ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ηλίας Μπούκας: «Επιτακτική η ανεξάρτητη εκλογή των τοπικών συμβουλίων»

«Οι σύμβουλοι Κοινότητας πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας στο Δήμο και όχι οι εκπρόσωποι του Δήμου στην τοπική κοινωνία», σημειώνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ιάσμου

fonirodopis.gr

Την αντίθεση του στην κατάργηση της 4ης κάλπης, δηλαδή της ανεξάρτητης εκλογής των Τοπικών Συμβουλίων Κοινοτήτων και της ένταξης της υποψηφιότητας τους στα ψηφοδέλτια των υποψηφίων δημάρχων, εκφράζει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Ιάσμου.

Ανάλογη θέση, θυμίζουμε, πήρε χθες και το Συμβούλιο Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων το οποίο μέσω ψηφίσματος του ζητά τη διατήρηση και ενίσχυση του θεσμού των Κοινοτήτων.

Όπως σημειώνει ο Ηλίας Μπούκας, με το υπό κατάρτιση νέο νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση, στην περίπτωση του Δήμου Ιάσμου «καταργούνται εντελώς τα Συμβούλια Κοινότητας στις έδρες των Δήμων, στη δική μας περίπτωση το Συμβούλιο της Κοινότητας Ιάσμου».

Επιπλέον, «καταργείται η ξεχωριστή κάλπη για τις Κοινότητες με πληθυσμό μεγαλύτερο των 500 κατοίκων, στην δική μας περίπτωση σε όλες εκτός του Ληνού και της Κερασιάς (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή) και οι υποψηφιότητες ενσωματώνονται στα ψηφοδέλτια των υποψηφίων Δημάρχων, που σημαίνει ότι η παράταξη του Δημάρχου που κερδίζει τις εκλογές αυτομάτως εκλέγει και τα 3/5 του συμβουλίου της Κοινότητας, ασχέτως εάν σε κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο κοινοτικοί σύμβουλοι έχουν λάβει περισσότερους ψήφους».

Η θέση του Προέδρου του συμβουλίου της  Κοινότητας Ιάσμου:

«H ξεχωριστή κάλπη για την ανάδειξη των αιρετών των τοπικών Κοινοτήτων ενεργοποίησε μια νέα γενιά αυτοδιοικητικών, πολίτες που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με τα κοινά που μόνο στόχο είχαν την εκπροσώπηση των συμφερόντων του τόπου τους, πέρα από κομματικές, παραταξιακές ή δημαρχοκεντρικές εξαρτήσεις.

Δυστυχώς η αφαίρεση αποφασιστικών αρμοδιοτήτων από τους Προέδρους και τα Συμβούλια των Κοινοτήτων την τελευταία στιγμή, κατέστησε τα Συμβούλια απλά γνωμοδοτικά όργανα, χωρίς ψήφο στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, χωρίς προϋπολογισμό, ενώ οι αποφάσεις τους, ακόμα και οι προτάσεις τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση στα όργανα των περισσοτέρων Δήμων της χώρας.

Δεδομένου ότι οι Πρόεδροι και οι Κοινοτικοί σύμβουλοι είναι ενεργά κύτταρα των τοπικών κοινωνιών και οι άνθρωποι της γειτονιάς, θεωρώ ότι θα πρέπει να παραμείνουν τα συμβούλια των Κοινοτήτων στις έδρες των Δήμων, να αναβαθμιστούν και να χαρακτηριστούν αποφασιστικές οι αρμοδιότητες όλων των συμβουλίων και των Προέδρων, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να έχουν δικό τους προϋπολογισμό και να συμμετέχουν ενεργά στις αποφάσεις για την εκτέλεση έργων στις Κοινότητές τους.

Η ανεξάρτητη εκλογή είναι επιτακτική καθώς οι σύμβουλοι Κοινότητας πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας στο Δήμο και όχι οι εκπρόσωποι του Δήμου στην τοπική κοινωνία.

Είτε με ξεχωριστή κάλπη, είτε με ενιαία λίστα υποψηφίων Κοινοτικών συμβούλων σε όλα τα ψηφοδέλτια.

Οι Πρόεδροι και τα συμβούλια των Κοινοτήτων χρειάζονται αναβάθμιση του ρόλου τους και όχι απαξίωση».

