ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Αυτή είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει τη λογοκρισία στο Facebook

Τα στοιχεία που υπάρχουν σήμερα καταδεικνύουν ισχυρή σχέση της εταιρείας και των στελεχών της με το περιβάλλον του κυβερνώντος κόμματος και του Κυριάκου Μητσοτάκη

fonirodopis.gr

Η εταιρεία Teleperformance, μία από τις πρώτες εισπρακτικές που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα, είναι αυτή που έχει αναλάβει τη λογοκρισία στο Facebook, με το πρόσχημα των «αλγορίθμων που λειτουργούν κάπου στην Άπω Ανατολή» και εμποδίζουν αναρτήσεις.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για υλοποίηση εντολών για λογοκρισία, που έχουν γίνει πλέον ορατές στην υπόθεση απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, αφού το facebook λογοκρίνει κάθε ανάρτηση που αναφέρεται στην υπόθεση. Από τις ανακοινώσεις της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων μέχρι στίχους του Ρίτσου.

Το facebook με απάντησή του στην «Αυγή» που έθεσε επισήμως το ερώτημα για τη λογοκρισία, απάντησε γενικόλογα πως οι αναρτήσεις δεν ευθυγραμμίζονται με τις πολιτικές του facebook. Ποιος όμως είναι ο εντολέας; Ποιος δηλαδή έδωσε την αρχική εντολή να κόβεται οτιδήποτε αποτελεί αναφορά στην απεργία πείνας του Κουφοντίνα, από νομικές απόψεις έως διαμαρτυρίες συγγενών του;

Δεν υπάρχει ούτε από μηχανής εντολέας, ούτε αλγόριθμος. Οι εντολές δόθηκαν από φυσικό πρόσωπο της εταιρείας Teleperformance, στο τμήμα που έχει αναλάβει να κάνει content moderator, έλεγχο ακατάλληλου περιεχομένου.

Η Teleperformance ανέλαβε τη διαχείριση του περιεχομένου του facebook λίγο πριν από τις εκλογές του 2019. Τότε δεκάδες sites είχαν διαμαρτυρηθεί για λογοκρισία. Μία ομάδα πρώην υπαξιωματικών του Στρατού, που εμφανίστηκαν ως fact checkers (ελεγκτές) με τον τίτλο ellinikahoaxes και ουσιαστική οργανική σχέση με νεοφιλελεύθερα έντυπα όπως το Athens Voice, παρουσίαζαν περιεχόμενο πολλών αντιπολιτευτικών Μέσων ως fake news, για να δικαιολογήσουν τον αποκλεισμό τους από το facebook. Τα δημοσιεύματα αυτών των sites δεν εμφανίζονταν στο facebook γιατί είχαν κριθεί αυθαιρέτως ως ακατάλληλα.

Η συγκεκριμένη λογοκρισία, όλως τυχαίως ευνοούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Οι διαμαρτυρίες προς το facebook ήταν χωρίς αποτέλεσμα, αφού έριχνε την ευθύνη στα ellinikahoaxes. Λίγο αργότερα, η λογοκρισία επεκτάθηκε σε προσωπικά ιστολόγια ή σε πρόσωπα.

Στην περίπτωση της λογοκρισίας για την απεργία του Δημήτρη Κουφοντίνα, η λογοκρισία έγινε απροκάλυπτη και γενικευμένη. Νομικοί διαμαρτύρονται γιατί λογοκρίνονται ακόμη και καθαρά νομικές απόψεις που εκφράζουν στο facebook. Φυσικά τέτοιου είδους μαζική παρεμπόδιση και λογοκρισία απόψεων δεν μπορεί να την κάνουν τα ellinikahoaxes τα οποία άλλωστε είναι απαξιωμένα.

Στο ερώτημα που ακούγεται από παντού «ποιος είναι ο λογοκριτής» η απάντηση είναι η Teleperformance. Η εταιρεία πέρασε από το ιερό έργο της πιεστικής είσπραξης ως εισπρακτική εταιρεία, στην ιερά εξέταση και λογοκρισία. Ανέλαβε το ρόλο αυτό, τότε που εντοπίστηκαν τα πρώτα φαινόμενα λογοκρισίας, δηλαδή πριν από τις εκλογές του 2019.

