεκπαίδευση. Γεγονός που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε ταχύτατη εξάπλωση του ιού (σύμφωνα με τους ειδικούς), αλλά και θα οδηγήσει τους μαθητές σε τεράστια γνωστικά κενά, αφού οι εκπαιδευτικοί θα καλούνται να προχωρούν την ύλη σε τάξεις που θα απουσιάζουν πολλοί μαθητές. Άρα, οδηγούμαστε σε τρίτη χρονιά συσσωρευμένων γνωστικών κενών.

Για άλλη μια φορά βλέπουμε να μη λαμβάνεται κανένα προληπτικό μέτρο:

 • Στην καθαριότητα: οι προσλήψεις καθαριστριών στην περιοχή της ΑΜΘ προβλέπονται ίδιες με τις περσινές, με αποτέλεσμα ολόκληρα δημοτικά σχολεία να μοιράζονται τη μία ή δύο καθαρίστριες με νηπιαγωγεία που δεν έχουν καθόλου προσωπικό καθαριότητας.
 • Στις αίθουσες: σε κανένα δήμο της περιοχής μας δεν υπήρξε πρόβλεψη για επιπλέον χώρους, ώστε να αραιώσουν οι μαθητές στις τάξεις. Αντιθέτως, έχουμε αύξηση του αριθμού των παιδιών ανά τμήμα, πχ στα Γυμνάσια της Αλεξανδρούπολης που για άλλη μια χρονιά στενάζουν από τα πολυπληθή τμήματα, ενώ αντίθετα το νεοϊδρυθέν πειραματικό έχει περίσσια άδειων αιθουσών! Στη Δράμα λειτουργεί νηπιαγωγείο με 50 παιδιά σε ένα τμήμα!
 • Στην υγειονομική πρόληψη: Δεν υπάρχει σκέψη για διενέργεια δωρεάν επαναλαμβανόμενων μαζικών test υπό την ευθύνη του ΕΟΔΥ.
 • Στη μεταφορά: δεν υπάρχει μέριμνα για περισσότερα δρομολόγια, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, ούτε καν σε ευάλωτες περιπτώσεις, όπως για τα προσφυγόπουλα στη Δράμα.

Συνεχίζουν να χρονίζουν και να συσσωρεύονται χρόνια προβλήματα υποδομών:

 • Στην Ξάνθη για δεύτερη χρονιά η εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής γίνεται με κοντέινερ σε αυλές νηπιαγωγείων και δημοτικών, ενώ τρία τμήματα νηπιαγωγείων στεγάζονται σε αίθουσες δημοτικών παιδικών σταθμών.
 • Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο για άλλη μια χρονιά ετοιμάζεται να λειτουργήσει σε άθλιες συνθήκες, με παιδιά, εκπαιδευτικούς και υπόλοιπο προσωπικό παστωμένους σε ελάχιστα τ.μ. και «αξιοποίηση» των διαδρόμων.
 • Στις Κρηνίδες στην Καβάλα το σχολικό συγκρότημα συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα, που απειλούν την ασφάλεια των μαθητών και οι γονείς για την ώρα συνεχίζουν να λαμβάνουν υποσχέσεις, οι τελευταίες από την Περιφέρεια, χωρίς να λύνονται στην πράξη όσα έχουν επισημάνει.

Παρά τους διθυράμβους της κυβέρνησης, η χρονιά ξεκινάει με πολλά κενά εκπαιδευτικών κάθε βαθμίδας και κατηγορίας:

 • Στην πραγματικότητα οι προσλήψεις που ανακοινώθηκαν ίσα καλύπτουν τα κενά των συνταξιοδοτήσεων.
 • Υπάρχουν μεγάλα κενά στην παράλληλη στήριξη
 • Λείπουν πολλοί αναπληρωτές (70-80 μόνο στην Καβάλα – δεν καλύφθηκε καμιά θέση τμήματος υποδοχής), λείπουν ειδικότητες σε 10 σχολεία στη Δράμα.

Τέτοια είναι τα αποτελέσματα της διαχρονικής υποχρηματοδότησης της εκπαίδευσης, της αντιμετώπισής της σαν «κόστος», της λογικής «να βάλει το χέρι στην τσέπη» ο γονιός, την ίδια περίοδο που η ακρίβεια καλπάζει. Την ίδια ώρα που προσφέρονται απλόχερα εκατομμύρια για την κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών και για τις ΝΑΤΟϊκές δαπάνες (1η χώρα στον κόσμο! Πόσα νηπιαγωγεία, σχολεία, εκπαιδευτικοί θα χρηματοδοτούνταν με τα ποσά που δίνονται για να γίνει η περιοχή μας πεδίο βολής των Αμερικάνων;).

