ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Οργανωμένο σχέδιο για να εκπέσει από το αξίωμα του, καταγγέλλει ο Οντέρ Μουμίν

Ο Δήμαρχος Ιάσμου προανήγγειλε νέα προσφυγή στη Δικαιοσύνη, αυτή τη φορά κατά του Κυριάκου Αμούτζα

Οργανωμένο σχέδιο εις βάρος του με σκοπό να εκπέσει από το αξίωμα του, καταγγέλλει ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν μέσω ανακοίνωσης – απάντησης στον Κυριάκο Αμούτζα.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου κάνει λόγο για «συνωμοσία» της αντιπολίτευσης και ειδικότερα του Κυριάκου Αμούτζα, του Καδή Ισμέτ, του Ιμάμ Τζανέρ αλλά και του Σαΐτ Ερντογάν ενώ προαναγγέλλει νέα προσφυγή στη Δικαιοσύνη, αυτή τη φορά εις βάρος του επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου ανακοίνωσε επίσης την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη κατά του Οντέρ Μουμίν για το θέμα που προέκυψε με τα κτίρια που χρησιμοποιεί, με τον Δήμαρχο Ιάσμου να ανακοινώνει στη συνέχεια ότι κατέθεσε μήνυση και αγωγή ύψους 100.000 ευρώ εις βάρος του Ηλία Μπούκα.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Κυριάκο,

1. Σου υπενθυμίζω τα ονόματα των συνεργατών σου, που αποχώρησαν διαχρονικά από τον συνδυασμό σου: Τζελέπης, Σενέρ, Μπιλγκέ, Ιλχάν, Οτζιάν, Αγγελίδης, Μωραΐτης, Θεοχαρίδης, Αϊσέλ, Καδήρ, Τζελάλ και δεκάδες άλλοι. Με συγχωρείς που δεν μπορώ να θυμηθώ τα ονόματα όλων.

2. Η μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξή μας, η παράταξη ΕΜΠΡΟΣ, υπενθυμίζω ότι είχε και έχει τα διπλάσια μέλη σε σχέση με τη δική σου παράταξη, την παράταξη του προκατόχου μου και τα τετραπλάσια μέλη από την παράταξη του Σπορίκη. Είμαστε ένα υγιές, ανοικτό, δημοκρατικό αυτοδιοικητικό κίνημα, από το οποίο μπορεί να αποχωρήσει ο καθένας, αν κανείς παραβιάζει τις αρχές μας θα διαγραφεί, σε κάθε περίπτωση όμως θα αναπληρωθούν από πολλά νεότερα στελέχη. Δεν λειτουργούμε με μονάδες, αλλά με την ποιοτική και ποσοτική διαφορά και με την ευρεία πλειοψηφία των συνδημοτών μας.

3. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, το αγαπημένο σου πολιτικό τέκνο, το επικίνδυνο μυαλό, ο Τζανέρ, μάζεψε σκόπιμα ταυτότητες από αγνούς, αθώους ανθρώπους για να διασφαλίσει ότι δεν θα είναι υποψήφιοι σε άλλον συνδυασμό και σου προκαλέσουν απώλεια ψήφων. Ολοκλήρωσε το έργο του, εξαπατώντας και κοροϊδεύοντας τους πάντες, επιστρέφοντας τις ταυτότητες τελευταία μέρα, με μοναδικό στόχο να σπείρει διχόνοια και να σε ευνοήσει πολιτικά. Ήτανε μέρος ενός μεγάλου, καλοδουλεμένου σχεδίου εξόντωσης του Καδή Ισμέτ. Ο δε έτερος, αφανής συνεργάτης και σύμμαχος σου, Ερντογάν Σαϊτ, κατήλθε με μισό συνδυασμό, και όλως περιέργως και τεχνηέντως δεν είχε υποψηφίους στη ΔΕ Ιάσμου, η οποία ήτανε δυνατή σου εκλογική περιφέρεια. Είχε όμως πλήρη συνδυασμό στην δυνατή εκλογική περιφέρεια του Καδή Ισμέτ, στη ΔΕ Σώστου. Με λίγα λόγια συνωμότησαν πολιτικά Αμούτζας – Τζανέρ – Ερντογάν Σαϊτ, για να εκλέξουν Αμούτζα εις βάρος του Καδή Ισμέτ. Τώρα αν με ρωτήσεις, πως ο Τζανέρ από υποψήφιος δήμαρχος έγινε κλητήρας και κατήλθε με τον Καδή Ισμέτ στις τελευταίες εκλογές, θα σου απαντήσω ότι συνωμότησαν Ισμέτ – Τζανέρ – Αμούτζας, για να χάσει τις εκλογές ο Οντέρ. Μεγάλα συμφέροντα. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια, 2 βασικούς παραμέτρους ξεχάσατε : το Θεό και το εκλογικό σώμα.

