ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Στο πλευρό των φοιτητών της Κομοτηνής η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης

Προκήρυξε δίωρη στάση εργασίας και ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο φοιτητικό συλλαλητήριο της Τετάρτης 10 Μαρτίου στην πόλη της Κομοτηνής

Στο κάλεσμα που απηύθυνε ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής (ΣΟΦΕΚ) στους τοπικούς φορείς για συμπόρευση στις κινητοποιήσεις τους, ανταποκρίθηκε η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης.

Ο συνδικαλιστικός φορέας προκήρυξε δίωρη στάση εργασίας κατά τις ώρες 13:00-15:00 για την Τετάρτη 10 Μαρτίου και ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη φοιτητική πορεία που θα διοργανωθεί με σημείο συγκέντρωσης την κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Στην ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Σάββας Κοσκερίδης και ο Γ.Γ. της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος αναφέρεται:

«Κλείσαμε ήδη αυτές τις ημέρες ένα χρόνο πανδημίας. Ένας χρόνος που αφήνει πίσω του χιλιάδες νεκρούς, διογκούμενη οικονομική κρίση, εκατομμύρια εργαζόμενους-ες/νέους-ες στην ανεργία, τη φτώχεια, την ανασφάλεια, τη διακοπή του σχεδιασμού της ζωής τους.

Στο έναν χρόνο αυτό η Κυβέρνηση κωφεύοντας στα αιτήματα του υγειονομικού προσωπικού που έδινε και δίνει τη μάχη στην πρώτη γραμμή δεν ενίσχυσε το δημόσιο σύστημα υγείας (με μόνιμες προσλήψεις, νέες ΜΕΘ, έγκαιρο σχεδιασμό μαζικών εμβολιασμών και προμήθεια εμβολίων, έγκαιρη έγκριση θεραπευτικών πρωτοκόλλων), δεν αντιμετώπισε το ζήτημα συνωστισμού στα ΜΜΕ και της τήρησης των μέτρων στους μεγάλους χώρους εργασίας του ιδιωτικού τομέα. Η επιλογή της για την αντιμετώπιση της πανδημίας ήταν η επιβολή διαδοχικών μορφών καραντίνας, καταστολής των κινητοποιήσεων, περιστολής δικαιωμάτων και περιορισμού των μετακινήσεων σε σημείο αντιδημοκρατικής εκτροπής. Ταυτόχρονα η πανδημία χρησιμοποιήθηκε ως χρονική ευκαιρία αλλά και εργαλείο για  την ταχύτατη νομοθέτηση και εφαρμογή σειράς αντεργατικών – αντιλαϊκών μέτρων ενώ πραγματοποιούνταν νέες αγορές όπλων και τεράστια μεταφορά δημόσιου πλούτου σε μεγαλοεπιχειρηματίες – εργοδότες.

Η δημόσια εκπαίδευση στην εντατική της τηλεκπαίδευσης

Στο ένα χρόνο πανδημίας η κυβέρνηση απέτυχε να διατηρήσει ανοιχτά και ασφαλή τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Αδιαφόρησε για τις προτάσεις όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με τα απαραίτητα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν ώστε να διασφαλιστεί η ζωντανή λειτουργία σχολείων και πανεπιστημιακών σχολών. Αντίθετα εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία για να νομοθετήσει σε βάρος των μορφωτικών αναγκών και δικαιωμάτων του λαού αλλά και σε βάρος των εργασιακών δικαιωμάτων σε όλη την εκπαίδευση.

Στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση επιχείρησε και επιχειρεί την υποκατάσταση της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας με μορφές σύγχρονης τηλεκπαίδευσης που ήδη έχουν αποδειχθεί αποτυχημένες γιατί εντείνουν τις ήδη υπάρχουσες ταξικές ανισότητες μεταξύ των μαθητών, αφυδατώνουν και φτωχαίνουν την ίδια τη διδακτική πράξη και τη διάδραση του/της εκπαιδευτικού και μαθητές και μαθήτριες, συντελούν σοβαρά στην καθυστέρηση της ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης μαθητών – τριων.

Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο ένας χρόνος λειτουργίας μέσω τηλεκπαίδευσης σημαίνει πως οι φοιτητές/τρίες κινδυνεύουν να χάσουν κάθε ουσιαστική επαφή με το γνωστικό τους αντικείμενο και το επαγγελματικό πεδίο δράσης τους. Ειδικά φοιτητές σχολών που οι σπουδές τους περιλαμβάνουν λόγω αντικειμένου εργαστήρια, πρακτικές ασκήσεις, μελέτη και εργασία στο πεδίο έχουν απομακρυνθεί πλήρως από το γνωστικό τους αντικείμενο, όντας ανήμποροι να τα πραγματοποιήσουν. Φοιτήτριες/ές επί πτυχίω αδυνατούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους επιβαρυνόμενοι/ες οικονομικά καθώς αποκλείονται από την εργασία.

Δύο έτη φοιτητών/τριών ουσιαστικά έχουν στερηθεί την έννοια των σπουδών σε ακαδημαϊκό χώρο με πιθανά φυσικά επακόλουθα την αποκοινωνικοποίηση,  την επιβράδυνση της ανεξαρτητοποίησης, την εσωτερίκευση του αισθήματος ματαιότητας και μειωμένων προσδοκιών για το μέλλον. Κλειστά πανεπιστημιακά ιδρύματα σημαίνει επιπλέον απουσία εκείνων των δομών που κατ’ εξοχήν διδάσκουν και αναπαράγουν την ελευθερία και τη συλλογική δράση ανθρώπων.

Η δημόσια εκπαίδευση στο στόχαστρο

Με πρόφαση την πανδημία, και κρατώντας σχεδιασμένα τους φοιτητές-τρίες μακριά από τις σχολές η κυβέρνηση, εξαπολύει καταιγίδα νομοθετημάτων στην εκπαίδευση με στόχο τις μορφωτικές ανάγκες του λαού και το σύνολο των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων του.

 • Νομοθέτησε την εξίσωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχιούχων των δημόσιων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με αυτά των πτυχιούχων των κολλεγίων δίνοντας το μήνυμα πως η μόρφωση αλλά και το δικαίωμα στην εργασία είναι προϊόν προς αγορά.
 • Με διαδοχικά νομοθετήματα προωθεί την όλο και λιγότερη ζωντανή λειτουργία των ιδρυμάτων και σχολείων στην κατεύθυνση εμφάνισης της τηλεκπαίδευσης ως ισότιμης με τη δια ζώσης διδασκαλία μορφή.
 • Με διαδοχικά νομοθετήματα που περιλαμβάνουν μορφές αξιολόγησης – πειθάρχησης – κατηγοριοποίησης σχολείων και σχολών κινείται στην κατεύθυνση υποχρηματοδότησης και συρρίκνωσης της δημόσιας δωρεάν παιδείας όλων των βαθμίδων. Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει ήδη γίνει η σύνδεση του 20% της χρηματοδότησης με τους αξιολογικούς μηχανισμούς.
 • Ειδικά με τον πρόσφατο νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη για την τριτοβάθμια εκπαίδευση μια σειρά επιπλέον ρυθμίσεων εισάγονται

α) Ο ελάχιστος βαθμός εισαγωγής που θα αφήσει εκτός δημόσιου πανεπιστημίου χιλιάδες μαθήτριες-ες.  Θα οδηγήσει μαθηματικά στο κλείσιμο μεγάλου αριθμού πανεπιστημιακών τμημάτων, θα λειτουργήσει ως φραγμός για τις σπουδές μαθητών από χαμηλά οικονομικά στρώματα καθώς οι έχοντες και μόνο θα μπορούν επί πληρωμή να κατευθυνθούν στα…. «ισότιμα» και με μικρότερο χρόνο σπουδών κολλέγια. Ταυτόχρονα η διαδικασία του διπλού μηχανογραφικού περιορίζει τις επιλογές των μαθητων/τριών σε λιγότερα αντικείμενα σπουδών.

β) Η επιβολή χρονικού ορίου φοίτησης έχει διπλή στόχευση. Αφενός αποτελεί μέτρο πειθάρχησης των φοιτητών – τριών και προσανατολισμού των σπουδών μόνο σε μια στενά ακαδημαϊκή οπτική απομονωμένη από την κοινωνική πραγματικότητα και την λοιπή ζωή και δημοκρατική λειτουργία των δημόσιων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Αφετέρου αποτελεί επιπλέον μέτρο κοινωνικού αποκλεισμού από τις σπουδές όσων χρειάζεται να φοιτούν μερικώς, να εργάζονται, να τρέφουν οικογένειες με άλλα λόγια να μη μπορούν να είναι φοιτητές-τριες πλήρους και μοναδικής απασχόλησης.

