ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Νέα διάψευση του Οντέρ Μουμίν από δημοσιογράφο: «Δυστυχώς είπε ψέματα»

Μετά τη «Φωνή της Ροδόπης» και ο δημοσιογράφος – εκδότης του «Περισκοπίου» κ. Χασάν Χουσεΐν διαψεύδει τον Δήμαρχο Ιάσμου για τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη του

fonirodopis.gr

Συκοφαντίες εις βάρος δημοσιογράφων διέδωσε ο Οντέρ Μουμίν το βράδυ της Κυριακής 24 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης του που αναμεταδόθηκε ζωντανά μέσα από τη σελίδα του Maron News στο facebook.

Εκτός από τη «Φωνή της Ροδόπης», για την οποία ο Δήμαρχος Ιάσμου είπε απροκάλυπτα ψέματα, εξίσου συκοφαντικά φαίνεται πως ήταν και τα όσα διέδωσε κατά της εφημερίδας «Περισκόπιο» και του δημοσιογράφου – εκδότη της κ. Χασάν Χουσεΐν.

Ειδικότερα, ο Οντέρ Μουμίν δήλωσε για την εφημερίδα «Περισκόπιο» ότι «ποτέ δεν ήταν ουδέτερη στις εκλογές και του το είπα (σ.σ. Χασάν Χουσεΐν) στις προσωπικές μας συζητήσεις και μετά τις εκλογές. Προχθές πάλι θύμωσε και έβγαλε ένα non paper από έναν σύμβουλο της αντιπολίτευσης. Ξέρετε γιατί; Γιατί μου έστειλε ένα τιμολόγιο να το πληρώσω για τη συνδρομή του 2020 και εγώ επέστρεψα πίσω το τιμολόγιο γιατί ουδέποτε η εφημερίδα του Περισκοπίου έφτασε στον Δήμο Ιάσμου. Εγώ υπογράφω αν παρελήφθησαν οι εφημερίδες. Αν υπήρχαν αυτές οι πρακτικές στο παρελθόν, επί της δικής μας θητείας αυτές οι πρακτικές δεν υπάρχουν. Επειδή επέστρεψα αυτό το τιμολόγιο που δεν είχε ουσία, αυτές οι εφημερίδες ουδέποτε παρελήφθησαν από εμάς, θύμωσε και έβγαλε ένα non paper από την αντιπολίτευση».

Ο κ. Χασάν Χουσεΐν με μία μακροσκελή ανάρτηση του στο facebook χαρακτηρίζει τα παραπάνω ως «ανακρίβειες» και «ψέματα» και καλεί τον Δήμαρχο Ιάσμου να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Η εφημερίδα ‘’Περισκόπιο’’ ανελλιπώς ταχυδρομήθηκε στον Δήμο Ιάσμου το 2020, κάτι που γίνεται και σήμερα το 2021. Μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος μας φώναξε και συζητήσαμε αρκετές φορές μαζί του. Εμείς του είπαμε δεν μπορούμε να γράφουμε τις κόντρες και διαφορές μεταξύ διοίκησης και αντιπολίτευσης, κάτι που το κάναμε όπως είπαμε.

Συνεχίσαμε ακόμα και ηλεκτρονικά να δημοσιεύουμε κείμενα του, άρα είπε αναλήθειες στους δημοσιογράφους. Εγώ ο Χουσεΐν Χασάν είδα τις εφημερίδες στον Δήμο Ιάσμου. Από την τσέπη μας πληρώσαμε ταχυδρομικά που είναι 0,42 λεπτά το κάθε φύλλο που εστάλη στον Δήμο Ιάσμου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αμαξάδων και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σώστου.

Ο κ. Άγγελος Αγγελίδης πρώην προϊστάμενος του Ταχυδρομείου Ιάσμου μας είπε ‘’Ναι κύριε Χασάν, οι εφημερίδες παραδίδονταν στον Δήμο Ιάσμου. Εγώ πηγαίνω τακτικά στο Ταχυδρομείο Ιάσμου και είδα ότι εσείς αποστέλλετε τα φύλλα κανονικά στον Δήμο Ιάσμου, άρα παραλαμβάνονταν κανονικά ειδάλλως θα σας είχαν επιστραφεί πίσω’’.

Άρα, το ‘’Περισκόπιο’’ παραδόθηκε ταχυδρομικά στον Δήμο Ιάσμου. Ποτέ μα ποτέ δεν μας επιστράφηκε κανένα φύλλο της εφημερίδας πίσω ταχυδρομικά. Εάν αυτό συνέβαινε εμείς δεν θα συνεχίζαμε να αποστέλλουμε εφημερίδες στον Δήμο Ιάσμου.

