ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Οργανωμένο σχέδιο για να εκπέσει από το αξίωμα του, καταγγέλλει ο Οντέρ Μουμίν

Ο Δήμαρχος Ιάσμου προανήγγειλε νέα προσφυγή στη Δικαιοσύνη, αυτή τη φορά κατά του Κυριάκου Αμούτζα

Οργανωμένο σχέδιο εις βάρος του με σκοπό να εκπέσει από το αξίωμα του, καταγγέλλει ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν μέσω ανακοίνωσης – απάντησης στον Κυριάκο Αμούτζα.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου κάνει λόγο για «συνωμοσία» της αντιπολίτευσης και ειδικότερα του Κυριάκου Αμούτζα, του Καδή Ισμέτ, του Ιμάμ Τζανέρ αλλά και του Σαΐτ Ερντογάν ενώ προαναγγέλλει νέα προσφυγή στη Δικαιοσύνη, αυτή τη φορά εις βάρος του επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου ανακοίνωσε επίσης την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη κατά του Οντέρ Μουμίν για το θέμα που προέκυψε με τα κτίρια που χρησιμοποιεί, με τον Δήμαρχο Ιάσμου να ανακοινώνει στη συνέχεια ότι κατέθεσε μήνυση και αγωγή ύψους 100.000 ευρώ εις βάρος του Ηλία Μπούκα.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Κυριάκο,

1. Σου υπενθυμίζω τα ονόματα των συνεργατών σου, που αποχώρησαν διαχρονικά από τον συνδυασμό σου: Τζελέπης, Σενέρ, Μπιλγκέ, Ιλχάν, Οτζιάν, Αγγελίδης, Μωραΐτης, Θεοχαρίδης, Αϊσέλ, Καδήρ, Τζελάλ και δεκάδες άλλοι. Με συγχωρείς που δεν μπορώ να θυμηθώ τα ονόματα όλων.

2. Η μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξή μας, η παράταξη ΕΜΠΡΟΣ, υπενθυμίζω ότι είχε και έχει τα διπλάσια μέλη σε σχέση με τη δική σου παράταξη, την παράταξη του προκατόχου μου και τα τετραπλάσια μέλη από την παράταξη του Σπορίκη. Είμαστε ένα υγιές, ανοικτό, δημοκρατικό αυτοδιοικητικό κίνημα, από το οποίο μπορεί να αποχωρήσει ο καθένας, αν κανείς παραβιάζει τις αρχές μας θα διαγραφεί, σε κάθε περίπτωση όμως θα αναπληρωθούν από πολλά νεότερα στελέχη. Δεν λειτουργούμε με μονάδες, αλλά με την ποιοτική και ποσοτική διαφορά και με την ευρεία πλειοψηφία των συνδημοτών μας.

3. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, το αγαπημένο σου πολιτικό τέκνο, το επικίνδυνο μυαλό, ο Τζανέρ, μάζεψε σκόπιμα ταυτότητες από αγνούς, αθώους ανθρώπους για να διασφαλίσει ότι δεν θα είναι υποψήφιοι σε άλλον συνδυασμό και σου προκαλέσουν απώλεια ψήφων. Ολοκλήρωσε το έργο του, εξαπατώντας και κοροϊδεύοντας τους πάντες, επιστρέφοντας τις ταυτότητες τελευταία μέρα, με μοναδικό στόχο να σπείρει διχόνοια και να σε ευνοήσει πολιτικά. Ήτανε μέρος ενός μεγάλου, καλοδουλεμένου σχεδίου εξόντωσης του Καδή Ισμέτ. Ο δε έτερος, αφανής συνεργάτης και σύμμαχος σου, Ερντογάν Σαϊτ, κατήλθε με μισό συνδυασμό, και όλως περιέργως και τεχνηέντως δεν είχε υποψηφίους στη ΔΕ Ιάσμου, η οποία ήτανε δυνατή σου εκλογική περιφέρεια. Είχε όμως πλήρη συνδυασμό στην δυνατή εκλογική περιφέρεια του Καδή Ισμέτ, στη ΔΕ Σώστου. Με λίγα λόγια συνωμότησαν πολιτικά Αμούτζας – Τζανέρ – Ερντογάν Σαϊτ, για να εκλέξουν Αμούτζα εις βάρος του Καδή Ισμέτ. Τώρα αν με ρωτήσεις, πως ο Τζανέρ από υποψήφιος δήμαρχος έγινε κλητήρας και κατήλθε με τον Καδή Ισμέτ στις τελευταίες εκλογές, θα σου απαντήσω ότι συνωμότησαν Ισμέτ – Τζανέρ – Αμούτζας, για να χάσει τις εκλογές ο Οντέρ. Μεγάλα συμφέροντα. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια, 2 βασικούς παραμέτρους ξεχάσατε : το Θεό και το εκλογικό σώμα.