γ) Η ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας με την τοποθέτηση ειδικού σώματος καταστολής εντός των πανεπιστημίων που δεν θα λογοδοτεί στις Πρυτανικές αρχές, αλλά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.  Είναι φανερό στόχος είναι η περαιτέρω καταστολή και πειθάρχηση όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας και η κατάργηση του αυτοδιοίκητου των πανεπιστημίων. Οι επιθέσεις και οι συλλήψεις σε βάρος των φοιτητών/τριων στο ΑΠΘ δείχνουν καθαρά πως στόχος είναι η φίμωση και καταστολή όσων αγωνίζονται.

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ροδόπης

Α) ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

 • Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας  με εφαρμογή όλων των προτάσεων της ΟΕΝΓΕ (ενδεικτικά μόνιμες προσλήψεις, αύξηση ΜΕΘ, δωρεάν τεστ, κατάργηση πατέντας εμβολίων..)
 • Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων (αύξηση χρηματοδότησης, μονιμοποίηση αναπληρωτών-τριών, υποδομές κτλ.
 • Ανοιχτά και ασφαλή όλα τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα με εφαρμογή όλων των αναγκαίων μέτρων για αυτό όπως έχουν εξειδικευτεί από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες – σωματεία. Καμιά υποκατάσταση της ζωντανής εκπαίδευσης από μορφές τηλεκπαίδευσης.
 • Κατάργηση τώρα όλων αντιεκπαιδευτικών νομοθετημάτων. Καμιά εφαρμογή νομοθετημένων αξιολογήσεων, κατάργηση εξίσωσης των πτυχίων πανεπιστημίων  και κολλεγίων, καμιά εγκατάσταση πανεπιστημιακής αστυνομίας, καμιά εφαρμογή  ορίου σπουδών και ελάχιστης βάσης εισαγωγής.

Β) ΔΗΛΩΝΕΙ

 • Ότι θα οργανώσει τη δράση του, ώστε να μείνουν στα χαρτιά τα αντιεκπαιδευτικά και αντιλαϊκά νομοθετήματα και σχεδιασμοί της κυβέρνησης.
 • Ότι θα συμβάλλει στην οικοδόμηση ενιαίου αγωνιστικού ρεύματος στην κοινωνία μαζί με συλλόγους εργαζόμενων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα καθώς και συλλόγους φοιτητών.

Γ) Αποφασίζει

 • Τη συμμετοχή στο συντονισμό που κάλεσε ο ΣΟΦΕΚ την Κυριακή 7/3 σύμφωνα με την πρόσκληση που μας απευθύνθηκε και σε επόμενες ενδεχόμενες συναντήσεις.
 • Στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση μαζί με άλλους συλλόγους και σωματεία στην πλατεία της Κομοτηνής την Τετάρτη  10 Μαρτίου και ώρα 13:00». 

ΡΟΔΟΠΗ

Στον Μεθοριακό Σταθμό Νυμφαίας αύριο ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέας

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο isobox όπου ήδη υλοποιούνται παρεμβάσεις στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης

Δημοσιεύθηκε

στις

O Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 18 Μαΐου τους μεθοριακούς σταθμούς Νυμφαίας και Ευζώνων, στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα αντίστοιχα.

Στο isobox που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα του μεθοριακού σταθμού Νυμφαίας πραγματοποιούνται ήδη εργασίες, με τη συνδρομή του Στρατού, προκειμένου να λειτουργήσει ως σημείο διενέργειας rapid test στους εισερχόμενους τουρίστες.

Ήδη, σήμερα το πρωί, τα Επιμελητήρια Ροδόπης παρέδωσαν δύο χημικές τουαλέτες, απαραίτητα έπιπλα ενώ μέλη – επαγγελματίες των επιμελητηρίων ανέλαβαν  να υλοποιήσουν παρεμβάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ

Ξεκινά τη λειτουργία του το εμβολιαστικό κέντρο στον Δήμο Αρριανών

Από το πρωί της Δευτέρας 24 Μαΐου – Το θέμα είχε αναδείξει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ερδέμ Χουσεΐν ο οποίος ζητούσε την παρέμβαση των Βουλευτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρωί της Δευτέρας 24 Μαΐου ξενικά την λειτουργία του το εμβολιαστικό κέντρο στον Δήμο Αρριανών, το οποίο θα στεγάζεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Φιλύρας.

