ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ζωντανά την Τετάρτη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής

Μέσω της επίσημης σελίδα του Δήμου στο Youtube

fonirodopis.gr

Ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας του Δήμου Κομοτηνής στο Youtube θα μεταδοθεί την, Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 18:00, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Στη συνεδρίαση, η οποία θα διεξαχθεί δια τηλεδιάσκεψης μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-meeting, θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

 1. Έκδοση ψηφίσματος για μηδενική ανοχή στη σεξουαλική παρενόχληση και κάθε μορφής βία.
 2. Έγκριση ή μη ίδρυσης  Καλλιτεχνικού Σχολείου Κομοτηνής.
 3. Έγκριση ή μη κατανομής χρημάτων από τους ΚΑΠ (Α΄ Κατανομή 2021), για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Σχολικών Εφορειών των Μειονοτικών Σχολείων.
 4. Έγκριση ή μη ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, έτους 2020 (αριθ. 1/2021 ΑΕΠΖ).
 5. Έγκριση ή μη τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού Υφαντών, Δήμου Κομοτηνής (αριθ. 2/2021 ΑΕΠΖ).
 6. Έγκριση ή μη αποδοχής αιτήματος ιδιοκτητών αγροτεμαχίων του Δήμου Κομοτηνής για ανόρυξη, χρήση και αδειοδότηση γεωτρήσεων από τον Δήμο εντός των αγροτεμαχίων τους.
 7. Διατήρηση ή μη εξωτερικής κλίμακας σε δημοτική έκταση επί της οδού Φρουρίου 17 (Ο.Τ.199).
 8. Έγκριση ή μη μερικής αναμόρφωσης του εν χρήσει προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2021 για 3η φορά (υπ. αριθμ. 82/2021 ΑΟΕ).
 9. Έγκριση ή μη χωροθέτησης ημιυπόγειων κάδων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Κομοτηνής.                             
 10. Έγκριση ή μη αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2021 για 1η φορά (υπ. αριθμ. 55/2021 ΑΟΕ).
 11. Έγκριση ή μη διενέργειας της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου Κομοτηνής, των νομικών προσώπων ΔΕΥΑΚ, ΚΕ.ΜΕ.Α., ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. και των σχολικών επιτροπών Α’ & Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης για τα έτη 2022 και 2023.
 12. Έγκριση ή μη διενέργειας της δημόσιας σύμβασηςμε τίτλο: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕ.ΜΕ.Α., ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤA ΕΤH 2022 και 2023.
 13. Διαπίστωση κατάλυσης τίτλου χρήσεως οικογενειακού τάφου.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δήμος Κομοτηνής: Ενιαία παράταξη και επίσημα «Κοινωνία Πολιτών» και «Ξε-Κίνημα για την Πόλη»

Δημοσιεύθηκε το πρακτικό σύμπραξης με το οποίο οι δύο δημοτικές παρατάξεις συνενώνονται σε μία – Πλειοψηφία αποκτά στο δημοτικό συμβούλιο η Δημοτική Αρχή

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Επικυρώθηκε και επίσημα με την υπ’ αριθμόν 8910/14.04.2021 απόφαση που υπογράφει η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, η σύμπραξη μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων «Κοινωνία Πολιτών» και «Ξε-Κίνημα για την Πόλη».

Η παραπάνω σύμπραξη δρομολογήθηκε ουσιαστικά μετά τον θάνατο του Τάσου Βαβατσικλή στις 30 Ιανουαρίου και ο επικείμενος «γάμος» αποτελούσε κοινό μυστικό σε όσους ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής.

Οι συμπράττουσες παρατάξεις λογίζονται πλέον ως μία ενιαία ενώ μετά και από αυτή την εξέλιξη η διοικούσα παράταξη του Δήμου Κομοτηνής αποκτά πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς θα έχει πλέον 21 συμβούλους σε σύνολο 41.

Δείτε παρακάτω την πράξη επικύρωσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής: 3.400 ευρώ σε ΜΜΕ για δράσεις που ακόμα δεν έχουν γίνει!