4. Το παλιό κοινοτικό κατάστημα είναι ιδιοκτησία του δήμου. Η παραχώρηση με την 100/2018 απόφαση του Δ.Σ. είναι παράνομη, καταχρηστική, ελλιπέστατη, χωρίς συμβόλαιο, συμφωνητικό ή πράξη, χωρίς έννομα αποτελέσματα. Για την 100/2018 απόφαση του Δ.Σ. θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη σύσσωμο το τότε δημοτικό συμβούλιο. Όπως θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη το τότε Δ.Σ., για όλες τις τυχόν παράνομες παραχωρήσεις σε συλλόγους την περίοδο 2014-2019.

5. Το μισό ακίνητο του Μουσείου Αγροτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς είναι δημοτική περιουσία. Το άλλο μισό όπου στεγάζεται το Μουσείο είναι μισθωμένο στο δήμο έως την 28/02/2023. Ολόκληρο το ακίνητο ανήκει στον δήμο, το 1/2 κατά πλήρη κυριότητα και στο άλλο 1/2 ως νόμιμος μισθωτής θα έπρεπε προ πολλού να έχει τη νομή ο Δήμος Ιάσμου. Την οποία κυριότητα και νομή θα την ανακτήσουμε και θα την ασκήσουμε άμεσα μέσα από νόμιμες διαδικασίες.

6. Εφόσον ο σπουδαίος Μπούκας, δεν συγχέει την ιδιότητα του Προέδρου του Συλλόγου, με αυτήν του μέλους του συνδυασμού του Αμούτζα, γιατί κάθε φορά που τον ιδρώνω, συσκέπτεστε στα ΚΑΠΗ και στο Αρνεμούσι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Αμούτζα ; Αφού ο φοβερός και τρομερός Μπούκας διατυμπάνιζε παντού ότι δεν συγχέει τις ιδιότητες του. Σας πληροφορώ ότι οι Ιασμιώτες δεν είναι χαζοί. Έχουν κρίση ακέραιη, αταλάντευτη, έχουν επίπεδο εξαιρετικά υψηλό. Πάψτε να τους κοροϊδεύετε.

7. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος δεν πρέπει να είναι τσιφλίκι και παραμάγαζο του Αμούτζα, του Μπούκα και της Βιδούρα.

8. Ο ιστορικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου, δεν ανήκει μόνο στον Ηλία, στον Κυριάκο και στη Χριστίνα. Ανήκει και σε πολλούς άλλους. Στον Γιάννη, στον Μόσχο, στην Χριστίνα, στον Θάνο, στη Θάλεια, στην Ελένη, στην Ασπασία, στη Νατάσα, στον Βλάση, στη Χαρίκλεια, στον Παναγιώτη, στην Ελισάβετ, στην Αργυρώ, στη Δώρα, στον Γιώργο και σε πολλούς άλλους, Ιασμιώτες και Ιασμιώτισσες. Ο καθένας έχει βάλει το δικό του λιθαράκι κατά καιρούς και οφείλετε να τους σεβαστείτε.

9. Όσον αφορά τα τρία κλιματιστικά που ζητάει ο φίλος σου, ο Μπούκας, σε ενημερώνω ότι είναι ασφαλή και θα παραδοθούν όπως και όταν πρέπει. Τα φύλαξα διότι είχα μια σοβαρότατη και επώνυμη καταγγελία ότι τα τρία κλιματιστικά αυτά προορίζονταν να μεταφερθούν για ιδιωτικούς σκοπούς στην Κομοτηνή, στην οδό Αγ. Κοσμά Αιτωλού αριθμό 13, στις εστίες δίπλα ακριβώς από την εκκλησία του Κοσμά Αιτωλού.

10. Όσον αφορά τις λυόμενες αίθουσες Κυριάκο είσαι ψεύτης, λασπολόγος και κοινός συκοφάντης. Δεν πούλησα τίποτα. Θα λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη. Και η καταδίκη σου είναι βεβαία, διότι δεν θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι τα πούλησα. Για σένα το ποσό της αποζημίωσης θα είναι 200.000 ευρώ, διπλάσιο σε σχέση με τον φίλο σου. Και αυτά δωρεά υπέρ της δομής σίτισης.

11. Ηθικά και οικονομικά δεν πουλάω τίποτα. Το αποδεικνύω κάθε μέρα. Δεν νιώθω την ανάγκη και δεν είμαι στην τοπική αυτοδιοίκηση για να αποκτήσω περιουσία ή οικονομικά ανταλλάγματα. Σε σχέση με σένα είμαι πολύ πολύ καθαρός. Για αυτό σταμάτα ΝΑ ΑΜΟΥΤΖΙΖΕΙΣ.

