ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Σταυρούλα Τζατζανά: «Όχι άλλα πάρεργα στην πλάτη της Ελληνικής Αστυνομίας»

«Η ευθύνη της φύλαξης των εγκαταστάσεων των Πανεπιστήμιων ανήκει στις Πρυτανικές Αρχές και στο Υπουργείο Παιδείας. Όχι στην υποβάθμιση του αξιόμαχου της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω fast track προσλήψεων και ελλιπούς εκπαίδευσης», δηλώνει το μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ

fonirodopis.gr

Την άμεση απόσυρση του άρθρου 13 του σχεδίου νόμου Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, με το οποίο προβλέπεται η ίδρυση και λειτουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας, ζητά η Σταυρούλα Τζατζανά, μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ.

Η ίδια χαρακτηρίζει ως «σοβαρό ατόπημα» οι Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων να στελεχώνονται από νεοπροσληφθέντες Ειδικούς Φρουρούς που θα ανήκουν στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη, προσθέτοντας ότι «η ευθύνη της φύλαξης των εγκαταστάσεων των Πανεπιστήμιων ανήκει στις Πρυτανικές Αρχές και στο Υπουργείο Παιδείας» και δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία εμπλοκή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Νωρίτερα, τη διαφωνία της με το νέο νομοσχέδιο για την πανεπιστημιακή αστυνομία εξέφρασε με ανακοίνωση της και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Αναλυτικά, η δήλωση της Σταυρούλας Τζατζανά:

«Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι τα Δημόσια Ελληνικά Πανεπιστήμια έχουν μετατραπεί άντρα ανομίας και αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι είναι ανάγκη να παρθούν μέτρα ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και η ασφάλεια των εγκαταστάσεων των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Η ευθύνη της δημιουργίας αυτού του σημαντικού προβλήματος, δεν ανήκει σε καμία περίπτωση στην Ελληνική Αστυνομία.

Άλλοι είναι αυτοί που το δημιούργησαν και το συντήρησαν επί χρόνια, σε βάρος της εκπαίδευσης των Ελληνοπαίδων και σε βάρος της ιδίας της Ελληνικής κοινωνίας.

Η Ελληνική Αστυνομία ούτως ή άλλως επεμβαίνει στις περιπτώσεις που από τον Νόμο κρίνονται αναγκαίες προς τούτο, προκειμένου για την αντιμετώπιση τυχόν τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Όπως όλοι γνωρίζουμε το Ελληνικό Πανεπιστήμιο έχει το ‘’αυτοδιοίκητο ‘’. Τόσο κατά την προσωπική μου άποψη, αλλά όσο και κατά την άποψη του Αστυνομικού Συνδικάτου, το ‘’αυτοδιοίκητο’’ ορθώς υπάρχει και έτσι πρέπει να παραμείνει. Με σεβασμό στο ‘’αυτοδιοίκητο’’ οφείλει να νομοθετήσει και η Κυβέρνηση.

Στις Πρυτανικές Αρχές και Πανεπιστημιακούς φορείς θα πρέπει να ανήκει η ευθύνη της δράσης, η χρηματοδότηση, ο έλεγχος και η καθοδήγηση  των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, όπου  αυτές κρίνεται αναγκαίο να δημιουργηθούν για τη φύλαξη των εγκαταστάσεων και των Πανεπιστημιακών χώρων.

Η επιλογή της Κυβέρνησης να εισαγάγει στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου ‘’Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Προστασία της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας, Αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις’’, συγκεκριμένες ρυθμίσεις σύμφωνα με τις οποίες οι Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, θα στελεχώνονται από νεοπροσληφθέντες Ειδικούς Φρουρούς και θα ανήκουν στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη, αποτελεί σοβαρό ατόπημα, που – παρότι το απεύχομαι- είμαι σίγουρη ότι εγκυμονεί κινδύνους για δυσάρεστες καταστάσεις σε πολλά επίπεδα και κατευθύνσεις.

Η ευθύνη της φύλαξης των εγκαταστάσεων των Πανεπιστήμιων, της εφαρμογής, παρακολούθησης και υποστήριξης της ελεγχόμενης πρόσβασης ανήκει στις Πρυτανικές Αρχές και στο Υπουργείο Παιδείας.

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ Ο.Π.Π.Ι.

Η Πολιτεία πρέπει να αφήσει την Ελληνική Αστυνομία να αφιερωθεί στην κύρια αποστολή της, που είναι η πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, η διασφάλιση της δημόσιας και κρατικής ασφάλειας της Χώρας μας.

