ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Αντώνης Γραβάνης: «Εικόνες ντροπής σε σχολεία του Δήμου Κομοτηνής»

Κτίρια ασυντήρητα, σχολικές αυλές επικίνδυνες, πεσμένους σοβάδες, σκουριασμένα έπιπλα και κουφώματα, συνάντησαν μέλη της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» σε Κόσμιο και Υφαντές – «Πλήρης ανικανότητα και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής»

Ευθύνες στη Δημοτική Αρχή Κομοτηνής και προσωπικά στον Δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη, επιρρίπτει ο Αντώνης Γραβάνης για τις άθλιες συνθήκες που συνάντησε τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου κατά την επίσκεψη του στο Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου και το Ειδικό Σχολείων Υφαντών.

«Ο Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή ευθύνονται για τις άθλιες συνθήκες και καταδεικνύουν πλήρη ανικανότητα και αδιαφορία. Και το σημαντικότερο, έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τον βαθμό επικινδυνότητας, καθώς έχουν ενημερωθεί έγκαιρα από τους διευθυντές. Αν ο κ. Δήμαρχος έχει φιλότιμο, το λιγότερο που πρέπει να νιώθει είναι ντροπή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται:

«Βρισκόμαστε ακριβώς μία εβδομάδα πριν την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς και παρά τις αντίθετες δηλώσεις της δημοτικής αρχής για την προετοιμασία των σχολικών μονάδων ευθύνης της, η πραγματικότητα την διαψεύδει πανηγυρικά.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Σύμπραξη Προοπτικής» Αντώνης Γραβάνης επισκέφθηκε ενδεικτικά το πρωί της Δευτέρας, 6 Σεπτεμβρίου δύο σχολικές μονάδες της περιοχής μας με τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Κουτσογιαννη Κρίστα και τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Κοσουτζή Σταύρο, το Ειδικό Σχολείο Υφαντών και το Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου, η κατάσταση των οποίων χαρακτηρίζεται ως τραγική.

Κτήρια ασυντήρητα, σχολικές αυλές επικίνδυνες, υποδομές απαρχαιωμένες και ανεκμετάλλευτα κονδύλια συνθέτουν την εικόνα στις δύο μόνο αυτές σχολικές υποδομές που επισκεφθήκαμε.

Το συνοδευτικό υλικό «μάρτυρας» και της υφιστάμενης κατάστασης που αποτελείται από ρωγμές στους τοίχους και πεσμένους σοβάδες, εμφανή καλώδια, σκουριασμένα και διάτρητα παράθυρα και πόρτες, πόρτες που δεν ανοίγουν, υποδομές αποχετεύσεων με προσωρινή ή και καθόλου προστασία, σκουριασμένα μεταλλικά έπιπλα παρατημένα στον αύλειο χώρο είναι μόνο ένα δείγμα από τις «παγίδες» που εγκυμονούν οι χώροι που σε λίγες ημέρες αναμένεται να υποδεχτούν τους μαθητές και τις μαθήτριές τους.

Χαρακτηριστικό είναι στο Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου το μεταλλικό στέγαστρο στην είσοδο το οποίο είναι έτοιμο να καταρρεύσει, με κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των μικρών μαθητών.

Στην περίπτωση δε του Ειδικού Σχολείου Υφαντών αντικρίσαμε τις τουαλέτες στην εικονιζόμενη ντροπιαστική κατάσταση και αυτή των ΑΜΕΑ για τα παιδιά δίχως θέρμανση εν έτη 2021.

Επίσης η διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής κατάφερε το «ακατόρθωτο»: στον αύλειο χώρο του σχολείου στη νέα πολυδιαφημιζόμενη παιδική χαρά, αποτελούμενη όμως από ΜΟΝΟ πέντε κούνιες, μόνο μία  να προορίζεται για ΑμεΑ και σε κάθε περίπτωση για μικρότερα της ηλικιακής κατηγορίας των μαθητών του σχολείου παιδιά.

Δεδομένου ότι στην λίστα των σχολικών μονάδων όπου έγιναν οι παρεμβάσεις συμπεριλαμβάνεται το Ειδικό Σχολείο Υφαντών γεννώνται εύλογα ερωτήματα σε σχέση με τις εργασίες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν και για τις οποίες όπως δηλώνει ο ίδιος ο Δήμος διατέθηκαν κονδύλια άνω του 1 εκατ. ευρώ!!!