11. Σε προκαλώ και ευχαρίστως μπορώ να ανοίξω δημόσια συζήτηση για τα τεκταινόμενα του 2006-2010, όταν ήσουν δήμαρχος και για όλα όσα διαδραματίστηκαν με πρωταγωνιστές εσένα και τον υπαρχηγό σου.

12. Η γέφυρα του Κομψάτου ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Τα εγκαίνια του Δημαρχιακού Μεγάρου θα γίνουν. Τη ΔΕΥΑ θα τη συστήσω στη 2η θητεία μου, το 2024-2029, έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

13. Σου υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ;

Ότι εγώ δεν είμαι Τζανέρ για να γίνω τσιράκι σου.

Ούτε Ερντογάν Σαϊτ να συνομοτήσω για την εκλογή σου.

Oύτε βέβαια Ισμέτ, να σου στέλνω μηχάνημα στο χωράφι σου, να σε ορίζω εκπρόσωπο στην Αναπτυξιακή, να εγκρίνω από την Οικονομική Επιτροπή τα ταξίδια σου στην Αθήνα, να πληρώνω τις αμοιβές δικηγόρων στην προσωπική σου διαμάχη με τον κ. Καζάκη.

14. Παρακολουθώ το οργανωμένο σχέδιο σας, να με φέρετε ενώπιον της δικαιοσύνης για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, για να εκπέσω από το αξίωμα μου. Έχω λάβει όλα τα μέτρα μου και θα ανταποδώσω ωμά, σκληρά σε κάθε σας κίνηση. Θα αποχωρήσω το 2029 μόνος μου, όπως υποσχέθηκα στη λήξη της 2ης θητείας μου ή θα αποχωρήσω με εκλογές, με την κυρίαρχη βούληση των συνδημοτών μου.

Σίγουρα δεν θα φύγω με δικαστήρια.

Ξύπνα.

Το δήλωσα στην τελετή ορκωμοσίας μας.

Δεν θα είμαι ένας συνηθισμένος Δήμαρχος».

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ο Δήμος Ιάσμου δίνει αίμα και σώζει ζωές

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Δημοσιεύθηκε

στις

Βίντεο με αφορμή την 14η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, δημιούργησε ο Δήμος Ιάσμου σε συνεργασία με τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Ιάσμου, το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου και το Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου.

Με σύνθημα «Δίνουμε αίμα – Χαρίζουμε ζωή», ο Δήμος Ιάσμου στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική αιμοδοσία και την ανάγκη για ασφαλές και επαρκές αίμα για όσους το χρειάζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Δωροεπιταγές και ταξίδια σε νεόνυμφους πρόσφερε ο Δήμος Ιάσμου

10 τυχερά ζευγάρια που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Δήμο Ιάσμου κέρδισαν δωροεπιταγές και ένα τριήμερο ταξίδι

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη εκδήλωση, ο Δήμος Ιάσμου μοίρασε δώρα σε ζευγάρια που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στον Δήμο Ιάσμου κατά την περίοδο 01/09/2019 – 31/05/2021.

Μετά από κλήρωση, 10 τυχερά ζευγάρια κέρδισαν ένα σετ σαλονιού και 3 δωροεπιταγές αξίας 300 ευρώ από την Επιπλοποιία Δουλγέρη, τριήμερο ταξίδι στη Θάσο, τριήμερο ταξίδι στη Σαμοθράκη και 4 δωρεάν γεύματα.

Ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένεια Δουλγέρη, που φιλοξένησε και στήριξε την εκδήλωση. 

Επίσης, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στις επιχειρήσεις Mermaid Travel, Thasos Inspira Boutique Hotel και Samothraki Village Hotel, καθώς και στους διαμεσολαβούντες, την Αντιδήμαρχο Σαμοθράκης Κατερίνα Καραμήτσου και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τον Μιχάλη Αμοιρίδη και την Μαρία Πολυμέρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Οντέρ Μουμίν: Αποζημίωση όλων των κερασοπαραγωγών του Γιακά

Οι αποζημιώσεις αφορούν τον παγετό των τελευταίων μηνών και το πρόσφατο χαλάζι, δήλωσε ο Δήμαρχος Ιάσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, έπειτα από συστηματικές ενέργειες και προσπάθειες σε επίπεδο Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και ΕΛΓΑ, ενημερώθηκε από τον επικεφαλής του ΕΛΓΑ στην Αλεξανδρούπολη κ. Πανταζή ότι θα αποζημιωθούν όλοι οι κερασοπαραγωγοί της περιοχής του Γιακά. 

Οι αποζημιώσεις θα καλυφθούν από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορούν τόσο τον παγετό των τελευταίων μηνών (ακαρπία), όσο και το πρόσφατο χαλάζι που έπληξε ορισμένες περιοχές.