Όχι πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των Ελλήνων Αστυνομικών.

Όχι στα σχέδια κατακερματισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη δημιουργία μικρών Αστυνομιών για την εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων.

Όχι στην υποβάθμιση του αξιόμαχου της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω fast track προσλήψεων και ελλιπούς εκπαίδευσης.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ του άρθρου 13 του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου.

Η Κυβέρνηση πολλές φορές δήλωσε δημόσια ότι πραγματικά μας νοιάζεται, σέβεται το έργο μας και θέλει να προστατεύσει τον Έλληνα αστυνομικό…

Ό,τι προτίθεται να επενδύσει στην αναβάθμιση του ρόλου της Αστυνομίας στην Ελληνική κοινωνία, στη δημιουργία μιας Σύγχρονης και ακόμη περισσότερο αποτελεσματικής Αστυνομίας…

Ό,τι αληθινή στόχευσή της είναι να απολαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφάλειας…

Αν λοιπόν η Κυβέρνηση θέλει να πειστούμε για την ειλικρίνεια των προθέσεών της, τότε είναι αναγκαίο να πράξει άμεσα τουλάχιστον τα στοιχειώδη..

1) Να διασφαλίσει ένα και μοναδικό τρόπο προσλήψεων Αστυνομικών μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων.

2) Να προκηρύξει εισαγωγή ικανού αριθμού αστυνομικών στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

3) Να αναβαθμίσει την Αστυνομική Εκπαίδευση – Μετεκπαίδευση και Δια βίου εκπαίδευση των Αστυνομικών.

4) Να απαλλάξει την Ελληνική Αστυνομία από τα πάρεργα.

5) Να θωρακίσει θεσμικά τον Έλληνα Αστυνομικό, προστατεύοντας την Ελληνική Αστυνομία από οποιεσδήποτε μικροπολιτικές χρησιμοποιήσεις της.

6) Να διασφαλίσει τον απαραίτητο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και υποδομές .

7) Να διασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης για τον σκληρά και σε επικίνδυνες συνθήκες εργαζόμενο Έλληνα Αστυνομικό».

ΠΑΙΔΕΙΑ

Υπό κατάληψη για πέμπτη ημέρα η Πρυτανεία του ΔΠΘ

Συμβολικός αποκλεισμός της Πανεπιστημιούπολης – Νέα πορεία στο κέντρο της Κομοτηνής το πρωί του Σαββάτου

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπό κατάληψη από ομάδα φοιτητών τελεί για πέμπτη ημέρα η Πρυτανεία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με κύρια αιτήματα το άνοιγμα των Σχολών και την κατάργηση του νέου νόμου Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη.

Το πρωί της Παρασκευής (5/3) φοιτητές και φοιτήτριες προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Πανεπιστημιούπολης ενώ για αύριο Σάββατο προαναγγέλθηκε νέα πορεία με σημείο συγκέντρωσης την κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 11 το πρωί.

Την ίδια ώρα, ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής (ΣΟΦΕΚ) καταγγέλλει «σκοταδισμό και μυστικοπάθεια» από τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, από τις οποίες ζητά την άμεση διεξαγωγή Συγκλήτου και να δοθεί η δυνατότητα στους Φοιτητικούς Συλλόγους να μεταφέρουν τα αιτήματα τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΟΦΕΚ:

«Την περασμένη Τρίτη (23/2) ο Σύλλογος μας, πραγματοποίησε μονοήμερη κατάληψή της πρυτανείας του ΔΠΘ  απαιτώντας την μη εφαρμογή του νομοσχεδίου και το άμεσο άνοιγμα των σχολών με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Επιπροσθέτως απαιτούσαμε να πάρουν θέση οι πρυτανικές αρχές σχετικά με το όργιο καταστολής που διεξήχθη την αμέσως προηγούμενη μέρα στο ΑΠΘ, Δευτέρα (22/2), απαιτώντας ακριβώς την καταδίκη των γεγονότων.