Τέλος, ο κ. Μπούκας σημειώνει ότι «το νομοσχέδιο βρίσκεται σε διαβούλευση ενώ γίνεται αγώνας δρόμου από Προέδρους Κοινοτήτων που μετέχουν στο συντονιστικό όργανο του δικτύου Κοινοτήτων Ελλάδος ώστε να προωθηθούν οι θέσεις του στο Υπουργείο Εσωτερικών. Για τον λόγο αυτό έχει εκδοθεί κοινό ψήφισμα το οποίο έχει εγκριθεί ήδη εκτός από Κοινότητες και από πολλά Δημοτικά συμβούλια Δήμων».

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Δήμος Ιάσμου: Αλλαγές στα κριτήρια για την ένταξη στη Δομή Σίτισης

Δόθηκε επίσης παράταση για την κατάθεση των δικαιολογητικών μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν ανακοίνωσε σήμερα αλλαγές στα κριτήρια για την ένταξη στη Δομή Σίτισης, ενώ επιπλέον δόθηκε παράταση για την κατάθεση των δικαιολογητικών μέχρι και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα:

Δικαιούχοι για σίτιση χωρίς αντίτιμο (δωρεάν), είναι οι παρακάτω κατηγορίες.

1η κατηγορία: Μεμονωμένο άτομο  65 ετών και άνω με εισόδημα έως 6.500 ευρώ.

2η κατηγορία: Ζευγάρι με μέσο όρο ηλικίας 67 έτη με εισόδημα έως 8.500 ευρώ.

3η κατηγορία: Γονέας με προστατευόμενο, εξαρτώμενο άτομο στην οικογένεια με εισόδημα μέχρι 8.500  ευρώ. 

Όσον αφορά τη σίτιση με αντίτιμο, οι 2 βασικές κατηγορίες είναι:

1η κατηγορία: Μεμονωμένο άτομο ηλικίας 65 ετών και άνω με εισοδήματα πάνω από 6.500 ευρώ.

2η κατηγορία: Ζευγάρι με μέσο όρο ηλικίας 67 έτη και εισόδημα από 8.500 ευρώ και άνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Κλειστά μέχρι και την Παρασκευή τα σχολεία στον Δήμο Ιάσμου

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του ισχυρού παγετού που καθιστούν δυσχερή την προσέλευση μαθητών

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόφαση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, αναστέλλεται μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των δημοτικών και ιδιωτικών παιδιών σταθμών.

Σύμφωνα με την απόφαση, λόγος είναι οι ακραίες καιρικές συνθήκες (χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυρός παγετός) που επικρατούν και καθιστούν επικίνδυνη και δυσχερή την προσέλευση και παραμονή των μαθητών στα σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα στον Δήμο Ιάσμου

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόφαση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Δημοτικών και Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών, λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών (έντονη χιονόπτωση, ισχυρός παγετός) που επικρατούν και καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση των μαθητών στα σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Προγράμματα για δωρεάν σίτιση και σίτιση με αντίτιμο στον Δήμο Ιάσμου

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν δικαιολογητικά για την ένταξη τους στη Δομή Σίτισης του Δήμου

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ιάσμου στα πλαίσια της ένταξης της Πράξης «Δομή Σίτισης Δήμου Ιάσμου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020» καλεί τους ενδιαφερόμενους κατοίκους του, να υποβάλλουν δικαιολογητικά για την ένταξή τους στη Δομή Σίτισης του Δήμου, για τη χρονική περίοδο έως Δεκέμβριος 2021.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την εποπτεία του ΝΠΔΔ-ΚΕ.Π.Α.Κ.Α.Δ.Ι. το οποίο θα αναλάβει και την κάλυψη του κόστους προμήθειας των πρώτων υλών για τα γεύματα που θα παρασκευάζονται σε καθημερινή βάση και στη συνέχεια θα διανέμονται στους δικαιούχους κατ’ οίκον θέλοντας να υποστηρίξει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται ή απειλούνται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό και την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού.