Το θέμα είχε αναδείξει πρόσφατα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αρριανών, Ερδέμ Χουσεΐν, ενώ ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια κατέθεσε και ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν σε σημερινή του ανακοίνωση κάνει λόγο για αποτέλεσμα δικών του προσπαθειών.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Αξιότιμοι Δημότες του Δήμου Αρριανών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας, για την λειτουργία ενός εμβολιαστικού κέντρου εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας, μετά από περίπου 5 μήνες.

Από την Δευτέρα 24 Μαΐου θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στη χώρα μας κέντρο εμβολιασμού εντός Περιφερειακού Ιατρείου στον οικισμό της Φιλλύρας.

Οι δημότες μας μπορούν από σήμερα, να κλείσουν τα ραντεβού τους μέσω της πλατφόρμας του συστήματος εμβολιασμών emvolio.gov.gr.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές μας, τον κ. Ιλχάν Αχμέτ και τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη για την συμβολή τους καθώς και τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικιλιά, που ικανοποίησε το αίτημά μας. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε από την πρώτη μέρα αυτής της περιόδου των πέντε (5) μηνών.

Την επόμενη περίοδο, οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν για την λειτουργία και άλλων εμβολιαστικών κέντρων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες και στις άλλες τρείς δημοτικές ενότητες του Δήμου μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Χαρίτου: «Έκθετη η κυβέρνηση για το κλείσιμο της Νυμφαίας»

«Με την πολιτική τους ανευθυνότητα πλήττουν βαρύτατα τον τουρισμό, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σε αυτές και υπονομεύουν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής», δηλώνει ο Βουλευτής Ροδόπης

Δημοσιεύθηκε

στις

Να ανακληθεί η αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης και ανοίξει άμεσα η πύλη εισόδου της Νυμφαίας, ζητά ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες για το κυβερνητικό αλαλούμ μεταξύ των αρμόδιων Υπουργών.

Στη δήλωση του αναφέρει:

«Με ερώτηση στη Βουλή είχα ζητήσει μαζί με τους βουλευτές της ΑΜ-Θ ήδη από τις 22 Μαρτίου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ανοίξει ο συνοριακός σταθμός Νυμφαίας το φετινό, ιδιαίτερα κρίσιμο, καλοκαίρι για τον τουρισμό της περιοχής. Προειδοποιήσαμε τους συναρμόδιους υπουργούς να μην επαναληφθεί το περσινό φιάσκο, καθώς φαινόταν η έλλειψη σχεδιασμού και οι σοβαρές καθυστερήσεις στην δημιουργία υποδομών, στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και στη στελέχωση του ΕΟΔΥ, απαραίτητες προϋποθέσεις για το άνοιγμα και τη λειτουργία του συνοριακού σταθμού.

Ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης απαντώντας στην ερώτηση μας μόλις τρεις μέρες πριν το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Νυμφαίας μας διαβεβαίωνε ότι φέτος όλα πάνε καλά ενόψει του ανοίγματος του τουρισμού. Δυστυχώς, όμως, οι εξελίξεις τον διέψευσαν παταγωδώς. Αυτό σημαίνει είτε ότι ο υπουργός Τουρισμού κορόιδευε συνειδητά όχι εμάς αλλά την τοπική κοινωνία και τους επαγγελματίες του τουρισμού, είτε ότι οι συναρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης είναι ανίκανοι να συνεννοηθούν για να αντιμετωπίσουν με σχέδιο το άνοιγμα του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας. Σε κάθε περίπτωση με την πολιτική τους ανευθυνότητα πλήττουν βαρύτατα τον τουρισμό, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σε αυτές και υπονομεύουν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.  

Τώρα τρέχουν εκ των υστέρων να καλύψουν τις πολιτικές τους ανεπάρκειες και τις ευθύνες τους. Όμως αυτές έχουν ήδη καταγράφει στη συνείδηση της κοινωνίας.