Στα γκρίζα κτήρια της οδού Πειραιώς 39-43 της εταιρείας, έχει εγκατασταθεί η «ομάδα facebook» η οποία περιλαμβάνει άτομα από όλη την Ευρώπη. Η λειτουργία του «τμήματος λογοκρισίας» γίνεται με αυστηρούς κανόνες που θυμίζουν περισσότερο μυστικές υπηρεσίες παρά εταιρεία. Κανένας εργαζόμενος ή στέλεχος, δεν μπορεί να μπει στα γραφεία έχοντας το κινητό του τηλέφωνο, ενώ υπογράφει σύμφωνο εμπιστευτικότητας με πολύ ισχυρές ρήτρες.

Από την πρώτη ημέρα της απεργίας πείνας του Κουφοντίνα, δόθηκε εντολή στο τμήμα Facebook της Teleperformance, να κόβει οτιδήποτε τον αφορά. Δεν πρόκειται για τη λειτουργία κάποιου αλγόριθμου που λειτούργησε αυτόματα για να προστατεύσει το κοινό του facebook αλλά για εντολή να δημιουργηθεί αλγόριθμος λογοκρισίας.

Τα στοιχεία που υπάρχουν σήμερα (η έρευνα συνεχίζεται) καταδεικνύουν ισχυρή σχέση της εταιρείας και των στελεχών της με το περιβάλλον του κυβερνώντος κόμματος και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Teleperformance , στο ξεκίνημα της πανδημίας, ανέλαβε εν κρυπτώ να λειτουργεί ως τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ για την ενημέρωση του κοινού. Υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες για πλημμελή ενημέρωση του κόσμου από το τηλεφωνικό κέντρο 1135, που τελικώς διαχειριζόταν η Teleperformance με ανειδίκευτο προσωπικό. Είναι εντυπωσιακό γιατί ενώ η εταιρεία εμφανίστηκε να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της, η «προσφορά» της κρατήθηκε μυστική, μέχρι που αποκαλύφθηκε από δημοσιεύματα.

Εναντίον της συγκεκριμένης εταιρείας υπάρχουν δημοσιεύματα και καταγγελίες για τον τρόπο χειρισμού των εργαζομένων. Αυτή τη φορά όμως οι καταγγελίες αφορούν την καταπάτηση συνταγματικού δικαιώματος των πολιτών να διακινούν ελεύθερα τις απόψεις τους. Υλοποιεί η Teleperformance σχέδιο λογοκρισίας των πολιτών της χώρας σε συνεργασία με την κυβέρνησή της; Πρέπει να απαντήσει. 

Πηγή: documentonews.gr

MEDIA

Κομοτηναίος δημοσιογράφος καταγγέλλει λογοκρισία από το Ράδιο Θεσσαλονίκη

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ήθελε να αναφερθεί στην εκπομπή του στα περιστατικά αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη – Λογοκρίθηκε από τη διεύθυνση του σταθμού χαρακτηριζόμενος μάλιστα ως «αναρχικός»

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Λογοκρισία από τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Θεσσαλονίκη» καταγγέλλει μέσω βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κομοτηναίος δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Τσακίρης, αδερφός της δημοσιογράφου Ειρήνης Τσακίρη από το Maron News.

Αιτία της ακραίας, όπως την χαρακτηρίζει, λογοκρισίας που υπέστη από τη διεύθυνση του σταθμού ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε να αναφερθεί στην εκπομπή του στα περιστατικά αστυνομικής βίας που έλαβαν μέρος κατά τη διάρκεια μαζικής συγκέντρωσης στη Νέα Σμύρνη.

