ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

YΓΕΙΑ

Πώς να προστατεύσετε το δέρμα σας από το κρύο

Ξηρότητα, απολέπιση, μερικές φορές «σκασίματα» και πληγές είναι το επακόλουθο, εάν δεν φροντίσετε εγκαίρως και σωστά το δέρμα σας

fonirodopis.gr

Κατακόρυφη πτώση παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες η περιβαλλοντική θερμοκρασία στη χώρα μας, με αλλεπάλληλα ψυχρά μέτωπα να την πλήττουν το ένα μετά από το άλλο. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τις χαμηλές θερμοκρασίες γνωρίζουν καλά ότι το δριμύ ψύχος μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα στο δέρμα, τόσο στο πρόσωπο και στα άκρα, όσο και στο σώμα.

Ξηρότητα, απολέπιση, μερικές φορές «σκασίματα» και πληγές είναι το επακόλουθο, εάν δεν φροντίσετε εγκαίρως και σωστά το δέρμα σας. Τα συμπτώματα αυτά στην καλύτερη περίπτωση είναι ενοχλητικά, σε κάποιες όμως περιπτώσεις μπορεί να προκαλούν έντονο κνησμό, να είναι επώδυνα και να οδηγούν σε επιμολύνσεις.

Ο δρ Μάρκος Μιχελάκης, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος (Αισθητική Δερματολογία-Δερματοχειρουργική) παρέχει μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε υγιές και καλά ενυδατωμένο το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος.

1. Αλλάξτε τις συνήθειές σας. Το ζεστό νερό μοιάζει με ιδανικό αντίδοτο για το κρύο, αλλά στην πραγματικότητα αφαιρεί από το δέρμα το φυσικό λίπος του (το σμήγμα) και διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία,  με επακόλουθο αυξημένη απώλεια υγρασίας. Η έλλειψη υγρασίας, όμως, είναι κύρια αιτία ξηροδερμίας. Για να την αποφύγετε, να πλένετε τα χέρια σας και να κάνετε μπάνιο με χλιαρό νερό και όχι με ζεστό ή, χειρότερα ακόμα, καυτό. Δεν πρέπει επίσης να το παρακάνετε με το μπάνιο: φροντίστε να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο.

2. Προσέξτε τα σαπούνια σας. Αν το δέρμα σας είναι επιρρεπές στην ξηροδερμία τον χειμώνα, καλό είναι να το καθαρίζετε με μη-ερεθιστικά καθαριστικά ή ακόμα και καθαριστικά προϊόντα χωρίς σαπούνι. Τα προϊόντα αυτά φέρουν την επισήμανση non-soap και αποτελούνται από ήπια συστατικά. Περιέχουν επίσης ελάχιστα αρώματα, με αποτέλεσμα να μην ερεθίζουν το δέρμα.

3. Αλλάξτε την υδατική σας. Το δέρμα χρειάζεται εντατική ενυδάτωση τον χειμώνα για να διατηρηθεί υγιές. Ωστόσο όλες οι υδατικές κρέμες και λοσιόν δεν είναι εξίσου αποτελεσματικές. Τον χειμώνα είναι πιο αποδοτικές οι πιο ενισχυμένες ενυδατικές κρέμες. Αν όμως έχετε ευαίσθητο δέρμα, επιλέξτε μια υδατική κρέμα χωρίς άρωμα ή λανολίνη. Να αλείφετε το δέρμα σας με την κρέμα αμέσως μόλις πλυθείτε, είτε είναι κρέμα σώματος είτε για τα χέρια. Αν πάντως πρέπει να έχετε συχνά τα χέρια σας στο νερό, καλό είναι να φοράτε και προστατευτικά, αδιάβροχα γάντια.

4. Προστατευθείτε από τα στοιχεία της φύσης. Ο άνεμος, το ψύχος και ο ήλιος είναι εχθροί του δέρματος. Όταν φυσάει αέρας, να καλύπτετε όσο μπορείτε το πρόσωπό σας και να βάζετε στα χείλη πολύ λιπαρό lip balm. Προστατεύστε ακόμα περισσότερο το πρόσωπό σας αλείφοντάς το με κρέμα που θα περιέχει κεραμίδια (ceramides). Τα κεραμίδια είναι ένα είδος σύνθετων λιπιδίων. Να θυμάστε ότι ο κρύος αέρας δεν έχει αρκετή υγρασία, γι’ αυτό ξεραίνει το δέρμα.

