ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: «Μέτιος και Μαυρίδης λένε ψέματα στο λαό για το ΚΥΤ Φυλακίου»

«Εθνικό έγκλημα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου – «Ο Έβρος ήταν η μοναδική περιοχή (σ.σ. της Θράκης) που δεν είχε μουσουλμάνους για εθνικούς λόγους. Τώρα η ΝΔ βάζει μουσουλμάνους στον Έβρο»

Το ΚΥΤ Φυλακίου επισκέφθηκε το μεσημέρι Παρασκευής 29 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, «με τους Έλληνες ακρίτες που αντιστέκονται στα αντεθνικά σχέδια της κυβέρνησης, για την επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο Έβρου», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. 

Γύρω στη 1 το μεσημέρι βρέθηκε έξω από το ΚΥΤ Φυλακίου όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας και απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής ανέφερε «Θα γίνει μια μουσουλμανική πόλη πίσω από  την Ορεστιάδα, να τους πάνε στα ακατοίκητα νησιά το έχω πει χίλιες φορές».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αρνήθηκε να μπει μέσα στο ΚΥΤ καθώς όπως είπε όταν αυτό συμβεί θα είναι Κυβέρνηση και θα έχουν φύγει όλοι αυτοί. Συγκεκριμένα τόνισε «Θα μπω σε hot spot μόνο όταν φύγουν οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα για να καθαρίσω τον χώρο».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε ως «ψεύτες» τόσο τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη όσο και τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιοι καθώς όπως είπε «μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος λέει ψέματα. Κατά την άποψη μου, δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Και οι δυο λένε ψέματα στο λαό διότι πολύ απλά αν ήθελαν πραγματικά να μη γίνει το hot spot θα έπρεπε να είναι κάτω στην Αθήνα μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας».

«Πίσω από τον ελληνικό Στρατό δεν βάζεις ανθρώπους που δεν ξέρεις ποιοι είναι. Πίσω από την πλάτη του Στρατού γίνεται ένα έγκλημα στην περιοχή. Έστησαν 1000 στρατιώτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν ζημιά στην Ελλάδα. Αυτό είναι εθνικό έγκλημα και αυτό δυστυχώς γίνεται σε όλη την Ελλάδα», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Επέβαλλαν μια διαδικασία αλλοιώσεως του πληθυσμού. 300 κάτοικοι σε ένα χωριό και 1500-2000 μετανάστες, τι ελληνική περιοχή θα λέγεται αυτή; Ο Έβρος ήταν η μοναδική περιοχή (σ.σ. της Θράκης) που δεν είχε μουσουλμάνους για εθνικούς λόγους. Τώρα η ΝΔ βάζει μουσουλμάνους στον Έβρο, σε λίγο θα έχετε έναν ειρηνικό εξισλαμισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Γιώργος Δάφνης – Maron News

ΒΟΥΛΗ

Χαρίτου: «Ανομολόγητη επιδίωξη σας να κάνετε ακόμη πιο ιδιωτική την εκπαίδευση»

«Δύο χρόνια απραξίας και εγκατάλειψης για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο της ΝΔ για το δημόσιο σχολείο, κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολιτικές εκδικητικές απέναντι στα νέα παιδιά, αποκλεισμό 25.000 νέων από τα δημόσια πανεπιστήμια με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και προώθησή τους στα ιδιωτικά κολέγια, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, που βιώνει δύο χρόνια εγκατάλειψης και απραξίας με την κυβέρνηση της ΝΔ.

