ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ


ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ακατανόητη δήλωση Γκαράνη για τη δημοτική Αρχή Πετρίδη

Από τη μια, ο Δήμαρχος Κομοτηνής δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η σημερινή δημοτική Αρχή δεν αποτελεί συνέχεια της διοίκησης Πετρίδη και από την άλλη, επικαλείται έργα της δημοτικής Αρχής Πετρίδη προκειμένου να απαντήσει στον Αντώνη Γραβάνη

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αναφορά του Γιάννη Γκαράνη στην προηγούμενη διοίκηση Πετρίδη, στα πλαίσια της απάντησης του στον Αντώνη Γραβάνη για την τουριστική ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης και του Φαναρίου.

Ο νυν Δήμαρχος δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η σημερινή διοίκηση δεν αποτελεί συνέχεια και κομμάτι της προηγούμενης δημοτικής Αρχής Πετρίδη, την οποία προσπαθεί πάντως να δικαιολογήσει καθώς όπως λέει «έριξε το μεγαλύτερο βάρος της στην εξυγίανση του Δήμου».

Το παράδοξο, ωστόσο, είναι ότι στην απάντηση του ο Γιάννης Γκαράνης επικαλείται έργα της δημοτικής Αρχής Πετρίδη όπως ο βιολογικός καθαρισμός Φαναρίου, το Seatrack, οι πιστοποιημένες παιδικές χαρές μέσω προγράμματος Leader αλλά και το Φεστιβάλ Φαναρίου.

Εντύπωση προκαλεί επιπλέον η αναφορά στον επίσημο λογαριασμό του Δήμου Κομοτηνής στο facebook, για τον οποίον ο Δήμαρχος επιβεβαιώνει ότι έχει επιβληθεί λογοκρισία στους χρήστες του διαδικτύου με τη δικαιολογία ότι «σε καμία περίπτωση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου δεν πρέπει και δεν μπορεί να γίνουν πεδίο αντιπαράθεσης».

Αναλυτικά, η δήλωση του:

«Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής-Αντώνης Γραβάνης» τίθενται προς τη Δημοτική αρχή της Κομοτηνής επτά ερωτήματα, που αφορούν στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της Τουριστικής αναπτυξιακής μας πολιτικής. Απαντούμε, λοιπόν, τα εξής:

Κατ’ αρχάς, ο κ. Γραβάνης επιχειρεί για πολλοστή φορά να ασκήσει κριτική στη νυν Δημοτική αρχή, θεωρώντας την κομμάτι και συνέχεια μιας δεκαετούς διακυβέρνησης του  Δήμου, που ξεκίνησε το 2011, με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο, τον Γιώργο Πετρίδη. Ας του υπενθυμίσουμε, λοιπόν, ότι οι Διοικήσεις του Δήμου επί των θητειών του Γιώργου Πετρίδη έριξαν το μεγαλύτερο βάρος τους στην εξυγίανση του Δήμου από τα χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που άφησε η Διοίκηση Κοτσάκη!

Διερωτάται ο κ. Γραβάνης, στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, τι έκανε η «Κοινωνία Πολιτών», της οποίας, όπως χαρακτηριστικά λέει, ο σημερινός Δήμαρχος ήταν Αντιδήμαρχός της. Αφού το θέλει, λοιπόν, ας ανατρέξουμε στο παρελθόν κι ας ξαναθυμηθούμε τα έργα και τις ημέρες της Αντιδημαρχίας του νυν Δημάρχου και της δικής του το 2010! Της Αντιδημαρχίας των Οικονομικών, που η ιστορία της γράφτηκε με μελανά χρώματα, αυτά των χρεών, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ! Σε αντίθεση με τη θητεία του κ. Γκαράνη, που επιβραβεύτηκε από τους πολίτες, καθώς τον εξέλεξαν πανηγυρικά Δήμαρχο Κομοτηνής!