Όσον αφορά το επιστραφέν τιμολόγιο δεν μας ήρθε στα χέρια όπως λέει ο κ. Οντέρ Μουμίν όπως έπρεπε να μας επιστραφεί ταχυδρομικά, που σημαίνει επίσημα, οπότε και εδώ ο κ. Μουμίν φάσκει και αντιφάσκει.

Ο κ. Οντέρ Μουμίν δυστυχώς είπε ψέματα στους δημοσιογράφους αλλά αυτό εμάς δεν μας πειράζει διότι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν, ούτε με αυτόν. Αυτός έχει προβλήματα με την αντιπολίτευση. Εμείς ως ΜΜΕ τον προβάλλαμε επί χρόνια, από 15χρονο ποδοσφαιριστή που ήταν στον Ηρακλή Διαλαμπής, μετέπειτα ως δικηγόρο και διαιτητή.

Εγώ, ο Χουσεΐν Χασάν, ,τον πήγα με τα χέρια μου στον Δήμαρχο κ. Καδή Ισμέτ, εξελέγη μαζί του. Εγώ τον είπα ‘’βάλε στην άκρη την ΕΠΣ Θράκης και στον ΣΔΠ Θράκης με την επιστολή που μου έφερε και λέει ότι τον αδίκησαν διαιτητικά.

Εξελέγης δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ιάσμου, σας βοηθήσαμε και εμείς, αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς. Ακολούθως έγινες νομικός του Δήμου και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, όπου ήμουν εγώ ο Χουσεΐν Χασάν ως ‘’Περισκόπιο’’ πάλι δίπλα σου.

Κατέβηκες για περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Εγώ, ο Χουσεΐν Χασάν ως ‘’Περισκόπιο’’ σε βοήθησα πάλι. Από τον Οκτώβριο έως και την εκλογή σου για Δήμαρχος Ιάσμου ήμουν κοντά σου. Ακολούθως ήρθα στα δημοτικά συμβούλια όπου ήσουν Δήμαρχος. Με φώναξες δύο φορές στο γραφείο σου, μέσα στο έτος 2020. Είδα τις εφημερίδες μάλιστα που λέτε ότι δεν παραλάβατε.

Από τα 15 σου χρόνια ήμουν κοντά σου. Αυτό το ξέρει όλος ο νομός Ροδόπης. Εμείς με θητεία 28 χρονών δεν εκτελούμε εντολές κανενός όπως κάνουν άλλοι. Τα όσα ειπώθηκαν στους δημοσιογράφους είναι αναλήθειες περί του ‘’Περισκοπίου’’, αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι αναγνώστες μας.

Εμείς ήμασταν κοντά στον συνδυασμό του κ. Οντέρ Μουμίν και στον ίδιο όσο κανένα άλλο ΜΜΕ και έχουμε αποδεικτικά στοιχεία τα οποία θα αρχίσουμε να τα δημοσιεύουμε εάν δεν πάρετε πίσω τα λόγια σας.

Θα σας αναφέρουμε περισσότερα στο μέλλον. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν στο Νομό Ροδόπης αλλά και πανελλαδικά, εσείς όμως έχετε με τους αντιπάλους σας. Εμείς ως εφημερίδα ‘’Περισκόπιο’’ πάντα δημοσιεύαμε κείμενα του Δήμου Ιάσμου το έτος 2020, έχουμε τις εφημερίδες που θα τις βγάλουμε σύντομα στον αέρα. Εμείς δεν γράψαμε εναντίον σας κανένα κείμενο της αντιπολίτευσης, λέτε ψέματα πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Οι δημοσιογράφοι που δώσατε συνέντευξη μας ξέρουν πολύ καλά. Σας βοηθήσαμε πολύ δυνατά προεκλογικά και νωρίτερα σε άλλα επίπεδα. Συγχαίρουμε τους δημοσιογράφους που εκτέλεσαν τις εντολές σας. Συνεχίστε να μας προβάλλετε με τα ψέματα σας.

Οι κάτοικοι του Δήμου Ιάσμου ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι ο Χασάν και ποιος ο Οντέρ. Θέλετε να είστε στην επικαιρότητα γι’ αυτό δίνετε τέτοιες συνεντεύξεις, εμείς εδώ βάζουμε τελεία και παύλα.

Η αλήθεια είναι μία, τα γραπτά μένουν, τα υπόλοιπα γίνονται αεράκι. Εμείς κ. Οντέρ δεν σας χρωστάμε τίποτα, εσείς χρωστάτε  σε μας ένα ‘’συγγνώμη μου ξέφυγαν’’».

