ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Κομοτηνή: Διανομέας έσπασε το πόδι του σε τροχαίο

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε έναν μήνα – Την απαγόρευση διανομής σε επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, ζητά η ΕΝΙΔΥΚ

fonirodopis.gr

Νέο ατύχημα με διανομέα στην Κομοτηνή, αποκαλύπτει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, διανομέας τράκαρε με αυτοκίνητο το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου, μία ημέρα μετά την έντονη χιονόπτωση στην πόλη της Κομοτηνής, με αποτέλεσμα να σπάσει το ένα του πόδι και να χρειαστεί να χειρουργηθεί στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που συνέβη μέσα σε έναν μήνα, καθώς στις 19 Ιανουαρίου, η ΕΝΙΔΥΚ είχε αποκαλύψει ακόμα ένα τροχαίο κατά το οποίο διανομέας έσπασε τα δύο του πόδια.

Η ανακοίνωση της ΕΝΙΔΥΚ:

«Για άλλη μια φόρα γίναμε θεατές ενός νέου εργατικού ατυχήματος συναδέλφου διανομέα. Ο συνάδελφος τράκαρε με αυτοκίνητο το μεσημέρι της Δευτέρας 15/2 και χρειάστηκε να χειρουργηθεί και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Κομοτηνής, αφού έσπασε το ένα του πόδι!

Υπενθυμίζουμε πως είναι το δεύτερο κατά σειρά σοβαρά εργατικό ατύχημα διανομέα μέσα σε διάστημα ενάμιση μήνα.

Η εντατικοποίηση της εργασίας που αντιμετωπίζουμε οι διανομείς, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες ανακοινώσεις, με λίγα άτομα στην βάρδια, χρονόμετρο, πίεση για γρήγορη παράδοση της παραγγελίας, 10ωρη και 12ωρη εργασία, τα χαμηλά μεροκάματα και η ανασφάλιστη εργασία που αυξάνουν το άγχος για την επιβίωση των οικογενειών μας, σε συνδυασμό με τις άσχημες καιρικές συνθήκες (χιονόπτωση, παγετός, ισχυρές βροχοπτώσεις και άνεμοι), όπως αυτές που προκάλεσε στην Κομοτηνή την Κυριακή 14/2 η «Μήδεια», δημιουργούν ένα πολύ επικίνδυνο μίγμα για την ασφάλειά μας, για την ίδια μας τη ζωή.

Μετά από τις τραγικές εικόνες που αντικρίσαμε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όπως και στην Κομοτηνή, με διανομείς να κουβαλάνε στο χέρι τα μηχανάκια, να κάνουν πατινάδα με αυτά προσπαθώντας να φτάσουν στον προορισμό τους μέσα στο χιόνι, το υπουργείο Εργασίας έκανε “συστάσεις” στους εργοδότες για τους διανομείς.Οι ευθύνες της κυβέρνησης δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε πίσω από την ατομική ευθύνη του πελάτη. Μια κοινωνία δεν μπορεί να λειτουργεί με παραινέσεις, ούτε με την καλή θέληση των πελατών!

Αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, ότι θα πρέπει να στηριχτούμε στις δικές μας πλάτες, να απαιτήσουμε μέτρα προστασίας εν μέσω κακοκαιρίας από τους εργοδότες και την κυβέρνηση. Οι συστάσεις λοιπόν που γίνονται δεν είναι τίποτα άλλο από στάχτη στα μάτια μας. Επιβεβαιώνεται ουσιαστικά ότι η κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες, από αυτές της προστασίας των εργαζομένων.

Προκειμένου να μη μετρήσουμε κι άλλα θύματα πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, απαιτούμε από κυβέρνηση και εργοδοσία να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, να μην βγαίνουμε στον δρόμο για όσο επικρατούν επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, είτε η διανομή να γίνεται με ευθύνη του εργοδότη με άλλον τρόπο (αυτοκίνητο με αντιολισθητικές αλυσίδες).

Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε το βήμα της οργάνωσης στο Σωματείο μας!! Οργανωνόμαστε και παλεύουμε για να μην θρηνήσουμε κάποιον συνάδελφο!!!

