ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ανοιχτή πρόσκληση Μουμίν προς τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου για Γ.Σ. και εκλογές

Ο Δήμαρχος Ιάσμου χαρακτηρίζει ως «ακροδεξιά παρέα» τη διοίκηση του πολιτιστικού συλλόγου

Ανοιχτή πρόσκληση προς τα ενεργά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου για έκτακτη Γενική Συνέλευση και εκλογές, απευθύνει ο Οντέρ Μουμίν.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου με χθεσινή (25/5) του ανακοίνωση κατήγγειλε παράνομη χρήση κτιρίων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και αιτία της νέας του παρέμβασης αποτέλεσαν σχόλια που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μιχάλης Κακουλίδης, ο οποίος διέψευσε τις καταγγελίες αναρτώντας σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ιάσμου.

Στη νέα του ανακοίνωση, ο Οντέρ Μουμίν αναφέρει:

«Δημοτική σύμβουλος του Αμούτζα, Χριστίνα Βιδούρα (εκπαιδευτικός) ενημερώνει με έγγραφα, δήθεν αποδείξεις τον Μιχάλη Χρήστο Κακουλίδη, τον γνωστό ακροδεξιό της Κομοτηνής.

Γιατί; Για να υπερασπιστεί ο ακροδεξιός Κακουλίδης, την τιμή και την υπόληψη του Μπούκα, της Χριστίνας, του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Άλλη μια φορά δικαιώνομαι πανηγυρικά, διότι έλεγα ότι είστε κάτι παραπάνω από τις αρχές του κόμματος Βελόπουλου.

Η ακροδεξιά παρέα, πρέπει να φύγει και θα φύγει. Τέλος, αδειάστε τη γωνία.

Απευθύνω ανοικτή πρόσκληση ως Δήμαρχος Ιάσμου, προς όλα τα ενεργά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου και ζητώ να προκαλέσετε έκτακτη γενική συνέλευση και εκλογές».

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Μουμίν σε Αμούτζα: «Θα οδηγήσω την παράταξη σας σε πολιτικό αφανισμό»

Άμεση απάντηση του Δημάρχου Ιάσμου, ο οποίος προμηνύει ότι «μέχρι τώρα απλά ψιχάλιζε, προετοιμαστείτε για την καταιγίδα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στην ανακοίνωση του Κυριάκου Αμούτζα για τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στις εκδηλώσεις «Προφήτης Ηλίας 2021» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου.

Ο Δήμαρχος προαναγγέλλει «καταιγίδα» εξελίξεων, υποσχόμενος ότι θα οδηγήσει την παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» σε πολιτικό αφανισμό.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Αγαπητέ Κυριάκο, 

Ο Ίασμος έγινε πρωτοσέλιδο από την απόλυτη απερισκεψία και ανικανότητα του Τοπικού σου Προέδρου και του Προέδρου του Πολιτιστικού σου Συλλόγου, Ηλία Μπούκα. 

Η καταιγίδα δεν πέρασε διότι δεν άρχισε ποτέ.  Τώρα απλά ψιχαλίζει, προετοιμαστείτε όμως για την καταιγίδα. 

Σεβόμενος τις δύο πρόσφατες ιδιότητες που απέκτησες Κυριάκο, του παππού και του συνταξιούχου, επιλέγω σήμερα να μην απαντήσω σε σένα.

Θα απαντήσω όμως στη μόνιμη συντάξασα των ανακοινώσεων σας. Στη Χριστίνα, την εκπαιδευτικό, τη δασκάλα, την υποδιευθύντρια του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου.