1) Το ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον της νυν Δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη της περιοχής καταδείχτηκε σημασιολογικά και ουσιαστικά με την πραγματοποίηση στο Φανάρι της πρώτης σύσκεψης του Δημάρχου αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν αιρετοί, ξενοδόχοι, επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής και είχε ως αντικείμενο την ιεράρχηση των ζητημάτων που έπρεπε να επιλυθούν και τον συντονισμό των δυνάμεων, ούτως ώστε σύντομα ν’ αρχίσουν να διαφαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα. 

-Το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στην κατεύθυνση των υποδομών που έγινε στην παραλιακή ζώνη του Δήμου μας είναι αυτό του Βιολογικού Καθαρισμού και της Ύδρευσης. Είναι ένα έργο τεράστιας σημασίας, που δίνει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής και που συμβάλλει τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη, καθώς, ουσιαστικά ο Δήμος επιδοτεί έμμεσα κάθε μελλοντικό ξενοδοχειακό επενδυτή, που αν δεν υπήρχαν οι υποδομές αυτές ενδεχόμενα να μην ερχόταν ποτέ στην περιοχή, αφού θα έπρεπε να αναλάβει το δυσβάσταχτο κόστος κατασκευής τους. 

-Επιπλέον, διευθετήθηκε με όρους και κανόνες η χωροθέτηση των μπαρ της παραλιακής, που για χρόνια ήταν άναρχα αναπτυγμένα.

-Κατασκευάστηκε το SEATRAC, κάνοντας τη θάλασσα προσβάσιμη στα ΑΜΕΑ.

-Τοποθετήθηκε LED φωτισμός σε όλον τον οικισμό του Φαναρίου.

-Μέσω του προγράμματος LEADER κατασκευάστηκε νέα παιδική χαρά στον οικισμό.

-Σχεδιάστηκε και διοργανώνεται κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Φαναρίου, που προσδίδει νέα πνοή στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες. 

2) Το μεγάλο έργο της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης, που είναι έργο της ΕΤΑΔ γνωρίζει καλά ο κ. Γραβάνης ότι σχεδιάστηκε και υλοποιείται κατόπιν διαρκών, επίμονων και ασφυκτικών πιέσεων της Δημοτικής αρχής. Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της διακυβέρνησης του Δήμου από την παράταξή μας ο Δήμαρχος, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσίες πίεζαν και επανέρχονταν συνεχώς στο αίτημα της υλοποίησης του έργου της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης. Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί ότι η Πολεοδομία του Δήμου Κομοτηνής εργάστηκε συγκροτημένα και επίπονα προκειμένου να προχωρήσει η ένταξη του  συγκεκριμένου έργου, σε συνεργασία με την ΕΤΑΔ.

3) Οι πρωτοβουλίες και το ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής για την επίλυση των ζητημάτων της αλιείας είναι διαρκείς. Πρόσφατα ο Δήμαρχος συγκάλεσε σύσκεψη στο Φανάρι με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τον Αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής ΑΜΘ, με σκοπό να συντονιστούν οι δυνάμεις και οι δράσεις όλων για να επιταχυνθεί η υλοποίηση έργων, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της αλιείας στην περιοχή. Επίσης, οι υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται στην κατεύθυνση σύναψης προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με το Λιμενικό Ταμείο Αβδήρων για την κατασκευή δυο πλωτών προβλητών στο Λιμάνι Φαναρίου, καθώς ο χώρος ανήκει στο Λιμενικό Ταμείο. Επιπλέον, ο Δήμος Κομοτηνής ετοιμάζει πρόταση για το Leader για αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου.