Παράλληλα η χρονιά που ξεκινάει, είναι η χρονιά που θα γίνει προσπάθεια να υλοποιηθούν οι αντιεκπαιδευτικές αλλαγές που νομοθετήθηκαν τα τελευταία χρόνια και μες στο καλοκαίρι. Αυτές που διαμορφώνουν σχολεία κατηγοριοποιημένα, των χορηγών, των εμποδίων στη μόρφωση, της αξιολόγησης της επιχειρηματικής λειτουργίας.

Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του υπουργείου είναι εγκληματικές!

Εδώ και τώρα μέτρα για ανοιχτά και ασφαλή σχολεία:

 • Αραίωση των μαθητών στις αίθουσες – 15 μαθητές ανά τάξη.
 • Αντιμετώπιση των μαθησιακών και ψυχοκοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας και της τηλεκπαίδευσης. Για κάθε παιδί με ιδιαίτερες μαθησιακές εκπαιδευτικές ανάγκες, πρόβλημα υγείας ή αναπηρία, να προσλαμβάνεται και το απαραίτητο αντίστοιχο προσωπικό της αναγκαίας ειδικότητας (παράλληλη στήριξη, σχολικός νοσηλευτής).
 • Κάλυψη των πραγματικών αναγκών σε εκπαιδευτικούς.
 • Μόνιμο προσωπικό καθαριότητας σε όλα τα σχολεία.
 • Περισσότερα δρομολόγια για τη μεταφορά των μαθητών.
 • Πλήρης, έγκυρη και επιστημονική ενημέρωση για το ζήτημα του εμβολιασμού. Κέντρα ενημέρωσης, εμβολιασμού, διεξαγωγής τεστ και εξατομικευμένης παρακολούθησης του κάθε μαθητή μετά το εμβόλιο.
 • Δωρεάν, μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ στα σχολεία µε ευθύνη του ΕΟΔΥ. Μπροστά και στην εμφάνιση κρουσμάτων ήδη με το «καλημέρα» στα σχολεία (πχ κρούσματα σε μαθητές την ημέρα του αγιασμού στην Αλεξανδρούπολη) απαιτούμε τη διεύρυνση λειτουργίας των κλιμακίων του ΕΟΔΥ και το απόγευμα (όπου δεν συμβαίνει) και συνεργασία των με τον ΕΟΔΥ ώστε να πραγματοποιούνται στοχευμένα rapid test το πρωί στις 7.00-8.00 έξω από τη σχολική μονάδα σε όλους τους μαθητές του τμήματος που εμφάνισε κρούσμα, για όλη τη διάρκεια της βδομάδας. ΑΜΕΣΗ απολύμανση της αίθουσας.
 • Κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής και της Τράπεζας Θεμάτων.

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων, τις Ενώσεις Γονέων να βρίσκονται στα σχολεία, να επαγρυπνούν για ζητήματα και προβλήματα που προκύπτουν, να συνεργαστούν με τους συλλόγους των εκπαιδευτικών, διεκδικώντας την ασφαλή λειτουργία των σχολείων! Τους καλούμε την Τετάρτη 15/9, στις κατά τόπους συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που καλούν οι Σύλλογοι των εκπαιδευτικών».

ΕΒΡΟΣ

Έβρος: 1,9 εκ. ευρώ τα χρέη των αγροτών προς το ΤΟΕΒ Φερών – Πέπλου

Ο Οργανισμός καλεί τους αγρότες να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους μέχρι τη 1 Νοεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου στα πλαίσια της διαφάνειας και της ισονομίας και θέλοντας να εξασφαλίσει τη νομιμότητα και την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού δημοσιοποιεί την έως και σήμερα οικονομική κατάσταση του Οργανισμού όπως φαίνεται παρακάτω.

 • Οφειλές προς είσπραξη παρελθούσης χρήσης προς τον Οργανισμό που δεν έχουν αποσταλλεί στη Δ.Ο.Υ : 728.521,95€
 • Βεβαιωμένες οφειλές προς είσπραξη από Δ.Ο.Υ: 514.075,80€
 • Οφειλές προς είσπραξη για το καλλιεργητικό έτος 2021 : 684.311,95€
 • Συνολικό ποσό είσπραξης που οφείλουν οι αγρότες προς τον Οργανισμό είναι 1.926.909,70€.