Χριστίνα Βιδούρα,

 1. Μετά από 38 χρόνια δεν γίνονται εκδηλώσεις διότι διανύουμε μια πρωτόγνωρη πανδημική κρίση και ακολουθούμε πιστά τα μέτρα που επιβάλλει η Πολιτεία.
 2. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου είχε σαφώς ποιότητα. Με σας στη διοίκησή του όμως έννοιες όπως, ποιότητα, σεβασμός, αρχές, πολιτισμός, επίπεδο χάθηκαν.
 3. Τη βραδιά που παράνομα χοροπηδούσατε, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι βρισκόντουσαν στο Αρνεμούσι, στον Νεοκλή, στον Λεχούδη, στα παιδιά με τα υπέροχα κεφτεδάκια, στις καφετέριες της πλατείας του Ιάσμου. Σου μεταφέρω υπεύθυνα ως Δήμαρχος Ιάσμου, ότι εκείνη τη βραδιά, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους κλεισμένους σε σπίτια δεν είδα, ούτε άκουσα κάτι αντίστοιχο.
 4. Όταν λες ότι είχα επί ποδός όλη την Αστυνομική δύναμη του Ιάσμου, της Περιφέρειας και τις Δικαστικές αρχές, σίγουρα δεν έχεις το επίπεδο να αντιληφθείς πόσο βάναυσα και υποτιμητικά προσβάλλεις τον Διοικητή του Α.Σ. Ιάσμου, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης και τις Εισαγγελικές αρχές. Εκεί εξάλλου είναι η διαφορά μας, εγώ θεσμικά τους σέβομαι απόλυτα και γνωρίζω απόλυτα ότι κανένας Δήμαρχος δεν νοείται να έχει επί ποδός όλους τους προαναφερόμενους θεσμούς.
 5. Είναι τόσο μεγάλη η ασέβεια και η απρέπεια σου, τολμάς και ανακατεύεις Θρησκευτικό Άρχοντα στην πολιτική αντιπαράθεση μας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής τυγχάνει απολύτου σεβασμού και αποδοχής από εμένα και όσους εκπροσωπώ, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. Μέχρι εκεί τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω.
 6. Ποια αυτοδιοικητική διάταξη άραγε προβλέπει σπάσιμο και αντικατάσταση κλειδαριών; Περιμένω να ενημερωθώ από που πηγάζει αυτή η αρμοδιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου (τυγχάνεις και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου). Μάλλον ο Χρήστος Χατζηπέμου δεν είναι καλός δάσκαλος. 
 7. Επιρρίπτετε ευθύνες για την μη ολοκλήρωση του Μουσείου Πολιτιστικού Κληρονομιάς στον κ. Καζάκη. Για την χυδαία λεκτική προσβολή που δέχθηκε ο κ. Σταύρος, από τον Αμούτζα και την κα. Βακιάνη τη βραδιά των εκδηλώσεων γιατί δεν μιλάτε ; Ο Σταύρος κατά κοινή ομολογία ήτανε ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε από τον Δήμο Ιάσμου. Σοβαρός, αξιοπρεπής, μετρημένος, αποτελεσματικός. Διαφαίνεται ότι αυτή η αλήθεια θα σας καταδιώκει για πολλά χρόνια ακόμη. 
 8. Επί Αμούτζα από ποιόν αγοράστηκε έναντι του ποσού των 85.000 ευρώ το γειτονικό σπίτι για τις ανάγκες του Μουσείου; Νόμιμα, όχι ηθικά όμως.
 9. Ύμνοι για τις παραχωρήσεις και τη βοήθεια του κ. Καδή Ισμέτ. Υποκρισία, υποκρισία, υποκρισία Χριστίνα.
 10. Χριστίνα σε ρωτώ ευθέως. Στο Ηρώων του Ιάσμου, στην εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ποιος στόλιζε από πάνω μέχρι κάτω τον κ. Καδή Ισμέτ;  Ποιος κατά την επέτειο της Δημοκρατίας, φέτος την 24η Ιουλίου,  προσέβαλλε με ύβρεις την Δημοκρατία μας ;
 11. Απορώ πως τολμάτε να με αποκαλείτε δικτάτορα, όταν είστε τόσο μακριά από τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς; 
 12. Χριστίνα, χωρίς χρονοτριβή, απόψε, αναμένω τη δημόσια δήλωση σου, ότι θεωρείς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εγκληματική οργάνωση και ότι σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζεσαι τις ακροδεξιές απόψεις του συζύγου σου.
 13. Η δωρεά του Μουσείου θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί θα εκδώσετε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την αποκλειστική ιδέα και πρόταση μου; 
 14. Χαρακτήρισες ‘’απίθανη την Ελληνική Πολιτεία’’ που επέβαλλε πρόστιμο στον παράνομο Πρόεδρο και στον παράνομο Πολιτιστικό σου Σύλλογο. Φράση απίστευτη, αναρχίας, ακροδεξιού συμβολισμού. Για όλους εμάς Χριστίνα, η Ελληνική Πολιτεία είναι υπερήφανη, διότι σου υπενθυμίζω ότι εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία. 
 15. Η Δομή Σίτισης, το Γραφείο Απασχόλησης, το Φεστιβάλ Ειρήνης και πολλά άλλα σας ενοχλούν τόσο πολύ. Σας κατανοώ και το απολαμβάνω. Θα συνεχίσουμε πιο δυναμικά.
 16. Χριστίνα, Ηλία. H Χρυσή Αυγή είναι στη φυλακή. Ο Βελόπουλος και ο Σπάρτακος μετριούνται κάτω από το 5%.
 17. Χριστίνα, Ηλία.  Με τη βοήθεια του Θεού, όλων των συνδημοτών μου, που ανήκουν στο Συνταγματικό τόξο, που πιστεύουν στη δημοκρατία, αποδοκιμάζουν τα άκρα, θα οδηγήσω στις επόμενες εκλογές την παράταξη σας, ‘’το ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ’’, σε ποσοστό κάτω του 10 %, δηλαδή σε πολιτικό αφανισμό.