4) Οι ανεκμετάλλευτες παραλίες που αναφέρει ο κ. Γραβάνης στην ανακοίνωσή του, όπως και ο ίδιος γνωρίζει, δεν ανήκουν στον Δήμο Κομοτηνής, αλλά στην Ελληνική Εταιρεία Δημοσίου. Παρ’ όλ’ αυτά, ο Δήμος Κομοτηνής σε απόλυτη σύμπνοια και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρειά μας, διεκδικεί σθεναρά και πιεστικά την επί μακρόν παραχώρηση των ακινήτων της ΕΤΑΔ, τόσο στο παραλιακό μέτωπο, όσο και στην Κομοτηνή. Ταυτόχρονα, ο Δήμος βρίσκεται σε συνεννόηση και σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Αντιπεριφερειάρχη, προκειμένου να διαπλατυνθεί και να βελτιωθεί ο δρόμος από τη διασταύρωση Φαναρίου έως τον οικισμό, ένα έργο που ανήκει στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας. Επιπλέον, εξετάζει τις προοπτικές ανάπτυξης αλιευτικού και καταδυτικού τουρισμού στον οικισμό του Φαναρίου, καθώς και τη δημιουργία υπαίθριας λαϊκής αγοράς, με μοναδικό προϊόν πώλησης τα αλιεύματα, προκειμένου να ενισχυθεί το εισόδημα των ντόπιων.

5) Όσον αφορά το ζήτημα της τοποθέτησης πινακίδων, να πληροφορήσουμε τον κ. Γραβάνη ότι εντός της πόλης υπάρχουν πινακίδες και εκτός αυτής ο Δήμος Κομοτηνής δεν έχει την αρμοδιότητα να τις τοποθετήσει. Αλλά και δική μας αρμοδιότητα να ήταν, θέλουμε να τον ενημερώσουμε ότι είμαστε στο 2021 κι όχι στο 2010! Βρισκόμαστε στην εποχή της κυριαρχίας της τεχνολογίας! Πλέον, δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει κινητό τηλέφωνο και GPS στο κινητό του και που θα προσδοκά να προσανατολιστεί σ’ έναν τόπο από τις πινακίδες που θα βρει στον δρόμο! Ταυτόχρονα, ο Δήμος Κομοτηνής αξιοποιώντας πόρους από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα έχει προετοιμάσει ηλεκτρονικές εφαρμογές, που σύντομα θα θέσει σε λειτουργία και θα παρουσιάσει, με βάση και την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα.

6) Η Επιτροπή Τουρισμού, όπως έχουμε επανειλημμένα πει, δε συγκροτείται, γιατί η νυν Δημοτική αρχή την έχει αναβαθμίσει θεσμικά σε επίπεδο Αντιδημαρχίας Τουρισμού. Ο δε Αντιδήμαρχος Τουρισμού, ο Κίμωνας ο Λεχούδης, έχει προσκαλέσει όλους τους θεσμικούς φορείς που συμμετείχαν στην παλιά αυτή Επιτροπή και τους έχει ζητήσει να καταθέσουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη συνάντηση αυτή, ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες η δημιουργία ενός τουριστικού μάστερ πλαν από εταιρεία με εμπειρία στην τουριστική ανάπτυξη και σχεδιασμό. Κάτι που έγινε και, με βάση αυτές τις προτάσεις, ο Δήμος προχώρησε στην ανάθεση σε μελετητή ενός σχεδίου ολοκληρωμένης τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας. Ο μελετητής έχει ήδη συνομιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους στον Τουρισμό θεσμικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Γραβάνη,  και προχωράει στην ολοκλήρωση της σύνταξης της μελέτης.

7) Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Κομοτηνής δεν σχεδιάστηκαν με στόχο την προσωπική αυτοπροβολή του Δημάρχου, ο οποίος είναι ο δημοκρατικά εκλεγμένος επικεφαλής και εκπρόσωπος της νυν Δημοτικής αρχής, αλλά για την πληροφόρηση και ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με το έργο και τις δράσεις του Δήμου Κομοτηνής. Σε καμία δε περίπτωση δεν πρέπει και δεν μπορεί να γίνουν πεδίο αντιπαράθεσης. Οι πολίτες που θέλουν να καταθέσουν τα προβλήματα, τις επισημάνσεις τους και την κριτική τους στη Δημοτική αρχή έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν είτε διά ζώσης, καθώς οι πόρτες του Δημάρχου και όλων των αιρετών που ασκούν διοίκηση είναι πάντα ανοιχτές, είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Κομοτηνής, όπου υπάρχουν τα email και τα τηλέφωνα όλων των αιρετών και των υπαλλήλων του Δήμου μας.