Για την ένταξη στη Δομή Σίτισης για το έτος 2021 θα πρέπει να ληφθούν υπόψη τα παρακάτω: 

 1. Ετήσιο ατομικό και οικογενειακό εισόδημα (Στο συνολικό εισόδημα δεν θα συνυπολογίζονται προνοιακά επιδόματα και επιδόματα αναπηρίας)
 2. Οικογενειακή κατάσταση (άγαμος, έγγαμος, Μονογονεϊκές οικογένειες, αριθμός προστατευόμενων μελών)
 3. Περιουσιακή κατάσταση
 4. Κατάσταση υγείας

Δικαιούχοι του προγράμματος για την δωρεάν σίτιση είναι:

 • Μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ιάσμου. (βεβαίωση μόνιμης κατοικίας)
  • Μεμονωμένο άτομο (μοναχικός), (χήρος, διαζευγμένος, άγαμος) ηλικίας 67 ετών και άνω με ετήσιο εισόδημα έως 5.000 €(εκκαθαριστικό τελευταίου οικονομικού έτους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)
  • Οικογένεια (ζευγάρι) ηλικίας 67 ετών και άνω χωρίς εξαρτώμενο μέλος και ετήσιο εισόδημα έως 6.500 €.(εκκαθαριστικό τελευταίου οικονομικού έτους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)
  • Μονογονεϊκές οικογένειες με ετήσιο εισόδημα έως 4.200 €(εκκαθαριστικό τελευταίου οικονομικού έτους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)
  • Οικογένεια (ζευγάρι) με ένα (1) εξαρτώμενο μέλος και ετήσιο εισόδημα έως 5.500 €. (εκκαθαριστικό τελευταίου οικονομικού έτους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)
  • Οικογένεια (ζευγάρι) με δύο (2) εξαρτώμενα μέλη και ετήσιο εισόδημα έως 7.000 €. (εκκαθαριστικό τελευταίου οικονομικού έτους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)
  • Οικογένεια τριτέκνων με ετήσιο εισόδημα έως 8.500 €. (εκκαθαριστικό τελευταίου οικονομικού έτους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)
  • Οικογένεια πολυτέκνων με τέσσερα (4) και άνω εξαρτώμενα μέλη με ετήσιο εισόδημα έως 9.500 €. (εκκαθαριστικό τελευταίου οικονομικού έτους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)

Σε περίπτωση ισοβαθμίας μορίων υποψηφίων ωφελούμενων θα λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία, προβλήματα υγείας και αναπηρίες, μονογονεϊκές, πολύτεκνες οικογένειες, εισοδηματικά κριτήρια σύμφωνα με έγγραφη βεβαίωση των κοινωνικών υπηρεσιών.

Ως εξαρτώμενα μέλη θεωρούνται:

 1. Τα άγαμα τέκνα, εφόσον είναι ανήλικα έως 18 ετών, ή ενήλικα έως 25 ετών και φοιτούν σε σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία ή είναι άνεργοι.
 2. Άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας με ποσοστό αναπηρίας τουλαχιστον 67%, εφόσον είναι προστατευόμενα μέλη ή φιλοξενούμενοι με τους γονείς και είναι άγαμα και εφόσον δεν έχουν ετήσιο εισόδημα πάνω από 5.000 €.

Περιουσιακά κριτήρια:

 1. Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας (στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό) να μην υπερβαίνει τις 115.000 € κατ’ άτομο, προσαυξανόμενη κατά 20.000 € για κάθε επιπλέον ενήλικα και κατά 15.000 € για κάθε εξαρτώμενο ανήλικο και με ανώτατο συνολικό όριο για κάθε άτομο ή οικογένεια το ποσό των 250.000 €.
 2. Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του ατόμου ή του συνόλου των μελών της οικογένειας σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού ή/και η τρέχουσα αξία μετοχών, ομολόγων κλπ, να μην υπερβαίνει για το τελευταίο οικονομικό έτος το διπλάσιο του ορίου εισοδήματος για την λήψη των παροχών της παρούσας απόφασης.

Οι ενήλικες που διαμένουν στην ίδια κατοικία και πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα δωρεάν σίτισης έχουν το δικαίωμα υποβολής μιας μόνο αίτησης για ένταξη όλης της οικογένειας και οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ και του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) δεν μπορούν να ενταχθούν στην Δομή Σίτισης.