4. Το παλιό κοινοτικό κατάστημα είναι ιδιοκτησία του δήμου. Η παραχώρηση με την 100/2018 απόφαση του Δ.Σ. είναι παράνομη, καταχρηστική, ελλιπέστατη, χωρίς συμβόλαιο, συμφωνητικό ή πράξη, χωρίς έννομα αποτελέσματα. Για την 100/2018 απόφαση του Δ.Σ. θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη σύσσωμο το τότε δημοτικό συμβούλιο. Όπως θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη το τότε Δ.Σ., για όλες τις τυχόν παράνομες παραχωρήσεις σε συλλόγους την περίοδο 2014-2019.

5. Το μισό ακίνητο του Μουσείου Αγροτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς είναι δημοτική περιουσία. Το άλλο μισό όπου στεγάζεται το Μουσείο είναι μισθωμένο στο δήμο έως την 28/02/2023. Ολόκληρο το ακίνητο ανήκει στον δήμο, το 1/2 κατά πλήρη κυριότητα και στο άλλο 1/2 ως νόμιμος μισθωτής θα έπρεπε προ πολλού να έχει τη νομή ο Δήμος Ιάσμου. Την οποία κυριότητα και νομή θα την ανακτήσουμε και θα την ασκήσουμε άμεσα μέσα από νόμιμες διαδικασίες.

6. Εφόσον ο σπουδαίος Μπούκας, δεν συγχέει την ιδιότητα του Προέδρου του Συλλόγου, με αυτήν του μέλους του συνδυασμού του Αμούτζα, γιατί κάθε φορά που τον ιδρώνω, συσκέπτεστε στα ΚΑΠΗ και στο Αρνεμούσι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Αμούτζα ; Αφού ο φοβερός και τρομερός Μπούκας διατυμπάνιζε παντού ότι δεν συγχέει τις ιδιότητες του. Σας πληροφορώ ότι οι Ιασμιώτες δεν είναι χαζοί. Έχουν κρίση ακέραιη, αταλάντευτη, έχουν επίπεδο εξαιρετικά υψηλό. Πάψτε να τους κοροϊδεύετε.

7. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος δεν πρέπει να είναι τσιφλίκι και παραμάγαζο του Αμούτζα, του Μπούκα και της Βιδούρα.

8. Ο ιστορικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου, δεν ανήκει μόνο στον Ηλία, στον Κυριάκο και στη Χριστίνα. Ανήκει και σε πολλούς άλλους. Στον Γιάννη, στον Μόσχο, στην Χριστίνα, στον Θάνο, στη Θάλεια, στην Ελένη, στην Ασπασία, στη Νατάσα, στον Βλάση, στη Χαρίκλεια, στον Παναγιώτη, στην Ελισάβετ, στην Αργυρώ, στη Δώρα, στον Γιώργο και σε πολλούς άλλους, Ιασμιώτες και Ιασμιώτισσες. Ο καθένας έχει βάλει το δικό του λιθαράκι κατά καιρούς και οφείλετε να τους σεβαστείτε.

9. Όσον αφορά τα τρία κλιματιστικά που ζητάει ο φίλος σου, ο Μπούκας, σε ενημερώνω ότι είναι ασφαλή και θα παραδοθούν όπως και όταν πρέπει. Τα φύλαξα διότι είχα μια σοβαρότατη και επώνυμη καταγγελία ότι τα τρία κλιματιστικά αυτά προορίζονταν να μεταφερθούν για ιδιωτικούς σκοπούς στην Κομοτηνή, στην οδό Αγ. Κοσμά Αιτωλού αριθμό 13, στις εστίες δίπλα ακριβώς από την εκκλησία του Κοσμά Αιτωλού.

10. Όσον αφορά τις λυόμενες αίθουσες Κυριάκο είσαι ψεύτης, λασπολόγος και κοινός συκοφάντης. Δεν πούλησα τίποτα. Θα λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη. Και η καταδίκη σου είναι βεβαία, διότι δεν θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι τα πούλησα. Για σένα το ποσό της αποζημίωσης θα είναι 200.000 ευρώ, διπλάσιο σε σχέση με τον φίλο σου. Και αυτά δωρεά υπέρ της δομής σίτισης.

11. Ηθικά και οικονομικά δεν πουλάω τίποτα. Το αποδεικνύω κάθε μέρα. Δεν νιώθω την ανάγκη και δεν είμαι στην τοπική αυτοδιοίκηση για να αποκτήσω περιουσία ή οικονομικά ανταλλάγματα. Σε σχέση με σένα είμαι πολύ πολύ καθαρός. Για αυτό σταμάτα ΝΑ ΑΜΟΥΤΖΙΖΕΙΣ.