Να υπενθυμίσουμε δε στον κ. Γραβάνη ότι ο Δήμος Κομοτηνής έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή ιστοσελίδα και τα αντίστοιχα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  με τον τίτλο VisitKomotini, όπου εκεί προβάλλονται και αναδεικνύονται αποκλειστικά και μόνο οι ομορφιές του τόπου μας, χωρίς δηλώσεις Δημάρχου.

Μια ιστοσελίδα που συμβάλλει τα μέγιστα στο να γνωρίσει ο κόσμος τη μαγεία της πόλης μας και του ευρύτερου Δήμου μας και να προσελκυσθεί να μας επισκεφτεί. Και χάρη σε αυτήν την προσπάθεια έχει παραχθεί και συγκεντρωθεί σημαντικό και αξιόλογο υλικό της περιοχής μας, που είναι εύκολα προσβάσιμο στον επισκέπτη».

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Κομοτηνή: Σε 15 σημεία τα χάρτινα φαρασάκια για τις ακαθαρσίες κατοικίδιων

Τα φαρασάκια από ανακυκλωμένο χαρτί προορίζονται για την εύκολη κι ανέπαφη περισυλλογή ακαθαρσιών κατοικίδιων και διανέμονται δωρεάν στους πολίτες με στόχο να διατηρηθούν η φύση, οι δρόμοι και τα χέρια καθαρά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κομοτηνής παρέλαβε την Πέμπτη (29/7) την οικολογική ελληνική πατέντα με χάρτινα φαρασάκια μιας χρήσης «ΝΟ ΚΑΚΑ» από  την εφευρέτρια της πατέντας Μαρία Αρκούδη και τη συνιδιοκτήτρια Σωτηρία Μπαχούρου. Τα φαρασάκια από ανακυκλωμένο χαρτί προορίζονται για την εύκολη κι ανέπαφη περισυλλογή ακαθαρσιών κατοικίδιων και διανέμονται δωρεάν στους πολίτες με στόχο να διατηρηθούν η φύση, οι δρόμοι και τα χέρια καθαρά.

 Το ίδιο βράδυ παρουσιάστηκε η συγκεκριμένη δράση του Δήμου Κομοτηνής στην πλατεία Ειρήνης, σε δημότες που έχουν σκυλιά και προσφέρθηκαν φαρασάκια και λιχουδιές για τα σκυλάκια.

 Σήμερα, τοποθετούνται κουτιά με φαρασάκια σε 15 σημεία της πόλης:

 • Φιλικής Εταιρίας (αρχή Βενιζέλου)
 • Αρχή Λ. Ηρώων (Ταξιαρχία)
 • Γ. Παπανδρέου με Φιλίππου γωνία
 • Οδός Φιλίππου (3ο ΓΕΛ)
 • Οδός Υψηλάντου (ΕΟΔΥ)
 •  Οδός Υψηλάντου (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας)
 • Παρασίου – Ν. Ζωίδη -Αίνου
 • Άλσος Πάρκου – Λ. Δημοκρατίας
 • Άλσος Πάρκου- Αγία Παρασκευή
 • Π. Τσαλδάρη – Σιδηροδρομικός Σταθμός
 • Γ. Κακουλίδου με Αγίας Σοφίας
 • Οδός Βύρωνος
 • ΚΕΠ- Πλατεία Ειρήνης
 • Ελ. Βενιζέλου με Θ. Σοφούλη
 • Ν. Πλαστήρα με Οδό Ξάνθης