Χιλιάδες ευρώ δημοσίου χρήματος με απευθείας αναθέσεις σε τοπικά ΜΜΕ μοιράζει ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης – Τι απαντά ο ίδιος αλλά και ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής Γιάννης Κυριαζής για τον αποκλεισμό της «Φωνής της Ροδόπης»

Λευτέρης Γλερίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Χιλιάδες ευρώ δημοσίου χρήματος με απευθείας αναθέσεις για τις «ανάγκες προβολής δράσεων», είτε του Δήμου είτε των δημοτικών επιχειρήσεων, μοιράζει αλόγιστα στα τοπικά ΜΜΕ ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.

Τα ποσά που έχουμε εντοπίσει με μια σύντομη –μέχρι στιγμής- έρευνα στη «Διαύγεια» ανέρχονται κυριολεκτικά σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, γεγονός που δείχνει ότι οι προθέσεις του Δημάρχου Κομοτηνής είναι είτε να χειραγωγήσει τα τοπικά ΜΜΕ είτε ακόμα και να δημιουργήσει σχέσεις διαπλοκής μαζί τους.

Όσα δε ΜΜΕ δεν χειραγωγούνται, όπως για παράδειγμα η «Φωνή της Ροδόπης», αποκλείονται οικονομικά ή λαμβάνουν τα ελάχιστα σε κάποιες περιπτώσεις από την κατανομή δημοσίου χρήματος, δείγμα και το ότι ο Γιάννης Γκαράνης αντιλαμβάνεται τον Δήμο Κομοτηνής ωσάν να πρόκειται για την προσωπική του επιχείρηση.

Ενδεικτική περίπτωση είναι η πρόσφατη (7/4) απευθείας ανάθεση μέσω του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής του συνολικού ποσού των 3.400 ευρώ για προβολή δράσεων οι οποίες ΘΑ γίνουν κάποια στιγμή μελλοντικά.

Στις συγκεκριμένες αποφάσεις μάλιστα τίθεται και θέμα νομιμότητας, καθώς φαίνεται πως αυτές νοθεύθηκαν με πλαστά έγγραφα.

Ειδικότερα, και στις 10 αποφάσεις απευθείας αναθέσεων εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες των τοπικών Μέσων να κατέθεσαν οικονομική προσφορά προς το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής όλοι μαζί με κοινό έγγραφο, το οποίο φέρει σε όλες τις περιπτώσεις τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου 123/06.04.2021.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως συνάδελφοι με τους οποίους επικοινωνήσαμε για το θέμα δήλωσαν την άγνοια τους τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ποτέ δεν καταθέσαμε καμία οικονομική προσφορά».

Γιάννης Κυριαζής: «Είναι άδικος ο αποκλεισμός σας»

Απευθυνθήκαμε στον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ. Γιάννη Κυριαζή προκειμένου να μας ενημερώσει για τις συγκεκριμένες αναθέσεις αλλά και να τον ρωτήσουμε τον λόγο για τον οποίον αποκλείστηκε η «Φωνή της Ροδόπης».

Ο ίδιος μας είπε επί λέξει ότι «οι αποφάσεις για τις αναθέσεις αυτές λαμβάνονται κεντρικά από τον Δήμαρχο Κομοτηνής, ο οποίος είναι αυτός που αποφασίζει σε ποια ΜΜΕ και τι ποσά θα δοθούν. Οι αναθέσεις προβολής γίνονται είτε μέσω της ΔΚΕΠΠΑΚ είτε του ΔΗΠΕΘΕ και εμείς απλά τις υπογράφουμε». Ο κ. Κυριαζής πάντως δήλωσε άγνοια για τον αποκλεισμό μας όμως προς τιμήν του χαρακτήρισε «άδικο αυτό που γίνεται».

Γιάννης Γκαράνης: «Δίνουμε μικρά ποσά ανάλογα με την αναγνωσιμότητα»

Αντιθέτως με τον κ. Κυριαζή, ο Δήμαρχος Κομοτηνής απάντησε στα ερωτήματα μας με προσχηματικές δικαιολογίες που δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα.