Στην ομιλία του ο βουλευτής Ροδόπης σημείωσε: «Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και είναι να αναρωτιέται κανείς, γιατί τέτοια βιασύνη, σε ποια αλήθεια τόσο επείγοντα, τόσο σοβαρά προβλήματα της εκπαίδευσης θέλετε με το νομοσχέδιο να δώσετε απαντήσεις;

Μήπως ότι το σχολείο έχει μετατραπεί σε ένα διαρκές εξεταστικό κέντρο;

Ότι δεν εμπνέει αλλά απωθεί, ότι το λύκειο έχει πλήρως υποβαθμιστεί;

Μήπως απαντάτε στην αγωνία των γονιών, που ξέρουν ότι αν δε βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, όσοι φυσικά μπορούν, δε θα μορφωθούν δεν θα προκόψουν τα παιδιά τους;

Μήπως αντιμετωπίζετε τα μεγάλα κενά των σχολείων σε εκπαιδευτικούς; Το 30% από αυτούς είναι αναπληρωτές, ενώ στη Ευρώπη είναι μόνο το 6%, βλέπετε και εδώ πρωτοτυπούμε.

Σας προβληματίζουν μήπως οι τεράστιες ελλείψεις σε σχολικές αίθουσες, πρόβλημα που φάνηκε έντονα στην πανδημία και θα το ξαναβρούμε μπροστά με το 4ο κύμα;

Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν σας απασχολεί στο νομοσχέδιο. Όλα αυτά σας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Αν σας προβλημάτιζαν θα αφήνατε να δοκιμαστούν και να αξιολογηθούν οι ρυθμίσεις, τα βήματα που έγιναν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η ελεύθερη εισαγωγή των μαθητών στα ΑΕΙ, στις λεγόμενες πράσινες σχολές ή τα ΠΕΚΕΣ ως χώρος προβληματισμού, δημιουργίας κουλτούρας αξιολόγησης, τα διετή προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης στα ΑΕΙ, κα. Εσείς όλα αυτά τα καταργήσατε.

Δύο χρόνια καθυστερείτε αδικαιολόγητα να υλοποιήσετε απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης για τον διορισμό 15.000 εκπαιδευτικών. Μην επικαλείστε αυτούς που πριν λίγες μέρες ανακοινώσατε. Όπως μου έλεγαν οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ στην Κομοτηνή, με τους οποίους συναντήθηκα, μεγάλο μέρος των σχολικών μονάδων από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργούσε μόνο με τον διευθυντή και δύο καθηγητές, λόγω των συνταξιοδοτήσεων το 2020.

Με το νομοσχέδιο, ούτε την αναβάθμιση του σχολείου, ούτε την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών προωθείτε, όπως παραπλανητικά αναγράφεται στον τίτλο.

Με τις ρυθμίσεις σας στοχεύετε κατευθείαν στην υπονόμευση του δημόσιου χαρακτήρα του σχολείου, στην επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα αυταρχικού τύπου σχολείο, που θα είναι πιο αποκρουστικό για όσους ακόμη μοχθούν σε αυτό.

Όσες περίτεχνες εκφράσεις κι αν χρησιμοποιήσετε δε μπορεί να κρυφτεί η ανομολόγητη επιδίωξή σας να κάνετε ακόμη πιο ιδιωτική την εκπαίδευση, δηλαδή για όσους έχουν χρήμα.

Να μετατρέψετε τη μόρφωση από δικαίωμα όλων σε προνόμιο των λίγων με το πορτοφόλι, των εκλεκτών σας. Τι διαφορετικό από αυτό εννοούσε ο κος Μητσοτάκης όταν πρόσφατα έλεγε, δεν μπορούν και δεν πρέπει να πάνε όλοι κατ’ ανάγκη στα πανεπιστήμια. Βέβαια, τι δουλειά έχουν εκεί τα παιδιά των φτωχών λαϊκών στρωμάτων ή των αγροτών ή από την ορεινή Ροδόπη; Εσείς αντί να τους δώσετε ευκαιρίες να προχωρήσουν έρχεστε με τις ρυθμίσεις να υψώσετε νέους φραγμούς και να γυρίσετε την παιδεία  50 χρόνια πίσω».

Ο βουλευτής στάθηκε ιδιαίτερα στην ψήφιση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής λέγοντας: «Εσείς δεν διστάσατε αξιοποιώντας την πανδημία ως ευκαιρία, παρά τις αντιδράσεις μας, με την ψήφιση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα πανεπιστήμια, να κλέψετε τα όνειρα και τις προσδοκίες πάνω από 25.000 νέων ανθρώπων, αφήνοντάς τους εκτός πανεπιστημίων.