Μέσα από τη χρήση της συγκεκριμένης ελληνικής πατέντας ο Δήμος Κομοτηνής συμβάλλει στην κατάργηση της χρήσης της πλαστικής σακούλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Νέο ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής

Το νέο ωράριο θα ισχύει από τις 2 έως τις 13 Αυγούστου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής ενημερώνει το κοινό της ότι από τις 2 έως τις 13 Αυγούστου 2021 θα λειτουργεί με το εξής ωράριο:

Δευτέρα – Παρασκευή : 08:00 – 14:30
Απόγευμα  Πέμπτης : 18:00 – 20:00

Ο δανεισμός και οι επιστροφές των βιβλίων θα πραγματοποιούνται εντός του κτιρίου κατά το ωράριο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, με πρόσβαση στους χώρους των βιβλιοστασίων και του αναγνωστηρίου.

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί επίσης τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στον σύνδεσμο komotinilib.openabekt.gr και στη συνέχεια να επιλέξει από τα βιβλία που διατίθενται, όπως ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, παιδικά, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, και άλλα.

Η διακίνηση των βιβλίων γίνεται τηρώντας πάντα  τα μέτρα προστασίας της δημοσίας υγείας.

Για δανεισμό βιβλίων, εγγραφή νέων μελών, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στο τηλέφωνο 2531022589 ή μέσω email στο vivkomot@otenet.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Κλιματιζόμενη αίθουσα για τον καύσωνα στο Α΄ΚΑΠΗ Κομοτηνής

Από σήμερα 29 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 3 Αυγούστου θα λειτουργεί κλιματιζόμενη αίθουσα στο Α΄ΚΑΠΗ Κομοτηνής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενόψει της έντονης ανόδου της θερμοκρασίας που όπως προβλέπει η ΕΜΥ θα φτάσει τους 38-41 βαθμούς Κελσίου από σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται σε ορισμένες περιοχές λόγω τοπικών συνθηκών ο υδράργυρος να ανέβει και περισσότερο, ο Δήμος Κομοτηνής:

 • Από σήμερα 29 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 3 Αυγούστου θα λειτουργεί κλιματιζόμενη αίθουσα στο Α΄ΚΑΠΗ Κομοτηνής (οδός Φιλίππου 2-4, περιοχή Δημοτικής Αγοράς), ακολουθώντας τις ισχύουσες οδηγίες του ΕΟΔΥ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας SARS-CoV-2, για όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από έναν δροσερό χώρο. Υπεύθυνες για τον συντονισμό και τις απαιτούμενες δράσεις ορίζονται:

Α) Η προϊσταμένη του Α΄ ΚΑΠΗ Αναστασία Παπανικολάου  και η Ελεάνθη Κεμεντζετζίδου, υπάλληλος 1ου ΚΑΠΗ ΝΠΔΔ ΚΕ.ΜΕ.Α (τηλέφωνο επικοινωνίας 25310 27702).

Β) Η προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμμάτων ΝΠΔΔ ΚΕ.ΜΕ.Α Αρχοντούλα Τσάτσικου (τηλέφωνο επικοινωνίας 6949494774).

 • Εφιστά την προσοχή των πολιτών απέναντι στις υψηλές θερμοκρασίες και ιδιαίτερα όσων ανήκουν στις εμπαθείς ομάδες (με αναπνευστικές, καρδιαγγειακές παθήσεις, κ.λπ.), προς αποφυγή δυσάρεστων για την υγεία τους επιπτώσεων, και τους καλεί να προσέρχονται στο Α’ ΚΑΠΗ, όπου θα βρουν ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον.
 • Καλεί όλους τους πολίτες να λάβουν υπόψη τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού για να προφυλαχθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες, ειδικά τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς και τα βρέφη.