Διεκδικούμε:

 • Απαγόρευση διανομής σε επικίνδυνες καιρικές συνθήκες
 • Να μην χαθεί ούτε ένα μεροκάματο. Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία ο εργαζόμενος ο οποίος δεν μπορεί να πραγματοποιήσει την εργασία του λόγω καιρικών συνθηκών ΑΜΟΊΒΕΤΑΙ κανονικά.
 • Μηχανάκια, εξοπλισμό, συντήρηση και έξοδα μετακίνησης να παρέχονται και να καλύπτονται αποκλειστικά από την επιχείρηση
 • Βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα για όλους τους διανομείς
 • Πλήρη και σταθερή εργασία. Επαναφορά της ΣΣΕ στον κλάδο του επισιτισμού (5ήμερο-7ωρο)
 • Χορήγηση κράνους και πλήρους εξοπλισμού (αδιάβροχο, μπότες, γάντια, χούφτες)
 • Μηνιαία αποζημίωση στον εργαζόμενο που δουλεύει με δικό του μηχανάκι
 • Να απαγορευτεί η χρονομέτρηση
 • Επιστημονική μελέτη για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων του κλάδου
 • Δωρεάν μέτρα ατομικής προστασίας έναντι της πανδημίας (μάσκες, αντισηπτικό, γάντια) με ευθύνη της εργοδοσίας».

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Το σποτάκι – αφιέρωμα του Δήμου Κομοτηνής στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

«Γιορτάζουμε τη θέλησή μας ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας. Είμαστε μαζί»

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σύνθημα «Γιορτάζουμε τη θέλησή μας ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας. Είμαστε μαζί», η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Κομοτηνής δημιούργησε ένα σποτάκι αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Στο σποτάκι, παραγωγής Γιώργου Δάφνη, συμμετέχουν κατά σειρά η Έλλη Τσομπανίδου, η Ειρήνη Τσακίρη, η Ελπινίκη Μπλεκάτση και η Νατάσα Βαφειάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗ

Καταγγελία φαντάρου στην Κομοτηνή: «Μας βάζουν στα ορύγματα λόγω Κουφοντίνα»

«Φοβούνται επίθεση από αναρχικούς», αναφέρεται στην καταγγελία που δημοσιεύει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος»

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» δημοσιεύει επιστολή – καταγγελία φαντάρου που υπηρετεί στην Κομοτηνή, σύμφωνα με την οποία φέρεται πως έχει δοθεί εντολή οι οπλίτες να είναι προετοιμασμένοι για επίθεση από αναρχικούς λόγω Κουφοντίνα!

Στην επιστολή – καταγγελία αναφέρεται:

«Είμαι φαντάρος στην Κομοτηνή στο στρατόπεδο Ηλιόπουλου και θέλω να καταγγείλω ότι σήμερα (4/3) υπήρξε μεγάλη αναστάτωση εδώ πέρα λόγω της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Οι έλεγχοι γίνανε πιο έντονοι ενώ συζητήθηκε αν είμαστε ετοιμοπόλεμοι σε ενδεχόμενο επίθεσης από διαδηλωτές.  Χώσανε κάποιους συναδέλφους δοκιμαστικά στα ορύγματα λόγω του ότι όπως είπαν φοβούνται επίθεση από αναρχικούς. 

Μάλιστα δε δίστασαν να μας πουν ότι ο εχθρός βρίσκεται και μέσα στο ίδιο μας το στρατόπεδο.  Το βράδυ από ότι ακούγεται θα είναι μέσα στους συναγερμούς και στην επιφυλακή. Εγώ θέλω να ρωτήσω τους αρμόδιους, για αυτό μπήκαμε στο στρατό; 

Για να κυνηγάμε τον αγωνιζόμενο λαό που διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο; Να καταστέλλουμε τους αγώνες του κόσμου για μια καλύτερη ζωή;  Μόνο ντροπή.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει δημόσια την κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το Στρατιωτικό κατεστημένο.

Είναι για λύπηση. Ζηλεύουν οι άθλιοι αυτά που γίνονται στην Μιανμάρ, αυτά που έγιναν στην Χιλή και στην Αμερική! 

Το μόνο που τους έμεινε για να καλύψουν την τεράστια οικονομική κρίση, τις συνέπειες της εγκληματικής τους αμέλειας για τον κορωνοϊό, την σήψη τους που εκπροσωπεί ο Μητσοτάκης, η Μενδώνη και ο Λιγνάδης είναι να αναδείξουν όλες τις αυταρχικές, τρομοκρατικές πτυχές του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας.