Αντίστοιχα, όταν κάνει πάρα πολύ κρύο, καλό είναι να μην εκτίθεστε καθόλου στο ψύχος. Αν πρέπει οπωσδήποτε να βγείτε έξω, ντυθείτε ζεστά, σε στοιβάδες, βάζοντας οπωσδήποτε γάντια, κασκόλ και σκούφο που θα καλύπτει και τα αυτιά σας. Αν τυχόν βραχείτε, πρέπει αμέσως να αλλάξετε ρούχα, διότι υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για κρυοπαγήματα.

Μην ξεχνάτε επίσης να προστατεύετε το δέρμα σας από την ηλιακή ακτινοβολία. Ακόμα κι όταν έχει συννεφιά, ένα μέρος της φθάνει έως την επιφάνεια της γης, απλώς δεν είναι ορατή. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η κρέμα προσώπου που χρησιμοποιείτε, εκτός από λιπαρή για να προστατεύει το δέρμα από την ξηρότητα, είναι και αντηλιακή. Ιδανικά η κρέμα σας πρέπει να έχει SPF τουλάχιστον 30. Μην παραλείπετε να αλείφετε με αυτήν και τη μύτη, τα αυτιά και τον λαιμό σας.

5. Προσέξτε την υγρασία και τη θερμοκρασία του σπιτιού σας. Το σπίτι σας πρέπει να είναι ζεστό, αλλά όχι υπερβολικά πολύ. Οι 20 βαθμοί Κελσίου θεωρούνται ως ιδανική θερμοκρασία για να νιώθουμε άνετα στους κλειστούς χώρους, ενώ τις ώρες του ύπνου η θερμοκρασία πρέπει να είναι λίγο πιο χαμηλή. Δυστυχώς, όμως, δεν είναι εύκολο να διατηρείται το σπίτι στους 20 βαθμούς τον χειμώνα. Επιπλέον, κανείς δεν πρέπει να εκτίθεται σε μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας όταν βγαίνει έξω. Δεδομένου, λοιπόν, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται καλά σε θερμοκρασίες 17-22 βαθμών Κελσίου, φροντίστε να προσαρμόζετε την θερμοκρασία στο σπίτι σας αναλόγως με το πόσο κρύο κάνει έξω. Όσο πιο χαμηλή είναι η θερμοκρασία εκτός σπιτιού, τόσο πιο κοντά στους 17 βαθμούς Κελσίου πρέπει να διατηρείτε τη θερμοκρασία μέσα στο σπίτι σας. Μην παραλείψετε επίσης να ελέγξετε την υγρασία του σπιτιού. Η κεντρική θέρμανση συνήθως μειώνει την περιβαλλοντική υγρασία, με συνέπεια να ευνοείται η ξηροδερμία. Αν στο σπίτι σας έχετε πολύ χαμηλή υγρασία, μπορεί να χρειασθεί να τοποθετήσετε κάποιον υγραντήρα.

6. Μην φοράτε κατάσαρκα μάλλινα ρούχα. Μπορεί να είναι ζεστά, αλλά προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα. Προτιμότερο είναι να φοράτε πρώτα ένα ρούχο από φιλικό προς το δέρμα υλικό (π.χ. βαμβάκι) και ύστερα τα μάλλινα. Πάνω απ’ όλα να θυμάστε πως θα ζεσταθείτε καλύτερα αν είστε ντυμένοι σε στοιβάδες. Εάν πρόκειται να κυκλοφορήσετε εκτός σπιτιού, η τελευταία στοιβάδα πρέπει να είναι αντιανεμική και αδιάβροχη. Όσον αφορά τα παπούτσια σας, αυτά πρέπει να είναι ζεστά και αδιάβροχα, εάν βρέχει ή χιονίζει.

7. Φροντίστε τις δερματοπάθειές σας. Αν έχετε ακμή, αποφύγετε τα λιπαρά, φαγεσωρογόνα καλλυντικά για το δέρμα. Αν πάσχετε από ψωρίαση ή έκζεμα, αποφύγετε τις κρέμες με αρώματα και συντηρητικά. Καλό είναι να συμβουλευθείτε τον δερματολόγο σας, για να σας συστήσει τα κατάλληλα χειμερινά προϊόντα για εσάς, ανάλογα με την δερματοπάθεια που τυχόν έχετε.