«Στο μίτινγκ που γίνεται πάντα πριν την εκπομπή, μιλώντας με τον ιδιοκτήτη του σταθμού τον Στέφανο Διαμαντόπουλο, είχαμε τη διαφωνία για το αν θα πρέπει να ασχοληθώ με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Εγώ ήθελα να ασχοληθώ και μάλιστα υπό το πρίσμα να αναφερθώ στα βίντεο που δεν είδα στα δελτία ειδήσεων, στο βίντεο που αστυνομικός χαστουκίζει μια κοπέλα, να αναφερθώ στις συλλήψεις μικρών παιδιών, στη διακοπή της Λιάνας Κανέλλη από τον ΣΚΑΙ, στο πως οι αστυνομικοί μιλούσαν μεταξύ τους και έλεγαν ‘’πάμε να τους σκοτώσουμε’’», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

«Υπέστη απίστευτη λογοκρισία λέγοντας μου ‘’σήκω και φύγε τώρα, είσαι αναρχικός’’. Θεωρήθηκα αναρχικός γιατί ήθελα να παρουσιάσω μια πλευρά που δεν την άκουγα και δεν την έβλεπα στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Ήθελα να τα πω στην εκπομπή μου και γι’ αυτό θεωρήθηκα αναρχικός.

Με έδιωξαν και είναι περηφάνια που με έδιωξαν για την άποψη μου. Έφυγα με συνείδηση καθαρή, έφυγα επειδή υπέστη ακραία λογοκρισία», σημειώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Έκρυθμη κατάσταση μεταξύ των εργαζομένων στην ΕΡΤ Κομοτηνής

Εργαζόμενη κατέθεσε σήμερα το πρωί στο Α.Τ. Κομοτηνής μήνυση για απειλή εις βάρος συναδέλφου της

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε «τεντωμένο σχοινί» φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις μεταξύ των εργαζόμενων στον περιφερειακό σταθμό της ΕΡΤ Κομοτηνής εδώ και καιρό, από το περασμένο τουλάχιστον καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε, εργαζόμενη του περιφερειακού σταθμού έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά της τη μήνη των υπολοίπων συναδέλφων της σε σημείο που να έχουν κατατεθεί εναντίον της πειθαρχικές αναφορές καθώς και καταγγελίες για διάφορα συμβάντα στις εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές.

Για τα παραπάνω, ενήμερη είναι και η κεντρική διοίκηση της ΕΡΤ στην Αθήνα, η οποία όμως όχι μόνο δεν έχει εξετάσει καν μέχρι σήμερα πειθαρχικά τις όποιες καταγγελίες αλλά επιδεικνύει -για άγνωστο λόγο- χαρακτηριστική αδιαφορία στο να εξομαλυνθούν οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων.

Οι τεταμένες σχέσεις ωστόσο όχι μόνο δεν εξομαλύνονται αλλά τουναντίον επιδεινώνονται όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι σήμερα το πρωί εργαζόμενη στην ΕΡΤ Κομοτηνής μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και κατέθεσε μήνυση εις βάρος συναδέλφου της για απειλή.

Δεδομένου ότι η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί πλέον στις δικαστικές αίθουσες, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της κεντρικής διοίκησης, η οποία δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο να «κωφεύει» σε όλα όσα καταγγέλλονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Ωμή λογοκρισία από το Facebook: Κατέβασε αναρτήσεις επαγγελματιών φωτορεπόρτερ

Οι αναρτήσεις είχαν θέμα την πορεία αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, την οποία κάλυπταν οι επαγγελματίες φωτοτορεπόρτερ

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την παρέμβαση στον λογαριασμό του  συνάδελφου φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, το Facebook εξαφάνισε τις αναρτήσεις ακόμα δυο επαγγελματιών φωτορεπόρτερ.

Και οι δυο αναρτήσεις, όπως και εκείνη του Μάριου Λώλου, είχαν θέμα την πορεία διαμαρτυρίας για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των αιτημάτων και της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η φωτορεπόρτερ της Eurokinissis Τατιάνα Μπόλαρη, γνωστοποίησε την εξαφάνιση από το Facebook των φωτογραφιών που είχε αναρτήσει με την απαράδεκτη δικαιολογία ότι προτρέπει σε επικίνδυνες ενέργειες και υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις. 

Γράφει συγκεκριμένα:

«Πριν λίγο το fb  μου κατέβασε την χθεσινή ανάρτηση γιατί παραβιάζω τους όρους της κοινότητας, δηλαδή με την χθεσινή μου καταγραφή, προτρέπω σε επικίνδυνες ενέργειες, υποστηρίζω τρομοκράτες ή τρομοκρατικές οργανώσεις και κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι. 