Επιχειρούν να στρέψουν τους συναδέλφους φαντάρους ενάντια στα κοινωνικά κινήματα.

Προπαγανδίζουν ότι ο “Εχθρός είναι εσωτερικός” και έχουν δίκιο!  Τον συνάδελφο μας, τον 23χρονο Κυριάκο τον δολοφόνησε ο Στρατός τους. Τον συνάδελφο μας, τον 23χρονο Κυριάκο τον εξώθησε στην αυτοκτονία η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ τους, τα καψόνια, το μπούλινγκ των Αξιωματικών και των βυσμάτων τους, το ακραίο χώσιμο, οι απειλές τους.

Έτσι μας δολοφονούν στον Στρατό και τώρα έρχονται να αυξήσουν την θητεία του φαντάρου δούλου και αναλώσιμου.

Το λέμε ξανά:

Κανένας φαντάρος δεν πρόκειται να στρέψει το όπλο του ενάντια στον εργαζόμενο πατέρα και αδελφό του, ενάντια στους φίλους, συμφοιτητές που αγωνίζονται για τα δικαιώματα και τις ανάγκες τους ενάντια στην κυβέρνηση της ΝΔ και το σάπιο αστικό σύστημα εξουσίας τους.

ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για τα συμφέροντα των πλουσίων, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Υπηρεσία «Book Delivery» από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

Από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου δωρεάν παράδοση βιβλίων στο σπίτι

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνoϊού και με δεδομένη την ανάγκη του κόσμου για διάβασμα, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής ανακοινώνει ότι προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού,  αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου τη Δωρεάν Παράδοση Βιβλίων στο σπίτι – Book Delivery – για να «Μένουμε Ασφαλείς».

Επισκεφθείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στον σύνδεσμο komotinilib.openabekt.gr ή μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής komotini.gr.

Επιλέγετε από την αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο του Καταλόγου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  και  στη συνέχεια επιλέγετε ό,τι σας ενδιαφέρει από τα  βιβλία που υπάρχουν στη συλλογή, όπως ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, παιδικά, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, και άλλα.

tip: στην αναζήτηση μπορείτε να εισάγετε γενικούς όρους όπως π.χ. «Ελληνική λογοτεχνία», «Ξένη Λογοτεχνία»,  «Παιδικά» κλπ.

tip: εάν σας ενδιαφέρουν νεότερα βιβλία χρησιμοποιείται την ταξινόμηση «από το νεότερο» που βρίσκεται πάνω από το σύνολο των αποτελεσμάτων.

Για παραγγελίες τηλεφωνείτε  ή εναλλακτικά στέλνετε email.

Τα βιβλία θα παραδίδονται στην πόρτα σας σε  διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών.

Για τον δανεισμό βιβλίου οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν κάρτα μέλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής. Όσοι δεν διαθέτουν μπορούν να ζητήσουν την έκδοσή της.

 Η διακίνηση των βιβλίων γίνεται τηρώντας πάντα  τα μέτρα προστασίας της δημοσίας υγείας.

Για δανεισμό βιβλίων, εγγραφή νέων μελών, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής:

Τηλέφωνο: 2531022589
e-mail: vivkomot@otenet.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00-14:30
Απογεύματα: Δευτέρα & Πέμπτη: 18:00-20:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗ

ΕΝΙΔΥΚ: «Να σπάσουμε τις αλυσίδες της σιωπής και της εκμετάλλευσης»

Το μήνυμα της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

«Οι εργάτριες και οι γυναίκες του καθημερινού μόχθου παλεύουν για τις σύγχρονες ανάγκες τους, σπάνε τα δεσμά της βίας των εκμεταλλευτών», τονίζει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής στο μήνυμα της για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που εορτάζεται στις 8 Μαρτίου.

Αναλυτικά:

«8 Μάρτη 2021: 164 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που οι εργάτριες στα ραφτάδικα της Νέας Υόρκης βγήκαν στην απεργία και συγκρούστηκαν με τα αφεντικά και τις κρατικές δυνάμεις καταστολής για να διεκδικήσουν καλύτερους όρους δουλειάς και αμοιβής, γράφοντας με το αίμα τους μια από τις πολλές φωτεινές σελίδες στην ιστορία του εργατικού κινήματος. Το 1910, το Συνέδριο των Σοσιαλιστριών Γυναικών καθιέρωσε την 8η Μάρτη ως μέρα τιμής και αγώνα των εργατριών όλου του κόσμου.