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό το παράδειγμα των εργασιών που ο Δήμος παραθέτει μεταξύ των οποίων «τοποθέτηση, επισκευή, αλλαγή εξώπορτας ή πόρτας σχολείου», «ανακαίνιση, ανακατασκευή, κατασκευή WC ή κατασκευή WC για ΑΜΕΑ», «Αλλαγή θερμαντικών σωμάτων», «επισκευή, ανακατασκευή, υγρομόνωση, θερμομόνωση στέγης και τοποθέτηση κεραμιδιών» εργασίες οι οποίες απουσιάζουν πλήρως τουλάχιστον στις αναφερόμενες σχολικές μονάδες.

Οι παραπάνω συνθήκες, οι οποίες δεν αφορούν μόνο τις προαναφερθείσες σχολικές μονάδες, θυμίζουν άλλες εποχές και δυστυχώς τείνουν να γίνουν «κανονικότητα» μιας σχολικής πραγματικότητας η οποία απέχει τα μέγιστα από αυτήν που οι νεότεροι συμπολίτες μας αξίζουν.

Οι εικόνες από μόνες τους «μαρτυρούν» ότι Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή ευθύνονται για τις άθλιες συνθήκες και καταδεικνύουν πλήρη ανικανότητα και αδιαφορία. Και το σημαντικότερο, έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τον βαθμό επικινδυνότητας, καθώς έχουν ενημερωθεί έγκαιρα από τους διευθυντές.

Αν ο κ. Δήμαρχος έχει φιλότιμο, το λιγότερο που πρέπει να νιώθει είναι ντροπή».

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Μη διαθέσιμα τα βίντεο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής

Παράπονα δημοτών για την επιλογή της Δημοτικής Αρχής Γκαράνη να κατεβάζει τα βίντεο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου από το κανάλι του Δήμου στο Youtube

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντιδράσεις και παράπονα από δημότες προκαλεί η επιλογή της Δημοτικής Αρχής Γκαράνη να κατεβάζει τα βίντεο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου από το κανάλι του Δήμου Κομοτηνής στο Youtube.

Τις συνεδριάσεις, που πραγματοποιούνται δια τηλεδιάσκεψης, μπορεί να τις παρακολουθήσει κάποιος μόνο σε πραγματικό χρόνο, κατά τη ζωντανή μετάδοση, καθώς μετά το πέρας αυτών τα βίντεο κατεβαίνουν αμέσως με την πρόσβαση σε αυτά να μην είναι εφικτή.

Η παραπάνω επιλογή της Δημοτικής Αρχής Γκαράνη προκαλεί ήδη αρνητικά σχόλια με αρκετούς να την χαρακτηρίζουν ως «τραγική» και «απαράδεκτη».

Δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς λόγοι οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση, όμως αυτό που εισπράττουμε είναι μια φοβία του Δημάρχου Κομοτηνής ο οποίος δείχνει ότι δεν επιθυμεί τα βίντεο να παραμένουν στον «αέρα» και να είναι διαθέσιμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες. Ίσως φοβάται μην εκτεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Νέο δίκτυο ύδρευσης σε Καλαμόκαστρο, Π. Καλλίστη και Μικρό Δουκάτο

Η ΔΕΥΑΚ καλεί τους κατοίκους των οικισμών να προβούν έως τις 21/11 στη σύνδεση των κατοικιών τους με το νέο δίκτυο, προκειμένου να συνεχιστεί η υδροδότησή τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Να προβούν στη σύνδεση των κατοικιών τους με το νέο δίκτυο ύδρευσης, καλεί τους κατοίκους των οικισμών Καλαμόκαστρο, Παλιά Καλλίστη και Μικρό Δουκάτο η ΔΕΥΑΚ.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Νότης Χαραλαμπίδης, αναφέρεται:

«Στα πλαίσια υλοποίησης των έργων: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού  Καλαμοκάστρου» και «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμών  Παλιάς Καλλίστης και Μικρού Δουκάτου» σας ενημερώνουμε ότι έχουν  ολοκληρωθεί τα έργα και η Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής θα προβεί στην ακύρωση του παλαιού δικτύου στις 21/11/2021.

Καλούνται όλοι οι δημότες που έχουν κατοικίες στους οικισμούς Καλαμόκαστρο, Παλιά Καλλίστη και Μικρό Δουκάτο,  να προβούν στη σύνδεση των κατοικιών τους με το νέο δίκτυο, προκειμένου να συνεχιστεί η υδροδότησή τους.

Επιπλέον με τη σύνδεση στο νέο δίκτυο υποχρεούστε να παραδίδετε στην Υπηρεσία το παλιό υδρόμετρο και να δηλώνεται ο αριθμός του καινούριου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ζωντανά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής – Αναβλήθηκε η παρουσίαση της μελέτης για τον τουρισμό

Σύγχυση στο γραφείο του Δημάρχου Κομοτηνής: Ανακοίνωσαν ότι δεν είναι εφικτή η ζωντανή μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου λίγο πριν αποκατασταθεί το τεχνικό πρόβλημα

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19:59 – 20.10.2021

Μετ’ εμποδίων και με αρκετή καθυστέρηση, λόγω τεχνικών ζητημάτων, ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, κατά τη διάρκεια του οποίου επρόκειτο να παρουσιαστεί η μελέτη για τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης.

