ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Δήμος Ιάσμου: Παραίτηση συμβούλου με βαριές κατηγορίες κατά Μουμίν

«Ο κ. Οντέρ Μουμίν έσπειρε τη διχόνοια και εξαπατά την κοινωνία», λέει ο παραιτηθείς από την παράταξη «Εμπρός» δημοτικός σύμβουλος Μεχμέτ Αρήφ

fonirodopis.gr

Τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Μεχμέτ Αρήφ από την διοικούσα παράταξη «Εμπρός» ανακοίνωσε την Τρίτη 16 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν με μια λιτή ανακοίνωση.

«Ο δημοτικός σύμβουλος Ιάσμου Μεχμέτ Αρήφ διεγράφη από τον συνδυασμό «Εμπρός». Η δημοτική μας παράταξη θα λάβει τη σχετική απόφαση αύριο σε έκτακτη συνεδρίαση. Τον ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που προσέφερε και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογενειακή και πολιτική του σταδιοδρομία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, με σημερινή του ανακοίνωση ο Μεχμέτ Αρήφ διαψεύδει τον Δήμαρχο Ιάσμου καθώς κάνει λόγο για αποχώρηση και παραίτηση δική του από την παράταξη και όχι για διαγραφή, εξαπολύοντας ταυτόχρονα βαριές κατηγορίες κατά του Οντέρ Μουμίν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μεχμέτ Αρήφ θα παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος σύμβουλος ενώ πλέον η παράταξη του Δημάρχου έχει μόλις 10 συμβούλους σε σύνολο 27 συμβούλων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του:

«Αξιότιμοι συμπολίτες του Δήμου Ιάσμου, 

Στις εκλογές του 2019 κατεβαίνοντας στις εκλογές μαζί με τον Οντέρ Μουμίν έλαβα 849 ψήφους εκλεγόμενος από τους πρώτους της λίστας. Είχα πιστέψει ότι κοινές σκέψεις και ιδέες μας έφεραν μαζί ωστόσο από τη στιγμή που εκλέχθηκε ο κ. Οντέρ Μουμίν έσπειρε την διχόνοια και ξέφυγε από τις αρχές της παράταξης, μη δείχνοντας σεβασμό στη ψήφο των πολιτών ξεκίνησε μία πολιτική μείωσης ρόλων και αρμοδιοτήτων και μου μετέφερε μέσω κάποιον ότι θα με ξαναφέρει σε θέση ευθύνης για να μην ανοίξω παραπάνω το στόμα μου.

Όπως ο ίδιος άφησες στα μισά του δρόμου φεύγοντας από την διοίκηση της περιφέρειας μη θέλοντας να πράξω το ίδιο κράτησα τη θέση μου με μεγάλη υπομονή παρά τις αντίξοες συνθήκες. 

Ωστόσο η εργατικότητα μου δεν αρέσει σε πολλούς στενούς συνεργάτες σου και προς τούτο κύριε Μουμίν ούτε εσύ δεν μπορείς να εκμηδενίσεις τον αγώνα και την προσπάθεια μου. 

Δούλεψα χωρίς σταματημό με τόλμη ερχόμενος σε διαμάχη ακόμα και με υπαλλήλους για το καλό του τόπου μου.

Δούλεψα μέρα νύχτα, με δικά μου έξοδα έκανα επεμβάσεις πάλι δεν του άρεσε. Ήθελε να ακολουθήσει την τακτική «σήκω σήκω, κάτσε κάτσε». 

Όταν κατάλαβε ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα προσπάθησε να με ξεκόψει από την κοινωνία, αυτό όμως δεν του έκατσε. 

Δεν έσκυψα κεφάλι είδα ότι δεν άλλαξε καθόλου, κατάλαβε ότι μαζί δεν μπορούμε να εργαστούμε και στην τελευταία μας χθεσινή ασυμφωνία κατάλαβε ότι η συνεργασία μας είναι πλέον αδύνατη.

Ο καθένας στην κοινωνία μας ξέρει ποιος είναι ο άλλος, από πού προήλθε και που μπορεί να φτάσει παρά το γεγονός ότι κ. Οντέρ Μουμίν εξαπατάς την κοινωνία σε ξέρουν και σε βλέπουν καλά και όταν έρθει η ώρα θα τιμωρηθείς από την ίδια την κοινωνία.

Προς τούτο διαχωρίζοντας τη θέση μου από τις ιδέες του κ. Οντέρ Μουμίν αποχωρώ από την παράταξη ΕΜΠΡΟΣ και συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ιάσμου τον αγώνα μου.

Με εκτίμηση,
Αρήφ Μεχμέτ 
Δημοτικός Σύμβουλος Ιάσμου».

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Νέο εκχιονιστικό – αλατιέρα 4Χ4 προμηθεύτηκε ο Δήμος Ιάσμου

«Ο στόλος οχημάτων του Δήμου ήταν απόλυτα ασυντήρητος και ανασφάλιστος», δήλωσε ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του στόλου οχημάτων – μηχανημάτων, ο Δήμος Ιάσμου απέκτησε νέο εκχιονιστικό – αλατιέρα 4×4, που προορίζεται για αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών, και όχι μόνο, περιστατικών.

«Από την εποχή όπου ο στόλος του Δήμου ήτανε απόλυτα ασυντήρητος, ανασφάλιστος, αδυνατούσε να καθαρίσει δρόμους, να πραγματοποιεί ρίψη αλατιού στην αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, σε διάστημα 20 μηνών μεταβαίνουμε στην εποχή όπου με το νέο εκχιονιστικό – αλατιέρα 4×4 όχημά μας, αναβαθμίζουμε με μοντέρνα οχήματα το στόλο μας. Καλορίζικο λοιπόν», δήλωσε ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Καταφύγιο για αδέσποτα ζώα αποκτά ο Δήμος Ιάσμου

Το έργο ύψους 372.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Καταφύγιο για αδέσποτα ζώα θα αποκτήσει ο Δήμος Ιάσμου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής.

