ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Ικανοποιημένος ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ από το σημείο ελέγχου της Νυμφαίας

Eπιτόπια αξιολόγηση του isobox στο οποίο τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα διενεργούν δειγματοληπτικούς ελέγχους πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας

Ικανοποιημένος δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας από το σημείο ελέγχου της Νυμφαίας, το οποίο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Μαΐου.

Η επίσκεψη είχε ως βασικό σκοπό την επιτόπια αξιολόγηση των υποδομών που δημιουργήθηκαν με ταχύτατες διαδικασίες και με τη συνεργασία όλων των συναρμόδιων, προκειμένου τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ να έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν τους απαραίτητους δειγματοληπτικούς ελέγχους rapid test για COVID-19, στο συγκεκριμένο συνοριακό σταθμό, ειδικά εν όψει της φετινής τουριστικής περιόδου.

 «Ήδη είναι πολύ καλό, βλέπουμε μια ωραία υποδομή», είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, ο οποίος επιφυλάχθηκε όμως να απαντήσει για το πότε συγκεκριμένα θα ανοίξει ο συνοριακός σταθμός δεδομένου ότι όπως τόνισε πρόκειται για μια απόφαση στην οποία εμπλέκονται αρκετοί φορείς.

«Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια ώστε να ανοίξει αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάνω απ’ όλα είναι η ασφάλεια. Για εμάς προέχει η δημόσια υγεία. Η δική μου επίσκεψη είναι για το που θα γίνουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι. Βλέπουμε ότι έχουν φτιαχτεί σε πολύ λίγο χρόνο υποδομή για να μπορέσει να φιλοξενήσει τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ μεγάλο θέμα και για την τοπική οικονομία και τον τουρισμό. Θα γίνουν όλα οργανωμένα να μπορούμε να δεχτούμε τον κόσμο αλλά πάνω απ’ όλα η ασφάλεια. Πιστεύω ότι σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Πολιτική Προστασία θα βρούμε πως θα ελέγχεται ο κόσμος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τον κ. Αρκουμανέα υποδέχθηκαν μεταξύ άλλων στο isobox ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης και ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης.

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου

Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια και η εξίσου γνωστή Τουρκάλα ερμηνεύτρια, προσκαλούν τον κόσμο –η κάθε μία στη γλώσσα της- να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης που θα διοργανωθεί στον Δήμο Ιάσμου στις 21 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν οι γνωστές ερμηνεύτριες Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο Δήμος Ιάσμου, η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια και η εξίσου γνωστή Τουρκάλα ερμηνεύτρια, προσκαλούν τον κόσμο –η κάθε μία στη γλώσσα της- να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ. «Εμείς θα έρθουμε, να έρθετε κι εσείς», λέει η Γλυκερία στο κάλεσμα της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο αγαπητές τραγουδίστριες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΟΥΛΗ

Χαρίτου: «Ανομολόγητη επιδίωξη σας να κάνετε ακόμη πιο ιδιωτική την εκπαίδευση»

«Δύο χρόνια απραξίας και εγκατάλειψης για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο της ΝΔ για το δημόσιο σχολείο, κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολιτικές εκδικητικές απέναντι στα νέα παιδιά, αποκλεισμό 25.000 νέων από τα δημόσια πανεπιστήμια με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και προώθησή τους στα ιδιωτικά κολέγια, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, που βιώνει δύο χρόνια εγκατάλειψης και απραξίας με την κυβέρνηση της ΝΔ.

Στην ομιλία του ο βουλευτής Ροδόπης σημείωσε: «Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και είναι να αναρωτιέται κανείς, γιατί τέτοια βιασύνη, σε ποια αλήθεια τόσο επείγοντα, τόσο σοβαρά προβλήματα της εκπαίδευσης θέλετε με το νομοσχέδιο να δώσετε απαντήσεις;

Μήπως ότι το σχολείο έχει μετατραπεί σε ένα διαρκές εξεταστικό κέντρο;

Ότι δεν εμπνέει αλλά απωθεί, ότι το λύκειο έχει πλήρως υποβαθμιστεί;

Μήπως απαντάτε στην αγωνία των γονιών, που ξέρουν ότι αν δε βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, όσοι φυσικά μπορούν, δε θα μορφωθούν δεν θα προκόψουν τα παιδιά τους;

Μήπως αντιμετωπίζετε τα μεγάλα κενά των σχολείων σε εκπαιδευτικούς; Το 30% από αυτούς είναι αναπληρωτές, ενώ στη Ευρώπη είναι μόνο το 6%, βλέπετε και εδώ πρωτοτυπούμε.

