ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Επιπλέον 35 τάμπλετ σε άπορους μαθητές δώρισε η ΔΕΜΠ Κομοτηνής

Συνεχίζει άοκνα το φιλανθρωπικό της έργο – Εργασίες καθαριότητας σε μουσουλμανικά κοιμητήρια

fonirodopis.gr

Η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής κατόπιν σχετικών αιτημάτων για παροχή βοήθειας σε μαθητές και μαθήτριες που είχαν ανάγκη δώρισε στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της ακόμη τριάντα πέντε (35) τάμπλετ, ώστε τα παιδιά άπορων οικογενειών να έχουν πρόσβαση και να παρακολουθήσουν από το σπίτι τους τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού σε κοιμητήρια

Η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής ως νόμιμος εκπρόσωπος των Μουσουλμανικών Κοιμητηρίων της πόλης μας κατόπιν υλοτομίας επικίνδυνων και ηλικιωμένων δέντρων στο Μουσουλμανικό Κοιμητηριο Γιεντζέ (πίσω από το Μεγάλο Πάρκο) πραγματοποίησε εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού του χώρου με φύτευση δεντρυλίων και περίφραξη με σιδερένια κάγκελα. Θα ακολουθήσουν και άλλες εργασίες για την ανάδειξη του χώρου αυτού.

Επίσης, κατόπιν αιτήματος των κατοίκων τοποθετήθηκαν τρεις σιδερένιοι στύλοι με φωτοβολταϊκές λάμπες για τον φωτισμό κατά τη διάρκεια νύχτας του διαδρόμου που βρίσκεται στην μέση του Μουσουλμανικού Νεκροταφείου Μέστανλη ενώ σχετικές μελέτες υπάρχουν και για τα άλλα Μουσουλμανικά Νεκροταφεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x