Σήμερα, οι εργαζόμενες και οι γυναίκες της βιοπάλης βρίσκονται αντιμέτωπες με το ίδιο βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα, τους μηχανισμούς και τα επιτελεία του, που με διάφορα ιδεολογήματα και «εκσυγχρονισμένες» μεθόδους προσπαθούν να τις χειραγωγήσουν και να τις πείσουν ότι «ισοτιμία» σημαίνει:

 • Τσάκισμα δικαιωμάτων και κατακτήσεων, όπως η κοινωνική ασφάλιση, η προστασία της μητρότητας, η στήριξη του κοινωνικού ρόλου της γυναίκας.
 • Αποδοχή πως η μητρότητα είναι εμπόδιο στην «επαγγελματική» ζωή ή και λόγος απόλυσης.
 • «Συμφιλίωση» της επαγγελματικής με την προσωπική και οικογενειακή ζωή μέσω της ελαστικής και μερικής απασχόλησης.
 • Να δουλεύουν νύχτα –  μέρα και σε βαριές ανθυγιεινές συνθήκες.
 • Να συνταξιοδοτούνται σε όλο και μεγαλύτερη ηλικία.
 • Να «κυνηγούν» τη γυναικεία «επιχειρηματικότητα» και την «ποσόστωση» της συμμετοχής των γυναικών σε οργανισμούς και επιτελεία που στηρίζουν και προωθούν τη σκληρή εκμετάλλευση όλων των εργαζόμενων.
 • Να «προσκυνούν» τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, να εντάσσονται στα σώματα καταστολής και στους ιμπεριαλιστικούς στρατούς που μακελεύουν και ξεριζώνουν τους λαούς, που ευθύνονται για τη δυστυχία των προσφύγων και των μεταναστών, ανδρών, γυναικών και των παιδιών τους.

Βρίσκονται αντιμέτωπες με τα κροκοδείλια δάκρυα και τις εκδηλώσεις «κατά της φυλετικής και εργασιακής βίας» των αστικών επιτελείων και κυβερνήσεων, της Ε.Ε., του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, δηλαδή όλων όσων πίνουν νερό στο όνομα της σημερινής βαρβαρότητας.

Αυτή η βαρβαρότητα, η πραγματική βία, σήμερα εκφράζεται γλαφυρά:

 • Με την έκθεση γυναικών και ανδρών της εργατικής τάξης και του λαού στην πανδημία, αφού η υγεία, τα φάρμακα, τα εμβόλια αποτελούν πανάκριβα εμπορεύματα.
 • Με την αγωνία των παιδιών των λαϊκών οικογενειών να μάθουν γράμματα σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα κατακερματισμένο που ούτε τα στοιχειώδη δεν τους προσφέρει.
 • Στους εργαζόμενους της υγείας, των βιομηχανικών κλάδων, των σούπερ μάρκετ κ.α., που δουλεύουν εντατικά, με ατέλειωτες υπερωρίες, με λειψά μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειάς τους.
 • Στις χιλιάδες των ανέργων και σε αναστολή εργαζόμενων που καλούνται να ζήσουν με τα ψίχουλα που περισσεύουν από το καλό «τάισμα» των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
 • Με τα νέα αντεργατικά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση, για να ενισχύσει τους μεγαλοεργοδότες και να αυξήσει την εκμετάλλευση των εργαζόμενων, βάζοντας στο γύψο τη συνδικαλιστική οργάνωση, τους διεκδικητικούς αγώνες και την πάλη τους.
 • Με την άγρια καταστολή όσων σηκώνουν κεφάλι και υψώνουν τη φωνή τους, γυναίκες, άνδρες και παιδιά – μαθητές και φοιτητές.
 • Με τις επεμβάσεις και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών που δολοφονούν και ξεριζώνουν χιλιάδες αθώους ανθρώπους.

Οι γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων δεν έχουν κανένα κοινό συμφέρον με τις γυναίκες που στελεχώνουν τα επιτελεία και τους μηχανισμούς της εξουσίας των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, τις κυβερνήσεις τους και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Καμιά σχέση δεν έχουν με τις γυναίκες που ασκούν αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές, τσακίζουν εργατικά – λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, ξεζουμίζουν και απολύουν εργαζόμενες και εργαζόμενους.