Σας προβληματίζουν μήπως οι τεράστιες ελλείψεις σε σχολικές αίθουσες, πρόβλημα που φάνηκε έντονα στην πανδημία και θα το ξαναβρούμε μπροστά με το 4ο κύμα;

Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν σας απασχολεί στο νομοσχέδιο. Όλα αυτά σας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Αν σας προβλημάτιζαν θα αφήνατε να δοκιμαστούν και να αξιολογηθούν οι ρυθμίσεις, τα βήματα που έγιναν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η ελεύθερη εισαγωγή των μαθητών στα ΑΕΙ, στις λεγόμενες πράσινες σχολές ή τα ΠΕΚΕΣ ως χώρος προβληματισμού, δημιουργίας κουλτούρας αξιολόγησης, τα διετή προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης στα ΑΕΙ, κα. Εσείς όλα αυτά τα καταργήσατε.

Δύο χρόνια καθυστερείτε αδικαιολόγητα να υλοποιήσετε απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης για τον διορισμό 15.000 εκπαιδευτικών. Μην επικαλείστε αυτούς που πριν λίγες μέρες ανακοινώσατε. Όπως μου έλεγαν οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ στην Κομοτηνή, με τους οποίους συναντήθηκα, μεγάλο μέρος των σχολικών μονάδων από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργούσε μόνο με τον διευθυντή και δύο καθηγητές, λόγω των συνταξιοδοτήσεων το 2020.

Με το νομοσχέδιο, ούτε την αναβάθμιση του σχολείου, ούτε την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών προωθείτε, όπως παραπλανητικά αναγράφεται στον τίτλο.

Με τις ρυθμίσεις σας στοχεύετε κατευθείαν στην υπονόμευση του δημόσιου χαρακτήρα του σχολείου, στην επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα αυταρχικού τύπου σχολείο, που θα είναι πιο αποκρουστικό για όσους ακόμη μοχθούν σε αυτό.

Όσες περίτεχνες εκφράσεις κι αν χρησιμοποιήσετε δε μπορεί να κρυφτεί η ανομολόγητη επιδίωξή σας να κάνετε ακόμη πιο ιδιωτική την εκπαίδευση, δηλαδή για όσους έχουν χρήμα.

Να μετατρέψετε τη μόρφωση από δικαίωμα όλων σε προνόμιο των λίγων με το πορτοφόλι, των εκλεκτών σας. Τι διαφορετικό από αυτό εννοούσε ο κος Μητσοτάκης όταν πρόσφατα έλεγε, δεν μπορούν και δεν πρέπει να πάνε όλοι κατ’ ανάγκη στα πανεπιστήμια. Βέβαια, τι δουλειά έχουν εκεί τα παιδιά των φτωχών λαϊκών στρωμάτων ή των αγροτών ή από την ορεινή Ροδόπη; Εσείς αντί να τους δώσετε ευκαιρίες να προχωρήσουν έρχεστε με τις ρυθμίσεις να υψώσετε νέους φραγμούς και να γυρίσετε την παιδεία  50 χρόνια πίσω».

Ο βουλευτής στάθηκε ιδιαίτερα στην ψήφιση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής λέγοντας: «Εσείς δεν διστάσατε αξιοποιώντας την πανδημία ως ευκαιρία, παρά τις αντιδράσεις μας, με την ψήφιση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα πανεπιστήμια, να κλέψετε τα όνειρα και τις προσδοκίες πάνω από 25.000 νέων ανθρώπων, αφήνοντάς τους εκτός πανεπιστημίων.

Την ίδια στιγμή που κάνετε δήθεν έκκληση να στραφούν στα δημόσια ΙΕΚ, ως ξεκάρφωμα, έχετε αναγνωρίσει τα τριετή πτυχία ιδιωτικών κολεγίων ως ισότιμα με αυτά των δημοσίων πανεπιστημίων.

Σας κατηγορούμε ανοικτά ότι στέλνετε τους νέους που σφαγιάζετε από τα πανεπιστήμια ως σίγουρη πελατεία στα ιδιωτικά κολέγια.