Το πιστεύω ακράδαντα. Το θεωρώ θεσμική υποχρέωση. Επιβεβλημένη αποστολή για τις επόμενες γενιές. Ξέρετε και μάθατε. Ό, τι λέω, το κάνω και πράξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Αμούτζας: «Συγχαρητήρια Οντέρ, κατάφερες ότι κανένας άλλος Δήμαρχος»

«Κατάφερες μετά από 38 χρόνια να μην γίνουν εκδηλώσεις που αρμόζουν στην ποιότητα ενός πολιτιστικού συλλόγου όπως αυτός του Ιάσμου», αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα συγχαρητήρια του στον Οντέρ Μουμίν για τα όσα συνέβησαν στις εκδηλώσεις «Προφήτης Ηλίας 2021» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, δίνει με μάλλον σκωπτικό ύφος ο Κυριάκος Αμούτζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί περί συλλήψεων μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

Ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης» αναφέρει συγκεκριμένα:

«Συγχαρητήρια αξιότιμε κ. Οντέρ

Λίγες μόνο ημέρες μετά τα θλιβερά γεγονότα που πάλι έκαναν τον Ίασμο πρωτοσέλιδο και αφού η καταιγίδα πέρασε απολογιστικά πρέπει να σε συγχαρούμε γιατί πραγματικά κατάφερες ότι κανένας άλλος Δήμαρχος ως σήμερα. Κατάφερες:

 • Μετά από 38 χρόνια να μην γίνουν εκδηλώσεις που αρμόζουν στην ποιότητα ενός πολιτιστικού συλλόγου όπως αυτός του Ιάσμου.
 • Να κλείσεις όλον τον Χριστιανικό κόσμο στα σπίτια τους, όπως και τους περισσότερους Μουσουλμάνους συγχωριανούς μας που πάντα παρακολουθούσαν και στήριζαν τις εκδηλώσεις.
 • Να έχεις επί ποδός όλη την Αστυνομική δύναμη του Ιάσμου, της Περιφέρειας αλλά και τις Δικαστικές αρχές μετά τις ανούσιες έγγραφες καταγγελίες σου κατά την εβδομάδα των εκδηλώσεων με επαναλαμβανόμενα προσωπικά σου τηλεφωνήματα να προσπαθείς να αποτρέψεις τους συντελεστές των εκδηλώσεων (manager, ηθοποιούς, τραγουδιστές, συγγραφείς), από το να δεχτούν την πρόσκληση διότι κινδυνεύουν με αυτόφωρο.
 • Να κρατήσεις έξω από τον χώρο των εκδηλώσεων τον Δεσπότη μας που για πρώτη φορά δεν προλόγησε και δεν ευλόγησε τις εκδηλώσεις όπως τόσα χρόνια κάνει (με την σεμνότητα που τον διακρίνει για να μην δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στον σύλλογο).
 • Χωρίς καμιά απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, εντελώς παράνομα να σπάσεις και να αντικαταστήσεις τις κλειδαριές στο μουσείο και τα γραφεία του συλλόγου. Ενώ με ένα απόλυτα φασιστικό έγγραφο καλούσες τον σύλλογο να εγκαταλείψει τα κτήρια, που οι προηγούμενες διοικήσεις νόμιμα του είχαν παραχωρήσει.

