ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Αιρετές Δήμου Κομοτηνής: «Ήρθε η ώρα να σπάσουμε τα έμφυλα στερεότυπα»

«Είμαστε εδώ για να προασπίσουμε με κάθε τρόπο τα δικαιώματα των γυναικών, δυνατές και ενωμένες, να δώσουμε το έναυσμα σε περισσότερες γυναίκες να βγουν μπροστά, να μην διστάσουν», είπαν με μια φωνή οι αιρετές σε εκδήλωση στην Τσανάκλειο για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Στον προαύλιο χώρο της Τσανακλείου συναντήθηκαν σήμερα το πρωί οι αιρετές γυναίκες του Δήμου Κομοτηνής χαιρετίζοντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, θυμίζοντας ταυτόχρονα τους αγώνες που απαιτούνται για ισονομία και ισοπολιτεία καθώς και ίση συμμετοχή των δύο φύλων στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Η πρόσκληση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής Κλεοπάτρας Στογιαννίδου αγκαλιάστηκε από όλες τις εκλεγμένες γυναίκες που όμως είναι αναλογικά με το σύνολο των αιρετών ελάχιστες. Η ίδια πρόσφερε συμβολικά από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Παρούσες ήταν η Κ. Στογιαννίδου, η επικεφαλής της Παράταξης «ΠΟΛΗτική Ανατροπή»          

Ελένη Λαφτσή, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Λιβεριάδου, Αθηνά Ναβροζίδου, Κρυσταλλένια Κουτσογιάννη – Κρόκου, Δήμητρα Τσιμπιρίδου και οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Άννα Πατρωνίδου, Χρυσούλα Μιχαηλίδου και Θεοδώρα Δερμεντζή – Κοντοπούλου.

Η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου διάβασε ένα κείμενο που συνυπογράφουν όλες οι αρετές του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής τονίζοντας ότι πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που αποδεικνύει τον μικρό αριθμό αιρετών γυναικών, ενώ καυτηρίασε ότι «σε καμία αιρετή θέση δεν έχει εκλεγεί γυναίκα από τη μειονότητα».

Η κ. Λαφτσή αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην καθημερινότητά τους με παλικαριά.

«Οι γυναίκες έχουν πλήρη συνείδηση ότι τίποτε δεν τους χαρίστηκε. Γνωρίζουν πως έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν μια κοινωνία που θα έχει επίκεντρο τις ανθρώπινες ανάγκες. Είναι έλλειμμα δημοκρατίας η μειωμένη συμμετοχή των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων τα οποία έχουν ανάγκη από την γυναικεία παρουσία, την οπτική και τη δύναμη των γυναικών.

Οι έμφυλες ανισότητες, οι διακρίσεις, η βία κατά των γυναικών υφίστανται ιδίως σε μια κοινωνία της κρίσης θεριεύουν». 

Κάλεσε τις γυναίκες να συστρατευτούν στους αγώνες για να μην αποφασίζουν άλλοι για λογαριασμό τους.

Η κ. Κοντοπούλου θύμισε την κινέζικη παροιμία «η κολώνα του σπιτιού είναι ο άντρας αλλά τα θεμέλια η γυναίκα» λέγοντας πως είναι η γυναίκα που επί χρόνια κρατάει σταθερά τα θεμέλια του σπιτιού. Αναφέρθηκε στους πολύχρονους αγώνες των γυναικών για μόρφωση, συμμετοχή στα κοινά και μάλιστα με επιτυχία, αριθμώντας πολλές λαμπρές επιστημόνισσες και άξιες αιρετές σε όλες τις δομές διοίκησης. «Η γυναίκα αφιερώνει απλόχερα όλες τις μέρες του χρόνου. Θέλουμε να προχωράμε δίπλα και να είμαστε συνοδοιπόροι στη ζωή για ένα καλύτερο μέλλον» σχολίασε, καλώντας τους άντρες σε κοινούς αγώνες.