Ακούστε την κραυγή αγωνίας των νέων αυτών και των οικογενειών τους και κάντε δεκτή την τροπολογία που σας καταθέσαμε. Στην Ευρώπη στοχεύουν το 45% των νέων να έχει πανεπιστημιακή μόρφωση εσείς που τόσο την επικαλείστε κινήστε σε αντίθετη κατεύθυνση».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο βουλευτής τόνισε πως στην ίδια λογική της οπισθοδρόμησης είναι και οι ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο. Είπε αναλυτικά:

«Οικοδομείτε ένα σχολείο που δεν θα προάγει τη γνώση, το διάλογο, τη συλλογική προσπάθεια, την αξιολόγηση, αλλά ένα αυταρχικό σχολείο, με τον διευθυντή-αφέντη ελέω και προέκταση του κομματικού σας κράτους.

Επαναφέρετε τον επιθεωρητισμό, που θα αναπαράγει αποκλεισμούς και εντάσεις, γεγονός που θα αποθαρρύνει μάχιμους εκπαιδευτικούς από την προσπάθεια που σήμερα κάνουν.

Πως να γίνετε κύριοι πιστευτοί ότι το πραγματικό κίνητρό σας για την εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών είναι η βελτίωση της εκπαίδευσης; Εσείς δεν διορίσατε τους διευθυντές της εκπαίδευσης αυθαίρετα χωρίς ουσιαστική αξιολόγηση;  Σταματήστε να αναμασάτε την καραμέλα ότι δήθεν εμείς δε θέλουμε την αξιολόγηση.

Ή έχετε άγνοια των προβλημάτων στα σχολεία ή συνειδητά θέλετε να αποπροσανατολίσετε ότι για όλα τα δεινά στο σχολείο φταίει ο κακός εκπαιδευτικός, που προφανώς υπάρχει και τέτοιος, αλλά δεν είναι πρωτίστως αυτός που δημιουργεί τα προβλήματα στο σχολείο.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η αξιολόγηση που προτείνετε θα είναι τιμωρητική.

Κυρία υπουργέ ή κάνετε ή ίσως δεν καταλαβαίνετε ότι το σχολείο ως καθρέφτης της κοινωνίας αντανακλά όλα τα προβλήματά της. Τα σοβαρά προβλήματα του σχολείου είναι τα σοβαρά προβλήματα της ίδιας της κοινωνίας και τα παιδιά δε μένουν ανεπηρέαστα από αυτά. Ενώ την ίδια στιγμή βλέπουν τα γιγαντώνονται τα εμπόδια και τα αδιέξοδα μπροστά τους, τα οποία το σχολείο αδυνατεί να συζητήσει.

Εσείς με ευκολία ενοχοποιείτε το δημόσιο σχολείο ότι δεν είναι προσαρμοσμένο στην αγορά εργασίας και ότι περίπου αυτό ευθύνεται για την ανεργία. Λες και υπάρχουν τόσες πολλές θέσεις εργασίας και λείπουν οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι. Ποιόν κοροϊδεύετε; Οι εκπαιδευτικές δομές ή το στρεβλό παραγωγικό μοντέλο είναι αυτό που ευθύνεται γιατί δεν δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας;».

Ο βουλευτής ολοκλήρωσε την ομιλία του κάνοντας ειδική αναφορά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: «Δύο χρόνια απραξίας και εγκατάλειψης για το ΔΠΘ. Αποφάσεις με αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια για την ίδρυση και λειτουργία 8 νέων τμημάτων τις βάλατε στο ράφι.

Θα έπρεπε από φέτος να λειτουργούν στην Κομοτηνή τα τμήματα της ψυχολογίας και της Διατροφολογίας. Το πρώτο το πήγατε στο Διδυμότειχο σε μία τράμπα με τη Νοσηλευτική με κριτήρια που μόνο ακαδημαϊκά δε μπορούν να χαρακτηριστούν. Ενώ το δεύτερο μεταθέσατε την ίδρυσή της από του χρόνου και βλέπουμε.

Αφήστε τις ανέξοδες υποσχέσεις, ενισχύστε, στηρίξετε το ακριτικό πανεπιστήμιο της Θράκης. Αποτελεί από την ίδρυσή του τον βασικό μοχλό, πνεύμονα ανάπτυξης της περιοχής, που συμβάλλει στην οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική πραγματικότητα της περιοχής.