Η Υπηρεσία δύναται να πραγματοποιεί κατ΄ οίκον κοινωνική έρευνα για τη διασταύρωση των στοιχείων και διερεύνηση συνθηκών διαβίωσης.Καθώς επίσης και να πραγματοποιεί επανέλεγχο των δικαιολογητικών σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, λόγω των έκτακτων μέτρων του COVID-19 στα παρακάτω τηλέφωνα:

 • Κέντρα Κοινότητας Δήμου Ιάσμου τηλ. 2534350127 (Σουγλή Καλλιόπη)
 • Βοήθεια στο Σπίτι Αμαξάδων τηλ.  2534031073 (Βασιλειάδου Λεονώρα)
 • Βοήθεια στο Σπίτι Σώστη τηλ.  2531095609(Κατρανίτσα Καλλιόπη)

και ώρες από τις 08.00 – 14.00.

Η κατάθεση δικαιολογητικών αρχίζει από 08/02/2021 και λήγει 22/02/2021.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 1. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου αιτούντος και μελών (συζύγου, τέκνων κλπ)
 2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης (τελευταίου εξαμήνου)
 3. Ατομικό Εκκαθαριστικό Εφορίας, Φορολογική Δήλωση Ε1, Ε2 καθώς και το Εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ (Τελευταίου Οικονομικού έτους σε φωτοτυπίες)
 4. Βεβαίωση Ανεργίας ανανεωμένη (φωτοτυπία)
 5. Βεβαιώσεις σπουδών τέκνων
 6. Στρατιωτική ταυτότητα εξαρτώμενου μέλους
 7. Σε περίπτωση ΑμεΑ, πιστοποιητικό αναπηρίας από αρμόδια Υγειονομική επιτροπή ή ΚΕΠΑ σε ισχύ ή πρωτόκολλο κατάθεσης συνέχισης αναπηρίας σε περίπτωση λήξης (φωτοτυπία)
 8. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ
Μεμονωμένο άτομο άνω των 67 ετών300
Ζευγάρι άνω των 67 ετών250
Μονογονεϊκή οικογένεια100
Τρίτεκνοι50
Πολύτεκνοι80
Οικογένεια με 1 εξαρτώμενο μέλος20
Οικογένεια με 2 εξαρτώμενα μέλη40
ΑμεΑ από 67% έως 80%40
ΑμεΑ από 80% και άνω60
Άνεργος20
Άστεγος40

Δικαιούχοι του προγράμματος για τη σίτιση με αντίτιμο είναι:

 • Μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ιάσμου (βεβαίωση μόνιμης κατοικίας)
  • Μεμονωμένο άτομο (μοναχικός), (χήρος, διαζευγμένος, άγαμος) ηλικίας 67 ετών και άνω με ετήσιο εισόδημα(εκκαθαριστικό τελευταίου οικονομικού έτους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης):
 • από 5.001 € έως 6.000 € να καταβάλλει μηνιαίως 60,00 €
 • από 6.001 € έως 7.200 € να καταβάλλει μηνιαίως 80,00 €
 • από 7.201 € έως 8.000 € να καταβάλλει μηνιαίως 100,00 €
 • από 8.001 € έως 10.000 € να καταβάλλει μηνιαίως 120,00 €
 • από 10.001 € έως 12.500 € να καταβάλλει μηνιαίως 150,00 €
  • Οικογένεια (ζευγάρι) ηλικίας 67 ετών και άνω και ετήσιο εισόδημα (εκκαθαριστικό τελευταίου οικονομικού έτους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης):
 • από 7.501 € έως 8.500 € να καταβάλλει μηνιαίως 80,00 € έκαστος
 • από 8.501 € έως 9.600 € να καταβάλλει μηνιαίως 100,00 € έκαστος
 • από 9.601 € έως 11.000 € να καταβάλλει μηνιαίως 120,00 € έκαστος
 • από 11.001 € έως 12.500 € να καταβάλλει μηνιαίως 150,00 € έκαστος

Περιουσιακά κριτήρια:

 1. Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας (στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό) να μην υπερβαίνει τις 115.000 € κατ’ άτομο, προσαυξανόμενη κατά 20.000 € για κάθε επιπλέον ενήλικα και κατά 15.000 € για κάθε εξαρτώμενο ανήλικο και με ανώτατο συνολικό όριο για κάθε άτομο ή οικογένεια το ποσό των 250.000 €.
 2. Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του ατόμου ή του συνόλου των μελών της οικογένειας σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού ή/και η τρέχουσα αξία μετοχών, ομολόγων κλπ, να μην υπερβαίνει για το τελευταίο οικονομικό έτος το διπλάσιο του ορίου εισοδήματος για την λήψη των παροχών της παρούσας απόφασης.