Αναρωτιέμαι εάν αύριο-μεθαύριο συμβεί το οτιδήποτε ως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ εγώ θα κάνω πως ΔΕΝ το είδα!

Οπότε… η χθεσινή πορεία ΔΕΝ έγινε ποτέ και ΔΕΝ είχε τόσο κόσμο και ΔΕΝ ήμουν εκεί και ΔΕΝ ήταν και κανένας άλλος, οι εικόνες που ακολουθούν είναι αποκύημα της φαντασίας μου, ΞΑΝΑ! (θα μου το κατεβάσουν κι αυτό ενδεχομένως, αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι)».

Ο δεύτερος επαγγελματίας φωτορεπόρτερ που είδε την ανάρτησή του να εξαφανίζεται είναι ο  Λευτέρης Παρτσάλης. «Μετά τον συνάδελφο Marios Lolos το Facebook λογόκρινε και το δικό μου ποστ από τη χθεσινή πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα… ωραία ρε».

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα το Facebook λογοκρίνει μέσω της εταιρείας που έχει προσλάβει για τον έλεγχο του περιεχομένου, πλήθος αναρτήσεων χαρακτηρίζοντάς τες ούτε λίγο ούτε πολύ φίλα προσκείμενες προς την τρομοκρατία.

Η εξαφάνιση και οι ποινές, οι περιορισμοί που επιβάλλει στους χρήστες, γίνονται για αναρτήσεις που ούτε υμνούν, ούτε στηρίζουν τρομοκρατικές απόψεις αλλά διατυπώνουν γνώμη για το κράτος δικαίου και για το εάν ένας καταδικασμένος εν έτει 2021 μπορεί να αφεθεί να πεθάνει από απεργία πείνας.

Το Facebook, πλέον, έχει πάει ένα βήμα παραπέρα και εξαφανίζει ειδησεογραφικές αναρτήσεις επαγγελματιών φωτορεπόρτερ σε μια πρωτοφανή προσπάθεια λογοκρισίας και χαρακτηρισμού επαγγελματιών των ΜΜΕ ως φίλα προσκείμενων σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Πληροφορίες: avgi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Έγγραφο – οδηγία στην ΕΡΤ: «Δεν παίζουμε φωτογραφία Μητσοτάκη από τη βεράντα»

Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά η δημόσια τηλεόραση

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσθηση έχει προκαλέσει η διαρροή γραπτής οδηγίας μέσω της οποίας οι παραγωγοί της ΕΡΤ καλούνται να μην «παίζουν» στα δελτία της δημόσιας τηλεόρασης πλάνα από το βίντεο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γεύμα της Ικαρίας αλλά και πλάνα του Δημήτρη Λιγνάδη παρά μόνο αν είναι μόνος του!

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε στα social media, o δημοσιογράφος Χρήστος Ξανθάκης ο οποίος έγραψε τα εξής: «χτες το μεσημέρι, στο δελτίο της ΕΡΤ1 έπαιξε η “επίσκεψη” στην Ικαρία. προέκυψε χαμός φυσικά και για να μην γίνει ξανά τέτοιο “λάθος” κολλήθηκε η ανακοίνωση της φωτό στην Αίθουσα Παραγωγής».

Όπως γίνεται αντιληπτό, γεννάται τεράστιο ζήτημα για τη δημόσια τηλεόραση και τον τρόπο με τον οποίο καλύπτει τα γεγονότα και τις ειδήσεις. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ, από τον Ιούλιο του 2019, ανήκει στη δικαιοδοσία του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Στο θέμα παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος τόνισε:

«Η επιλογή της ΕΡΤ να λογοκρίνει και να “εξαφανίζει” ειδήσεις (υπό τη διοίκηση του κ. Ζούλα, που μέχρι τις εκλογές ήταν διευθυντής του κ. Μητσοτάκη), επιβεβαιώνεται και με γραπτές οδηγίες στην αίθουσα παραγωγών. Οδηγίες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις πρακτικές της ΥΕΝΕΔ:

Μην τυχόν παίξετε στα δελτία ειδήσεων φωτογραφίες ή βίντεο από το κορονογλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία.