Ακολουθεί το κείμενο για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας:

«Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας η 8η Μάρτη μας δίνει την αφορμή να αναλογιστούμε τη θέση της σύγχρονης γυναίκας, τους πολυετείς αγώνες που απαιτήθηκαν για να κατοχυρωθούν θεμελιώδη δικαιώματα των γυναικών αλλά και όσα ακόμη πρέπει να γίνουν για μια πραγματικά δίκαιη και ίση συμμετοχή των δύο φύλων στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Η γυναίκα διαχρονικά χρειάστηκε να αγωνιστεί σκληρά μέχρι να πετύχει την είσοδό της στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή. Απαιτήθηκε μακρινή και επίπονη προσπάθεια για την κατάκτηση των δικαιωμάτων της.

Η σημερινή πραγματικότητα δυστυχώς αποδεικνύει ότι έχουμε να διανύσουμε μακρύ δρόμο ακόμη για την κατάκτηση της ουσιαστικής ισότητας και ίσης συμμετοχής στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Κάθε χρόνο τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αξιολογούνται προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο απέχουν από την επίτευξη του στόχου της ισότητας των φύλων. Με βάση τα συγκριτικά στοιχεία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Ισότητα των Φύλων (EIGE), η επίτευξη του στόχου προχωράει, αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα25 χρόνια μετά την έγκριση της Διακήρυξης και της Πλατφόρμας Δράσης του Πεκίνου (BPfA), αν και έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος, κανένα κράτος μέλος της ΕΕ να μην έχει επιτύχει πλήρως τους στόχους που ορίζονται στο κείμενο.

Σύμφωνα με την Έκθεση για τον Δείκτη Ισότητας των Φύλων του 2020 του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Ισότητα των Φύλων, η ΕΕ συγκεντρώνει βαθμολογία 67,9%, και επισημαίνεται ότι με τον τρέχοντα ρυθμό θα χρειαστεί τουλάχιστον 60(!) έτη για να φτάσει στην πλήρη ισότητα των φύλων, ενώ επιπλέον σύμφωνα με την Έκθεση αυτή η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης με βαθμολογία μόλις 52,2%.Το χαμηλότερο ποσοστό επίδοσηςγια τη χώρα μας καταγράφεται στον τομέα της εξουσίας με βαθμολογία 27%.

Σε τοπικό επίπεδο, οι αναλογίες είναι ακόμη πιο απογοητευτικές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, όπου οι γυναίκες είμαστε μόλις 6 σε σύνολο 41 και οι γυναίκες Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων μόλις 3 σε σύνολο 25, ενώ σε καμία αιρετή θέση δεν έχει εκλεγεί γυναίκα από τη μειονότητα. Πόσο προοδευτικοί μπορούμε να θεωρούμαστε όταν λείπει η γυναικεία φωνή της μειονότητας από τα όργανα διοίκησης του Δήμου; Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά τα δεδομένα;Κατά τη γνώμη μουόχι..

Τα έμφυλα στερεότυπα, που μας έχουν καλλιεργήσει, έχουν δυστυχώς επιβάλλει όρια και φραγμούς στην ανάπτυξη της γυναικείας προσωπικότητας και έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση την ικανότητα της γυναίκας να βγει μπροστά και να τα καταφέρει.

Όλες γνωρίζουμε ότι για την εκλογή μας χρειάστηκε να δώσουμε έναν άνισο πολλές φορές αγώνα, να ξεπεράσουμε εμπόδια που δεν περιμέναμε, να πείσουμε για τις ικανότητές μας, να αισθανθούμε ότι το φύλο μας αποτελεί εμπόδιο για την περαιτέρω εξέλιξή μας.Τέτοιες σκέψεις και φόβοι ίσως αποτρέπουν και άλλες γυναίκες από το να θέσουν υποψηφιότητα.

Ήρθε όμως η ώρα να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια αυτά, να σπάσουμε τα έμφυλα στερεότυπα που μας θέλουν να πρωταγωνιστούμε μόνο σε άλλους ρόλους και να βάλουμε ένα τέλος στις προκαταλήψεις του παρελθόντος, ώστε όλες οι γυναίκες να μπορέσουν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους.