11. Σε προκαλώ και ευχαρίστως μπορώ να ανοίξω δημόσια συζήτηση για τα τεκταινόμενα του 2006-2010, όταν ήσουν δήμαρχος και για όλα όσα διαδραματίστηκαν με πρωταγωνιστές εσένα και τον υπαρχηγό σου.

12. Η γέφυρα του Κομψάτου ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Τα εγκαίνια του Δημαρχιακού Μεγάρου θα γίνουν. Τη ΔΕΥΑ θα τη συστήσω στη 2η θητεία μου, το 2024-2029, έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

13. Σου υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ;

Ότι εγώ δεν είμαι Τζανέρ για να γίνω τσιράκι σου.

Ούτε Ερντογάν Σαϊτ να συνομοτήσω για την εκλογή σου.

Oύτε βέβαια Ισμέτ, να σου στέλνω μηχάνημα στο χωράφι σου, να σε ορίζω εκπρόσωπο στην Αναπτυξιακή, να εγκρίνω από την Οικονομική Επιτροπή τα ταξίδια σου στην Αθήνα, να πληρώνω τις αμοιβές δικηγόρων στην προσωπική σου διαμάχη με τον κ. Καζάκη.

14. Παρακολουθώ το οργανωμένο σχέδιο σας, να με φέρετε ενώπιον της δικαιοσύνης για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, για να εκπέσω από το αξίωμα μου. Έχω λάβει όλα τα μέτρα μου και θα ανταποδώσω ωμά, σκληρά σε κάθε σας κίνηση. Θα αποχωρήσω το 2029 μόνος μου, όπως υποσχέθηκα στη λήξη της 2ης θητείας μου ή θα αποχωρήσω με εκλογές, με την κυρίαρχη βούληση των συνδημοτών μου.

Σίγουρα δεν θα φύγω με δικαστήρια.

Ξύπνα.

Το δήλωσα στην τελετή ορκωμοσίας μας.

Δεν θα είμαι ένας συνηθισμένος Δήμαρχος».

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Κράτηση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου

Το εισιτήριο είναι δωρεάν και η κράτηση γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα του ticketservices.gr ή τηλεφωνικά στο γραφείο Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δυνατότητα να εκδώσουν το δικό τους δωρεάν εισιτήριο για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου έχουν οι δημότες του Ιάσμου αλλά και οι πολίτες και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Η κράτηση θέσης είναι υποχρεωτική από τον νόμο στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19 και γίνεται με δυο τρόπους:

Με την είσοδο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου iasmos.gr όπου «πατώντας» πάνω στην εικόνα του Φεστιβάλ Ειρήνης οδηγείται κανείς στο σύστημα κράτησης θέσης μέσω της δωρεάν έκδοσης εισιτηρίου μέσα από το σύστημα της Ticketservices.

Με τηλεφώνημα στο Γραφείο Δημάρχου στο 2534-350100, το οποίο θα συνδράμει όποιον πολίτη δεν έχει γενικότερα τη δυνατότητα κράτησης θέσης από το ίντερνετ, καταχωρώντας τα στοιχεία του και εκδίδοντας το δωρεάν ηλεκτρονικό εισιτήριό του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Οντέρ Μουμίν: «Εκτός πραγματικότητας ο Αμούτζας, νόμιμο το Φεστιβάλ»

«Η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ», απαντά ο Δήμαρχος Ιάσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέμα νομιμότητας για τις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης, το οποίο θα διοργανώσει στις 25-26 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ιάσμου, έθεσε νωρίτερα η παράταξη του Κυριάκου Αμούτζα.

Στην ανακοίνωση της, η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν «χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη».

Απαντώντας στα παραπάνω, ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν σημειώνει:

«Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας από 12 Μαΐου 2021 είναι ο Στέφαν Γιάνεφ. Κι όχι ο Μπορίσοφ όπως αναφέρει ο κ. Αμούτζας στην ανακοίνωση του. Ο Δήμαρχος Ιάσμου απαξιεί να απαντήσει σε όσους βρίσκονται εκτός πραγματικότητας και εποχής.

Σημειώνει απλά και εμφατικά ότι η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ, εξ ου και τηρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, διατυπώσεις, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Θέμα νομιμότητας για το Φεστιβάλ Ειρήνης θέτει η παράταξη Αμούτζα

«Άλλα… ήθη κι αυτά. Να μαθαίνουμε από τις… συνεντεύξεις εκδηλώσεις που δεν έχουν προϋπολογιστεί, δεν έχουν κοστολογηθεί, δεν έχουν εγκριθεί»

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέμα νομιμότητας για τις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης που θα διοργανώσει ο Δήμος Ιάσμου στις 25-26 Σεπτεμβρίου θέτει η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης».

Στην ανακοίνωση της, η παράταξη Αμούτζα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν «χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη».

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Φεστιβάλ στον… αέρα!