8. Μην βγαίνετε έξω με νωπό δέρμα. Πολλοί άνθρωποι βγαίνουν έξω με νωπά μαλλιά ή χέρια, αλλά αν το κάνετε αυτό ευνοείτε ακόμα περισσότερο την ξηρότητα και στα δύο. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, μην γλείφετε τα χείλη σας για να τα ενυδατώσετε, αλλά να χρησιμοποιείτε το κατάλληλο lip balm.

9. Μειώστε την απολέπιση. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, καλό είναι να μην κάνετε απολέπιση για λίγο καιρό, διότι ήδη ο φυσικός φραγμός του δέρματος έχει υπονομευθεί εξαιτίας της ξηρότητας και του κρύου. Αν, όμως, το δέρμα σας είναι καλά ενυδατωμένο, μπορείτε να κάνετε απολέπιση, αλλά πιο αραιά απ’ ό,τι το καλοκαίρι. Μία φορά την εβδομάδα είναι υπεραρκετή. Μην παραλείψετε όμως μετά να ενυδατώσετε καλά το δέρμα σας.

YΓΕΙΑ

Κορωνοϊός: Τρία νέα κρούσματα στη Ροδόπη

Συνολικά, 39 κρούσματα στην ΑΜΘ και 2.215 σε όλη τη χώρα – 451 διασωληνωμένοι και 32 νέοι θάνατοι

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Τρία νέα κρούσματα στη Ροδόπη ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Συνολικά, εντοπίστηκαν 39 κρούσματα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και 2.215 σε όλη τη χώρα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 201.677 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 51.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 71 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.885 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 32, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.664 θάνατοι. Το 95.8% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 451 (68.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 84.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.398 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 402 (ημερήσια μεταβολή +10.14%).

Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 335 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 15 έως 103 έτη).

Η κατανομή ανά Περιφερειακή Ενότητα:

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 37
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 122
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 37
ΑΡΚΑΔΙΑΣ 20
ΑΡΤΑΣ 17
ΑΧΑΪΑΣ 107
ΒΟΙΩΤΙΑΣ 26
ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 113
ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2
ΔΡΑΜΑΣ 4
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 35
ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 147
ΕΒΡΟΥ 6
ΕΥΒΟΙΑΣ 32
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 2
ΖΑΚΥΝΘΟΥ 4
ΗΛΕΙΑΣ 25
ΗΜΑΘΙΑΣ 10
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 39
ΘΑΣΟΥ 3
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 4
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 247
ΘΗΡΑΣ 2
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 40
ΚΑΒΑΛΑΣ 20
ΚΑΛΥΜΝΟΥ 1
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 12
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 5
ΚΕΑΣ – ΚΥΘΝΟΥ 5
ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 314
ΚΕΡΚΥΡΑΣ 6
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 1
ΚΙΛΚΙΣ 3
ΚΟΖΑΝΗΣ 21
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 49
ΚΩ 7
ΛΑΡΙΣΑΣ 56
ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2
ΛΕΣΒΟΥ 11
ΛΕΥΚΑΔΑΣ 7
ΛΗΜΝΟΥ 1
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 21
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 8
ΜΥΚΟΝΟΥ 1
ΝΑΞΟΥ 2
ΝΗΣΩΝ 45
ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 97
ΞΑΝΘΗΣ 3
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 184
ΠΕΛΛΑΣ 26
ΠΙΕΡΙΑΣ 15
ΠΡΕΒΕΖΑΣ 4
ΡΕΘΥΜΝΟΥ 18
ΡΟΔΟΠΗΣ 3
ΡΟΔΟΥ 5
ΣΑΜΟΥ 3
ΣΕΡΡΩΝ 8
ΣΠΟΡΑΔΩΝ 3
ΣΥΡΟΥ 2
ΤΡΙΚΑΛΩΝ 5
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 40
ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1 0
ΦΩΚΙΔΑΣ 6
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 11
ΧΑΝΙΩΝ 15
ΧΙΟΥ 10
ΥΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ 60

Δείτε ΕΔΩ την ημερήσια επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

YΓΕΙΑ

Κορωνοϊός: Τέσσερα νέα κρούσματα στη Ροδόπη

Συνολικά, 18 νέα κρούσματα στην ΑΜΘ και 2.219 σε όλη τη χώρα – 449 διασωληνωμένοι και 35 νέοι θάνατοι

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Τέσσερα νέα κρούσματα στη Ροδόπη ανακοίνωσε σήμερα 4 Μαρτίου ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Συνολικά, εντοπίστηκαν 18 νέα κρούσματα στην ΑΜΘ και 2.219 σε όλη τη χώρα, με τους διασωληνωμένους ασθενείς να ανέρχονται σε 449 και να σημειώνονται επίσης 35 νέοι θάνατοι.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 199.496 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 51.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 70 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.695 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 35, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.632 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 449 (69.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 85.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.389 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 365 (ημερήσια μεταβολή -7.36%).

Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 316 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 15 έως 103 έτη).

Δείτε ΕΔΩ την ημερήσια (4/3) επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

YΓΕΙΑ

Κορωνοϊός: Δύο νέα κρούσματα στη Ροδόπη

Συνολικά, 33 κρούσματα στην ΑΜΘ και 2.353 σε όλη τη χώρα – 422 διασωληνωμένοι και 23 νέοι θάνατοι

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο νέα κρούσματα στη Ροδόπη ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Συνολικά, εντοπίστηκαν 33 νέα κρούσματα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και 2.353 σε όλη τη χώρα, με τους διασωληνωμένους ασθενείς να ανέρχονται σε 422 και να καταγράφονται 23 νέοι θάνατοι.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 194.582 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 60 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.368 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 23, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.557 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 422 (69.9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 84.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.364 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές2 ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 289 (ημερήσια μεταβολή +11.58%).

Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 291 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 15 έως 103 έτη).

Δείτε ΕΔΩ την ημερήσια (2/3) επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΙΔΕΙΑ11 ώρες πριν

Υπό κατάληψη για πέμπτη ημέρα η Πρυτανεία του ΔΠΘ

ΡΟΔΟΠΗ11 ώρες πριν

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα τα rapid tests στην Κομοτηνή

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ11 ώρες πριν

Νέα σελίδα με τις Υπηρεσίες των δικαστηρίων Κομοτηνής

YΓΕΙΑ12 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Τρία νέα κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Χαρίτου σε Χαρδαλιά: «Να σταματήσει ο εμπαιγμός για το δήθεν έξυπνο lockdown»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Δυσαρέσκεια τοπικών φορέων για την ένταξη της Ροδόπης στο «κόκκινο»

YΓΕΙΑ2 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Τέσσερα νέα κρούσματα στη Ροδόπη

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ3 ημέρες πριν

Αντίθετο στον νέο εκλογικό νόμο το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Πρωτοβουλία Ιλχάν Αχμέτ για κοινό αγώνα στα αγροτικά ζητήματα της Ροδόπης

ΠΑΙΔΕΙΑ3 ημέρες πριν

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής: «Τα Πανεπιστήμια δεν αποτελούν πλέον καταφύγιο εκβιασμού και ανομίας»

TΟΥΡΚΙΑ3 ημέρες πριν

Επίτιμος πρόεδρος HDP: «Αν ο Ερντογάν χάσει τις εκλογές θα πάει στη φυλακή»

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εξωτερικοί φρουροί Φυλακών Κομοτηνής

ΠΑΙΔΕΙΑ4 ημέρες πριν

Υπό κατάληψη και πάλι η Πρυτανεία του Δ.Π.Θ.

TΟΥΡΚΙΑ4 ημέρες πριν

Τούρκος αναλυτής: «Με τις πλάτες Γερμανών υπουργών ο Ερντογάν δημιουργεί εντάσεις στο Αιγαίο»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ5 ημέρες πριν

Κομοτηνή: Γυναίκα απειλούσε να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας

ΕΒΡΟΣ6 ημέρες πριν

Ανατροπή με τον θάνατο στρατιώτη στον Έβρο – Ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ημέρες πριν

Στυλιανίδης: «Επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας από τουρκικά σωματεία με έδρα τη Γερμανία»

ΡΟΔΟΠΗ7 ημέρες πριν

Κομοτηνή: Εμπρησμοί σε ΑΤΜ τραπεζών στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Αρωγός στις πρωτοβουλίες του Δήμου Κομοτηνής ο Δημήτρης Χαρίτου

ΠΑΙΔΕΙΑ1 εβδομάδα πριν

Φοιτητές και Σύλλογοι στην Κομοτηνή καταδικάζουν την άγρια καταστολή στο ΑΠΘ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x