Αφού πρώτα μας παραδίδει μαθήματα αρχισυνταξίας, κάνοντας παράπονα επειδή δεν δείξαμε αντίστοιχο ενδιαφέρον για άλλα ιδιαίτερα σημαντικά κατά την άποψη του ζητήματα του Δήμου (χωρίς ωστόσο να κατονομάζει ποια είναι αυτά), μας λέει ότι ο Δήμος Κομοτηνής δίνει «μικρά ποσά προς τα τοπικά ΜΜΕ» τα οποία κατανέμονται ανάλογα με την αναγνωσιμότητα ή την εμβέλεια τους.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς η Δημοτική Αρχή Γκαράνη έχει διανείμει σε τοπικά ΜΜΕ προκλητικά ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όχι μόνο για την προβολή δράσεων αλλά και για την παραγωγή σποτ ή ακόμα και για τη διαχείριση (!!!) των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου ενώ επιπλέον έχει αποκλειστεί τελείως ο κορυφαίος ίσως σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης «Ρυθμός 103,1».

Αναλυτικά, η απάντηση του Δημάρχου Κομοτηνής:

«Αγαπητέ κύριε Γλερίδη.

Απαντώντας στο email που μου αποστείλατε στο γραφείο τύπου του Δήμου σάς ενημερώνω τα εξής:

1) Χαίρομαι ιδιαίτερα για το ρεπορτάζ σας και για το ενδιαφέρον σας για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δεν πράξατε σε άλλες περιπτώσεις ιδιαίτερα σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο Κομοτηνής και τη λειτουργία του.

2) Ο Δήμος Κομοτηνής -είτε ως νομικό πρόσωπο ο ίδιος, είτε μέσω των Δημοτικών του Επιχειρήσεων- καθ’ όλη τη διάρκεια του οικονομικού έτους εγκρίνει τη διάθεση κάποιων μικρών ποσών προς τα Τοπικά ΜΜΕ, με στόχο την κάλυψη των διαφόρων δραστηριοτήτων του. Καθώς, λοιπόν, τα εν λόγω χρήματα είναι περιορισμένα και τα ΜΜΕ του Δήμου μας είναι πολλά, γίνεται μια περιοδική κατανομή των ποσών, ανάλογα με την αναγνωσιμότητα και την εμβέλεια των ΜΜΕ, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Όπως, λοιπόν, εσείς, ως ιδιοκτήτης των Μέσων, που αναφέρετε στο ερώτημά σας, έχετε λάβει το προηγούμενο χρονικό διάστημα χρήματα για προβολή, είτε από τον Δήμο είτε από Δημοτικές του Επιχειρήσεις, έτσι και σ’ αυτήν την κατανομή κάποια Μέσα έλαβαν και κάποια δεν έλαβαν.

Στις επόμενες κατανομές ποσών προβολής των δραστηριοτήτων του Δήμου μας ή των Δημοτικών μας Επιχειρήσεων θα λάβετε κι εσείς ανάλογο ποσό.

2) Η περίοδος στην οποία αναφέρονται οι αναθέσεις είναι- όπως κι εσείς γνωρίζετε, καθώς σας έχουν γίνει στο παρελθόν παρόμοιες αναθέσεις- για τους αμέσως επόμενους μήνες, αφού το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής σχεδιάζει να υλοποιήσει διαδικτυακά παραστάσεις. Τα τιμολόγια και οι πληρωμές θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση των δράσεων αυτών». 


Οι αναρτήσεις της «Φωνής της Ροδόπης» στο facebook τον περασμένο μόλις μήνα (Μάρτιος 2021) είχαν απήχηση σε 1.249.000 άτομα. Παρ’ όλα αυτά ο Δήμαρχος Κομοτηνής στη συγκεκριμένη περίπτωση μας απέκλεισε, διανέμοντας το δημόσιο χρήμα σε ενημερωτικές ιστοσελίδες με πολύ χαμηλότερη αναγνωσιμότητα ή ακόμα και σε σελίδες που έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους.

Τουλάχιστον ας είναι ειλικρινής και ας πει ότι μας απέκλεισε επειδή είναι ενοχλημένος από την κριτική μας. Θα το εκτιμούσαμε περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από 13 έως 15 Απριλίου στον Δήμο Κομοτηνής

Οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπηςενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΕΕΕ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα), οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από την Τρίτη 13 έως και την Πέμπτη 15 Απριλίουθα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: πορτοκάλια, μήλα, κρεμμύδια, πατάτες, λεμόνια, ελαιόλαδο, νωπό προϊόν (κοτόπουλο), βρεφικά είδη (πάνες, κρέμες, γάλα σκόνη, μωρομάντηλα) καθώς επίσης μαρμελάδα και ηλιέλαιο.