Κι εκεί που ετοιμαζόμασταν να υποδεχτούμε τους Μητσοτάκη, Ερντογάν και Μπορίσοφ, ή έστω τους Υπουργούς των Εξωτερικών, πιστεύοντας πως… ακούστηκαν και πέραν του Ιάσμου τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» του Οντέρ, τελικά αρκούμαστε σε ένα φεστιβάλ περιορισμένο στο… μπόι του δημάρχου της μειοψηφίας, με την συμμετοχή του Δήμου Yildirim Προύσας (στον οποίο έταξε “αδελφοποίηση” κατά την περυσινή επεισοδιακή εκδήλωση) και του Δήμου Smolyan, συνεργάτη στο πρόγραμμα Interreg.   

Κι όλα είναι στον αέρα. Χωρίς εγκριτικές αποφάσεις συλλογικών οργάνων. Χωρίς προϋπολογισμό. Χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη. Άλλα… ήθη κι αυτά. Να μαθαίνουμε από τις… συνεντεύξεις εκδηλώσεις που δεν έχουν προϋπολογιστεί, δεν έχουν κοστολογηθεί, δεν έχουν εγκριθεί. Λες και περνούν όλα από το μυαλό και ΚΥΡΙΩΣ από την τσέπη του δημάρχου της μειοψηφίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Ιάσμου

«Νιώθοντας υπερηφάνεια για τη συνολική εικόνα και τις κτιριακές υποδομές που δημιουργήσαμε, θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις κοινές μας προσπάθειες με την εκπαιδευτική κοινότητα», δήλωσε κατά την τελετή του αγιασμού ο Οντέρ Μουμίν

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τη χρονιά 2021-2022 και στα σχολεία του Δήμου Ιάσμου, όπως σε όλη τη χώρα, με την τήρηση και εφαρμογή των απαιτούμενων υγειονομικών μέτρων για τον Covid-19.

Ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν, μαζί με Αντιδημάρχους και μέλη της παράταξης «ΕΜΠΡΟΣ», επισκέφθηκε τα σχολεία της περιοχής και ευχήθηκε καλή αρχή σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Βλέποντας τον ενθουσιασμό και τη χαρά των μαθητών, που ύστερα από καιρό γέμισαν ξανά τα προαύλια και τις αίθουσες, ο κ. Μουμίν δήλωσε τα εξής: «Νιώθοντας υπερηφάνεια για τη συνολική εικόνα και τις κτιριακές υποδομές που δημιουργήσαμε στις εκπαιδευτικές μονάδες, ως δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις κοινές μας προσπάθειες με την εκπαιδευτική κοινότητα. Εύχομαι το σχολικό έτος 2021-2022, να είναι εποικοδομητικό και παραγωγικό πρωτίστως για τους μικρούς μας μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
YΓΕΙΑ4 ώρες πριν

Εγχειρίδιο του Ερυθρού Σταυρού για τη διαχείριση του πένθους με αφορμή τον Covid-19

ΕΒΡΟΣ4 ώρες πριν

Δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου, προτείνει η Πράσινη Αριστερά

ΠΑΙΔΕΙΑ4 ώρες πριν

Δια ζώσης λειτουργία των Πανεπιστημίων με αυξημένα μέτρα προστασίας

YΓΕΙΑ5 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 31 κρούσματα στη Ροδόπη

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ6 ώρες πριν

ΣτΕ: Αντισυνταγματικό το ελάχιστο ανάστημα για την είσοδο σε Στρατιωτικές Σχολές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ7 ώρες πριν

Η efood αλλάζει το εργασιακό καθεστώς των διανομέων: «Ή με μπλοκάκι ή διακοπή συνεργασίας»

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ7 ώρες πριν

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε Σάπες και Ξυλαγανή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες πριν

ΥΠΕΞ: «Με ευθύνη της Βουλγαρίας η μη διέλευση τουριστικών λεωφορείων από τη Νυμφαία»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ1 ημέρα πριν

Το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην Κομοτηνή το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΕΒΡΟΣ3 ημέρες πριν

Διακινητές επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα πάνω από 60 μετανάστες

TΟΥΡΚΙΑ3 ημέρες πριν

Προκλητικό ντελίριο Ερντογάν: «Πριν 100 χρόνια πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ4 ημέρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως τόπο ειρήνης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Δημήτρης Χαρίτου: «Είναι ανάγκη τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά»

ΠΑΙΔΕΙΑ4 ημέρες πριν

Σχολεία: «Πρώτο κουδούνι» με μάσκες, πιστοποιητικά εμβολιασμού και self test

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ5 ημέρες πριν

Νεκρός 45χρονος σε τροχαίο στη δυτική είσοδο της Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Γερμανία: Ζευγάρι Ελλήνων τσακώνεται και η γυναίκα εμβολίζει το αυτοκίνητο του άνδρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x