Την ίδια στιγμή που κάνετε δήθεν έκκληση να στραφούν στα δημόσια ΙΕΚ, ως ξεκάρφωμα, έχετε αναγνωρίσει τα τριετή πτυχία ιδιωτικών κολεγίων ως ισότιμα με αυτά των δημοσίων πανεπιστημίων.

Σας κατηγορούμε ανοικτά ότι στέλνετε τους νέους που σφαγιάζετε από τα πανεπιστήμια ως σίγουρη πελατεία στα ιδιωτικά κολέγια.

Ακούστε την κραυγή αγωνίας των νέων αυτών και των οικογενειών τους και κάντε δεκτή την τροπολογία που σας καταθέσαμε. Στην Ευρώπη στοχεύουν το 45% των νέων να έχει πανεπιστημιακή μόρφωση εσείς που τόσο την επικαλείστε κινήστε σε αντίθετη κατεύθυνση».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο βουλευτής τόνισε πως στην ίδια λογική της οπισθοδρόμησης είναι και οι ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο. Είπε αναλυτικά:

«Οικοδομείτε ένα σχολείο που δεν θα προάγει τη γνώση, το διάλογο, τη συλλογική προσπάθεια, την αξιολόγηση, αλλά ένα αυταρχικό σχολείο, με τον διευθυντή-αφέντη ελέω και προέκταση του κομματικού σας κράτους.

Επαναφέρετε τον επιθεωρητισμό, που θα αναπαράγει αποκλεισμούς και εντάσεις, γεγονός που θα αποθαρρύνει μάχιμους εκπαιδευτικούς από την προσπάθεια που σήμερα κάνουν.

Πως να γίνετε κύριοι πιστευτοί ότι το πραγματικό κίνητρό σας για την εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών είναι η βελτίωση της εκπαίδευσης; Εσείς δεν διορίσατε τους διευθυντές της εκπαίδευσης αυθαίρετα χωρίς ουσιαστική αξιολόγηση;  Σταματήστε να αναμασάτε την καραμέλα ότι δήθεν εμείς δε θέλουμε την αξιολόγηση.

Ή έχετε άγνοια των προβλημάτων στα σχολεία ή συνειδητά θέλετε να αποπροσανατολίσετε ότι για όλα τα δεινά στο σχολείο φταίει ο κακός εκπαιδευτικός, που προφανώς υπάρχει και τέτοιος, αλλά δεν είναι πρωτίστως αυτός που δημιουργεί τα προβλήματα στο σχολείο.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η αξιολόγηση που προτείνετε θα είναι τιμωρητική.

Κυρία υπουργέ ή κάνετε ή ίσως δεν καταλαβαίνετε ότι το σχολείο ως καθρέφτης της κοινωνίας αντανακλά όλα τα προβλήματά της. Τα σοβαρά προβλήματα του σχολείου είναι τα σοβαρά προβλήματα της ίδιας της κοινωνίας και τα παιδιά δε μένουν ανεπηρέαστα από αυτά. Ενώ την ίδια στιγμή βλέπουν τα γιγαντώνονται τα εμπόδια και τα αδιέξοδα μπροστά τους, τα οποία το σχολείο αδυνατεί να συζητήσει.

Εσείς με ευκολία ενοχοποιείτε το δημόσιο σχολείο ότι δεν είναι προσαρμοσμένο στην αγορά εργασίας και ότι περίπου αυτό ευθύνεται για την ανεργία. Λες και υπάρχουν τόσες πολλές θέσεις εργασίας και λείπουν οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι. Ποιόν κοροϊδεύετε; Οι εκπαιδευτικές δομές ή το στρεβλό παραγωγικό μοντέλο είναι αυτό που ευθύνεται γιατί δεν δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας;».