Το σημείο διανομής είναι: το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν.

Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν. 

Οι ωφελούμενοι του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και Αρριανών θα ενημερωθούν με αντίστοιχο Δελτίο Τύπου του Δήμου τους. Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

α) Δελτίο Ταυτότητας και
β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Υφαντές: Εγκατάλειψη και αδιαφορία για την παιδική χαρά του Ειδικού Σχολείου

Επικίνδυνες συνθήκες για περισσότερα από 40 παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας που μένουν μόνιμα στον οικισμό, καταγγέλλει ο τοπικός σύμβουλος Κομοτηνής Σταύρος Κοσουτζής

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Την αδιαφορία του Δήμου Κομοτηνής για την παιδική χαρά του Ειδικού Σχολείου στον οικισμών Υφαντών, καταγγέλλει ο τοπικός Σύμβουλος Κομοτηνής και κάτοικος του οικισμού Σταύρος Κοσουτζής.

Ξηλωμένες και σκουριασμένες περιφράξεις, καταστραμμένες λάμπες και μηδαμινός φωτισμός, ακούρευτα χόρτα και λιγοστά παιχνίδια που χρήζουν άμεσης αντικατάστασης συνθέτουν ένα τοπίο που αν μη τι άλλο θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των περισσότερων από 40 παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας που μένουν μόνιμα στον οικισμό.

Ο τοπικός σύμβουλος με την παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής» αναφέρει:

«Περί παιδικών χαρών: οι πρώτες έξι πιστοποιημένες μέσω προγραμμάτων leader ήταν σε Ν. Σιδηροχώρι, Αίγειρο, Φανάρι, Μέση, Πόρπη και Ν. Καλλίστη.

6 κατασκευάστηκαν υπό την επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου σε Θρυλόριο, Μεσοχώρι, Κόσμιο, Ροδίτη, Φύλακα και Μ. Δουκάτο.

Στην πόλη της Κομοτηνής 9 καινούργιες. Πλατεία Χ.Ε.Ν, Εξηντάρη, Χατζηαντωνίου, πλατεία Κατσαντώνη, Καραϊσκάκη, Σοφιδών, Πλατεία Εμπορίου, τέρμα Ευξείνου Πόντου και στην συμβολή Ευξείνου Πόντου και Ευτέρπης.

Στο πρόγραμμα Φιλόδημος εντάχθηκαν αν θυμάμαι καλά άλλες 10, οδός Ιασωνίδη, σταθμό, οδό Λαμπουσιάδη, Καρυδιά, Κόσμιο, 2 παιδικές χαρές στους Αγίους Θεοδώρους, Παραδημή και Παγούρια.

Επίσης 12 ακόμη στο πάρκο Αγίας Παρασκευής, πλατεία Ειρήνης, Μ. Αλεξάνδρου, Πηνειού, Εργατικά Αγ. Στυλιανού, Μπελογιάννη, πλατεία Νίκης, Κάλχα, Πάνδροσο, Σιδηροχωρίου, Γρατινής, και Μικρό Κρανοβούνιο.

Ο Δήμος Κομοτηνής προέβλεψε και την εγκατάσταση ενός παιχνιδιού, φωλιά κούνια, για Α.Μ.Ε.Α. Σίγουρα οι παιδικές αυτές θα δώσουν χαρά στο σύνολο των παιδιών του Δήμου μας.

Η ίδια κατάσταση όμως δεν υφίσταται και στο Ειδικό Σχολείο που στεγάζεται στον οικισμό των Υφαντών, όπως θα δείτε και από τις σημερινές φωτογραφίες. Αυτό που αντικρίζουν καθημερινά, γονείς και δάσκαλοι στο Ειδικό Σχολείο, παιδιά, καθώς και οι κάτοικοι, είναι ένας χώρος παρατημένος, κακοσυντηρημένος εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και δεν αρμόζει σε έναν Δήμο που έχει αποδείξει με τα έργα του ότι είναι παρών σε θέματα που αφορούν την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Ξηλωμένες περιφράξεις, σκουριασμένες, με μηδαμινό φωτισμό, όλες οι λάμπες είναι κατεστραμμένες πολλά χρόνια τώρα, με τα χόρτα αρχές Απριλίου να ξεπερνάνε στην είσοδο το γόνατο ενός ενήλικα, και τα πίσω να έχουν φτάσει ήδη το ένα μέτρο, με ελάχιστα παιχνίδια στην μοναδική παιδική χαρά του οικισμού, τα οποία εκτός του ότι δεν είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών χρήζουν άμεσης αντικατάστασης ή συντήρησης.