Γι’ αυτό δεν εφησυχάζουμε, γιατί ξέρουμε ότι η υπο-εκπροσώπηση των γυναικών σε αιρετά αξιώματα θα συνεχιστεί, εκτός αν περισσότερες νέες γυναίκες παρακινηθούν να ασχοληθούν με την πολιτική.

Είμαστε αδιαπραγμάτευτες σε ότι αφορά τα δικαιώματά μας, ανυποχώρητες σε κάθε φαινόμενο βίας, αντίθετες στα έμφυλα στερεότυπα που μας επιβάλλονται.

Δουλεύουμε για την κατάργηση όλων των διακρίσεων, για την ίση συμμετοχή των γυναικών σε όλους τους τομείς, για την πάταξη της βίας και για μια οικονομία χωρίς αποκλεισμούς.

Είμαστε εδώ για να προασπίσουμε με κάθε τρόπο τα δικαιώματα των γυναικών δυνατές και ενωμένες, να δώσουμε το έναυσμα σε περισσότερες γυναίκες να βγουν μπροστά, να μην διστάσουν.

Με στόχο κοινό, να ακούγεται η φωνή μας δυναμικά και διεκδικητικά σε κάθε κέντρο λήψης αποφάσεων.

Σήμερα γιορτάζουμε γιατί γεννηθήκαμε γυναίκες και γιατί νιώθουμε ότι όσο και εάν είμαστε λίγες, έχουμε δύναμη, φωνή και άποψη.

Χρόνια πολλά σε όλες!».

Το κείμενο συνυπογράφουν:

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κλεοπάτρα Στογιαννίδου

Η επικεφαλής της Παράταξης «ΠΟΛΗτική Ανατροπή» Ελένη Λαφτσή

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου        
Αναστασία Λιβεριάδου
Αθηνά Ναβροζίδου
Κρυσταλλένια Κουτσογιάννη Κρόκου
Δήμητρα Τσιμπιρίδου

Οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων   
Άννα Πατρωνίδου
Χρυσούλα Μιχαηλίδου
Θεοδώρα Δερμεντζή-Κοντοπούλου

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Κομοτηνή: Σε 15 σημεία τα χάρτινα φαρασάκια για τις ακαθαρσίες κατοικίδιων

Τα φαρασάκια από ανακυκλωμένο χαρτί προορίζονται για την εύκολη κι ανέπαφη περισυλλογή ακαθαρσιών κατοικίδιων και διανέμονται δωρεάν στους πολίτες με στόχο να διατηρηθούν η φύση, οι δρόμοι και τα χέρια καθαρά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κομοτηνής παρέλαβε την Πέμπτη (29/7) την οικολογική ελληνική πατέντα με χάρτινα φαρασάκια μιας χρήσης «ΝΟ ΚΑΚΑ» από  την εφευρέτρια της πατέντας Μαρία Αρκούδη και τη συνιδιοκτήτρια Σωτηρία Μπαχούρου. Τα φαρασάκια από ανακυκλωμένο χαρτί προορίζονται για την εύκολη κι ανέπαφη περισυλλογή ακαθαρσιών κατοικίδιων και διανέμονται δωρεάν στους πολίτες με στόχο να διατηρηθούν η φύση, οι δρόμοι και τα χέρια καθαρά.

 Το ίδιο βράδυ παρουσιάστηκε η συγκεκριμένη δράση του Δήμου Κομοτηνής στην πλατεία Ειρήνης, σε δημότες που έχουν σκυλιά και προσφέρθηκαν φαρασάκια και λιχουδιές για τα σκυλάκια.