«Σε ότι αφορά το ποσό της υπεξαίρεσης το οποίο ανέρχεται περίπου στις 392.000,00€ μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον Οργανισμό από την αρμόδια υπηρεσία το έτος 2020 σας γνωστοποιούμε ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία ελέγχου έχοντας πάρει τη νομική οδό.

Οι οικονομικές υποχρεώσεις του Οργανισμού προς τρίτους μέχρι και τη δεδομένη χρονική στιγμή ανέρχονται περίπου στις 300.000,00 €. Εκτός από τις άνωθεν υποχρεώσεις τα μηνιαία έξοδα του Οργανισμού για την κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών ανέρχονται κατά προσέγγιση στις 100.000,00 €.

Με βάση τα ανωτέρω και θέλοντας να επιτευχθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την ομαλή λειτουργία του Οργανισμού παρακαλούμε όλα τα μέλη και μη να τακτοποιήσουν τις ληξιπρόθεσμες ανεξόφλητες οφειλές τους προς τον Οργανισμό, σε διαφορετική περίπτωση ο Οργανισμός με βάση τις διατάξεις του άρθρου 61 του 2538/1997 και βάση του ελέγχου που πραγματοποιείται τόσο από την Περιφέρεια όσο και από Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα αποστείλει στη Δ.Ο.Υ κατάσταση των οφειλετών  προς είσπραξη. Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλεί και ατομική ειδοποίηση προς όλους τους οφειλέτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές. Η αποπληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τη 1 Νοεμβρίου 2021 καθώς μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των ανεξόφλητων οφειλών στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΒΡΟΣ

Έβρος: Είχε κρυμμένους στην καρότσα φορτηγού 22 παράνομους μετανάστες

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι μετέφεραν, σε δύο περιπτώσεις, συνολικά 29 μετανάστες

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία οδό Κήπων – Ηγουμενίτσας, συνελήφθη από τους αστυνομικούς  ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας είκοσι δύο (22) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει στην καρότσα του φορτηγού.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης- Κήπων, συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο δεύτερος διακινητής, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον ο οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΒΡΟΣ

Δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου, προτείνει η Πράσινη Αριστερά

«Η δημιουργία αυτόνομης Περιφερειακής Ενότητας θα αναβαθμίσει τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ενώ θα μπορεί να διεκδικεί τα απαραίτητα κονδύλια για την ανάπτυξη της», ισχυρίζεται μεταξύ άλλων

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δημιουργία αυτόνομης Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου προκειμένου να αντιμετωπιστεί «η συνεχιζόμενη υποβάθμιση της περιοχής», προτείνει η Πράσινη Αριστερά.

Αναλυτικά, στην πρόταση της αναφέρει:

«Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στηρίζει τις προσπάθειες των μαζικών φορέων και των πολιτών για την δημιουργία αυτόνομης Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου, όπως επίσης και κάθε προσπάθεια που οδηγεί στην αποκέντρωση του κράτους και αναβαθμίζει τον ρόλο των Περιφερειών προς όφελος των πολιτών.

Η συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Βορείου Έβρου, έχει από καιρό επισημανθεί από την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Η νέα Περιφερειακή Ενότητα που προτείνεται, είναι απολύτως αναγκαία κατ’ αρχήν για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και προοπτικά για την ενδυνάμωση και ανάπτυξη αυτής της εξαιρετικά ευαίσθητης περιοχής.

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, προκύπτουν λόγω:

 1. της έλλειψης προγραμματισμού έργων για την περιοχή, με αποτέλεσμα την μαζική μετανάστευση από τον Βόρειο Έβρο και την δημιουργία δημογραφικού προβλήματος και αύξηση του μέσου όρου ηλικίας,
 2. της μεγάλης απόσταση από την έδρα της Περιφέρειας (150 χλμ.) και την έλλειψη συγκοινωνιών που αναγκάζει τους κατοίκους του Β. Έβρου να μετακινούνται έως την Αλεξανδρούπολη.
 3. της υπολειτουργίας του Γ. Ν. Διδυμοτείχου και της μη λειτουργίας πολλών ειδικοτήτων που αναγκάζουν  τους κατοίκους να ταλαιπωρούνται και να επιβαρύνονται οικονομικά για να φτάσουν έως το Π.Ν. Αλεξανδρούπολης,

Η δημιουργία αυτόνομης Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου:

