ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Οντέρ Μουμίν: «Να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως τόπο ειρήνης»

Το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης παρουσίασε ο Δήμαρχος Ιάσμου – Με ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων και αυστηρή τήρηση των μέτρων η είσοδος του κοινού – Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Φιλοδοξώντας να καταστεί ο Δήμος Ιάσμου ως τόπος ειρήνης και πρωτεύουσα πολυπολιτισμικότητας, ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης το οποίο διοργανώνεται το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Χαρακτηριστικό της παραπάνω φιλοδοξίας του Δημάρχου Ιάσμου είναι ότι ο ίδιος «υιοθέτησε» για κεντρικό σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ το γνωστό απόφθεγμα του Μαχάτμα Γκάντι «Δεν υπάρχει δρόμος για την ειρήνη, η ειρήνη είναι ο δρόμος» ενώ όπως αποκάλυψε, στόχος του -αναλόγως και της ανταπόκρισης- είναι το Φεστιβάλ Ειρήνης να επεκταθεί από του χρόνου και σε γειτονικές χώρες.

Η είσοδος καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα είναι δωρεάν, με την αυστηρή όμως τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19.

Αυτό προϋποθέτει, όπως τόνισε ο Οντέρ Μουμίν, την ηλεκτρονική κράτηση των εισιτηρίων, η οποία θα γίνεται μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου από την ερχόμενη Τετάρτη 15 μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, κρατήσεις θα μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι τηλεφωνώντας στη γραμματεία του Δημάρχου στο 2534350100, με την προϋπόθεση να παραλάβουν οι ίδιοι το εισιτήριο τους από τον Δήμο.

Απαραίτητη προϋπόθεση επίσης για την είσοδο στους χώρους του Φεστιβάλ είναι οι πολίτες να φέρουν μαζί τους το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή rapid test 48 ωρών καθώς και την ταυτότητα τους προκειμένου να γίνεται ταυτοποίηση, ενώ για τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών θα ισχύουν τα self test.

«Αυτά τα μέτρα θα τα λάβω και εγώ ο ίδιος προσωπικά. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, όποιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις δεν θα του επιτραπεί η είσοδος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ιάσμου.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα σε χορηγούς να διαφημιστούν μέσω του Φεστιβάλ, με το ποσό της χορηγίας να ανέρχεται στα 500 ευρώ και να περιλαμβάνει πλήρη προβολή σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Ιάσμου, στο site του Φεστιβάλ καθώς και ηλεκτρονικές προβολές κατά τη διάρκεια του διημέρου στους χώρους των εκδηλώσεων.

Το 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης τελεί υπό την αιγίδα και τη συγχρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας ΑΜΘ, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της ΠΕΔ ΑΜΘ, τους οποίους ο Δήμαρχος Ιάσμου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για τη συνδρομή τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΙΡΗΝΗΣ:

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου:

15:00 – Υποδοχή αυτοδιοικητικών από τον Δήμο Γιλντιρίμ Προύσας και τον Δήμο Σμόλιαν της Βουλγαρίας

18:00 – Δράση ενημέρωσης από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» στο Διαπολιτισμικό Σχολείο Ιάσμου

19:00 – Εργαστήρι Μουσικής Διδασκαλίας – Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου

20:00 – Συναυλία με τον Χρήστο Χατζόπουλο και την παρέα του

21:00 – Συναυλία με το συγκρότημα Rodopi Ensemble

22:00 – Συναυλία με το συγκρότημα Balkanatolia

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου:

10:00 – Εργαστήρι Εικαστικών – Κτίριο Πολιτιστικού Συλλόγου Μέγα Πιστού

12:00 – Ποδοσφαιρικός Αγώνας ομάδων Δήμων Ιάσμου, Γιλντιρίμ, Σμόλιαν – Γήπεδο 5χ5 Ιάσμου

20:00 – Συναυλία με την τραγουδίστρια βουλγάρικης φολκ μουσικής Darina Slavcheva Slavova

21:00 – Συναυλία με τις Γλυκερία & Dilek Koç

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Κράτηση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου

Το εισιτήριο είναι δωρεάν και η κράτηση γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα του ticketservices.gr ή τηλεφωνικά στο γραφείο Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δυνατότητα να εκδώσουν το δικό τους δωρεάν εισιτήριο για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου έχουν οι δημότες του Ιάσμου αλλά και οι πολίτες και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Η κράτηση θέσης είναι υποχρεωτική από τον νόμο στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19 και γίνεται με δυο τρόπους:

Με την είσοδο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου iasmos.gr όπου «πατώντας» πάνω στην εικόνα του Φεστιβάλ Ειρήνης οδηγείται κανείς στο σύστημα κράτησης θέσης μέσω της δωρεάν έκδοσης εισιτηρίου μέσα από το σύστημα της Ticketservices.

