ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΕΠ ΑΜΘ για ΚΥΤ Φυλακίου: «Η νέα δομή μεταναστών θα θωρακίσει την περιοχή μας»

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέχρι σήμερα έχει δείξει με κάθε τρόπο την ιδιαίτερη ευαισθησία της για την Περιφέρεια μας σε όλα τα επίπεδα», αναφέρουν οι «γαλάζιες» οργανώσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

fonirodopis.gr

Θέση για τη νέα δομή μεταναστών που σχεδιάζει να υλοποιήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, πήραν οι ΔΕΕΠ ΝΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην κοινή τους ανακοίνωση εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στον Πρωθυπουργό επισημαίνοντας ότι «ο ευρύτερος αμυντικός σχεδιασμό που υλοποιείται, δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την μεταβολή στην  πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής και θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο την αποτρεπτική μας δυνατότητα απέναντι στους σχεδιασμούς της Άγκυρας».

Αναλυτικά, αναφέρουν:

«Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των Προέδρων ΔΕΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Β. Ελλάδος Κωνσταντίνο Φωτίου και των συντονιστών των οργανώσεων Έβρου- Ροδόπης Δημήτρη Χατζίδη  και Καβάλας – Ξάνθης – Δράμας Γεώργιο Λυπηρίδη, σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με τη δομή́ στο Φυλάκιο Έβρου.

Η Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την ανάληψη των καθηκόντων της μέχρι και σήμερα έχει δείξει με κάθε τρόπο την ιδιαίτερη ευαισθησία της για την Περιφέρεια μας σε όλα τα επίπεδα προσπαθώντας με μεγάλη επιτυχία να προσδώσει στην  πατρίδα μας την δυναμική και την προοπτική που της αξίζει μέσω της στήριξης των επενδύσεων για τον τόπο αλλά και του αναπτυξιακού σχεδιασμού που έχει η Κυβέρνηση για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.

Κορωνίδα όλων των προσπαθειών είναι η ορθή, έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των κρίσεων σε όλα τα επίπεδα, επιδεικνύοντας πρωτόγνωρη ετοιμότητα στην προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων δίνοντας παράλληλα καθημερινά και μεθοδικά έναν τεράστιο αγώνα ως προς την αποτροπή και την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών αλλά και τις διαδικασίες χορήγησης ασύλου στα οποία έχει κάνει άλματα προόδου. 

Σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με τη δομή́ στο Φυλάκιο Έβρου και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η πολιτική της Κυβέρνησης μας, με τον ευρύτερο αμυντικό σχεδιασμό που υλοποιείται, δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την μεταβολή στην  πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής και θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο την αποτρεπτική μας δυνατότητα απέναντι στους σχεδιασμούς της Άγκυρας».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι πρόεδροι των ΔΕΕΠ:

ΔΡΑΜΑΣ Αλέξανδρος Γεωργιάδης
ΕΒΡΟΥ Άκης Παρασκευόπουλος
ΚΑΒΑΛΑΣ Μπάμπης Δράκος
ΞΑΝΘΗΣ Κώστας Πυλαρινός 
ΡΟΔΟΠΗΣ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης

1 Σχόλιο
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Νεότερα
Παλαιότερα Δημοφιλή
Inline Feedbacks
View all comments
takis
takis
6 ημέρες πριν

κακως οι μεταναστες και ειδικα στον εβρο.θα μας απαντησετε τι θα γινουν αυτοι που τους μαζεψατε εκει?ποτε θα τους διωξετε απο την χωρα?με ποιο δικαιωμα ειναι στην ελλαδα,ποιανου συμφεροντα εξυπηρετουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x