ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για διαστρέβλωση των δηλώσεων του κάνει τώρα λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στριμωγμένος ο Υπουργός Ανάπτυξης μετά την κυνική του παραδοχή για τη Θεσσαλονίκη, πετάει τώρα το μπαλάκι… στους λοιμωξιολόγους

fonirodopis.gr

Σε παιχνίδια με τις λέξεις καταφεύγει ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την κυνική του παραδοχή ότι η κυβέρνηση σεβάστηκε την πίστη και η Θεσσαλονίκη θρήνησε τα περισσότερα θύματα λόγω κορωνοϊού.

Ο υπουργός Ανάπτυξης απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, πετάει ουσιαστικά το μπαλάκι στους λοιμωξιολόγους. «Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα» ισχυρίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα κάνει λόγο για «διαστρέβλωση» των δηλώσεών του με στόχο να πληγεί η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ωστόσο, παρά την προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, οι δηλώσεις ήταν ξεκάθαρες. Λοιμωξιολόγοι και ειδικοί επιστήμονες ζητούσαν αυστηρότερα μέτρα, με την κυβέρνηση να τους αγνοεί, με τις γνωστές, τραγικές συνέπειες.

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Την τόσο κρίσιμη ώρα για τον έλεγχο της πανδημίας και την κοινωνική ειρήνη και την προσπάθεια να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, αντί να προσπαθούν να βοηθήσουν για να ελέγξουμε αυτή την συμφορά, επιχειρούν διαστρεβλώνοντας τα δικά μου λόγια να πλήξουν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα.

Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από την γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση.

Κατά συνέπεια, το μόνο που έχω να πω στον κύριο Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην Κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x