 Σήμερα, τοποθετούνται κουτιά με φαρασάκια σε 15 σημεία της πόλης:

 • Φιλικής Εταιρίας (αρχή Βενιζέλου)
 • Αρχή Λ. Ηρώων (Ταξιαρχία)
 • Γ. Παπανδρέου με Φιλίππου γωνία
 • Οδός Φιλίππου (3ο ΓΕΛ)
 • Οδός Υψηλάντου (ΕΟΔΥ)
 •  Οδός Υψηλάντου (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας)
 • Παρασίου – Ν. Ζωίδη -Αίνου
 • Άλσος Πάρκου – Λ. Δημοκρατίας
 • Άλσος Πάρκου- Αγία Παρασκευή
 • Π. Τσαλδάρη – Σιδηροδρομικός Σταθμός
 • Γ. Κακουλίδου με Αγίας Σοφίας
 • Οδός Βύρωνος
 • ΚΕΠ- Πλατεία Ειρήνης
 • Ελ. Βενιζέλου με Θ. Σοφούλη
 • Ν. Πλαστήρα με Οδό Ξάνθης

Μέσα από τη χρήση της συγκεκριμένης ελληνικής πατέντας ο Δήμος Κομοτηνής συμβάλλει στην κατάργηση της χρήσης της πλαστικής σακούλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Νέο ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής

Το νέο ωράριο θα ισχύει από τις 2 έως τις 13 Αυγούστου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής ενημερώνει το κοινό της ότι από τις 2 έως τις 13 Αυγούστου 2021 θα λειτουργεί με το εξής ωράριο:

Δευτέρα – Παρασκευή : 08:00 – 14:30
Απόγευμα  Πέμπτης : 18:00 – 20:00

Ο δανεισμός και οι επιστροφές των βιβλίων θα πραγματοποιούνται εντός του κτιρίου κατά το ωράριο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, με πρόσβαση στους χώρους των βιβλιοστασίων και του αναγνωστηρίου.

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί επίσης τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στον σύνδεσμο komotinilib.openabekt.gr και στη συνέχεια να επιλέξει από τα βιβλία που διατίθενται, όπως ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, παιδικά, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, και άλλα.

Η διακίνηση των βιβλίων γίνεται τηρώντας πάντα  τα μέτρα προστασίας της δημοσίας υγείας.

Για δανεισμό βιβλίων, εγγραφή νέων μελών, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στο τηλέφωνο 2531022589 ή μέσω email στο vivkomot@otenet.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Κλιματιζόμενη αίθουσα για τον καύσωνα στο Α΄ΚΑΠΗ Κομοτηνής

Από σήμερα 29 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 3 Αυγούστου θα λειτουργεί κλιματιζόμενη αίθουσα στο Α΄ΚΑΠΗ Κομοτηνής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενόψει της έντονης ανόδου της θερμοκρασίας που όπως προβλέπει η ΕΜΥ θα φτάσει τους 38-41 βαθμούς Κελσίου από σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται σε ορισμένες περιοχές λόγω τοπικών συνθηκών ο υδράργυρος να ανέβει και περισσότερο, ο Δήμος Κομοτηνής:

 • Από σήμερα 29 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 3 Αυγούστου θα λειτουργεί κλιματιζόμενη αίθουσα στο Α΄ΚΑΠΗ Κομοτηνής (οδός Φιλίππου 2-4, περιοχή Δημοτικής Αγοράς), ακολουθώντας τις ισχύουσες οδηγίες του ΕΟΔΥ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας SARS-CoV-2, για όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από έναν δροσερό χώρο. Υπεύθυνες για τον συντονισμό και τις απαιτούμενες δράσεις ορίζονται:

Α) Η προϊσταμένη του Α΄ ΚΑΠΗ Αναστασία Παπανικολάου  και η Ελεάνθη Κεμεντζετζίδου, υπάλληλος 1ου ΚΑΠΗ ΝΠΔΔ ΚΕ.ΜΕ.Α (τηλέφωνο επικοινωνίας 25310 27702).

Β) Η προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμμάτων ΝΠΔΔ ΚΕ.ΜΕ.Α Αρχοντούλα Τσάτσικου (τηλέφωνο επικοινωνίας 6949494774).