Η ερώτηση μου είναι, γιατί σε έναν οικισμό που μένουν μόνιμα πάνω από 40 παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και εδρεύει σχολείο ΑΜΕΑ, δεν έχετε μεριμνήσει τώρα χρόνια για την συντήρηση και την δημιουργία μιας παιδικής χαράς στα πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση;

Γιατί δεν παίρνετε θέση σε ένα ζήτημα τόσο σοβαρό το οποίο γνωρίζετε πολλά χρόνια τώρα;

Γιατί εφόσον σας τα έχουμε πει, τα έχουμε υποδείξει, σε αρμόδιους αντιδημάρχους πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, σε όλους όσους έχουν έρθει κατά καιρούς με σταυρωμένα ψηφοδέλτια στο χέρι, δεν γίνεται τίποτα;

Γιατί εφόσον το ζήτημα αυτό με την παιδική χαρά στο Ειδικό Σχολείο έχει απασχολήσει πολλές φορές τον τοπικό Τύπο δεν έχετε πάρει θέση ποτέ;

Γιατί εφόσον σας έχουμε προσκαλέσει πολλές φορές να δείτε τα ζητήματα του οικισμού δεν έχετε έρθει;

Σας παραθέτω σημερινές φωτογραφίες 8/4/21

Για να διαπιστώσετε και από μόνοι σας την τραγική κατάσταση καθώς και να σας αφυπνίσουμε πριν γίνει κάποιο ατύχημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ1 ώρα πριν

Δήμος Κομοτηνής: Ενιαία παράταξη και επίσημα «Κοινωνία Πολιτών» και «Ξε-Κίνημα για την Πόλη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ώρες πριν

Σακελλίων για Στυλιανίδη: «Ενοχλήθηκε από την κριτική και επιδίδεται σε άλμα στο κενό»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ώρες πριν

Φελίνα Καζάκου: «Στηρίζω τις επενδύσεις Α.Π.Ε. αλλά όχι ανεξέλεγκτα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες πριν

Συγκέντρωση έξω από στρατόπεδα της Κομοτηνής προγραμματίζει το ΚΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες πριν

Απάντηση Στυλιανίδη σε Σακελλίωνα: «Το ψέμα σου έχει κοντά πόδια»

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ5 ώρες πριν

«Λίφτινγκ» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών

ΠΑΙΔΕΙΑ6 ώρες πριν

Νέα κατάληψη από σήμερα σε χώρους του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Μία λαμπάδα… ένα χαμόγελο

ΕΒΡΟΣ19 ώρες πριν

Στη Βουλή ο αποκλεισμός εκατοντάδων μαθητών και φοιτητών στον Έβρο από την τηλεκπαίδευση

ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες πριν

Κατερίνη: Πατέρας και γιος καταγγέλλουν άγρια επίθεση από αστυνομικούς

ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Μία λαμπάδα… ένα χαμόγελο

ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες πριν

Κατερίνη: Πατέρας και γιος καταγγέλλουν άγρια επίθεση από αστυνομικούς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ21 ώρες πριν

Σκέψεις για υποχρεωτικά self tests σε λιανεμπόριο και εστίαση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 ώρες πριν

Τσίπρας: Κούρεμα έως 60% χρέους – 120 δόσεις και προστασία πρώτης κατοικίας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Βίντεο της ΕΛΑΣ για την ασφάλεια στο διαδίκτυο: «Μην τους το κάνετε τόσο εύκολο»

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Μνημόσυνο στην Κομοτηνή για τα θύματα Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού

TΟΥΡΚΙΑ3 ημέρες πριν

Η Τουρκία δοκίμασε πύραυλο για να πάει στη Σελήνη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ3 ημέρες πριν

Βίντεο ντοκουμέντο με τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Εικόνες συνωστισμού το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ημέρες πριν

Στήριξη Πανεπιστημίου και Εκκλησίας, ζήτησε ο Στυλιανίδης από τον Συρίγο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x