Τα παραπάνω μεταφέραμε στον Πρύτανη του ΔΠΘ, κύριο Πολυχρονίδη, ο οποίος διατήρησε μια χλιαρή στάση αποφεύγοντας να τοποθετηθεί, προσκαλώντας μας παρ’ όλα αυτά στη συνεδρίαση της Συγκλήτου την ερχόμενη Πέμπτη (4/3) όπου θα συζητηθούν τα εν λόγω θέματα. Να τονίσουμε πως μεταξύ των ισχυρισμών ήταν η θέση πως, καθώς το ΔΠΘ είχε λάβει απόφαση καταδικαστική για το νομοσχέδιο, συνεπώς δεν υφίσταται κάποιο θέμα. Από την πλευρά μας δε, τονίσαμε πως η άρνηση της καταδίκης των πάρεργων που προκάλεσε ο πρύτανης του ΑΠΘ, συνιστά ασυνέχεια προς την τοποθέτηση του ΔΠΘ, και άρα η καταδικαστική του απόφαση αυτοαναιρείται.

Στην Γενική μας Συνέλευση, και παρά της αμφιβολίες μας, αποφασίσαμε ομόφωνα να παρευρεθούμε στη Σύγκλητο, και να συμβάλουμε με την οπτική μας στο διάλογο της συνεδρίασης, καθώς και να απαιτήσουμε την υιοθέτηση των αιτημάτων μας. Έτσι, εδώ και μια βδομάδα, προσπαθούμε να καταλάβουμε πως θα διεξαχθεί η Σύγκλητος, ώστε να κατανοήσουμε με ποιόν τρόπο θα συμμετέχουμε.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες, η αντιπρύτανης κ. Γαβριηλίδου σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, αφενός μας μετέφερε πως δεν γνωρίζει εάν θα διεξαχθεί η Σύγκλητος, ενώ  παράλληλα μας παρέπεμψε στο γεγονός πως η πρυτανεία του ΔΠΘ τελεί υπόκατάληψή, ως αφορμή για την μη διεξαγωγή της. Η συγκεκριμένη δικαιολογία αποδομείται από τις ίδιες τις πράξεις της Συγκλήτου στο παρελθόν, καθώς σε ανάλογες συνθήκες έχει πραγματοποιηθεί Σύγκλητος σε αίθουσα συνεδρίασης των ΤΕΕΦΑ, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά πως στο διάστημα των περασμένων ημερών οι εργασίες που επιτελούνται στο κτήριο της πρυτανείας διεξάγονται σε άλλα κτήρια της πανεπιστημιούπολης. Τέλος να σημειώσουμε πως οι συνεδριάσεις γίνονται ούτως η άλλως εξ’ αποστάσεως, και άρα οποιαδήποτε δικαιολογία αυτοαναιρείται στην πράξη.

Εν κατακλείδι, σήμερα Τετάρτη (3/3) η κ. Γαβριηλίδου επικοινώνησε μαζί μας ώστε να μας ενημερώσει πως η Σύγκλητος στην οποία είχαμε προσκληθεί, θα πραγματοποιηθεί μέσω κλειστού webmeeting, και άρα πως η δική μας παρουσία αποκλείεται.

Οι συγκλητικοί κατά πως φαίνεται, δεν αισθάνονται άνετα να εκφέρουν τις απόψεις τους με την παρουσία των φοιτητών τους, κι όλα αυτά ενώ τις προηγούμενες μέρες ο Πρύτανης συμμετείχε σε συνεδριάσεις στο Υπουργείο Παιδείας, συνεδριάσεις στις οποίες γνωρίζουμε πως συζητήθηκε επι μακρών η εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου. Μέσα από αυτές άλλωστε προέκυψε και το τηλέφωνο της Υπουργού Παιδείας στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου η κ. Κεραμέως απαίτησε την επέμβαση της αστυνομίας ώστε να λήξει δια της βίας η κατάληψη που τελείται στην εκεί πρυτανεία.

Μάλιστα, έπειτα από πιέσεις μας, η κ. Γαβριηλίδου μας προέτρεψε να στείλουμε τα αιτήματα μας, ώστε να συζητηθούν εν τη απουσία μας (!).  Και πως εν τέλει θα υπάρξει καινούργια πρόσκληση για μεταγενέστερη Σύγκλητο, όταν επι της ουσίας έχουν ήδη συζητηθεί τα αιτήματα μας και το σώμα της Συγκλήτου έχει καταλήξει σε μία ενιαία στάση.