 • Εφιστά την προσοχή των πολιτών απέναντι στις υψηλές θερμοκρασίες και ιδιαίτερα όσων ανήκουν στις εμπαθείς ομάδες (με αναπνευστικές, καρδιαγγειακές παθήσεις, κ.λπ.), προς αποφυγή δυσάρεστων για την υγεία τους επιπτώσεων, και τους καλεί να προσέρχονται στο Α’ ΚΑΠΗ, όπου θα βρουν ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον.
 • Καλεί όλους τους πολίτες να λάβουν υπόψη τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού για να προφυλαχθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες, ειδικά τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς και τα βρέφη.

Περισσότερες λεπτομέρειες: στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού, την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και τον λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Χάρτινα φαρασάκια μιας χρήσης για τις ακαθαρσίες κατοικίδιων θα παραλάβει ο Δήμος Κομοτηνής

Θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης ώστε οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων να μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Χάρτινα φαρασάκια μιας χρήσης από ανακυκλωμένο χαρτί που προορίζονται για την περισυλλογή ακαθαρσιών κατοικίδιων με εύκολο κι ανέπαφο τρόπο, θα παραλάβει αύριο Πέμπτη ο Δήμος Κομοτηνής στις εγκαταστάσεις Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Η ελληνική πατέντα «ΝΟ ΚΑΚΑ» θα συμβάλλει ουσιαστικά στη δημιουργία ενός πολιτισμένου περιβάλλοντος μέσα από την αγαστή συνεργασία με τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων.

Τα κουτιά με τα φαρασάκια θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία ώστε με απλές κινήσεις να μην μένουν ακαθαρσίες σε δημόσιους χώρους.

Σε ανάλογη δράση έχουν εδώ και καιρό προβεί αρκετοί Δήμοι ανά την Ελλάδα μεταξύ των οποίων η Καλαμάτα, η Ηλιούπολη, η Αλεξανδρούπολη κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ14 λεπτά πριν

Ξεκίνησαν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ15 ώρες πριν

Εγνατία Οδός: Έσοδα άνω των 120 εκατ. ετησίως από τα διόδια για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

ΚΑΒΑΛΑ16 ώρες πριν

Καβάλα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος αγνοούμενος από τις Κρηνίδες

ΡΟΔΟΠΗ17 ώρες πριν

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στη Ροδόπη

ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Συνθήκες ακραίου καύσωνα έως 5 Αυγούστου – Έκκληση για την κατανάλωση ρεύματος

ΕΒΡΟΣ18 ώρες πριν

Απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο στις δασικές εκτάσεις Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ19 ώρες πριν

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Ροδόπη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ19 ώρες πριν

ΕΛ.ΑΣ.: «Καμία εμπλοκή ελληνικών δυνάμεων στο φερόμενο περιστατικό στον Έβρο»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ19 ώρες πριν

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Αχαΐα φλέγεται και ο Μητσοτάκης βγάζει σέλφι στις παραλίες»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 ώρες πριν

ΥΠΕΞ: «Απορρίπτονται στο σύνολο τους οι ισχυρισμοί για νεκρό στον Έβρο»

ΒΟΥΛΗ2 ημέρες πριν

Στους Έλληνες Βουλευτές ξένων Κοινοβουλίων μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

TΟΥΡΚΙΑ2 ημέρες πριν

Η Τουρκία καίγεται γιατί δεν διαθέτει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος – Μπουγέλωσαν τον Τσαβούσογλου

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Εγκαταλείπουν άρον – άρον τη Θάσο οι Ρουμάνοι τουρίστες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Στυλιανίδης σε Λιβανό: «Επείγον θέμα για τη Ροδόπη η ένταξη του Φράγματος Ιάσμου»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Σπήλιος Λιβανός: «Αυτές είναι οι επτά μεγάλες μεταρρυθμίσεις της ΚΑΠ»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ5 ημέρες πριν

Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου

ΚΑΒΑΛΑ6 ημέρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x