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Δήμος Ιάσμου: Αλλαγές στα κριτήρια για την ένταξη στη Δομή Σίτισης

Δόθηκε επίσης παράταση για την κατάθεση των δικαιολογητικών μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν ανακοίνωσε σήμερα αλλαγές στα κριτήρια για την ένταξη στη Δομή Σίτισης, ενώ επιπλέον δόθηκε παράταση για την κατάθεση των δικαιολογητικών μέχρι και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα:

Δικαιούχοι για σίτιση χωρίς αντίτιμο (δωρεάν), είναι οι παρακάτω κατηγορίες.

1η κατηγορία: Μεμονωμένο άτομο  65 ετών και άνω με εισόδημα έως 6.500 ευρώ.

2η κατηγορία: Ζευγάρι με μέσο όρο ηλικίας 67 έτη με εισόδημα έως 8.500 ευρώ.

3η κατηγορία: Γονέας με προστατευόμενο, εξαρτώμενο άτομο στην οικογένεια με εισόδημα μέχρι 8.500  ευρώ. 

Όσον αφορά τη σίτιση με αντίτιμο, οι 2 βασικές κατηγορίες είναι:

1η κατηγορία: Μεμονωμένο άτομο ηλικίας 65 ετών και άνω με εισοδήματα πάνω από 6.500 ευρώ.

2η κατηγορία: Ζευγάρι με μέσο όρο ηλικίας 67 έτη και εισόδημα από 8.500 ευρώ και άνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Κλειστά μέχρι και την Παρασκευή τα σχολεία στον Δήμο Ιάσμου

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του ισχυρού παγετού που καθιστούν δυσχερή την προσέλευση μαθητών

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόφαση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, αναστέλλεται μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των δημοτικών και ιδιωτικών παιδιών σταθμών.

Σύμφωνα με την απόφαση, λόγος είναι οι ακραίες καιρικές συνθήκες (χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυρός παγετός) που επικρατούν και καθιστούν επικίνδυνη και δυσχερή την προσέλευση και παραμονή των μαθητών στα σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα στον Δήμο Ιάσμου

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόφαση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Δημοτικών και Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών, λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών (έντονη χιονόπτωση, ισχυρός παγετός) που επικρατούν και καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση των μαθητών στα σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΙΔΕΙΑ11 ώρες πριν

Υπό κατάληψη για πέμπτη ημέρα η Πρυτανεία του ΔΠΘ

ΡΟΔΟΠΗ11 ώρες πριν

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα τα rapid tests στην Κομοτηνή

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ12 ώρες πριν

Νέα σελίδα με τις Υπηρεσίες των δικαστηρίων Κομοτηνής

YΓΕΙΑ12 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Τρία νέα κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Χαρίτου σε Χαρδαλιά: «Να σταματήσει ο εμπαιγμός για το δήθεν έξυπνο lockdown»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Δυσαρέσκεια τοπικών φορέων για την ένταξη της Ροδόπης στο «κόκκινο»

YΓΕΙΑ2 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Τέσσερα νέα κρούσματα στη Ροδόπη

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ3 ημέρες πριν

Αντίθετο στον νέο εκλογικό νόμο το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Πρωτοβουλία Ιλχάν Αχμέτ για κοινό αγώνα στα αγροτικά ζητήματα της Ροδόπης

ΠΑΙΔΕΙΑ3 ημέρες πριν

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής: «Τα Πανεπιστήμια δεν αποτελούν πλέον καταφύγιο εκβιασμού και ανομίας»

TΟΥΡΚΙΑ3 ημέρες πριν

Επίτιμος πρόεδρος HDP: «Αν ο Ερντογάν χάσει τις εκλογές θα πάει στη φυλακή»

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εξωτερικοί φρουροί Φυλακών Κομοτηνής

ΠΑΙΔΕΙΑ4 ημέρες πριν

Υπό κατάληψη και πάλι η Πρυτανεία του Δ.Π.Θ.

TΟΥΡΚΙΑ4 ημέρες πριν

Τούρκος αναλυτής: «Με τις πλάτες Γερμανών υπουργών ο Ερντογάν δημιουργεί εντάσεις στο Αιγαίο»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ5 ημέρες πριν

Κομοτηνή: Γυναίκα απειλούσε να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας

ΕΒΡΟΣ6 ημέρες πριν

Ανατροπή με τον θάνατο στρατιώτη στον Έβρο – Ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ημέρες πριν

Στυλιανίδης: «Επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας από τουρκικά σωματεία με έδρα τη Γερμανία»

ΡΟΔΟΠΗ7 ημέρες πριν

Κομοτηνή: Εμπρησμοί σε ΑΤΜ τραπεζών στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Αρωγός στις πρωτοβουλίες του Δήμου Κομοτηνής ο Δημήτρης Χαρίτου

ΠΑΙΔΕΙΑ1 εβδομάδα πριν

Φοιτητές και Σύλλογοι στην Κομοτηνή καταδικάζουν την άγρια καταστολή στο ΑΠΘ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x