Δεν έχουν τίποτα κοινό με όλους αυτούς που την ανθρώπινη ζωή δε διστάζουν να τη θυσιάσουν στο βωμό των κερδών τους. Με όλους αυτούς που κρύβουν ότι η μήτρα που γεννά τα οξυμμένα προβλήματα των εργαζόμενων, ανδρών και γυναικών, την ανισοτιμία, είναι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Που απευθύνουν καλέσματα για «φεμινιστική ενότητα» και «απεργίες φύλου», αδιέξοδα για την πάλη των εργαζόμενων γυναικών.

Η 8η Μάρτη του 1857 δείχνει και σήμερα το δρόμο που πρέπει να βαδίσουν οι γυναίκες μαζί με τους άνδρες του καθημερινού μόχθου. Είναι ο δρόμος της ενίσχυσης των ταξικών τους σωματείων, των μαζικών τους φορέων, απέναντι στην αλλοτρίωση του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμούς. Είναι ο δρόμος της οργάνωσης και ενίσχυσης της πάλης με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες τους για: 

 • μόνιμη και σταθερή δουλειά, πλήρη εργασιακά δικαιώματα, ΣΣΕ με αυξήσεις.
 • δημόσια δωρεάν καθολική υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση.
 • προστασία της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.
 • δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους.

Είναι ο δρόμος της πάλης για να σπάσουμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας.

Τιμάμε αγωνιστικά την 8η Μάρτη, παγκόσμια μέρα της γυναίκας, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης την Δευτέρα 8/3 στις 11 π.μ. στην κ. πλατεία Κομοτηνής, διεκδικώντας Υγειονομική Περίθαλψη και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που έχουμε ανάγκη εμείς και οι οικογένειές μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ώρες πριν

Γιάνης Βαρουφάκης: «Να προστατεύσουμε τους πολίτες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ3 ώρες πριν

Το σποτάκι – αφιέρωμα του Δήμου Κομοτηνής στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες πριν

Τσίπρας: «Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης είναι να βαράει στο ψαχνό»

ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

Βίντεο – ντοκουμέντο από τα επεισόδια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

ΡΟΔΟΠΗ7 ώρες πριν

Καταγγελία φαντάρου στην Κομοτηνή: «Μας βάζουν στα ορύγματα λόγω Κουφοντίνα»

ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Ξύλο και προσαγωγές από την Αστυνομία στην πλατεία Νέας Σμύρνης

YΓΕΙΑ8 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Μόλις ένα κρούσμα στη Ροδόπη

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ10 ώρες πριν

Κραυγή αγωνίας από τους επαγγελματίες σχολικών κυλικείων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ11 ώρες πριν

Πρώην Υπουργοί ΝΔ κατά κυβέρνησης: «Αποτύχατε παταγωδώς στην πανδημία»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ12 ώρες πριν

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης παράτυπων μεταναστών

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ3 ώρες πριν

Το σποτάκι – αφιέρωμα του Δήμου Κομοτηνής στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

Βίντεο – ντοκουμέντο από τα επεισόδια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Ξύλο και προσαγωγές από την Αστυνομία στην πλατεία Νέας Σμύρνης

TΟΥΡΚΙΑ1 ημέρα πριν

Χαφζά Τζιρντάμπ: «Το καθεστώς Ερντογάν φυλακίζει και βασανίζει χιλιάδες ανθρώπους»

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών στην Α.Δ. Ροδόπης

ΠΑΙΔΕΙΑ1 ημέρα πριν

Κομοτηνή: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις ενάντια στο νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Επίτιμος πρόεδρος HDP: «Αν ο Ερντογάν χάσει τις εκλογές θα πάει στη φυλακή»

ΡΟΔΟΠΗ6 ημέρες πριν

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εξωτερικοί φρουροί Φυλακών Κομοτηνής

ΠΑΙΔΕΙΑ6 ημέρες πριν

Υπό κατάληψη και πάλι η Πρυτανεία του Δ.Π.Θ.

TΟΥΡΚΙΑ6 ημέρες πριν

Τούρκος αναλυτής: «Με τις πλάτες Γερμανών υπουργών ο Ερντογάν δημιουργεί εντάσεις στο Αιγαίο»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x