Οι ενήλικες που διαμένουν στην ίδια κατοικία και πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα σίτισης με αντίτιμοέχουν το δικαίωμα υποβολής μιας μόνο αίτησης για ένταξη όλης της οικογένειας και οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, λόγω των έκτακτων μέτρων του COVID-19 στα παρακάτω τηλέφωνα:

 • Κέντρα Κοινότητας Δήμου Ιάσμου τηλ. 2534350127 (Σουγλή Καλλιόπη)
 • Βοήθεια στο Σπίτι Αμαξάδων τηλ.  2534031073 (Βασιλειάδου Λεονώρα)
 • Βοήθεια στο Σπίτι Σώστη τηλ.  2531095609(Κατρανίτσα Καλλιόπη)

και ώρες από τις 08.00 – 14.00.

Η κατάθεση δικαιολογητικών αρχίζει από 08/02/2021 και λήγει 22/02/2021.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 1. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου αιτούντος και μελών (συζύγου, τέκνων κλπ)
 2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης (τελευταίου εξαμήνου)
 3. Ατομικό Εκκαθαριστικό Εφορίας, Φορολογική Δήλωση Ε1, Ε2 καθώς και το Εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ (Τελευταίου Οικονομικού έτους σε φωτοτυπίες)
 4. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ώρες πριν

Γιάνης Βαρουφάκης: «Να προστατεύσουμε τους πολίτες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ4 ώρες πριν

Το σποτάκι – αφιέρωμα του Δήμου Κομοτηνής στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες πριν

Τσίπρας: «Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης είναι να βαράει στο ψαχνό»

ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες πριν

Βίντεο – ντοκουμέντο από τα επεισόδια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

ΡΟΔΟΠΗ7 ώρες πριν

Καταγγελία φαντάρου στην Κομοτηνή: «Μας βάζουν στα ορύγματα λόγω Κουφοντίνα»

ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Ξύλο και προσαγωγές από την Αστυνομία στην πλατεία Νέας Σμύρνης

YΓΕΙΑ8 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Μόλις ένα κρούσμα στη Ροδόπη

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ10 ώρες πριν

Κραυγή αγωνίας από τους επαγγελματίες σχολικών κυλικείων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ11 ώρες πριν

Πρώην Υπουργοί ΝΔ κατά κυβέρνησης: «Αποτύχατε παταγωδώς στην πανδημία»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ12 ώρες πριν

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης παράτυπων μεταναστών

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ4 ώρες πριν

Το σποτάκι – αφιέρωμα του Δήμου Κομοτηνής στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες πριν

Βίντεο – ντοκουμέντο από τα επεισόδια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Ξύλο και προσαγωγές από την Αστυνομία στην πλατεία Νέας Σμύρνης

TΟΥΡΚΙΑ1 ημέρα πριν

Χαφζά Τζιρντάμπ: «Το καθεστώς Ερντογάν φυλακίζει και βασανίζει χιλιάδες ανθρώπους»

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών στην Α.Δ. Ροδόπης

ΠΑΙΔΕΙΑ1 ημέρα πριν

Κομοτηνή: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις ενάντια στο νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Επίτιμος πρόεδρος HDP: «Αν ο Ερντογάν χάσει τις εκλογές θα πάει στη φυλακή»

ΡΟΔΟΠΗ6 ημέρες πριν

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εξωτερικοί φρουροί Φυλακών Κομοτηνής

ΠΑΙΔΕΙΑ6 ημέρες πριν

Υπό κατάληψη και πάλι η Πρυτανεία του Δ.Π.Θ.

TΟΥΡΚΙΑ6 ημέρες πριν

Τούρκος αναλυτής: «Με τις πλάτες Γερμανών υπουργών ο Ερντογάν δημιουργεί εντάσεις στο Αιγαίο»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x