Η συνεδρίαση διεξάγεται δια τηλεδιάσκεψης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-meeting και επρόκειτο να μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι του Δήμου Κομοτηνής στο Youtube, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εξαρχής δυνατό λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Αποτέλεσμα ήταν να αναβληθεί για τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου η παρουσίαση της μελέτης για τον τουρισμό, όμως αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η συνεδρίαση δεν αναβλήθηκε εντελώς καθώς τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκε να συζητηθούν κανονικά, με συνέπεια όμως να καταστρατηγείται ο δημόσιος χαρακτήρας των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Εν τέλει, το τεχνικό πρόβλημα επιλύθηκε και η ζωντανή μετάδοση αποκαταστάθηκε, όμως χαρακτηριστικό της σύγχυσης που επικρατεί στον Δήμο Κομοτηνής είναι το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του Δημάρχου και στο οποίο τονίζεται ότι «η ζωντανή μετάδοση δεν είναι εφικτή για τεχνικούς λόγους».

Δείτε ΕΔΩ τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου:

Η ανακοίνωση του Δήμου Κομοτηνής:

«Για τεχνικούς λόγους δεν είναι εφικτή η ζωντανή μετάδοση της σημερινής 17ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής.

Για τον συγκεκριμένο λόγο το θέμα της ‘’Παρουσίασης των αποτελεσμάτων της μελέτης για τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης στον Δήμο Κομοτηνής και συζήτηση επί του θέματος’’ αναβάλλεται για την ερχόμενη εβδομάδα και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση».

Τα θέματα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου:

-Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης για τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης στον Δήμο Κομοτηνής και συζήτηση επί του θέματος.

 1. Καθορισμός τέλους για χώρους εντός του άλσους Αγίας Παρασκευής για συμμετοχή στη χριστουγεννιάτικη αγορά Δήμου Κομοτηνής (υπ΄αριθ. 282/2021 Α.Ο.Ε.).
 2. Δωρεάν παραχώρηση ή μη χρήσης του Κλειστού Γυμναστήριου του Δήμου Κομοτηνής στον Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» και στον σύλλογο καλαθοσφαίρισης «ΑΤΛΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ».
 3. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης χρήσης του δημοτικού γηπέδου Κοσμίου στον Γυναικείο Αθλητικό & Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Κομοτηνής «ΡΟΔΟΠΗ ’87».
 4. Παράταση ή μη της παραχώρησης του κτηρίου του πρώην αθλητικού συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης.
 5. Έγκριση ή μη διενέργειας της δημόσιας σύμβασης για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών περισυλλογής, ημερήσιας φροντίδας και επανένταξης αδέσποτων ζώων συντροφιάς για το έτος 2022.
 6. Έγκριση ή μη διενέργειας ανάθεσης της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Εργασίες κτηνιάτρου για την λειτουργία του Δημοτικού κυνοκομείου του Δήμου Κομοτηνής για το έτος 2022».
 7. Έγκριση ή μη διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Προμήθεια τροφών για καταφύγιο αδέσποτων ζώων Δήμου Κομοτηνής για το έτος 2022».
 8. Έγκριση ή μη διενέργειας της δημόσιας σύμβασης για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών Υποστήριξης και Συντήρησης του προγράμματος GENESIS, της εφαρμογής μισθοδοσίας και εφαρμογών παρακολούθησης των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής για το Έτος 2022.
 9. Έγκριση ή μη διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας για το έτος 2022».
 10. Έγκριση ή μη διενέργειας της δημόσιας σύμβασης για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και παρακολούθησης ΑμεΑ.
 11. Έγκριση ή μη διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου/αναδόχων της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Προμήθεια λαμπτήρων οδοφωτισμού και κτιριακών εγκαταστάσεων, φωτιστικών σωμάτων, υλικών οδοφωτισμού και εν γένει ηλεκτρολογικού υλικού για τα έτη 2022 και 2023».
 12. Έγκριση ή μη διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Προμήθεια φαρμάκων και εξοπλισμού για καταφύγιο αδέσποτων ζώων Δήμου Κομοτηνής για το έτος 2022».
 13. Ανάθεση εργασιών τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Κομοτηνής για τα έτη 2019 και 2020 σε ορκωτούς ελεγκτές-λογιστές.
 14. Σύσταση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ».
 15. Σύσταση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ – ΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ».
 16. Σύσταση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2015».
 17. ΄Εγκριση εισόδου-εξόδου μονώροφης οικοδομής δύο κατοικιών επί δημοτικής οδού στην κτηματική περιοχή Κοσμίου του Δήμου Κομοτηνής.
 18. Έγκριση ή μη αποζημίωσης ρυμοτομούμενου ακινήτου στην οδό Σαγγαρίου  αρ. 11  στο Ο.Τ.  3 στην Κομοτηνή (αριθ. 14/2021 ΑΕΠΖ).
 19. Έγκριση ή μη αποζημίωσης ρυμοτομούμενου ακινήτου επί της πλατείας Ειρήνης στη συμβολή με την οδό Τούντζας στο Ο.Τ. 176 Β, στην Κομοτηνή (αριθ. 15/2021 ΑΕΠΖ).
 20. Εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων της Δημοτικής Κοινότητας Κομοτηνής και των Δημοτικών Κοινοτήτων Ανθοχωρίου, Καρυδιάς και Πανδρόσου του Δήμου Κομοτηνής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Κομοτηνή: Στο δημοτικό κτίριο της Βενιζέλου τα rapid tests την Παρασκευή

Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 51 και οι έλεγχοι θα διενεργούνται κατά τις ώρες 09:00-15:00

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο  Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Αύριο Παρασκευή 8 Οκτωβρίου θα γίνουν έλεγχοι στο ισόγειο του Δημοτικού Κτιρίου της Οδού Βενιζέλου 51 τις ώρες 09:00 με 15:00.

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου θα γίνονται έλεγχοι στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας τις ώρες 09:00 με 14:00.

Από τη Δευτέρα 11 μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου θα γίνονται έλεγχοι:

 • Στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας τις ώρες 10:00 με 15:00.
 • Στο ισόγειο του Δημοτικού Κτιρίου της Οδού Βενιζέλου 51 τις ώρες 09:00 με 14:00.

Όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test προσέρχονται τηρώντας τις αποστάσεις, γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ. Όσοι έχουν εμβολιαστεί επισκέπτονται το gov.gr και μεταβαίνουν στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19», ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί δεν δίνεται πλέον η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας με απόφαση του ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ11 ώρες πριν

Εκλογές στις 8 Νοεμβρίου στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

ΡΟΔΟΠΗ12 ώρες πριν

Εικόνες φρίκης στην Κομοτηνή: Νεκρό σκυλί με κομμένο λαιμό μέσα σε σακούλα

TΟΥΡΚΙΑ12 ώρες πριν

Τουρκικές απειλές σε Ελλάδα και Κύπρο: «Θα απαντήσουμε αν παραβιάσετε την υφαλοκρηπίδα μας»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ12 ώρες πριν

Ο Πανθρακικός παίζει με «Δύναμη Ψυχής»

ΠΑΙΔΕΙΑ13 ώρες πριν

Ευχαριστήριο Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής στην Αρμένικη Κοινότητα

ΕΒΡΟΣ14 ώρες πριν

Σε λειτουργία το αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης στον Έβρο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ15 ώρες πριν

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Με 20.000 υπογραφές υποψήφιος ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ15 ώρες πριν

Μη διαθέσιμα τα βίντεο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής

YΓΕΙΑ16 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 58 κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ16 ώρες πριν

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Κεγκέρογλου αποσύρει την υποψηφιότητα του και στηρίζει Παπανδρέου

ΕΒΡΟΣ14 ώρες πριν

Σε λειτουργία το αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης στον Έβρο

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Βίντεο – Κομοτηνή: Σκυλί σφαδάζει από δηλητηρίαση από φόλα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Η φωτογραφία που εξόργισε: Ο Μπογδάνος καταθέτει στεφάνι στο Βίτσι με βασιλόφρονες και Χρυσή Αυγή

ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Πύργος: Δικογραφία για την 87χρονη που πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Ιλχάν Αχμέτ: «Έργο μεγάλης σημασίας η νέα γέφυρα στους Κήπους Έβρου»

ΒΟΥΛΗ2 εβδομάδες πριν

Διαγραφή Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ μετά το θερμό επεισόδιο με Δένδια

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ2 εβδομάδες πριν

Καταγγελίες Μουμίν για προσπάθεια υπονόμευσης του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Πτυχία σε 149 νέους Αστυφύλακες στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής επέδωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

ΡΟΔΟΠΗ3 εβδομάδες πριν

«Δύναμη Ψυχής»: Δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

ΕΒΡΟΣ3 εβδομάδες πριν

Άνθιμος: «Η Τουρκία χρησιμοποιεί τη μειονότητα της Θράκης για τα δικά της συμφέροντα»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