Ως Φοιτητικός Σύλλογος, η επικοινωνία με της πρυτανικές αρχές έχει πολλάκις λάβει στοιχεία καθημερινότητας, με ως επι των πλείστων μια άρτια συνεργασία. Έχουμε δε συμμετάσχει αρκετές φορές σε συνεδριάσεις Συγκλήτων, όχι πάντα με τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά μπορούμε να σημειώσουμε πως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων έχει αρθρωθεί ένας διάλογος που επιχειρεί να αναμετρηθεί με τα ζητήματα που θίγουμε. Μπορούμε να πούμε συνεπώς πως η καχυποψία δεν αποτελεί στοιχείο μας, ενώ από την πλευρά τους οι πρυτανικές αρχές δεν μπορούν να ισχυριστούν πως δεν είμαστε φοιτητές με λογικά επιχειρήματα και μεστές πρακτικές. Κι όμως το παραπάνω χρονικό είναι τουλάχιστον  ύποπτο.

  • Γιατί οι πρυτανικές αρχές αρνούνται να επανεπικυρώσουν επι της ουσίας τις αποφάσεις τους;
  • Με πιο σκεπτικό αποκλειόμαστε από τις συνεδριάσεις, και εν προκειμένω από μια συνεδρίαση στην οποία έχουμε ούτως ή άλλως προσκληθεί, μάλιστα από τον ίδιο τον Πρύτανη;
  • Γιατί δεν υφίσταντο κανένα νεότερο περί της συνεδριάσεις του οργάνου, έως ότου δηλαδή ο Πρύτανης επέστρεψε από το υπουργείο; Τηλέφωνα δεν υπάρχουν ή μήπως η κυρία Κεραμέως είχε τον Πρύτανη αλυσοδεμένο σαν άλλο Τσίπρα στην καρέκλα του για ώρες ολόκληρες σε μια μακρόχρονη συνεδρίαση; Τι συζητήσαν εν τέλει σε αυτήν;
  • Γιατί ουδείς τελικά γνώριζε το τι θα συμβεί με την συνεδρίαση του οργάνου, έως ότου τελείωσε αυτή η συνεδρίαση του υπουργείο;
  • Όσο κι αν θέλουμε να εμπιστευόμαστε τα λεγόμενα των πρυτανικών αρχών και κυρίως της κ. Γαβριηλίδου με την οποία διατηρούμε καιρό τώρα μια άρτια συνεννόηση, τι να πιστεύουμε όταν μας παίρνουν το δικαίωμα λόγου και παράλληλα μεταφέρουν διορίες στους συναδέλφους που βρίσκονται εντός της κατάληψης της πρυτανείας του ΔΠΘ, περί του διαστήματος της;
  • Προς τι εν τέλει όλος αυτός ο σκοταδισμός και η μυστικοπάθεια, τη στιγμή που ακόμη και στο ίδιο το ΑΠΘ επέτρεψε στους φοιτητές που μια βδομάδα προηγουμένως είχε βασανίσει φέρνοντας τα σώματα ασφαλείας στο κτήριο διοίκησης, να συμμετάσχουν στην Σύγκλητο;

Ως Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής, καταγγέλλουμε την απερίφραστη κωλοτούμπα των πρυτανικών αρχών και δι του ίδιου του πρύτανη, κ. Πολυχρονίδη, και απαιτούμε την άμεση διεξαγωγή Συγκλήτου όπου θα δοθεί η δυνατότητα στους Φοιτητικούς Συλλόγους να μεταφέρουν τα αιτήματα τους. Απαιτούμε να έχουμε λόγο στις σπουδές μας. Στις 10/3 κλείνουμε ένα χρόνο κλειστών σχολών, ενώ ήδη η κυβέρνηση τρέχει να υλοποιήσει το νομοσχέδιο που ψήφισε. Δεν υφίσταται καμία δυνατότητα αναβολής, τα προβλήματα μας είναι επιτακτικά και απαιτούν άμεσα λύσεις!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗ

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα τα rapid tests στην Κομοτηνή

Από τη Δευτέρα 8 έως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου θα διενεργούνται έλεγχοι στην κεντρική πλατεία και στη Λαϊκή Αγορά Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κομοτηνής συνεχίζει τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 12 Μαρτίου θα διενεργηθούν τις ώρες 11:00-15:00 γρήγορα τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού από δύο κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ:

Ένα συνεργείο θα βρίσκεται στην Πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής. Όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε rapidtest αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033,  προσέρχονται στην κεντρική πλατεία γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα.

Ένα δεύτερο συνεργείο θα βρίσκεται στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής και θα πραγματοποιεί δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, με τη διαδικασία drivethrough.