Μην παίζετε φωτογραφίες και βίντεο του κ. Λιγνάδη μαζί με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος τον επέλεξε για το Εθνικό Θέατρο.

Μιας και η ΕΡΤ υπάγεται απευθείας στον Πρωθυπουργό, περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη:

Ποιος έδωσε αυτές τις εντολές»;

Καφαράκης: «Η ΕΡΤ από τα ελάχιστα κανάλια που πρόβαλλαν το βίντεο»

Για λογαριασμό της ΕΡΤ απάντησε με επίσημη δήλωση ο διευθυντής ενημέρωσης Φώτης Καφαράκης.

Αναλυτικά, τόνισε: «Ως γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ οφείλω μια απάντηση στους υπαινιγμούς που διακινούνται στο διαδίκτυο με ένα ανυπόγραφο χαρτί για δήθεν «απαγόρευση» της μετάδοσης φωτογραφιών από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Ιδού, λοιπόν, η επίμαχη φωτογραφία που τάχα κόπηκε από την ΕΡΤ, όπως μεταδόθηκε χθες στο μεσημβρινό δελτίο στις 12:00, στις 15:00 -στο οποίο προβλήθηκε και το βίντεο-, αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:00.

Σημειώνω παρεμπιπτόντως ότι η ΕΡΤ ήταν από τα ελάχιστα κανάλια που πρόλαβαν και μετέδωσαν την είδηση, ήδη από το Σάββατο το βράδυ στις 9».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 λεπτά πριν

Χαρίτου: «Αφού απαξίωσαν τον ΕΦΚΑ, επιχειρούν τώρα την ιδιωτικοποίησή του»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14 λεπτά πριν

«Αυτή τη φορά»: Κυκλοφόρησε το νέο single της Κομοτηναίας Αναστασίας Βασιλειάδου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ17 ώρες πριν

Κομοτηνή: Αλλοδαπός οδηγούσε φορτηγό χωρίς δίπλωμα και με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ18 ώρες πριν

Μητσοτάκης: Ορόσημο για την επιστροφή στην κανονικότητα τα μέσα Μαΐου

YΓΕΙΑ20 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 28 νέα κρούσματα στη Ροδόπη

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ23 ώρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Υποχρέωση μας η ανάδειξη του οικισμού των Σαρακατσάνων»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ23 ώρες πριν

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων την περίοδο του Πάσχα στην Κομοτηνή

ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες πριν

Στις 9 το βράδυ η Ανάσταση – Ανοιχτοί οι ναοί τη Μεγάλη Εβδομάδα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ1 ημέρα πριν

Ενάντια στην παραχώρηση της Εγνατίας Οδού σε ιδιώτες το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Ίδρυση Λιμενικού Σταθμού στο Φανάρι Ροδόπης, ζητά ο Δημήτρης Χαρίτου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14 λεπτά πριν

«Αυτή τη φορά»: Κυκλοφόρησε το νέο single της Κομοτηναίας Αναστασίας Βασιλειάδου

TΟΥΡΚΙΑ2 ημέρες πριν

Σύμβουλος Ερντογάν: «H Αλεξανδρούπολη ανήκει στην Τουρκία»

ΕΒΡΟΣ2 ημέρες πριν

Αλεξανδρούπολη: Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 37χρονης εγκύου που πέθανε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Μητσοτάκης και Ιερώνυμος συζήτησαν για τη λειτουργία των εκκλησιών το Πάσχα

TΟΥΡΚΙΑ3 ημέρες πριν

Ταινία για τη ζωή του Αχμέτ Σαδίκ ετοιμάζει το τουρκικό κανάλι TRT

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Θάνατος Βαλυράκη: «Ήταν δολοφονική επίθεση», λέει αυτόπτης μάρτυρας

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κομοτηνή

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Τούρκος δημοσιογράφος: «Δύσκολη η επανεκκίνηση συζητήσεων Αθήνας – Άγκυρας»

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ5 ημέρες πριν

Χαρδαλιάς: Στο «βαθύ κόκκινο» από το Σάββατο ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ημέρες πριν

Αντιπαράθεση Δένδια – Τσαβούσογλου για Αιγαίο και μειονότητα της Θράκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x