Περισσότερες λεπτομέρειες: στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού, την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και τον λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Χάρτινα φαρασάκια μιας χρήσης για τις ακαθαρσίες κατοικίδιων θα παραλάβει ο Δήμος Κομοτηνής

Θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης ώστε οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων να μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Χάρτινα φαρασάκια μιας χρήσης από ανακυκλωμένο χαρτί που προορίζονται για την περισυλλογή ακαθαρσιών κατοικίδιων με εύκολο κι ανέπαφο τρόπο, θα παραλάβει αύριο Πέμπτη ο Δήμος Κομοτηνής στις εγκαταστάσεις Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Η ελληνική πατέντα «ΝΟ ΚΑΚΑ» θα συμβάλλει ουσιαστικά στη δημιουργία ενός πολιτισμένου περιβάλλοντος μέσα από την αγαστή συνεργασία με τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων.

Τα κουτιά με τα φαρασάκια θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία ώστε με απλές κινήσεις να μην μένουν ακαθαρσίες σε δημόσιους χώρους.

Σε ανάλογη δράση έχουν εδώ και καιρό προβεί αρκετοί Δήμοι ανά την Ελλάδα μεταξύ των οποίων η Καλαμάτα, η Ηλιούπολη, η Αλεξανδρούπολη κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
TΟΥΡΚΙΑ34 λεπτά πριν

Χάος στην Τουρκία με τις φωτιές: Με βάρκες φεύγουν οι κάτοικοι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ53 λεπτά πριν

ΠΑΜΘ: 602.500 ευρώ από το ΕΣΠΑ για το Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ώρες πριν

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Ε.Ο. Ξυλαγανής – Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες πριν

Έκτακτο δελτίο καιρού: Υποχωρεί ο καύσωνας – Ισχυρές καταιγίδες σε Μακεδονία και Θράκη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ3 ώρες πριν

Συνελήφθησαν άλλοι δύο δράστες της απαγωγής των Πακιστανών στην Κομοτηνή

ΞΑΝΘΗ19 ώρες πριν

Ξάνθη: Αγνοείται 21χρονος που βούτηξε στον ποταμό Νέστο

ΡΟΔΟΠΗ19 ώρες πριν

Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη σε οικισμούς της Ροδόπης

ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες πριν

Πυρκαγιές: Εκτός μάχης με πρόβλημα στον κινητήρα το Beriev 200 – Με το ζόρι επέστρεψε στην Ελευσίνα

ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες πριν

Δραματικές ώρες στην Εύβοια: «Βοηθήστε μας, θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές»

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Στη μάχη της πυρασφάλειας οι Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής

TΟΥΡΚΙΑ34 λεπτά πριν

Χάος στην Τουρκία με τις φωτιές: Με βάρκες φεύγουν οι κάτοικοι

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ώρες πριν

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Ε.Ο. Ξυλαγανής – Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες πριν

Δραματικές ώρες στην Εύβοια: «Βοηθήστε μας, θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές»

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Πύρινος εφιάλτης στη Βαρυμπόμπη: Καίγονται σπίτια – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Μηταράκης: «Η Τουρκία προκάλεσε ναυάγιο βάρκας και εγκατέλειψε τους μετανάστες»

ΒΟΥΛΗ5 ημέρες πριν

Στους Έλληνες Βουλευτές ξένων Κοινοβουλίων μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Η Τουρκία καίγεται γιατί δεν διαθέτει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος – Μπουγέλωσαν τον Τσαβούσογλου

ΚΑΒΑΛΑ5 ημέρες πριν

Εγκαταλείπουν άρον – άρον τη Θάσο οι Ρουμάνοι τουρίστες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ημέρες πριν

Στυλιανίδης σε Λιβανό: «Επείγον θέμα για τη Ροδόπη η ένταξη του Φράγματος Ιάσμου»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ημέρες πριν

Σπήλιος Λιβανός: «Αυτές είναι οι επτά μεγάλες μεταρρυθμίσεις της ΚΑΠ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x