Για την ιστορία, το Μουσείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς υποβλήθηκε σαν μελέτη από τη διοίκηση του κ. Καζάκη στο πρόγραμμα Interreg, και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του με 796.500 ευρώ με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια. Έπρεπε να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου το 2004 και να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31/08/2007. Δυστυχώς, δεν έγινε τίποτα.

Επί διοικήσεως κ. Αμούτζα (2007-2010), με παρέμβασή του στον τότε Υπουργό Γεωργίας κ. Κοντό που ήταν υπεύθυνος του προγράμματος, κατάφερε και πήρε παράταση υλοποίησης του έργου ενός έτους.

Δημοπράτησε την κατασκευή του έργου και αφού αγόρασε με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έναντι του ποσού των 85.000 ευρώ το γειτονικό σπίτι και το κατεδάφισε κατασκεύασε το κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Η διοίκηση του κ. Ισμέτ Καδή παρεχώρησε τον χώρο στον Πολιτιστικό Σύλλογο και βοήθησε για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Κόντρα σε όλα τα παραπάνω υποσχεθήκατε σε δημόσια δήλωσή σας στο «αμέσως πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο» να παραχωρήσετε το ήδη παραχωρημένο κτήριο τιμώντας όπως είχατε πει τους Ιασμιώτες και τον πολιτιστικό Σύλλογο. Την Παρασκευή 30 Ιουλίου ο Δήμος έχει Δημοτικό Συμβούλιο με τέσσερα θέματα ρουτίνας. Κανένα από αυτά δεν είναι για την παραχώρηση του «παραχωρημένου». Για άλλη μια φορά εσύ και ο Πρόεδρος του Δ.Σ δείξατε την συνέπεια σας στους δημότες μας.

Τέλος, κατάφερες το ακατόρθωτο: Μάλλον σε Πανελλήνια πρώτη, η απίθανη Ελληνική πολιτεία επέβαλλε πρόστιμο 8,000 ευρώ στον Πρόεδρο και στον Πολιτιστικό Σύλλογο. Βέβαια, μην κρυφτείτε πίσω από απαντήσεις όπως την ΚΥΑ που απαγόρευε τις εκδηλώσεις, η οποία ήρθε 24 ώρες πριν την έναρξη των εκδηλώσεων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος σεβάστηκε. Μοναδικό του σφάλμα ένα τραγούδι και μια αναμνηστική φωτογραφία που εσείς τα μεταφράσατε ως «χορούς και πανηγύρια» και στείλατε στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές επιλεκτικά στιγμιότυπα της ζωντανής μετάδοσης.

Τίποτα από όλα αυτά δε θα συνέβαινε αν το Δημοτικό Συμβούλιο συζητούσε την αίτηση του Συλλόγου και του έδινε τη δυνατότητα να προγραμματίσει τις εκδηλώσεις του ακριβώς όπως κι εσείς, που καλά κάνετε, προγραμματίζετε εδώ και έναν χρόνο το φεστιβάλ Ειρήνης με προσκεκλημένους τους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδος- Τουρκίας- Βουλγαρίας και εξαγγείλατε ήδη ημερομηνία και χρηματοδότηση, χωρίς να ξέρουμε τα μέτρα που θα επιβάλλονται τότε λόγω κορονοϊού. Αφήνουμε στην κρίση των δημοτών μας τις προσωπικές σας ενέργειές. Και πάλι τα συγχαρητήρια μας!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου

Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια και η εξίσου γνωστή Τουρκάλα ερμηνεύτρια, προσκαλούν τον κόσμο –η κάθε μία στη γλώσσα της- να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης που θα διοργανωθεί στον Δήμο Ιάσμου στις 21 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν οι γνωστές ερμηνεύτριες Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο Δήμος Ιάσμου, η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια και η εξίσου γνωστή Τουρκάλα ερμηνεύτρια, προσκαλούν τον κόσμο –η κάθε μία στη γλώσσα της- να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ. «Εμείς θα έρθουμε, να έρθετε κι εσείς», λέει η Γλυκερία στο κάλεσμα της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο αγαπητές τραγουδίστριες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ευχές με δημότες για το Κουρμπάν Μπαϊράμ αντάλλαξε ο Οντέρ Μουμίν

Ο Δήμαρχος Ιάσμου βρέθηκε σε καφενεία και σπίτια για να συνομιλήσει με τους δημότες, ενώ δεν παρέλειψε να ακούσει τα προβλήματά τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή τη γιορτή του «Κουρμπάν» (Κουρμπάν Μπαϊράμ), ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, πραγματοποίησε επισκέψεις σε χωριά και οικισμούς για να ανταλλάξει ευχές με τους ομόθρησκους συνδημότες του. Τον Μουμίν συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι, οι Τοπικοί Σύμβουλοι, οι Ειδικοί Συνεργάτες και μέλη του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ».

Σε κλίμα γαλήνης, θαλπωρής και ζεστασιάς, ο Δήμαρχος Ιάσμου βρέθηκε σε καφενεία και σπίτια για να συνομιλήσει με τους δημότες, ενώ δεν παρέλειψε να ακούσει τα προβλήματά τους.  

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον κόσμο και όχι μακριά, αυτό άλλωστε είναι από τις βασικές αρχές της διοίκησής μας. Με αφορμή το Κουρμπάν Μπαϊράμ, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους συνδημότες μας. Μέσα σε κλίμα ενότητας και αρμονικής συνύπαρξης, εύχομαι καλό μπαϊράμ σε όλους», είπε ο Οντέρ Μουμίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΡΟΔΟΠΗ55 λεπτά πριν

Ορκωμοσία νεοσύλλεκτων Δ’ ΕΣΣΟ 2021 την Πέμπτη στην Κομοτηνή

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ1 ώρα πριν

Ξεκίνησαν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ16 ώρες πριν

Εγνατία Οδός: Έσοδα άνω των 120 εκατ. ετησίως από τα διόδια για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

ΚΑΒΑΛΑ17 ώρες πριν

Καβάλα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος αγνοούμενος από τις Κρηνίδες

ΡΟΔΟΠΗ18 ώρες πριν

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στη Ροδόπη

ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

Συνθήκες ακραίου καύσωνα έως 5 Αυγούστου – Έκκληση για την κατανάλωση ρεύματος

ΕΒΡΟΣ19 ώρες πριν

Απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο στις δασικές εκτάσεις Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ20 ώρες πριν

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Ροδόπη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ20 ώρες πριν

ΕΛ.ΑΣ.: «Καμία εμπλοκή ελληνικών δυνάμεων στο φερόμενο περιστατικό στον Έβρο»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 ώρες πριν

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Αχαΐα φλέγεται και ο Μητσοτάκης βγάζει σέλφι στις παραλίες»

ΒΟΥΛΗ2 ημέρες πριν

Στους Έλληνες Βουλευτές ξένων Κοινοβουλίων μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

TΟΥΡΚΙΑ2 ημέρες πριν

Η Τουρκία καίγεται γιατί δεν διαθέτει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος – Μπουγέλωσαν τον Τσαβούσογλου

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Εγκαταλείπουν άρον – άρον τη Θάσο οι Ρουμάνοι τουρίστες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Στυλιανίδης σε Λιβανό: «Επείγον θέμα για τη Ροδόπη η ένταξη του Φράγματος Ιάσμου»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Σπήλιος Λιβανός: «Αυτές είναι οι επτά μεγάλες μεταρρυθμίσεις της ΚΑΠ»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ5 ημέρες πριν

Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου

ΚΑΒΑΛΑ6 ημέρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x