ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάλπης «αδειάζει» τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου

«Πρόθεση του Συλλόγου μας είναι να παραμείνει αμέτοχος σε οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Ιάσμου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου ή του προέδρου του», διευκρινίζει στην ανακοίνωση του

Την πρόθεση του να παραμείνει αμέτοχος σε οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Ιάσμου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου ή του προέδρου του, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωση του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάλπης.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας κοινή επιστολή στήριξης προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου, την οποία συνυπέγραφαν 42 συνολικά πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς της περιοχής, μεταξύ των οποίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάλπης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στη Σάλπη σήμερα ημέρα Δευτέρα 5 Ιουλίου και στην έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάλπης συνήλθε σε σώμα το Δ.Σ. του Συλλόγου, με μοναδικό θέμα συζήτησης την πρόσφατη δήλωση συμπαράστασης του Συλλόγου προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου σε σχέση με το ζήτημα που προέκυψε με τον Δήμαρχο Ιάσμου.

Σχετικά με την απερίφραστη συμπαράσταση του Συλλόγου μας προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου διευκρινίζεται ότι πρόθεση του Συλλόγου μας είναι να παραμείνει αμέτοχος σε οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Ιάσμου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου ή του Προέδρου του καθώς θεωρούμε ότι οι αρμοδιότητες του Πολιτιστικού μας Συλλόγου όχι μόνο δεν επιτρέπουν αλλά περιορίζουν αυστηρά οποιαδήποτε ενέργεια εκφεύγει των καταστατικών σκοπών του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογος μας έχει αποδείξει στην πολυετή θητεία του ότι ενεργεί πάντα εντός των αρμοδιοτήτων του διαπνεόμενος από πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

Μετά το πέρας της διαλογικής συζήτησης, και με ομόφωνη απόφαση, αποφασίσθηκε να δημοσιευθεί το παρόν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας».

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Μαθητές στο Μέγα Πιστό ζωγράφισαν για την ειρήνη

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν συνάντησε τους μικρούς μαθητές στο Μέγα Πιστό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης.

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην πλατεία του χωριού, όπου ο Μουμίν μοιράστηκε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά, ζωγραφίζοντας και… ταξιδεύοντας μαζί τους στον κόσμο της ειρήνης.  

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, όλα τα παιδιά, όλων των σχολείων του Δήμου Ιάσμου, ζωγραφίσαμε για την ειρήνη. Είναι μια μέρα, που τα λόγια περισσεύουν, γιατί μιλούν οι μικροί μαθητές και μαθήτριές μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές, όλους τους εκπαιδευτικούς, όλους τους γονείς, από όλη την εδαφική περιφέρεια του δήμου, που συνέβαλαν σε αυτή την σπουδαία προσπάθεια», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιάσμου.

Στο τελικό στάδιο οι ετοιμασίες για το 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης

Την ίδια ώρα, σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου, που θα διεξαχθεί στις 25-26 Σεπτεμβρίου.

Το διήμερο περιλαμβάνει καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις με συμμετοχή τοπικών μουσικών σχημάτων,  ενώ ξεχωρίζουν οι παρουσίες της Γλυκερίας, της Ντιλέκ Κοτς και της Darina Slavcheva Slavova.

Οι κρατήσεις εισιτηρίων γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Ιάσμου www.iasmos.gr και είναι δωρεάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Ιάσμου

Την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 09:00-14:00

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ιάσμου  θα προβεί σε διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/ FEAD).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 09:00-14:00.

Υποχρεωτική η προσκόμιση ΑΜΚΑ και ταυτότητας. Θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Κράτηση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου

Το εισιτήριο είναι δωρεάν και η κράτηση γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα του ticketservices.gr ή τηλεφωνικά στο γραφείο Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δυνατότητα να εκδώσουν το δικό τους δωρεάν εισιτήριο για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου έχουν οι δημότες του Ιάσμου αλλά και οι πολίτες και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Η κράτηση θέσης είναι υποχρεωτική από τον νόμο στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19 και γίνεται με δυο τρόπους:

Με την είσοδο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου iasmos.gr όπου «πατώντας» πάνω στην εικόνα του Φεστιβάλ Ειρήνης οδηγείται κανείς στο σύστημα κράτησης θέσης μέσω της δωρεάν έκδοσης εισιτηρίου μέσα από το σύστημα της Ticketservices.

Με τηλεφώνημα στο Γραφείο Δημάρχου στο 2534-350100, το οποίο θα συνδράμει όποιον πολίτη δεν έχει γενικότερα τη δυνατότητα κράτησης θέσης από το ίντερνετ, καταχωρώντας τα στοιχεία του και εκδίδοντας το δωρεάν ηλεκτρονικό εισιτήριό του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Οντέρ Μουμίν: «Εκτός πραγματικότητας ο Αμούτζας, νόμιμο το Φεστιβάλ»

«Η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ», απαντά ο Δήμαρχος Ιάσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέμα νομιμότητας για τις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης, το οποίο θα διοργανώσει στις 25-26 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ιάσμου, έθεσε νωρίτερα η παράταξη του Κυριάκου Αμούτζα.

Στην ανακοίνωση της, η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν «χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη».

Απαντώντας στα παραπάνω, ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν σημειώνει:

«Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας από 12 Μαΐου 2021 είναι ο Στέφαν Γιάνεφ. Κι όχι ο Μπορίσοφ όπως αναφέρει ο κ. Αμούτζας στην ανακοίνωση του. Ο Δήμαρχος Ιάσμου απαξιεί να απαντήσει σε όσους βρίσκονται εκτός πραγματικότητας και εποχής.

Σημειώνει απλά και εμφατικά ότι η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ, εξ ου και τηρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, διατυπώσεις, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Οργή Παλιννοστούντων: «Θα πουλήσουμε τα σπίτια μας στους Τούρκους και θα φύγουμε»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Λοβέρδος: «Εάν εκλεγώ επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ και υπερδιπλασιάζουμε τα ποσοστά μας»

YΓΕΙΑ3 ημέρες πριν

Εργαζόμενοι «Σισμανόγλειου»: «Όχι στην αναστολή εργασίας των υγειονομικών»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ημέρες πριν

Τσίπρας: «Αν ο Μητσοτάκης έχει το θάρρος ας προκηρύξει εκλογές»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ημέρες πριν

Τσίπρας: «Νέα αρχή στη χώρα με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

TΟΥΡΚΙΑ6 ημέρες πριν

Τουρκία: «Η Ελλάδα έφτιαξε τον φράχτη στον Έβρο για τα τουρκικά τανκς και όχι για τους πρόσφυγες»

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x