Ο βουλευτής ολοκλήρωσε την ομιλία του κάνοντας ειδική αναφορά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: «Δύο χρόνια απραξίας και εγκατάλειψης για το ΔΠΘ. Αποφάσεις με αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια για την ίδρυση και λειτουργία 8 νέων τμημάτων τις βάλατε στο ράφι.

Θα έπρεπε από φέτος να λειτουργούν στην Κομοτηνή τα τμήματα της ψυχολογίας και της Διατροφολογίας. Το πρώτο το πήγατε στο Διδυμότειχο σε μία τράμπα με τη Νοσηλευτική με κριτήρια που μόνο ακαδημαϊκά δε μπορούν να χαρακτηριστούν. Ενώ το δεύτερο μεταθέσατε την ίδρυσή της από του χρόνου και βλέπουμε.

Αφήστε τις ανέξοδες υποσχέσεις, ενισχύστε, στηρίξετε το ακριτικό πανεπιστήμιο της Θράκης. Αποτελεί από την ίδρυσή του τον βασικό μοχλό, πνεύμονα ανάπτυξης της περιοχής, που συμβάλλει στην οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική πραγματικότητα της περιοχής.

Καταψηφίζω το νομοσχέδιο με τη βεβαιότητα ότι μία νέα προοδευτική κυβέρνηση θα καταργήσει αυτές τις ρυθμίσεις και θα διαμορφώσει ένα νέο σχολείο ανοιχτό, δημοκρατικό, που θα δίνει ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες σε όλα τα παιδιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ευχές με δημότες για το Κουρμπάν Μπαϊράμ αντάλλαξε ο Οντέρ Μουμίν

Ο Δήμαρχος Ιάσμου βρέθηκε σε καφενεία και σπίτια για να συνομιλήσει με τους δημότες, ενώ δεν παρέλειψε να ακούσει τα προβλήματά τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή τη γιορτή του «Κουρμπάν» (Κουρμπάν Μπαϊράμ), ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, πραγματοποίησε επισκέψεις σε χωριά και οικισμούς για να ανταλλάξει ευχές με τους ομόθρησκους συνδημότες του. Τον Μουμίν συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι, οι Τοπικοί Σύμβουλοι, οι Ειδικοί Συνεργάτες και μέλη του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ».

Σε κλίμα γαλήνης, θαλπωρής και ζεστασιάς, ο Δήμαρχος Ιάσμου βρέθηκε σε καφενεία και σπίτια για να συνομιλήσει με τους δημότες, ενώ δεν παρέλειψε να ακούσει τα προβλήματά τους.  

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον κόσμο και όχι μακριά, αυτό άλλωστε είναι από τις βασικές αρχές της διοίκησής μας. Με αφορμή το Κουρμπάν Μπαϊράμ, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους συνδημότες μας. Μέσα σε κλίμα ενότητας και αρμονικής συνύπαρξης, εύχομαι καλό μπαϊράμ σε όλους», είπε ο Οντέρ Μουμίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο Ιλχάν Αχμέτ

«Δίνουμε καθημερινά την μάχη, σε μια περίοδο με πολλές ανοιχτές προκλήσεις μπροστά μας, ώστε η Δημοκρατία στον τόπο μας να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δικαιώνουν το πνεύμα ενός φιλελεύθερου πολιτεύματος»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη δεξίωση που έλαβε χώρα το Σάββατο 24 Ιουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο για την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας, στις 24 Ιουλίου 1974, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ.