 • θα αναβαθμίσει την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου,
 • όπως επίσης και τις Σχολές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου που θα αντιμετωπίζονται ως ισότιμες με τις έδρες που ανήκουν στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες και άρα θα εξασφαλιστεί η συνέχεια της λειτουργίας τους,
 • θα μπορεί να διεκδικεί τα απαραίτητα κονδύλια για την ανάπτυξη της,
 • θα εξασφαλίσει συνθήκες για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού και οικοτουρισμού που έχει απόλυτη ανάγκη η περιοχή,
 • θα μπορέσει να διεκπεραιώσει -άμεσα- τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα στον Β. Έβρο, θωρακίζοντας τον. 
 • θα πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος
 • θα λάβει  όλα τα αναγκαία μέτρα για την στήριξη της  οικονομίας που στηρίζεται κυρίως στον αγροτικό και  κτηνοτροφικό τομέα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΞΑΝΘΗ

Ανεξαρτητοποιείται από την Περιφερειακή Σύνθεση ο Μιχάλης Αμοιρίδης

«Ο δρόμος της ενότητας του πολιτικού χώρου που ανήκω είναι η επιλογή μου, ελπίζω σύντομα να ενστερνιστούν και άλλοι τις σκέψεις μου», σημειώνει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ανεξαρτητοποίηση του από την Περιφερειακή Σύνθεση, ανακοίνωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προ ημερών τοποθέτηση του σχετικά με την ενότητα των γαλάζιων στελεχών σε μια ενιαία παράταξη.

Ο ίδιος εμμένει στην αρχική του τοποθέτηση, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για «μία ενιαία περιφερειακή παράταξη που θα περιλαμβάνει όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο».

Αναλυτικά, η δήλωση του:

«Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιοποίησα σκέψεις μου, όπως τις είχα θέσει λίγες ημέρες νωρίτερα στους συναδέλφους μου στην Περιφερειακή Σύνθεση. Υπήρξε ο χρόνος για να τις μελετήσουν και έγινε αναλυτική  συζήτηση. Μίλησα για ενότητα, για συνεργασία, για τα λάθη του παρελθόντος που πρέπει να τεθούν στο περιθώριο. Η ενότητα και η ομοψυχία, ιδιαίτερα ανάμεσα σε ανθρώπους του ίδιου πολιτικού χώρου, είναι αναγκαιότητα, που θα αποβεί επωφελής όχι μόνο για την παράταξη αλλά πρωτίστως για τους πολίτες της περιφέρειας μας . Εάν μιλάμε για σύνθεση απόψεων και ανθρώπων, πρώτοι εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα.

H συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μου δείχνει με κάθε τρόπο ότι επικροτεί αυτές τις σκέψεις.

Η Περιφερειακή Σύνθεση όμως απέστειλε σχετικό δελτίο τύπου που απορρίπτει τις προτάσεις μου και αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς ότι πρέπει έμπρακτα να τις απορρίψω και εγώ. Τους εκτιμώ και τους σέβομαι αλλά θα πρέπει να σεβαστούν και αυτοί την άποψη μου, την οποία θα υπηρετήσω το επόμενο διάστημα με τη στάση μου εντός και εκτός του περιφερειακού συμβουλίου. Ο δρόμος της ενότητας του πολιτικού χώρου που ανήκω είναι η επιλογή μου, ελπίζω σύντομα να ενστερνιστούν και άλλοι τις σκέψεις μου.

Αυτονόητο είναι ότι θα πρέπει πλέον να δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου από την Περιφερειακή Σύνθεση.

Ελπίζω ότι θα ωριμάσουν οι συνθήκες και οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά σε κοινούς αγώνες και προσπάθειες με μία ενιαία περιφερειακή παράταξη που θα περιλαμβάνει όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 ώρες πριν

Τσίπρας: «Νέα αρχή στη χώρα με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες πριν

Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

TΟΥΡΚΙΑ1 ημέρα πριν

Τουρκία: «Η Ελλάδα έφτιαξε τον φράχτη στον Έβρο για τα τουρκικά τανκς και όχι για τους πρόσφυγες»

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΕΒΡΟΣ5 ημέρες πριν

Διακινητές επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα πάνω από 60 μετανάστες

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Προκλητικό ντελίριο Ερντογάν: «Πριν 100 χρόνια πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ6 ημέρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως τόπο ειρήνης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ημέρες πριν

Δημήτρης Χαρίτου: «Είναι ανάγκη τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x