Το κόστος ανέγερσης του καταφυγίου θα ανέλθει στα 372.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

«Ο Δήμος Ιάσμου θα είναι ο ένας από τους επτά δήμους πανελλαδικά που θα αποκτήσει καταφύγιο αδέσποτων ζώων και ο δεύτερος στην ΠΕ Ροδόπης μετά τον Δήμο Κομοτηνής. Ονειρευόμαστε, πιστεύουμε, προγραμματίζουμε, διεκδικούμε, προχωράμε», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες δημοπρασίες αγροτεμαχίων στον Δήμο Ιάσμου

Συνολικά εκμισθώθηκαν σε ιδιώτες 4 δημοτικές εκτάσεις, οι οποίες θα αποφέρουν στα ταμεία του Δήμου έσοδα 16.087 ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Διενεργήθηκαν την Τρίτη 7 Απριλίου οι εκ του νόμου δημοπρασίες αγροτεμαχίων στον Δήμο Ιάσμου και αναμένεται πλέον η υπογραφή των συμφωνητικών μίσθωσης.

Συνολικά εκμισθώθηκαν σε ιδιώτες 4 δημοτικές εκτάσεις, 139 στρεμμάτων, οι οποίες θα αποφέρουν στα ταμεία του Δήμου έσοδα ύψους 16.087 ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια, έως και την 31/12/2023.

«Προωθούμε, επικροτούμε, συμβάλλουμε στην Αγροτική Ανάπτυξη. Καταπολεμούμε την ανεργία. Δημιουργούμε έσοδα για τον δήμο. Εξασφαλίζουμε, προστατεύουμε και ανακτούμε τις καταπατημένες δημοτικές εκτάσεις. Καλώ όλους τους συνδημότες μου να συμβάλλουν και να συμμετάσχουν στην κοινή αυτή προσπάθεια», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο Σώστη – Ληνού

«Ήταν ένας δρόμος απαραίτητος για να συντηρηθεί και ήταν απόλυτα ξεχασμένος», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιάσμου

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Την έναρξη εργασιών για την αποκατάσταση του οδικού επαρχιακού δικτύου που συνδέει τους οικισμούς Σώστη και Ληνό ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε λόγο για έναν «απόλυτα ξεχασμένο» δρόμο ενώ κάλεσε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

«Ο δρόμος ενδιάμεσα στον Σώστη και στον Ληνό χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα. Ήταν ένας δρόμος απαραίτητος για να συντηρηθεί και ήταν απόλυτα ξεχασμένος. Σήμερα, λοιπόν, η δημοτική μας αρχή κάνει μια εξαιρετικά σπουδαία παρέμβαση ανάμεσα στον Ληνό και τον Σώστη. Παρακαλώ όλους τους συνδημότες μου, μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης, να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί μέχρι να αποκατασταθεί και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες», δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ1 ώρα πριν

Δήμος Κομοτηνής: Ενιαία παράταξη και επίσημα «Κοινωνία Πολιτών» και «Ξε-Κίνημα για την Πόλη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ώρες πριν

Σακελλίων για Στυλιανίδη: «Ενοχλήθηκε από την κριτική και επιδίδεται σε άλμα στο κενό»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ώρες πριν

Φελίνα Καζάκου: «Στηρίζω τις επενδύσεις Α.Π.Ε. αλλά όχι ανεξέλεγκτα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες πριν

Συγκέντρωση έξω από στρατόπεδα της Κομοτηνής προγραμματίζει το ΚΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες πριν

Απάντηση Στυλιανίδη σε Σακελλίωνα: «Το ψέμα σου έχει κοντά πόδια»

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ5 ώρες πριν

«Λίφτινγκ» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών

ΠΑΙΔΕΙΑ6 ώρες πριν

Νέα κατάληψη από σήμερα σε χώρους του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Μία λαμπάδα… ένα χαμόγελο

ΕΒΡΟΣ19 ώρες πριν

Στη Βουλή ο αποκλεισμός εκατοντάδων μαθητών και φοιτητών στον Έβρο από την τηλεκπαίδευση

ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες πριν

Κατερίνη: Πατέρας και γιος καταγγέλλουν άγρια επίθεση από αστυνομικούς

ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Μία λαμπάδα… ένα χαμόγελο

ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες πριν

Κατερίνη: Πατέρας και γιος καταγγέλλουν άγρια επίθεση από αστυνομικούς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ21 ώρες πριν

Σκέψεις για υποχρεωτικά self tests σε λιανεμπόριο και εστίαση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 ώρες πριν

Τσίπρας: Κούρεμα έως 60% χρέους – 120 δόσεις και προστασία πρώτης κατοικίας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Βίντεο της ΕΛΑΣ για την ασφάλεια στο διαδίκτυο: «Μην τους το κάνετε τόσο εύκολο»

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Μνημόσυνο στην Κομοτηνή για τα θύματα Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού

TΟΥΡΚΙΑ3 ημέρες πριν

Η Τουρκία δοκίμασε πύραυλο για να πάει στη Σελήνη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ3 ημέρες πριν

Βίντεο ντοκουμέντο με τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Εικόνες συνωστισμού το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ημέρες πριν

Στήριξη Πανεπιστημίου και Εκκλησίας, ζήτησε ο Στυλιανίδης από τον Συρίγο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x