Με τηλεφώνημα στο Γραφείο Δημάρχου στο 2534-350100, το οποίο θα συνδράμει όποιον πολίτη δεν έχει γενικότερα τη δυνατότητα κράτησης θέσης από το ίντερνετ, καταχωρώντας τα στοιχεία του και εκδίδοντας το δωρεάν ηλεκτρονικό εισιτήριό του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Οντέρ Μουμίν: «Εκτός πραγματικότητας ο Αμούτζας, νόμιμο το Φεστιβάλ»

«Η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ», απαντά ο Δήμαρχος Ιάσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέμα νομιμότητας για τις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης, το οποίο θα διοργανώσει στις 25-26 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ιάσμου, έθεσε νωρίτερα η παράταξη του Κυριάκου Αμούτζα.

Στην ανακοίνωση της, η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν «χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη».

Απαντώντας στα παραπάνω, ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν σημειώνει:

«Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας από 12 Μαΐου 2021 είναι ο Στέφαν Γιάνεφ. Κι όχι ο Μπορίσοφ όπως αναφέρει ο κ. Αμούτζας στην ανακοίνωση του. Ο Δήμαρχος Ιάσμου απαξιεί να απαντήσει σε όσους βρίσκονται εκτός πραγματικότητας και εποχής.

Σημειώνει απλά και εμφατικά ότι η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ, εξ ου και τηρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, διατυπώσεις, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Θέμα νομιμότητας για το Φεστιβάλ Ειρήνης θέτει η παράταξη Αμούτζα

«Άλλα… ήθη κι αυτά. Να μαθαίνουμε από τις… συνεντεύξεις εκδηλώσεις που δεν έχουν προϋπολογιστεί, δεν έχουν κοστολογηθεί, δεν έχουν εγκριθεί»

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέμα νομιμότητας για τις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης που θα διοργανώσει ο Δήμος Ιάσμου στις 25-26 Σεπτεμβρίου θέτει η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης».

Στην ανακοίνωση της, η παράταξη Αμούτζα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν «χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη».

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Φεστιβάλ στον… αέρα!

Κι εκεί που ετοιμαζόμασταν να υποδεχτούμε τους Μητσοτάκη, Ερντογάν και Μπορίσοφ, ή έστω τους Υπουργούς των Εξωτερικών, πιστεύοντας πως… ακούστηκαν και πέραν του Ιάσμου τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» του Οντέρ, τελικά αρκούμαστε σε ένα φεστιβάλ περιορισμένο στο… μπόι του δημάρχου της μειοψηφίας, με την συμμετοχή του Δήμου Yildirim Προύσας (στον οποίο έταξε “αδελφοποίηση” κατά την περυσινή επεισοδιακή εκδήλωση) και του Δήμου Smolyan, συνεργάτη στο πρόγραμμα Interreg.   

Κι όλα είναι στον αέρα. Χωρίς εγκριτικές αποφάσεις συλλογικών οργάνων. Χωρίς προϋπολογισμό. Χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη. Άλλα… ήθη κι αυτά. Να μαθαίνουμε από τις… συνεντεύξεις εκδηλώσεις που δεν έχουν προϋπολογιστεί, δεν έχουν κοστολογηθεί, δεν έχουν εγκριθεί. Λες και περνούν όλα από το μυαλό και ΚΥΡΙΩΣ από την τσέπη του δημάρχου της μειοψηφίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Ιάσμου

«Νιώθοντας υπερηφάνεια για τη συνολική εικόνα και τις κτιριακές υποδομές που δημιουργήσαμε, θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις κοινές μας προσπάθειες με την εκπαιδευτική κοινότητα», δήλωσε κατά την τελετή του αγιασμού ο Οντέρ Μουμίν

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τη χρονιά 2021-2022 και στα σχολεία του Δήμου Ιάσμου, όπως σε όλη τη χώρα, με την τήρηση και εφαρμογή των απαιτούμενων υγειονομικών μέτρων για τον Covid-19.

Ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν, μαζί με Αντιδημάρχους και μέλη της παράταξης «ΕΜΠΡΟΣ», επισκέφθηκε τα σχολεία της περιοχής και ευχήθηκε καλή αρχή σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Βλέποντας τον ενθουσιασμό και τη χαρά των μαθητών, που ύστερα από καιρό γέμισαν ξανά τα προαύλια και τις αίθουσες, ο κ. Μουμίν δήλωσε τα εξής: «Νιώθοντας υπερηφάνεια για τη συνολική εικόνα και τις κτιριακές υποδομές που δημιουργήσαμε στις εκπαιδευτικές μονάδες, ως δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις κοινές μας προσπάθειες με την εκπαιδευτική κοινότητα. Εύχομαι το σχολικό έτος 2021-2022, να είναι εποικοδομητικό και παραγωγικό πρωτίστως για τους μικρούς μας μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ19 ώρες πριν

Τσίπρας: «Νέα αρχή στη χώρα με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες πριν

Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

TΟΥΡΚΙΑ1 ημέρα πριν

Τουρκία: «Η Ελλάδα έφτιαξε τον φράχτη στον Έβρο για τα τουρκικά τανκς και όχι για τους πρόσφυγες»

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΕΒΡΟΣ5 ημέρες πριν

Διακινητές επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα πάνω από 60 μετανάστες

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Προκλητικό ντελίριο Ερντογάν: «Πριν 100 χρόνια πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ6 ημέρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως τόπο ειρήνης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ημέρες πριν

Δημήτρης Χαρίτου: «Είναι ανάγκη τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x