Ζητάμε να ανακληθεί η αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης και ανοίξει άμεσα η πύλη εισόδου της Νυμφαίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗ

Εξοπλισμό για το σημείο ελέγχου της Νυμφαίας παρέδωσαν τα Επιμελητήρια

Παραδόθηκαν δύο χημικές τουαλέτες και έπιπλα ενώ μέλη των Επιμελητηρίων Ροδόπης ανέλαβαν να υλοποιήσουν παρεμβάσεις – Οι εργασίες πραγματοποιούνται με τη συνδρομή του Στρατού

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον απαραίτητο εξοπλισμό για να λειτουργήσει το σημείο ελέγχου στην Νυμφαία παρέδωσαν σήμερα τα Επιμελητήρια. Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης δήλωσε:

«Επισκεφτήκαμε σήμερα με τον συνάδελφο Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκο Αγγελίδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Στεργίου το σημείο, όπου με δωρεά των δύο επιμελητηρίων της Ροδόπης εγκαταστάθηκε το isobox για την καταπολέμηση του παραεμπορίου.

Όπως προτείναμε, αυτό θα αποτελέσει και τη λύση για να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας για τουρίστες.

Ήδη ο Στρατός και η Αστυνομία εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς μετά και την άμεση παρέμβαση των Βουλευτών κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, Μακάριου Λαζαρίδη και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλου. Όλοι οι φορείς δραστηριοποιούνται για να δοθεί λύση.

Παραδώσαμε δυο χημικές τουαλέτες δωρεά των Επιμελητηρίων Ροδόπης, Καβάλας, Έβρου και Ξάνθης. Το Επιμελητήριο μας παραχώρησε τα απαραίτητα έπιπλα, καθώς και επαγγελματίες – μέλη του ανέλαβαν να υλοποιήσουν παρεμβάσεις.

Για μας ως επιχειρηματίες δεν υπάρχει «αύριο», και άμεσα ανταποκριθήκαμε στα αιτήματα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ώστε να μην υπάρχει καμία δικαιολογία.

Οι εργασίες θα τελειώσουν τις επόμενες μέρες, και ΑΜΕΣΑ πρέπει να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός, ώστε να ξεκινήσει η τουριστική κίνηση. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, και τα Επιμελητήρια δείχνουν το δρόμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ώρες πριν

«Ελλάδα+»: Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ώρες πριν

Γεννηματά για Νυμφαία: «Κυβέρνηση με πελατειακού τύπου παρεμβάσεις»

ΡΟΔΟΠΗ4 ώρες πριν

Στον Μεθοριακό Σταθμό Νυμφαίας αύριο ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέας

ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

Η κυβέρνηση έκοψε το επίδομα ενοικίου σε ανασφάλιστους υπερήλικες

ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ5 ώρες πριν

Ξεκινά τη λειτουργία του το εμβολιαστικό κέντρο στον Δήμο Αρριανών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ώρες πριν

Δ. Χαρίτου: «Έκθετη η κυβέρνηση για το κλείσιμο της Νυμφαίας»

ΡΟΔΟΠΗ6 ώρες πριν

Εξοπλισμό για το σημείο ελέγχου της Νυμφαίας παρέδωσαν τα Επιμελητήρια

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Κομοτηνή: Συνεχίζονται τα rapid tests και την ερχόμενη εβδομάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Πληρωμένα και συκοφαντικά δημοσιεύματα εις βάρος του, καταγγέλλει ο Στυλιανίδης

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Νυμφαία: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη λειτουργία του isobox ως σημείο ελέγχου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ώρες πριν

«Ελλάδα+»: Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης

ΡΟΔΟΠΗ6 ώρες πριν

Εξοπλισμό για το σημείο ελέγχου της Νυμφαίας παρέδωσαν τα Επιμελητήρια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Πληρωμένα και συκοφαντικά δημοσιεύματα εις βάρος του, καταγγέλλει ο Στυλιανίδης

ΕΒΡΟΣ2 ημέρες πριν

Σακελλαροπούλου: «Η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ3 ημέρες πριν

Παραδοσιακή «πινελιά» στα Ελευθέρια Θράκης από τους Φιλοτέχνες Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Χαρίτου: «Η χώρα μας πέτυχε όποτε άσκησε ενεργητική εξωτερική πολιτική»

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Παρουσία Στεφανή ο εορτασμός για τα 101 χρόνια από την απελευθέρωση της Κομοτηνής

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Ελευθέρια: Τη σεπτή εικόνα Θεομήτορος υποδέχθηκε η πόλη της Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Δημοσιογράφος του BBC αποδόμησε το κυβερνητικό αφήγημα για τα εμβόλια και τον τουρισμό

ΡΟΔΟΠΗ5 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει τα 101 χρόνια απελευθέρωσης της

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x