Οι δηλώσεις για τις ζημιές ξεκινούν την Τρίτη 8 Ιουνίου και θα διαρκέσουν 15 μέρες, ενώ θα πραγματοποιηθούν στην Κοινότητα Ασωμάτων και στο Δημοτικό Κατάστημα Σώστου.

«Η δημοτική αρχή ήταν, είναι και θα είναι δίπλα τους στους κερασοπαραγωγούς μας», τόνισε ο Οντέρ Μουμίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Πρόσκληση Οντέρ Μουμίν σε Δένδια – Τσαβούσογλου για το Φεστιβάλ Ειρήνης

Πρόθεση του Δημάρχου Ιάσμου να φιλοξενηθούν στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης στον Ίασμο οι ΥΠΕΞ Ελλάδας, Τουρκίας και Βουλγαρίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόσκληση στους ΥΠΕΞ Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκο Δένδια και Μεβλούτ Τσαβούσογλου αντίστοιχα, για το 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης που προορίζεται να λάβει χώρα στις 21 Σεπτεμβρίου απηύθυνε ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια, ο Οντέρ Μουμίν ενημέρωσε για την πρόθεση διοργάνωσης του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης στις 21 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος Ιάσμου παρακάλεσε να ενημερωθεί ο κ. Δένδιας για την πρόθεση τους να φιλοξενήσουν τους Υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας, Τουρκίας και Βουλγαρίας στο Φεστιβάλ Ειρήνης και για την ύψιστη τιμή που θα αποτελούσε μια τέτοια επίσκεψη για την περιοχή.

Ο Οντέρ Μουμίν μετέφερε τις ίδιες σκέψεις και στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά την επίσκεψή του στην Κομοτηνή.

«Ο Δήμος Ιάσμου προχώρα με σταθερά βήματα, για να καταστεί η Πρωτεύουσα της Πολυπολιτισμικότητας στα Βαλκάνια», ανέφερε ο Δήμαρχος Ιάσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΟΥΛΗ2 ώρες πριν

Υπερψηφίστηκε με τις 158 ψήφους της ΝΔ το εργασιακό νομοσχέδιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ώρες πριν

ΣΥΡΙΖΑ: «Σφαγείο των εργασιακών δικαιωμάτων το νομοσχέδιο Χατζηδάκη»

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ7 ώρες πριν

Γκαράνης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε ασφαλτόστρωση επειδή δεν μας αφήνουν οι κάτοικοι»

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ8 ώρες πριν

Ζωντανά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής

ΒΟΥΛΗ8 ώρες πριν

Σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή: «Δεν είστε ο Παπανδρέου» – «Είσαι μπαταχτσής»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ9 ώρες πριν

Κλειστά τα καταστήματα στην Κομοτηνή τη Δευτέρα 21 Ιουνίου

ΡΟΔΟΠΗ9 ώρες πριν

Κομοτηνή: Στους δρόμους οι εργαζόμενοι ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο

ΡΟΔΟΠΗ11 ώρες πριν

Ασθενής τα έκανε γυαλιά – καρφιά στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ένας άνδρας από την κακοκαιρία – Παρασύρθηκε από χείμαρρο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ4 ημέρες πριν

Αναπτυξιακή Ροδόπης: Συνεργασία με τον Δήμο Ρακόβσκι της Βουλγαρίας για το πρόγραμμα LEADER

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ώρες πριν

ΣΥΡΙΖΑ: «Σφαγείο των εργασιακών δικαιωμάτων το νομοσχέδιο Χατζηδάκη»

ΒΟΥΛΗ8 ώρες πριν

Σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή: «Δεν είστε ο Παπανδρέου» – «Είσαι μπαταχτσής»

ΡΟΔΟΠΗ9 ώρες πριν

Κομοτηνή: Στους δρόμους οι εργαζόμενοι ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ένας άνδρας από την κακοκαιρία – Παρασύρθηκε από χείμαρρο

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ4 ημέρες πριν

Ο Δήμος Ιάσμου δίνει αίμα και σώζει ζωές

TΟΥΡΚΙΑ4 ημέρες πριν

Απίστευτες εικόνες στην Τουρκία: Άνδρας δέρνει την έγκυο σύζυγο του στη μέση του δρόμου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Άκης Σκέρτσος: «Μέτρα θα υπάρχουν μόνο για τους ανεμβολίαστους»

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Ευχές για καλή επιτυχία από τον Μητροπολίτη στους υποψήφιους των Πανελληνίων

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Ερντογάν σε αντιπολίτευση: «Αν λέτε ότι ο λαός πεινάει, να τους ταΐσετε εσείς»

ΒΟΥΛΗ5 ημέρες πριν

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα – Ο πρόεδρος της Βουλής φίμωσε τον Τσίπρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x