Καταψηφίζω το νομοσχέδιο με τη βεβαιότητα ότι μία νέα προοδευτική κυβέρνηση θα καταργήσει αυτές τις ρυθμίσεις και θα διαμορφώσει ένα νέο σχολείο ανοιχτό, δημοκρατικό, που θα δίνει ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες σε όλα τα παιδιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Κομοτηνή

Οι εργασίες ξεκίνησαν από την οδό Κοσμίου και θα συνεχιστούν στη Ν. Ζωίδη – Δείτε τον χάρτη επέκτασης του δικτύου στην Κομοτηνή

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες στην Κομοτηνή οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε νοικοκυριά, επαγγελματίες, σχολεία κλπ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από την οδό Κοσμίου, θα συνεχιστούν στην οδό Ν. Ζωίδη και αναμένεται να επεκταθούν σε όλη την πόλη σύμφωνα με τον σχεδιασμό που ανακοίνωσε η ΔΕΔΑ.

Πρόκειται για ένα έργο με τεράστια ουσιαστική αξία το οποίο θα θωρακίσει ενεργειακά την περιοχή με υποδομές που θα παρέχουν ασφαλή, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια σε νοικοκυριά, επαγγελματίες, βιομηχανίες, νοσοκομεία και σχολεία.

Ταυτόχρονα, το έργο έχει και συμβολική αξία, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη υλοποίησης του Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025 της ΔΕΔΑ, ύψους 300 εκατ. ευρώ,  που θα φέρει το φυσικό αέριο σε 34 πόλεις της χώρας με την κατασκευή 1.860 χιλιομέτρων δικτύου και τουλάχιστον 68.000 συνδέσεις καταναλωτών όλων των κατηγοριών (οικιακών, εμπορικών, βιομηχανικών).

Σημειώνεται ότι το έργο στις πόλεις της Αλεξανδρούπολης και της Κομοτηνής είναι προϋπολογισμού 16,3 εκατ. ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από ίδια κεφάλαια, δανειακά κεφάλαια, καθώς και από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δείτε παρακάτω τον χάρτη και τις οδούς απ’ όπου θα περάσει το δίκτυο φυσικού αερίου στην Κομοτηνή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τροχαίο με τραυματία μετανάστη στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής

Ο διακινητής ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει από αστυνομικούς με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί και να προσκρούσει σε προστατευτικές μπάρες – Συνελήφθησαν 4 διακινητές και 17 μετανάστες

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας (26/7) στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης τέσσερις (4) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή και πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες.  

Από το τροχαίο τραυματίσθηκε ένας διακινούμενος, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο αποσκευών του οχήματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης για νοσηλεία.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα για το παραπάνω όχημα είχε κλοπή την 14-7-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, στον οικισμό Βάκου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 21-7-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, καθώς επίσης ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε είναι πλαστές.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (οδηγός και συνοδηγός) και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις  (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και Σαπών Ροδόπης.        

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ35 λεπτά πριν

Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου

ΒΟΥΛΗ56 λεπτά πριν

Χαρίτου: «Ανομολόγητη επιδίωξη σας να κάνετε ακόμη πιο ιδιωτική την εκπαίδευση»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ1 ώρα πριν

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Κομοτηνή

ΚΑΒΑΛΑ18 ώρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ19 ώρες πριν

Τροχαίο με τραυματία μετανάστη στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ20 ώρες πριν

Ευχές με δημότες για το Κουρμπάν Μπαϊράμ αντάλλαξε ο Οντέρ Μουμίν

YΓΕΙΑ20 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 5 κρούσματα στη Ροδόπη

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Εγνατία Οδός: Κλειστός από αύριο ο δυτικός κόμβος Κομοτηνής

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Καβάλα: Τροχαίο με τραυματίες 11 μετανάστες μετά από καταδίωξη Ι.Χ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Αλλοδαπός διωκόμενος από την Ιντερπόλ επιχείρησε να εισέλθει στην Ελλάδα μέσω Νυμφαίας

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ35 λεπτά πριν

Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου

ΚΑΒΑΛΑ18 ώρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Νέα συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου: «Θέλουν να μας εξαφανίσουν»

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Τουρκία: Ο Πόντος «βούλιαξε» και ο Ερντογάν μοίραζε τσάι στους πλημμυροπαθείς!

ΒΟΥΛΗ5 ημέρες πριν

Ιλ. Αχμέτ: «Χωρίς δασικούς χάρτες δεν υφίσταται εκσυγχρονισμός του Κτηματολογίου»

ΡΟΔΟΠΗ5 ημέρες πριν

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Μίσχο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

ΡΟΔΟΠΗ7 ημέρες πριν

Πολυπληθής συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Κομοτηνή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x