ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλίων: «Η κυβέρνηση έπαιξε με τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων»

«Φέρει ακέραια την ευθύνη για ότι έγινε στη Θεσσαλονίκη. Η κυνική ομολογία Γεωργιάδη δείχνει το ποιόν τους», σημειώνει ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

fonirodopis.gr

«Η κυνική ομολογία Γεωργιάδη δείχνει το ποιόν τους», αναφέρει ο Σταμάτης Σακελλίων για την παραδοχή του Υπ. Ανάπτυξης ότι η κυβέρνηση αγνόησε τις συστάσεις των λοιμωξιολόγων για τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, η δήλωση του Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης:

«O Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε αναίσχυντα σήμερα ότι του Άγίου Δημητρίου αγνόησε η κυβέρνηση τις εισηγήσεις των λοιμοξιολόγων να μπει σε lock down η πόλη πριν την γιορτή. Αποτέλεσμα; Εκατόμβη θυμάτων στην πόλη. Ένοχος η κυνική κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που κατά παραδοχή κορυφαίου υπουργού της έπαιξε με τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Και πιστεύει ότι με ένα συγγνώμη λάθος θα ξεπλυθεί το όνειδος.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τι θα γινόταν στα “πληρωμένα μέσα” αν την δήλωση αυτή την έκανε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Σύσσωμα τα κανάλια θα ζητούσαν την παραίτηση της κυβέρνησης. Αλλά σήμερα δεν τρέχει τίποτε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραμένει υπουργός μιας αναίσχυντης κυβέρνησης. Όμοιος με τον πρωθυπουργό του. Ο οποίος φέρει ακέραια την ευθύνη για το ότι έγινε στην Θεσσαλονίκη. Η κυνική ομολογία Γεωργιάδη δείχνει το ποιόν τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x