«Μια γιορτή που διοργανώνεται από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στην οποία τιμώνται οι αγωνιστές της Δημοκρατίας καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της κοινωνίας μας. Δίνουμε καθημερινά την μάχη, σε μια περίοδο με πολλές ανοιχτές προκλήσεις μπροστά μας, ώστε η Δημοκρατία στον τόπο μας να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δικαιώνουν το πνεύμα ενός φιλελεύθερου πολιτεύματος. Με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα. Η μάχη είναι καθημερινή και δίνεται στα πεδία λήψης των αποφάσεων. Κόντρα σε λογικές στείρας άρνησης και απομονωτισμού, αλλά πάντα με γνώμονα την πρόοδο και την βελτίωση συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας», δήλωσε ο Βουλευτής Ροδόπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με περιορισμένη συμμετοχή και σε χαμηλούς τόνους το μνημόσυνο του Αχμέτ Σαδίκ

Η Άγκυρα επέλεξε να κρατήσει φέτος χαμηλούς τόνους καθώς στην Κομοτηνή αφίχθη από τη γείτονα για τις εκδηλώσεις μνήμης μόνο μία πολιτικός, η Υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικών Υποθέσεων Derya Yanik

Δημοσιεύθηκε

στις

Με περιορισμένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Ιουλίου στην Κομοτηνή το μνημόσυνο για τον θάνατο του ιδρυτή του ΚΙΕΦ Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος έχασε τη ζωή του το 1995 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Φέτος η Άγκυρα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς στην Κομοτηνή αφίχθη από την Τουρκία μόνο μία πολιτικός, η Υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικών Υποθέσεων Derya Yanik η οποία εκπροσώπησε στην τελετή την τουρκική κυβέρνηση.

Η επίσκεψη της Υπουργού Derya Yanik ήταν μάλιστα ολιγόωρη καθώς αφίχθη στην Ελλάδα περίπου στις 3 το μεσημέρι ενώ μετά την τελετή και τις προγραμματισμένες συναντήσεις αναχώρησε αυθημερόν, στις 10 το βράδυ, για την Τουρκία.

Η κ. Derya Yanik πριν το μνημόσυνο, το οποίο τελέστηκε στις 19:00, επισκέφθηκε το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής όπου συναντήθηκε με την οικογένεια Σαδίκ, τους ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ αντίστοιχα, καθώς και με γυναίκες της μειονότητας που δραστηριοποιούνται σε μειονοτικούς συλλόγους.

Στο μνημόσυνο παρέστηκαν περίπου 250 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, ο Δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιμπράμ Αχμέτ ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία των μειονοτικών βουλευτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΟΥΛΗ4 λεπτά πριν

Χαρίτου: «Ανομολόγητη επιδίωξη σας να κάνετε ακόμη πιο ιδιωτική την εκπαίδευση»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ20 λεπτά πριν

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Κομοτηνή

ΚΑΒΑΛΑ17 ώρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ18 ώρες πριν

Τροχαίο με τραυματία μετανάστη στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ19 ώρες πριν

Ευχές με δημότες για το Κουρμπάν Μπαϊράμ αντάλλαξε ο Οντέρ Μουμίν

YΓΕΙΑ19 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 5 κρούσματα στη Ροδόπη

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Εγνατία Οδός: Κλειστός από αύριο ο δυτικός κόμβος Κομοτηνής

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Καβάλα: Τροχαίο με τραυματίες 11 μετανάστες μετά από καταδίωξη Ι.Χ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Αλλοδαπός διωκόμενος από την Ιντερπόλ επιχείρησε να εισέλθει στην Ελλάδα μέσω Νυμφαίας

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Ποινικός Κώδικας: Έρχονται αυστηρές ποινές για ειδεχθή εγκλήματα

ΚΑΒΑΛΑ17 ώρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Νέα συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου: «Θέλουν να μας εξαφανίσουν»

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Τουρκία: Ο Πόντος «βούλιαξε» και ο Ερντογάν μοίραζε τσάι στους πλημμυροπαθείς!

ΒΟΥΛΗ5 ημέρες πριν

Ιλ. Αχμέτ: «Χωρίς δασικούς χάρτες δεν υφίσταται εκσυγχρονισμός του Κτηματολογίου»

ΡΟΔΟΠΗ5 ημέρες πριν

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Μίσχο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

ΡΟΔΟΠΗ7 ημέρες πριν

Πολυπληθής συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Κομοτηνή

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Αστυνομικοί εισέβαλαν σε χωράφι και κατέβασαν πανό κατά του Μητσοτάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x