Εκεί, έχει δημιουργηθεί ειδική διαδρομή για την ασφαλή κίνηση των προσερχόμενων που ακολουθούν την προαναφερόμενη διαδικασία με αποστολή μηνύματος από το κινητό τους στο 13033.Οι πολίτες παραμένουν στο αυτοκίνητό τους κατά την εξέταση. Δεν μπορούν να προσέρχονται πεζή.

Ο Δήμος Κομοτηνής ζητά τη συμμετοχή των πολιτών στη δράση και παράλληλα την τήρηση των μέτρων προστασίας, φυσικής απόστασης και σεβασμού των συμπολιτών τους.  

Την τρέχουσα εβδομάδα 1-5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό. Διενεργήθηκαν συνολικά 506  έλεγχοι και βρέθηκαν  2 θετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νέα σελίδα με τις Υπηρεσίες των δικαστηρίων Κομοτηνής

Στην ιστοσελίδα υπάρχουν αναρτημένα στοιχεία επικοινωνίας για τις Γραμματείες του Εφετείου Θράκης, του Πρωτοδικείου Ροδόπης, της Εισαγγελίας Εφετών και Πρωτοδικών κλπ

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Ιστοσελίδα με τις δικαστικές Υπηρεσίες του Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση dmkomotinis.gr.

Στην ιστοσελίδα υπάρχουν αναρτημένα στοιχεία επικοινωνίας για τις Γραμματείες του Εφετείου Θράκης, του Πρωτοδικείου Ροδόπης, της Εισαγγελίας Εφετών και Πρωτοδικών, του Ειρηνοδικείου και Πταισματοδικείου Κομοτηνής καθώς και της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων.

Στην ιστοσελίδα θα αναρτώνται και ανακοινώσεις για τη λειτουργία των δικαστηρίων, για την οποία οι πολίτες μπορούν επίσης να ενημερωθούν και από τη σελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΙΔΕΙΑ12 ώρες πριν

Υπό κατάληψη για πέμπτη ημέρα η Πρυτανεία του ΔΠΘ

ΡΟΔΟΠΗ12 ώρες πριν

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα τα rapid tests στην Κομοτηνή

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ13 ώρες πριν

Νέα σελίδα με τις Υπηρεσίες των δικαστηρίων Κομοτηνής

YΓΕΙΑ13 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Τρία νέα κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Χαρίτου σε Χαρδαλιά: «Να σταματήσει ο εμπαιγμός για το δήθεν έξυπνο lockdown»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Δυσαρέσκεια τοπικών φορέων για την ένταξη της Ροδόπης στο «κόκκινο»

YΓΕΙΑ2 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Τέσσερα νέα κρούσματα στη Ροδόπη

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ3 ημέρες πριν

Αντίθετο στον νέο εκλογικό νόμο το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Πρωτοβουλία Ιλχάν Αχμέτ για κοινό αγώνα στα αγροτικά ζητήματα της Ροδόπης

ΠΑΙΔΕΙΑ3 ημέρες πριν

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής: «Τα Πανεπιστήμια δεν αποτελούν πλέον καταφύγιο εκβιασμού και ανομίας»

TΟΥΡΚΙΑ3 ημέρες πριν

Επίτιμος πρόεδρος HDP: «Αν ο Ερντογάν χάσει τις εκλογές θα πάει στη φυλακή»

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εξωτερικοί φρουροί Φυλακών Κομοτηνής

ΠΑΙΔΕΙΑ4 ημέρες πριν

Υπό κατάληψη και πάλι η Πρυτανεία του Δ.Π.Θ.

TΟΥΡΚΙΑ4 ημέρες πριν

Τούρκος αναλυτής: «Με τις πλάτες Γερμανών υπουργών ο Ερντογάν δημιουργεί εντάσεις στο Αιγαίο»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ5 ημέρες πριν

Κομοτηνή: Γυναίκα απειλούσε να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας

ΕΒΡΟΣ7 ημέρες πριν

Ανατροπή με τον θάνατο στρατιώτη στον Έβρο – Ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ημέρες πριν

Στυλιανίδης: «Επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας από τουρκικά σωματεία με έδρα τη Γερμανία»

ΡΟΔΟΠΗ7 ημέρες πριν

Κομοτηνή: Εμπρησμοί σε ΑΤΜ τραπεζών στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Αρωγός στις πρωτοβουλίες του Δήμου Κομοτηνής ο Δημήτρης Χαρίτου

ΠΑΙΔΕΙΑ1 εβδομάδα πριν

Φοιτητές και Σύλλογοι στην Κομοτηνή καταδικάζουν την άγρια καταστολή στο ΑΠΘ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x